- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.701
2.aydaki aşılardan farklı mı ki bu aşılar...off yaa bizde mi çok ağlayacaz..:26:az kaldı pazartesi aşımız var bizimde..:18::18:
sağlıklı olsunlarda napalım katlanacaz
Bizde bugun olup kurtulcktik grip olunca kaldi ama bos gecmedi kizim kizamik asi oldu okulda eee napiyo senin kizlar iki kizdi dimi cnm ne kadar hos iki kiz annesi olmk ilerleyen zamanda daha anlicksin
evet 2 kız..biri 3 yaşında buda 4 aylık olacak .. benimde kız 1 kız kardeşim var...4 yaş var aramızda..
Arkadaslar benim kizim dunden beri sag gogsumu emmek istemiyo,ciglik cigliga bagiriyoneden olabilir acaba daha once yasayan yada fikri olan var mi??? Kafam cok karisik bu durum yuzunden :/
Arkadaslar benim kizim dunden beri sag gogsumu emmek istemiyo,ciglik cigliga bagiriyoneden olabilir acaba daha once yasayan yada fikri olan var mi??? Kafam cok karisik bu durum yuzunden :/
bebekleri hasta olan annelere acil şifalar diliyorum gerçekten çok zor biz durum.
kızlar biz 4 ayı doldurduğumuz ve mama yediğimiz için ek gıdaya başladık. doktorumuzun verdiği menü;
sabah, meyve püresi (elma, armut, muz, şeftali, kuru kayısı)
öğlen, sebze çorbası (havuç,patates, bal kabağı, brokoli ve tahıl) çiğden bir tatlı k. zeytin yağı
gece, su ve pirinç unu ile muhallabi yapıyorum ve içine bir tatlı k. pekmez ile devam maması ilave ediyorum.
kızlar slm iyisinizdir inşallah ben bez konusunda danışacaktım bebeğimin kilosunu bilmiyorum 8 martta 4 ayını dolduracak 3 numara prima premiumcare kullanıyorum ama kakasını hemen taşırıyor kakasını yaptığını anladığım anda değiştirmem gerekiyor bacak yanlarından falan taşıyor sanki bacaklarını sıkıyor gibi geliyor bugün paketimiz bitti yenisini kararsızlıktan alamadım şimdi hemen karar vermem lazım bilemedim 4 numaraya geçmeliimiyim ben hemen geçeyim diyordum dün 10 aylık bebeği olan arkadaşında 3 numara kullandığını duyunca yuh napıyorum dedim ama onun çocuğuda çok zayıf 8250 gr mış 10 aylık bacakları çırpı çırpı neyapsam ki ben 4 alıyım mı? 4 numara kullanan varmı???
Canım ben sağıyorum ama benim oğlum emmediği için sağıyorum. Senin bebeğin emiyorsa neden sağmayı düşündün anlamadım.daha önce yazmıştım kızım hastalandı üzüntüden sütüm kesildi şimdi az az geliyor yetecek kadar emmiyor yani ama eskisi gibi değil.
ben sütümü hiç sağmadım şimdi sağmaya başlarsam iyi olurmu sütüm artarmı sizce.neden süt sağılır onuda bilmiyorum gerçi fazlanız var boşa gitmesin diyemi devir daim olsun çok olsun diyemi.bide sağmaya başlayınca her 2 saatte birmi sağmam gerekecek o zaman bebişe süt kalmaz neyi emecek.
bide sağılan sütü derin dondurucamı saklıyorsunuz nasıl ılıtıp içiyorsunuz ayyy hiç bişey bilmiyorum sağma konusunda lütfen yardımmmmmmm
kızlar slm iyisinizdir inşallah ben bez konusunda danışacaktım bebeğimin kilosunu bilmiyorum 8 martta 4 ayını dolduracak 3 numara prima premiumcare kullanıyorum ama kakasını hemen taşırıyor kakasını yaptığını anladığım anda değiştirmem gerekiyor bacak yanlarından falan taşıyor sanki bacaklarını sıkıyor gibi geliyor bugün paketimiz bitti yenisini kararsızlıktan alamadım şimdi hemen karar vermem lazım bilemedim 4 numaraya geçmeliimiyim ben hemen geçeyim diyordum dün 10 aylık bebeği olan arkadaşında 3 numara kullandığını duyunca yuh napıyorum dedim ama onun çocuğuda çok zayıf 8250 gr mış 10 aylık bacakları çırpı çırpı neyapsam ki ben 4 alıyım mı? 4 numara kullanan varmı???
Form cok moda mod oldu sanki biraz renklendirelim kızlar !!!!!
Form cok moda mod oldu sanki biraz renklendirelim kızlar !!!!!
kasım annelerıne neoluyor boyle kımsecıkler yok,artık pek bı oaylasımlar olmuyor.bugunde hava guzel gezmelere gidildı heralde bebıslerle.ben sımdılık evdeyım
cnm bende aynı fıkırdeyım bı cözum bulmak lazımmm