2012 kasım bebekleri büyüyor..

çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.

3 saati bir kez bekletebilsen aslında çok acıkmış olacağında daha güzel emebilir. ve seninde göğüslerin dolar.
ama çok zor....
ne gibi şikayetleriniz vardı giderken?

cnm gecmıs olsun kıyamam yavruma demek derdı varmıs evladımın
ınsalla tez zmanda ıyılesır cnm
bak aslında dr doğru demış duzenlı cocuk ıyıdır 3 olmassa 2 olsun gercektn acıkınca da guzel emıyolar cnm arasta 2 saatten önce emmıyo bu ara gece 1.5 saaatte kalktıgı oluyo sanırım aclıktan degıl koku ıstıyo
bence dr u dınle cnm ama kg alımı böle evam ederse takvıyeye basla derım cnm

göğüslerim o kadar yumuşadıki zaten dolumu boşmu anlamıyorum. Bebeklerimize birşey olmasın çok üzülüyorum. Oğlum 2 gündür çok keyifsiz emmek istemiyor memeye yaklaşınca ağlıyordu. burnu akmaya başladı. öksürmeye başladı ve dün gece sabaha kadar ağladı ateşi yükseldi derken fitil verdim. verirken çok üzüldüm ama mecbur kaldım saatlerce ağlamadan bitap düşüyor ama uyumuyordu. bu şikayetle gittim ama bide kusması var doğdugundan beri emdiğinden daha çok kusar. Bence bu yüzden kilo almamış Daha önce dr a götürdüm bebekler kusabilir normal dediler. işte böyke. Geçmiş olsun dileklerin içimde teşekkür ederim.

Rabbim muhafaza etsin bebeklerimizi ...
tez vakitte iyileşir inşallah

fburak cnm arasta bıkacgundur gece memeye dustu
bılıyom ac degıl sukur sutumde var ama 1.5 satte emmek ıstıyo ne olcak bılmem

benim oğlumda innılmaz kusar. beleyince ilk yarımsaat çok dikkat etmek gerekiyor ve yokuş şekilde yüksek de olmalı başı uyurken.
çok zor saatlerce ağlayıp da onları susturamamk elinden birşey gelmemesi...
Allah beterinden korsun. inşallah çabucak iyileşir. am tek dr.la kalmamak lazım
benim ilk gittiğim dr. kusabilir normal dedi. yeni bir dr.a geçtik o da reflü bu dedi ve ilaç verdi oldukça rahatladık.

bazende doktorları dinlenmemeli bence
benim oğlumda iki dk emip bırakıyor , emse 15-20 dk doyar iki üç saat istemez belki .
bence sen devam sütü fln ver hastaysa 2 dk emme normal zaman olsa devam etsin dersin de hastayken daha çok emmesi lazım .
hem böyle emmeside düzene girer ilk devam sütü verirsin bu sırada göğüslerin dolar iki saat sonrada emzirirsin .
Allah şifa versin bebeğine

beki dişleri kaşınıyordur. diş çıkaracak olabilir.
güzelce emdikten sonra ilk 2 saat içinde mızırdandığında yalancı emzik versen dalmaz mı tekrar uykuya?

canım oda başladı desene memeci bunlar:) bi benim eymen öyle değil ama fatihte çok düşerdi öyle kalkar dururdu..
onunda belki damakları kaşınmaya başlamıştır.. mesela eymendede var kaşınıyor ama o memeye değilde daha çok kendi parmaklarına bide diş kaşıyan emziğine saldırıyor bide oyun halısının oyuncaklarına bi saldırması var görme onları yakalıyor ısırıyor küçük köpeklere benzetiyorum onu ozamn:) onlardan çıkartıyor hırsını...
ama bazı bebekler yada genelimi demeliyim memede sakinleşir memede rahatlar..
eymen hiç öyle değil ağlar huysuzlanır meme almaz asla sakinleştirmeden memeyi veremezsin..

fatih ağladığında meme veriridim susardı sıkıntısı neyse memeyle geçerdi hasta olduğu zamanların dışında tabi...

beki dişleri kaşınıyordur. diş çıkaracak olabilir.
güzelce emdikten sonra ilk 2 saat içinde mızırdandığında yalancı emzik versen dalmaz mı tekrar uykuya?

cnm uykudan uyanmıyo normalde emzık emıyo ama benı ıstıyosa agzını kocaman acıyo emzıgı yutck nerdeyse bıkac gundur bu sekılde bıde hep agzıyla zoru tukuruklerı akıyo kasıyo

benim oğlumda eymen =) o da sakinken emer ağlasın emmez . ağlamasının şiddeti artsın hele hepten kızar hiç almaz o zaman çok zor oluyor işte . bazen emmek istediğinde ben hemen emziremem o zaman işte bir başlar ağlamaya kesinlikle emmez bir daha . prensipleri var =)

cnm gunduz ıle gecesı cok farklı gunduz daha normal 2 saatte hep elı agzında yada oyuncaklarını kemırıyo emzıgoyle oynuyo
ama fgece oluncca benım mememı kullanıyo bu ıs ıcın ay dış ıcın erken degılmıkı yav
1.5 2 saate kalkıyo

Devam sütü vermeyi düşündük biZde ama iyi olacak derken ya daha kötü edersem beslenmesini? Bide küçücük biberonu var 15 cc lik onla su veriyorum daha biberonu emmeyi çekmeyi bilmiyor. evde avent biberon var doğmadan almıştık bir kaç tane. acaba o biberonu emerse anne sütünü bırakırmı. şu beslenme konusundan bıktım usandım arkadaşlar ben aç büyüdüm annem terlikle yedirmedikçe yemezdim ya uyur numarası yapardım ya da karnım ağrıyor diye ağlardım. o kadar sevmezdim yemek yemeyi. şimdiki aklım olsa hepsini yerdim tabi. neden öyleymişim anlam veremiyorum. şimdide kızım aynısını yapıyor bana 2,5 yaşında maşallah zekilikte üstüne yok ama bir deri bir kemik 11 kg. 1 yaşını 8 kg ile tamamladı. emmedi heçeşit mamaları devam sütlerini denedik ne yedi ne içti. Anlaşıkan oğlumda zayıf olcak.

ayy adaşlar ya huylarıda benzemiş.. annem hep der bebekler kızdırılmaya fazla gelmezler diye:) kızdırma annesi sende onu.. ama benim eymen hastalıklardan dolayı pek memeye düşkün değil..

cnm uykudan uyanmıyo normalde emzık emıyo ama benı ıstıyosa agzını kocaman acıyo emzıgı yutck nerdeyse bıkac gundur bu sekılde bıde hep agzıyla zoru tukuruklerı akıyo kasıyo
bizimde tükürüklerimiz çok akıyor. hatta salya şeklinde akıyor :)) birde püüüf yapıp etrafa saçıyor.

yok 3 ylıkken bile diş çıkaran çocuklar var. Arasında malum çok güzel beslenmiş iri bir çocuk erken çıkabilir. ama 1 ay önce başlarmış belirtiler. biz kontrole gittiğimizde Barlas ın ellerini ağzından çekemedik. dr.u belirtileri başlamış dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…