- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.021
cnm gunduz ıle gecesı cok farklı gunduz daha normal 2 saatte hep elı agzında yada oyuncaklarını kemırıyo emzıgoyle oynuyo
ama fgece oluncca benım mememı kullanıyo bu ıs ıcın ay dış ıcın erken degılmıkı yav
1.5 2 saate kalkıyo
Devam sütü vermeyi düşündük biZde ama iyi olacak derken ya daha kötü edersem beslenmesini? Bide küçücük biberonu var 15 cc lik onla su veriyorum daha biberonu emmeyi çekmeyi bilmiyor. evde avent biberon var doğmadan almıştık bir kaç tane. acaba o biberonu emerse anne sütünü bırakırmı. şu beslenme konusundan bıktım usandım arkadaşlar ben aç büyüdüm annem terlikle yedirmedikçe yemezdim ya uyur numarası yapardım ya da karnım ağrıyor diye ağlardım. o kadar sevmezdim yemek yemeyi. şimdiki aklım olsa hepsini yerdim tabi. neden öyleymişim anlam veremiyorum. şimdide kızım aynısını yapıyor bana 2,5 yaşında maşallah zekilikte üstüne yok ama bir deri bir kemik 11 kg. 1 yaşını 8 kg ile tamamladı. emmedi heçeşit mamaları devam sütlerini denedik ne yedi ne içti. Anlaşıkan oğlumda zayıf olcak.
Devam sütü vermeyi düşündük biZde ama iyi olacak derken ya daha kötü edersem beslenmesini? Bide küçücük biberonu var 15 cc lik onla su veriyorum daha biberonu emmeyi çekmeyi bilmiyor. evde avent biberon var doğmadan almıştık bir kaç tane. acaba o biberonu emerse anne sütünü bırakırmı. şu beslenme konusundan bıktım usandım arkadaşlar ben aç büyüdüm annem terlikle yedirmedikçe yemezdim ya uyur numarası yapardım ya da karnım ağrıyor diye ağlardım. o kadar sevmezdim yemek yemeyi. şimdiki aklım olsa hepsini yerdim tabi. neden öyleymişim anlam veremiyorum. şimdide kızım aynısını yapıyor bana 2,5 yaşında maşallah zekilikte üstüne yok ama bir deri bir kemik 11 kg. 1 yaşını 8 kg ile tamamladı. emmedi heçeşit mamaları devam sütlerini denedik ne yedi ne içti. Anlaşıkan oğlumda zayıf olcak.
ben yattığım yerden telefondan yazıyorum sık sık harf hatası yapıyorum ama anlıyorsunuzdur. yarın devam sütü alsam onu hangi sıklıkla vermem gerekir. Yani önce emzircem kaç saat sonra onu vercem ben anne sütünü bırakmasını istemiyorum ama iş başa düştü devam sütüyle takviye yapmaya karar verdimde nasıl yapmalıyım bana fikir verirmisiniz
ben yattığım yerden telefondan yazıyorum sık sık harf hatası yapıyorum ama anlıyorsunuzdur. yarın devam sütü alsam onu hangi sıklıkla vermem gerekir. Yani önce emzircem kaç saat sonra onu vercem ben anne sütünü bırakmasını istemiyorum ama iş başa düştü devam sütüyle takviye yapmaya karar verdimde nasıl yapmalıyım bana fikir verirmisiniz
eymen ağlıyo kaçtım kızlar öptük sizi byy
canım benim diş çıkartmıyor ama kaşıntıları başlıyor bu aylarda hatat daha erkenden başlayanda var yani .. diş çıkartma olayına daha vardırmeraketme..
cnm en buyuk sorun ıstahı olmaması dımı
bak beysalında sutu oldugu halde mamaya başladı 15 gunde 150 gr almıştı mmecbur verıceksın cnm
ınan benım böyle durum olsa takılmaz başlardım
bu durumda ılk anne emzıırıyo sonra mama verılıyo
da senın ufaklıkta ıstah sorunu var
ben emziriyorum sonra bir dahaki acıkmasında veriyorum bu arada dediğim gibi bir daha emzirmeye daha süt olmuş oluyor. ya da olan süt beklerse yağlanır ve daha doyurucu olur . sonra akşam yatmadan önce devam sütü veriyorum . hergün böyle düzenli vermiyorum bazen sadece gün içinde bazen sadece gece sen anlarsın zaten açlık durumunu ya da sendeki kapasiteyi ona göre verirsin
iyi geceler annecikler bende çıkıyorum ...
aa erkencısın yoksa ıse yaradımı duam haha
yok bende karşı değilim gerektiği zaman elbete vercem yalnız kızımdan çok çektim oğlumda öyle olsun istemiyorum o yuzden beni bırakmasını istemiyorum. ben yarın alıyım önce emzirim sonra acıkmasını bekleyip devam sütünü veriyim. emzirirken resmen sk tutuyorum ya o kadar az emiyorki daha kucağımdan bırakmadan kusuyor kusmasım diye emzirdikden sonra kucagımda bekletiyorum yine kusuyor gaz çıkarırken yine kusuyor. zaten kafası vücudundan daha yukarda emziriyorum dr bi ilaç verdi kusması için eşim eczanede sormuş bu ne için diye eczacı bulantı önleyici demiş. bide bu ilacı denicem. yalnız şu varki gece emince kusmuyor gündüz kusuyor tuhaf değil mi
saat 1 olmuş erken değil aslında biraz önce yıkadık yatırdım şimdi uyudu çok şükür . Allah razı olsun duaların için =) ben çok yorgunum
ay cok sevındım cnm ya ay herkez mutlu olsun herkes askla baksın
ınsan ne kadar motıve oluyo degılı kv nasıl cnm bebısle arası falan
Evet canim herkes mutlu olsun.insanlar mutlu olumca bende mutlu oluyoeum.kv iyi bebisi cok seviyir.onun sorunu benim ipleri onun eline vermememdi.simdi de esim swhirdisinda oldugu icin haftaicinde ogleden sonra onlara gidiyorum bebisi birakip spora gidiyorum.aksam da yemegimi yiyipcayimi icip evime geliyorum :)
ohhh hayat sana guzel sekercım oh hep böyle olun cnm
bızde sabah 11.30 ta babannemıze gıdıcez kahvaltıya kacayım bende uyku saatımı 28 dk gecmısım yarıın görusuruz artık cnm
kızlar nerden abone oluyoruz bılgınız varmı