2012 kasım bebekleri büyüyor..

Maşallah aras beye. Peki canim daha once nasil uyutuyordun? Kendi kendine uyumaya ne kadar surede alısti, gunduz de ayni mi uyuyor? Cok soru sordum ama ben taktim bu konuya. Kendi kendineuyuyan bebekler daha deliksiz uyurmus. Buyuk oglumu nerdeyse 4 yasina kadar salladim da. Geceleri de cok sık kalkardi.

2.ay aşılarımız 4 tane idi ve maalesefki kızımın direnci düştü sanırım şansımada o hafta görümcem uğradı yarım saatliğine oğluyla keşke gelmeseydi oğlu öksürdü ve beklenen son benim kız grip oldu sadece yarım saat kaldılar onlar gider gitmez bütün odaları havalandırdım ama maalesefki gene kurtulamadık.bu aralar ben bir yere gitmiyorum kimsede gelmesin diye dua ediyorum ama yinede gelen oluyor yaaaaaaa

doktora gittik feci öksürükte var ama doktor ciğerler iyi bol bol emzir dedi sadece ya.ama bebek bu anlık ciğere inme riski var ya çok korkuyorum bişey olacak diye sizdede böyle olan varmı ilaç kullanıyormusunuz.ben sadece sabah akşam bir ç.ay kŞIĞI IHLmur veriyorum onuda DOKTOR SÖYLEMEDİ BURDAN OKUDUM BALGAMI SÖKTÜRÜR DİYE DOĞRUMU EMİNDE DEĞİLİM.
peki ilaçsız bu grip öksürük geçer mi ya bu durumda olanınız varmı arkadaşlar yaaaa.

bide altını değiştirirken sadece pamuk ve su kullan dedi doktor ama pamuk tüyü dolaşıyor çıkarırken havada filan zararlı değilmi sizler ne kullanıyorsunuz.ıslak mendiller zararlı pişik yapar dedi doktor sizlere ne dedi doktorunuz bu konuda yaaa.

Ağladığında umursanmayan bebekler, zamanla ağlamaktan tamamıyla vazgeçerler, ama aynı zamanda duygusal gelişimleri de sekteye uğrar!

canım ben doğdugundan ber, unibaby yenidoğan ıslak mendilini kullandım hiç poblem olmadı.

primanın hasas ciltler için olan bezini ve ıslak mendlini kullanıyorum sıkıntı olmuyor. ben hiç pişik kremi kullanmıyorum olmuyorda çok şükür.
grip konusunda birşey diyemiycem inşallah çabuk atlatırsınız
özellikle gece salgılanan sütte çok sayıda antikor varmış. geceleri daha sık emzirmeye çalış.

Benim doktorum ağda ile almamam gerektiğini söyledi ki zaten alamıyorum acıyor.Jilet ile geçiyorum üstünden.

Benim kızımın cildi çok hassas ve ıslak mendiller pişik yapıyor ben önce onunla temizleyip daha sonra pamukla siliyorum o zaman birşey olmuyor.

kızlar söylemesi ayıp ben doğumdan beri temizlik yapmadım öyle duruyor kocam hiççç mi hiç bişey demedi ki normalde kızar adamın gözü bişey görmüyor ki saldırıyor zaten anında
geri çekilmeyle korunmuştuk bikaç kez ben korktuğum için bu sabahta bi mide bulantısı yaşayınca hemen test yaptım psikolojimi düşünün artık negatif rahatladım biraz. sonra benim ilişki sırasında çok canım yanıyor hala korkuyorum bi muayene olsammı acaba demeye başladım çok kuru oluyor içi önceki hallerimden eser yok sonra bi sorum da oğluşumun sabahları burnu tıkanıyor ev kaloriferli nemsiz ortam sanırım diyordum hep ama şimdi de genizde değil ama burnunda hırıltı var büyük insan olsa bir sümkürür bişey kalmz ama yavrum öyle sıkıntı çekiyor vakumlu burun spratörü var amaa hiç çekmiyor görünürde olursaa çekiyor kuvvetli değil yani çekişi hepsi öylemi bilmem serum fizyoloji kullanıyorum ama hapşırmıyor ki hemen rahatlasın bi çaresi varmı bunun kızlar:26:

Bunu bende denedim bugün kollarını sardım emziği verdim ağzına ama yinede sallamadan uyumadı ben beşiğinde sallıyorum.Acaba emziğe alışkanlık yaparmı diyede düşünmüyor değilim uyku için.Benim bebeğim 11 kasım doğumlu erken mi acaba uyku eğitimi için.Biryerde dördüncü ayın sonlarına doğru başlanması gerektiği yazıyordu.Birde siz aynı odadamı yatıyorsunuz bebeklerinizle malum kış olduğu için tek odada oturup yatıyoruz mecburen odada tv açık oluyor gürültü etkilermi diye düşünüyorum ben doğdupundan beri açıyorum sese alışsın diye.

aaa teşekkür ederim canım bunu bilmiyordum gece emzireyim o zanman bol bol

canım fizyolojik serumu sık hemen sok hortumu çek anca öyle çıkıyor ben bekliyordum içine geçsin diye ozaman hiç bişey çıkmıyordu.şimdi koyar koymaz çekiyorum geliyor sümğk ve serum beraber geliyor.

ben d eıhlamur vermiştim ama bir yerde okudum 1 yaşın altındaki bebeklere ıhlamur verilmiyomuş su da ver bebeğine ciğerleri nemlensin iyice odada ketıl kaynat çok faydası oluyo inşallah ciğerlerine inmez benimkinin inmişti geçmiş olsun

iyi akşamlar annecikler ben bebeğim doğduktan sonra philips avent in 0-3 ay emziğini almıştım şimdi 3. ayımızı doldurduk emziği değiştirmem gerekir mi acaba ?

iyi akşamlar annecikler ben bebeğim doğduktan sonra philips avent in 0-3 ay emziğini almıştım şimdi 3. ayımızı doldurduk emziği değiştirmem gerekir mi acaba ?

Bende aynısını kullanıyorum ve yenisini aldım,0-3 aya göre emzik yapısı daha geniş .zaten

cnm benim bebekte grip olmuştu ama çok öksürmemişti inşallah tez zamanda iyileşirsiniz.ıhlamuru ben doktoruma sordum içirebilirsin demişti.zaten rezeneyle ikisini önerdi.günde bir çay bardağı verilebilirmiş.
ıslak mendil konusunda ben unı baby yenidoğan kullanıyorum.onda hiçbir katkı malzemesi yok.ıslak pamuk diyor üzerindede.hiç krem sürmüyorum gayette memnunum.günde bir-iki kez poposunu havalandırıyorum.onunda çok hoşuna gidiyo zaten.altını temizliyorum bezi bağlamadan üzerine kumaş örtü örtüyorum üşümesin diye.ohhhhh paşamın keyfine diyecek yok.resmen dört köşe.

Canım :))) guldurdun benı.. emzırıyorsan kuru olması cok normalmıs o yuzden canın yanabılırmıs bana doktorum boyle soylemıstı emzırırken genelde boyle oluyormus..
Yavrun kac haftalık bılmıyorum ama benım kızında vardı o hırıltısı gecen ay gectı cok sukur burun damlasını ıhmal etme gunde 4 defa xlear damla damlatıyodum ben ıkı damla bı delıge ıkı damla bı delıge doktoru vermıstı dogdugu gunden ıtıbaren. sonra yumusuyodu aspratorle cekıyodum mınıcık kafadan kocaman sumuk cıkıyodu oyle yanı :)

Benım doktorda sadece pamuk su dedı ama ıslak mendıl cok rahat gelıyor :/

ben de oyle almıstım sonra 3-6 aylara baktım aventın kocamandı almadım onun yerıne 0-6 aylık olanını aldım o bırazcık daha buyuk ama 3-6 ay gıbı devasa degıl :) emzıkte avent en ıyısı cıdden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…