2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm arasta öle 5 dk emer co uzun emmez gercı su bıkac gundur daha uzadı gıbı
ben arası sutumu bırakıp bı yere gıttıgımde daha 50 yı görmedık cnm anne memeye alışıklar ya ondandır zamanla cogalır hem bebegın hasta arkadasım arasta hastayken emzıklerle kandırıyoduk bıkac kere ceksın dıye

Canım ilaçlar iyi geldi gibi bugun pek kusmadı ve pekte ağlamadı. peditus vermişti dr burun damlası falan. Bide eczacı bulantı için demiş ama içini okudum reflü içinmiş bi tanesi. bu reflü ilacına başaldık diye aptamil ar mama aramadık marketten mavi aptamillerden aldık 1 numara. Herhalde mavisi normalidir çünkü heryerde mavi görüyordum zaten. Hamam sefanız bitti mi :)

Canım benimki 3,5 aylık 6 kg oldugu için ve doktor zayıf kalmış dediği için ben akşamları bir kere veriyim dedim ama ilk deneme biraz başarısız oldu ama ilk biberon deneyimimiz o yuzden biberonu reddetmediğine şükür. Peki seninki kaç kg zayıfmı sen neden mamayı düşünüyorsun
gece sureklı emmek ıstıyor doymuyormu acaba dıyorum 3 aylıkken 6100 du canım

cnm atopiklerde sık rastlanıyomuş bızımde bıtıyo yenıden baslıyo bı gıdıste dr muza onuda bı sorayımmm
yuzumuz masalla cnm super yumurtA YEMIYORUM KESINLIKLE TAM 3 KERE DENEDIM ve 3.dede kızardı bozuldu
bak dometes sosu kv vermıştı tuketıyorum demek ona alerjımız yok ıyı olsunlar yemeyelım dımı cnm
hastaydı cnm senın pasalar nasıl oldular

Aman maşallah diyelim aras beye de. Insan cok üzuluyor yüzü kizarinca. Ben ilk defa sos yapmistim. Sans:-) benimkiler iyi cok şükür. Bu sefer küçük hafif atlattı. Abi antibiyotik kullandı. Abiyi hep uzak tuuttuk. Zor oldu ama. Ben yikadim onlari bu akşam erkence uyudukar. Ben de netebakiyorum.

Canım benimki 3,5 aylık 6 kg oldugu için ve doktor zayıf kalmış dediği için ben akşamları bir kere veriyim dedim ama ilk deneme biraz başarısız oldu ama ilk biberon deneyimimiz o yuzden biberonu reddetmediğine şükür. Peki seninki kaç kg zayıfmı sen neden mamayı düşünüyorsun

ccnm aslında esınınde uygun oldugunda bı cocuk dr uyla konusulmalımı acaba ne gıbı tavsıyelerde buluncak
bugun ılk nefeste bı dr vardı anne sutu yaramıyo dıye bısey yok dedı ama kımınınkı kg aldırmaz bızde bı beslenme progremı uygularız dedı az kg artısı degerlendırılmelı mutlka dedı

Zzeyno emzirdikten sonra ver bence canım. Bence de biberona alışma, mamanın tadına alışma, belki tam acikmama derken 40 cc normaldir kuzucuk icin :KK66: bir de hastaydi di mı? Hastayken degisiklikler konusunda cok zorlamamak lazım zaten. İnsallah hemen iyileşir, yemesi de düzene girer, güzelecek kilo alır da onu konuşuruz :KK66:)

su an konak operasyonu var arasınkafa sıcan gıbı oldu pek komık
uzman tv dekı dr bey amcamız 1 corba kasık bebeyagı 1 tatlı kasıgı karbonat demış bıde onu deneyelım
Canım bizim kafadada çok konak vardı linola şampuan dedi dr onunla yıkadık giydirdik sonra tekrar ıslak kafasına şampuandan sürüp diş fırçasıyla zedelemeden sağa sola taradık hepsi çıktı tek seansta :) eğer sizinki geçmezse öyle yapabilirsiniz :KK66:

Aman maşallah diyelim aras beye de. Insan cok üzuluyor yüzü kizarinca. Ben ilk defa sos yapmistim. Sans:-) benimkiler iyi cok şükür. Bu sefer küçük hafif atlattı. Abi antibiyotik kullandı. Abiyi hep uzak tuuttuk. Zor oldu ama. Ben yikadim onlari bu akşam erkence uyudukar. Ben de netebakiyorum.

ıyı cnm erken farketmısınız dr dedı tabıkıde etkılenır yedıgınızden
cılt dr etkılemez o kadar dedı ama ben ısıme geln cevapları dıkkate alıyorum
aras ta antıbıyotık almadı dr ınatle vermıcem dedı ve bız galıp geldık cok sukur
bende ıkısını yıkadım cnm annelerımızden gelme alışkanlık heralde pazar dedımmı o banyo olacak

Kızlar saat
7 de 5 dk emdi

8:30 5 dk emdi

10:30 da 120 ml aptamil hazırladım sadece 40 ml içti gerisini istemedi. kutunun arkasında 150 ml yazıyor 3 aylıklar için bu durumda 40 ml çok az :KK43:
Canım belki doyuyordur seni emince, yanlış hatırlamıyorsam yarenin bebeğide 5 dk emiyordu ama o zayıf değil. Senin bebeğin sütün yetmediğinden dedğil belkide çok kustuğu için kilo alamıyorda olabilir.

Canım bizim kafadada çok konak vardı linola şampuan dedi dr onunla yıkadık giydirdik sonra tekrar ıslak kafasına şampuandan sürüp diş fırçasıyla zedelemeden sağa sola taradık hepsi çıktı tek seansta :) eğer sizinki geçmezse öyle yapabilirsiniz :KK66:

cnm bızımkı cıkıyo hıc kalmıyo ama atopik dermatıt yanı bebek egzaması var tekrarlıyo ama ben yıneleyım 10 gun sonra kontrolumuz var
ay adam cıgerını gögsunu dınlerken bı susuyorom öle cok sey soruyorumkı
ay oda cok soruyo sorusup duruyoz

Canım belki doyuyordur seni emince, yanlış hatırlamıyorsam yarenin bebeğide 5 dk emiyordu ama o zayıf değil. Senin bebeğin sütün yetmediğinden dedğil belkide çok kustuğu için kilo alamıyorda olabilir.

bencede kusma kaynaklı ve ustune gıdılmelı mesela sutu olmasa kusmaz kusması ıcın sut olmalı

kızlar hepinizin yazdıklarını okudum çok sağolun cevaplarınız için. Belki bu reflü ilacımız iyi gelirde size geçti artık kusmuyor diye müjdeler veririm. akşamki dr 3 saatte bir emzir kafasının altına yastık koy her istedikçe verme dedi. 15-20 gün sonra tekrar gel hala kusuyorsa ve hala kilosu ilerlememişse o zaman bakıcaz dedi. Bakıcaz derken herhalde başka yere gönderecek. şimdi kocaeli üniversitesi bize yaklaşık 1 saat sınırları zorlarım giderim ama orada kusan bebeklere radyoaktif sıvı verip 6 saat aç kalmasını istiyorlar ablamın bebegi öyleydi ne sıvıyı verebildiler onuda kustu zaten bebegin 6 saat aç kalması mümkün değildi. derken test yapılamadı bebegi ne zamanki 6 aylık olduda ek gıdaya geçti , kusması kesildi. Bu arada ben cepten yazdıgım için tek tek alıntı yapamadım ama yazdıklarınızın hepsini aklımda tutucam. şuan oğlum meme arıyor o şekilde uyuyakaldı ama vermiyorum çünkü 2 dk önce şuruplarını içirdim şimdi onlarıda kusar diye.

kızlar hepinizin yazdıklarını okudum çok sağolun cevaplarınız için. Belki bu reflü ilacımız iyi gelirde size geçti artık kusmuyor diye müjdeler veririm. akşamki dr 3 saatte bir emzir kafasının altına yastık koy her istedikçe verme dedi. 15-20 gün sonra tekrar gel hala kusuyorsa ve hala kilosu ilerlememişse o zaman bakıcaz dedi. Bakıcaz derken herhalde başka yere gönderecek. şimdi kocaeli üniversitesi bize yaklaşık 1 saat sınırları zorlarım giderim ama orada kusan bebeklere radyoaktif sıvı verip 6 saat aç kalmasını istiyorlar ablamın bebegi öyleydi ne sıvıyı verebildiler onuda kustu zaten bebegin 6 saat aç kalması mümkün değildi. derken test yapılamadı bebegi ne zamanki 6 aylık olduda ek gıdaya geçti , kusması kesildi. Bu arada ben cepten yazdıgım için tek tek alıntı yapamadım ama yazdıklarınızın hepsini aklımda tutucam. şuan oğlum meme arıyor o şekilde uyuyakaldı ama vermiyorum çünkü 2 dk önce şuruplarını içirdim şimdi onlarıda kusar diye.

cnm bebısınden bıze haberlerı sık sık yaz olurmu arastırma hastanesıne gıtme cnm esımın kuzenıne aynı sorun vardı neler yaptılar cocuga gereksız yere zamanla gectı sen mamanı kusan bebeklere yönelık ar mama kullan cocuk dr u ıle beslenme duzenı oluştuurun ınsalla herşey daha ıyı olucak

:KK55:i
cnm bebısınden bıze haberlerı sık sık yaz olurmu arastırma hastanesıne gıtme cnm esımın kuzenıne aynı sorun vardı neler yaptılar cocuga gereksız yere zamanla gectı sen mamanı kusan bebeklere yönelık ar mama kullan cocuk dr u ıle beslenme duzenı oluştuurun ınsalla herşey daha ıyı olucak

İnşallah canım. kocaelide acayip bi dr sıkıntısı var doğum druda öyleydi çocuk doktoruda. gerçi beklentiye bağlı benim beklentim çok fazla. 2,5 yaşındaki kızım için kocaelide gitmediğimiz dr yoktur sanıyorum. haftda 2 kez giderdik zayıflığına kimse derman olamadı. en sonunda gebzedekş anadalu sağlık merkezine gittik orada prof beslenme uzmanı bize ne dese beğenirsin benim oğlumda böyleydi büyüyünce yer demeZmi kadında haklı ne desin çocugun sağlığında hiç bir problem yoktu ama zayıftı. bu akaşm babaanneme gittim derleştin babaanne dedim oğlumda zayıfmış ben ne yaparım dedim. Amann sende hiçte zayıf değil 3 aylık çocuk daha ne olsun dedi. sonra kalktı benim bebeklik fotograflarımı getirdi eşime gösteriyor diyorki sanki kendisi zayıf değildi bak oğlum baka söyle çocukların kime çektiğini falan diyor. Oraya gidince biraz moralim düzeldi ne yaşan söliyim. Gelirkende çocukların ikiside arkada koltuklarında uyudular eşimde ikimize birer sahlep aldı yağmurun altında içe içe evimize geldik yani bugunüm güzel geçti.

Herkese iyi aksamlar.
Esimi otobuse biraktim,kizimin karnini doyurup altini degistirip uyutup geldim.
Songul cnm benim kizimda da konak vardi.yikamadan 1 saat once karbonatli zeytinyag suruyirum.sonra yikiyorum.bebeklere ozel sac fircalari var.yikarken onunla tariyorum.cok az konagimiz kaldi.onceden baya fazlaydi.bu yontemle baya azaldi cok sukur.ben bebedorun fircasini aldim. Dr eger bu yontemle gecmezse mustelanin konak sampuanini onerdi.

X