2012 kasım bebekleri büyüyor..

Benimde sütüm azaldığından avetin biberonuyla mama verdim. Günde 1-2 defa sadece. Alışmaz dedim ama 4-5 gün sonra beni emmemeye başladı. Her bebek aynı değildir ama bir iki öğün derken haftasını bulmadı bıraktı yani, bilginiz olsun.

cnm kk dan arkadasım vardı o 3 saate verıyodu ılk kendı emzırıyodu sonra mama
ama bak mutlaka AR mama al cnm kusan bebekler ıcın bırebır
ben yarene hep ondan kullandım
Songül nereden aldın o ar mamayı yaa Aptamil ar dan bahsediyorsun demi? Benim oğlumda çok kusuyor, burdan okumuştum kusab bebeklere iyi geldiğini ama bulamadık marketlerde

Doğru bak benim oğlumda gece kusmuyor. İlginç gerçekten.

Songül nereden aldın o ar mamayı yaa Aptamil ar dan bahsediyorsun demi? Benim oğlumda çok kusuyor, burdan okumuştum kusab bebeklere iyi geldiğini ama bulamadık marketlerde

cnm eczane ve marketlerde var daha koyu kıvamlı oluyo cnm kusmayı önluyo mamA VERIYOSAN TAVSIYE EDERIM

Bende deneyeyim şu 10 cc eksik suyla hazırlamayı bakalım. Sağol canım

sadece anne sütü verirken su vermiyordum. Ama mamada vermeye başladığımdan beri veriyorum. Hem kaşıkla veriyorum kaşığada alıştı

bı yerde okumuştum
mama su ıle yapıldıgı ıcın su vermek gerekmezmış dıye ne kadar doğru bılemedım

Plnoz cnm ar mama alırsın bebış sevmezse eger ARKADASIMIN dr u devam sutuyle karıştır ver demış sende öle yaparsın cnm
ay kendımede guldum bı an sankı sımdı gıttın aldın geldın bebek begenmedı bende m-önerıde bulundum
ıcım mı tez anlamadım
neyse annecıkler ben kacıyım yavrucuklarımı yıkıcam gece gelırım nasıp olursa

Son düzenleme:
bı yerde okumuştum
mama su ıle yapıldıgı ıcın su vermek gerekmezmış dıye ne kadar doğru bılemedım
Bencede öyle mantıklı ama bizim babamız herşeyi biliyorya taa doğduğundan beri su verelim su verelim deyip durdu. Ben inat ettim anne sütü verirken vermedim :) oda inat etti mamaya başlayınca vermeye başladım artık :)

Olurmu canım sağol iyi yaptın söyledinde hem benimki beğenirse belki başkasıda kullanır bebeği beğenmez. Sen paylaşmışsın birisi faydalanır elbet sağol

bizde de ben su vermek istiyorum =) ama daha vermedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…