2012 kasım bebekleri büyüyor..

2.aydaki aşılardan farklı mı ki bu aşılar...off yaa bizde mi çok ağlayacaz..:26:az kaldı pazartesi aşımız var bizimde..:18::18:
sağlıklı olsunlarda napalım katlanacaz

Bizde bugun olup kurtulcktik grip olunca kaldi ama bos gecmedi kizim kizamik asi oldu okulda eee napiyo senin kizlar iki kizdi dimi cnm ne kadar hos iki kiz annesi olmk ilerleyen zamanda daha anlicksin

Bizde bugun olup kurtulcktik grip olunca kaldi ama bos gecmedi kizim kizamik asi oldu okulda eee napiyo senin kizlar iki kizdi dimi cnm ne kadar hos iki kiz annesi olmk ilerleyen zamanda daha anlicksin

evet 2 kız..biri 3 yaşında buda 4 aylık olacak .. benimde kız 1 kız kardeşim var...4 yaş var aramızda..

Arkadaslar benim kizim dunden beri sag gogsumu emmek istemiyo,ciglik cigliga bagiriyo neden olabilir acaba daha once yasayan yada fikri olan var mi??? Kafam cok karisik bu durum yuzunden :/

Arkadaslar benim kizim dunden beri sag gogsumu emmek istemiyo,ciglik cigliga bagiriyo neden olabilir acaba daha once yasayan yada fikri olan var mi??? Kafam cok karisik bu durum yuzunden :/

canım benım bebeğimde 10 gunlukken falan sol goğsumu emmek ıstemıyodu,nasıl ağlıyodu solu verdığımde,bıkacgune gectı ama emmeye basladı.ozamanlar sağıp vermıstım ben.eğer bıberon alıyosa oyle verebılırsın.ben yapmamıstım ama soyle bısey duymustum solu emzırır gıbı tut bıde ole emdır bakalım .inş emer bebeğin canım

bende de olmuştu aynısı , ben ısrar etmemiştim daha kızdırmamak için bence sende zorlama sonra kendiliğinden unutuyor alıyor ...

kızlar slm iyisinizdir inşallah ben bez konusunda danışacaktım bebeğimin kilosunu bilmiyorum 8 martta 4 ayını dolduracak 3 numara prima premiumcare kullanıyorum ama kakasını hemen taşırıyor kakasını yaptığını anladığım anda değiştirmem gerekiyor bacak yanlarından falan taşıyor sanki bacaklarını sıkıyor gibi geliyor bugün paketimiz bitti yenisini kararsızlıktan alamadım şimdi hemen karar vermem lazım bilemedim 4 numaraya geçmeliimiyim ben hemen geçeyim diyordum dün 10 aylık bebeği olan arkadaşında 3 numara kullandığını duyunca yuh napıyorum dedim ama onun çocuğuda çok zayıf 8250 gr mış 10 aylık bacakları çırpı çırpı neyapsam ki ben 4 alıyım mı? 4 numara kullanan varmı???

sağı solu değil benim oğlum nerdeyse 1 ay çığlık çığlığa meme istemedi kesin bırakacak dediler ama yılmadım bazen olabilirmiş böyle azmettim uyku halindeyken verdim hep maşallah öyle öyle alıştı tekrar pes etme uykuluyken ver

Bunların miktarı nedir peki?

bende şuan 3 numara preimum care kullanıyorum mega paket almıştım 80li yarısını geçtim bittiğinde 4 numaraya geçeceğim. benim oğlumda 12 martta 4 ayını dolduracak , ben bezde indirimde gördüğümde kullandığının bir üst numarasını alıyorum 15-20 gün öncesi ( emin değilim kaç gün önceydi ) indirim görmüştüm normal paket 3 numarayı kullanıyorduk kenarda da mega paket vardı indirimi görünce gittim dört tane dört numara aldım =) onlara geçtiğimde yarıladığım zaman bir indirim görürsem 5 numara alırım üç beş tane onunla devam ederim sanırım =)

daha önce yazmıştım kızım hastalandı üzüntüden sütüm kesildi şimdi az az geliyor yetecek kadar emmiyor yani ama eskisi gibi değil.
ben sütümü hiç sağmadım şimdi sağmaya başlarsam iyi olurmu sütüm artarmı sizce.neden süt sağılır onuda bilmiyorum gerçi fazlanız var boşa gitmesin diyemi devir daim olsun çok olsun diyemi.bide sağmaya başlayınca her 2 saatte birmi sağmam gerekecek o zaman bebişe süt kalmaz neyi emecek.
bide sağılan sütü derin dondurucamı saklıyorsunuz nasıl ılıtıp içiyorsunuz ayyy hiç bişey bilmiyorum sağma konusunda lütfen yardımmmmmmm

Canım ben sağıyorum ama benim oğlum emmediği için sağıyorum. Senin bebeğin emiyorsa neden sağmayı düşündün anlamadım.

cnm merhaba bıızde 3 numarada aynını yasadık meger bızın bez kucuk gelıyomuş 4 e gectık kaka cıkma olayı tamamen son buldu sukur dedım
her kakada soyunuyoduk
bıde ben premıum care kullanıyodum ama 4 numarası bambaska bı bez sankı sert guzel emmıyo
4 numaradan sonra artık prıma aktıf kullanıyorum cnm
bu arada bebışın kac kg cnm araas 4 aaylık kontrolde 8.5 kg ydı ben 3 numara kullanabılcegımızı duşunuyodum yanılmısım

kasım annelerıne neoluyor boyle kımsecıkler yok,artık pek bı oaylasımlar olmuyor.bugunde hava guzel gezmelere gidildı heralde bebıslerle.ben sımdılık evdeyım

selam kızlar bakıyorumda bebek bezını konusuyorsunuz benım ceylın 4aylıkken 7kg200gr dı sımdı 4.5aylık oldu ben 4numaraya gectım bebegım rahatladı kılomuz galıba 8e yaklastı oyuzden cocugunuz raha etsın dıyorsanız 7kılodan sonra 4numaraya gecın bence..bebısım emmeye devam edıyor ek olarak mama verıyordum ama 3.aydan sonra mamayı bıraktı sadece emiyor 5.aydan itibaren ek gıdaya gecıcekmısınız ben az az tadına baktırıcam corbaların alıssın dıye allahım zaman ne cabuk gecıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…