- 16 Ekim 2010
- 2.011
- 0
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.241
öyle harf hataları yapmışımki utandım tekrar okuyunca
tatlım ben uyku egıtımıne 3aylıkken başladım 4 aylık olmak uzere 3 haftadır kendısı uyuyo
yatagına yatırıyorum koları sarıyorum bazen ıstemıyo o zman sarmıyorum muzık acıyorum emzıgını verıyorum hemencık uyuyo
gaz problemimz biogaia dan sonra baya azaldı arada oluyor ama bunada şükür hiç bitmeyecek sanmıştım :18:iyiki söylemişsinde kullandık canım sağolasın uyku düzenimizde iyi maşallah senin prenses nasıl
Çok sevindim cnm dahada iyi olur ınş,bizde devam ediyoruz biogaia gaz problemimiz bizim zaten yok denecek kadar azdı,sadece su son zamanlarda reflu derdi cikti mama kullandığımız icin onu katilastiroyoruz biraz daha iyi ama gün içinde mutlaka 5 saate yakın aç kalsa dahi mamayi icmiyo,çok sıkıcı oluyo haliyle ,bu ay sonu biz direk kaşık mamasina geçiş yapicaz doktorumuzun önerisiyle ınş düzelir bu durum....
Reflü olduğunu nasıl anlaşıldı canım.bizde felaket gaz sancısı var ama bazen bu gaz sancısı değilde reflümü acaba diyorum.28 kasım doğumlu benim kız gazda hala azalma yok acaba ne zaman geçer
ay songull bu prima 3 ne bicim sey ya kaka yapti altini actim biraz once enseye kadar cikmiss resmen kakaa bende diyorum bu kakada yapti niye agliyomegerse kaka ensedeymis altini acincada gulmeye basladi bu sefer citcitli badi yikancak gibi deill attim çópe molfix 3 vardi bi de onu taktim simdi cok fark var ya prima 3 cok kucuk,, primada 4 kullanmakk gerekiyo kesinliklee
o beyaz olan primamı hassas ciltler için olan mı bende 3 e gececemde hangisi merak ettim ona göre alayım bari
ya su grıp illetınden kurtulamadık once esım sımdı bana gectı zaten oglum yenı ıyılestı surup bı ton ılacla kac gundur banada gecmesın dye esımle bol bol ıhlamur ıctım c vıtamını tukettım bal karabıber vıckısladım kendımı yne yakalandım ama devam edyrum hala ıyılesıcem daha kotu olmadan ısın kotusu oglum bugun basladı hapsurup oksurmaye onada gecıyor galıba ılac kullanmak ıstemıyrm artık ben ıhlamura mandalına elma lımon koyuyorum bırde kabuguyla beraber balloı lımona karıstıp ıcıyorum bu karısımdan yanı ballı lımon harıc sadece ıhlamurdan oglumada verıyorum bıkac kasık sevıyorda eksı olmasına ragmen bsy olurmu acaba belkı ılaca gerek kalmadan atlatır dyrum acaba yalnısmı yapıyorum ıhlamur veryrdum zaten sadece boyle meyvelı degıldı
ayyy benim kızda grip ya.ıhlamuru kafama göre verdim doktora sormadan iyi geliyormu canım doktor mu önerdi sana tatlım yoksa kafana göremi sende verdin.
cnm ben sut hıc ıcmıyorum peynır ve yogurdu az tuketyrm zaten kahvaltıyla aram yok arada yapıyrm ama bızım kakamızdada sumuksuluk var bu bırsye alerjı oldugunumu gosterıyor bnm doktrm normal demıstı ama guvenmıyrum doktora degıstrcem zaten bu hafta baska doktora gotrucem bnm ıcın sorarmısınız sumuklu kaka neden olur dye
ne zaman kızımda grip başladı kakada sümüksü akıntılar gelmeye başladı burdaki arkadaşlar yazmış o atamadığı balgammış diye bende ona yoruyorum
canım bronşit varsa onu kakayla atıyodur. bizimki şahsen öyle..
ben bunu sizden duyuyorum doktorunuzmu dedi acaba merak eetim
bnmki aşağıda kilot lastiğinin altında kalıo :S
ozaman iç dikişler için sıkıntı yapmaz yani dimi.
valla bnm var niyeyse..bende üzerine dokunduğum zaman iç gıcıklayıcı bişi oluo tarif edemiorum ama bende bariz tüy var yani..sizinki deri üzerinde lazer dikişli dimi?
bişey soracam benimkide lazer dikişli bi arkadaşta öyle bide ona doktoru o ince çizgide gitsin diye krem vermiş kremide sormadım hiç sizede verildimi o ince çizgide kaybolurmu ki acaba
2.ay aşılarımız 4 tane idi ve maalesefki kızımın direnci düştü sanırım şansımada o hafta görümcem uğradı yarım saatliğine oğluyla keşke gelmeseydi oğlu öksürdü ve beklenen son benim kız grip oldu sadece yarım saat kaldılar onlar gider gitmez bütün odaları havalandırdım ama maalesefki gene kurtulamadık.bu aralar ben bir yere gitmiyorum kimsede gelmesin diye dua ediyorum ama yinede gelen oluyor yaaaaaaa
doktora gittik feci öksürükte var ama doktor ciğerler iyi bol bol emzir dedi sadece ya.ama bebek bu anlık ciğere inme riski var ya çok korkuyorum bişey olacak diye sizdede böyle olan varmı ilaç kullanıyormusunuz.ben sadece sabah akşam bir ç.ay kŞIĞI IHLmur veriyorum onuda DOKTOR SÖYLEMEDİ BURDAN OKUDUM BALGAMI SÖKTÜRÜR DİYE DOĞRUMU EMİNDE DEĞİLİM.
peki ilaçsız bu grip öksürük geçer mi ya bu durumda olanınız varmı arkadaşlar yaaaa.
bide altını değiştirirken sadece pamuk ve su kullan dedi doktor ama pamuk tüyü dolaşıyor çıkarırken havada filan zararlı değilmi sizler ne kullanıyorsunuz.ıslak mendiller zararlı pişik yapar dedi doktor sizlere ne dedi doktorunuz bu konuda yaaa.
primanın hasas ciltler için olan bezini ve ıslak mendlini kullanıyorum sıkıntı olmuyor. ben hiç pişik kremi kullanmıyorum olmuyorda çok şükür.2.ay aşılarımız 4 tane idi ve maalesefki kızımın direnci düştü sanırım şansımada o hafta görümcem uğradı yarım saatliğine oğluyla keşke gelmeseydi oğlu öksürdü ve beklenen son benim kız grip oldu sadece yarım saat kaldılar onlar gider gitmez bütün odaları havalandırdım ama maalesefki gene kurtulamadık.bu aralar ben bir yere gitmiyorum kimsede gelmesin diye dua ediyorum ama yinede gelen oluyor yaaaaaaa
doktora gittik feci öksürükte var ama doktor ciğerler iyi bol bol emzir dedi sadece ya.ama bebek bu anlık ciğere inme riski var ya çok korkuyorum bişey olacak diye sizdede böyle olan varmı ilaç kullanıyormusunuz.ben sadece sabah akşam bir ç.ay kŞIĞI IHLmur veriyorum onuda DOKTOR SÖYLEMEDİ BURDAN OKUDUM BALGAMI SÖKTÜRÜR DİYE DOĞRUMU EMİNDE DEĞİLİM.
peki ilaçsız bu grip öksürük geçer mi ya bu durumda olanınız varmı arkadaşlar yaaaa.
bide altını değiştirirken sadece pamuk ve su kullan dedi doktor ama pamuk tüyü dolaşıyor çıkarırken havada filan zararlı değilmi sizler ne kullanıyorsunuz.ıslak mendiller zararlı pişik yapar dedi doktor sizlere ne dedi doktorunuz bu konuda yaaa.
kızlar merak ediyorum dikişli olan yerdeki tüyleri nasıl alıosunuz.ben oraya dokunurken inceden sızlama oluoo.haftaya dr a da gidicemm.ağdayla almaya korkuorum çekilio deri diye.jiletle de tam üstünden geçemiyorummmm :SSS
2.ay aşılarımız 4 tane idi ve maalesefki kızımın direnci düştü sanırım şansımada o hafta görümcem uğradı yarım saatliğine oğluyla keşke gelmeseydi oğlu öksürdü ve beklenen son benim kız grip oldu sadece yarım saat kaldılar onlar gider gitmez bütün odaları havalandırdım ama maalesefki gene kurtulamadık.bu aralar ben bir yere gitmiyorum kimsede gelmesin diye dua ediyorum ama yinede gelen oluyor yaaaaaaa
tatlım ben uyku egıtımıne 3aylıkken başladım 4 aylık olmak uzere 3 haftadır kendısı uyuyo
yatagına yatırıyorum koları sarıyorum bazen ıstemıyo o zman sarmıyorum muzık acıyorum emzıgını verıyorum hemencık uyuyo
primanın hasas ciltler için olan bezini ve ıslak mendlini kullanıyorum sıkıntı olmuyor. ben hiç pişik kremi kullanmıyorum olmuyorda çok şükür.
grip konusunda birşey diyemiycem inşallah çabuk atlatırsınız
özellikle gece salgılanan sütte çok sayıda antikor varmış. geceleri daha sık emzirmeye çalış.
kızlar söylemesi ayıp ben doğumdan beri temizlik yapmadım öyle duruyor kocam hiççç mi hiç bişey demedi ki normalde kızar adamın gözü bişey görmüyor ki saldırıyor zaten anında
geri çekilmeyle korunmuştuk bikaç kez ben korktuğum için bu sabahta bi mide bulantısı yaşayınca hemen test yaptım psikolojimi düşünün artık negatif rahatladım biraz. sonra benim ilişki sırasında çok canım yanıyor hala korkuyorum bi muayene olsammı acaba demeye başladım çok kuru oluyor içi önceki hallerimden eser yoksonra bi sorum da oğluşumun sabahları burnu tıkanıyor ev kaloriferli nemsiz ortam sanırım diyordum hep ama şimdi de genizde değil ama burnunda hırıltı var büyük insan olsa bir sümkürür bişey kalmz ama yavrum öyle sıkıntı çekiyor vakumlu burun spratörü var amaa hiç çekmiyor görünürde olursaa çekiyor kuvvetli değil yani çekişi hepsi öylemi bilmem serum fizyoloji kullanıyorum ama hapşırmıyor ki hemen rahatlasın bi çaresi varmı bunun kızlar:26:
iyi akşamlar annecikler ben bebeğim doğduktan sonra philips avent in 0-3 ay emziğini almıştım şimdi 3. ayımızı doldurduk emziği değiştirmem gerekir mi acaba ?
Bende aynısını kullanıyorum ve yenisini aldım,0-3 aya göre emzik yapısı daha geniş .zaten
kızlar söylemesi ayıp ben doğumdan beri temizlik yapmadım öyle duruyor kocam hiççç mi hiç bişey demedi ki normalde kızar adamın gözü bişey görmüyor ki saldırıyor zaten anında
geri çekilmeyle korunmuştuk bikaç kez ben korktuğum için bu sabahta bi mide bulantısı yaşayınca hemen test yaptım psikolojimi düşünün artık negatif rahatladım biraz. sonra benim ilişki sırasında çok canım yanıyor hala korkuyorum bi muayene olsammı acaba demeye başladım çok kuru oluyor içi önceki hallerimden eser yoksonra bi sorum da oğluşumun sabahları burnu tıkanıyor ev kaloriferli nemsiz ortam sanırım diyordum hep ama şimdi de genizde değil ama burnunda hırıltı var büyük insan olsa bir sümkürür bişey kalmz ama yavrum öyle sıkıntı çekiyor vakumlu burun spratörü var amaa hiç çekmiyor görünürde olursaa çekiyor kuvvetli değil yani çekişi hepsi öylemi bilmem serum fizyoloji kullanıyorum ama hapşırmıyor ki hemen rahatlasın bi çaresi varmı bunun kızlar:26:
iyi akşamlar annecikler ben bebeğim doğduktan sonra philips avent in 0-3 ay emziğini almıştım şimdi 3. ayımızı doldurduk emziği değiştirmem gerekir mi acaba ?