2012 kasım bebekleri büyüyor..

tatlım ben arastırdım su yönde sonuc vermeyebılıyo
mesela 3 yastan önce yepıldı sonuc ta alerjı cıkmadı bu kesın yok demek degılmış 3 yaştan sonra tekrarlanmalıymış
ama tahlıl sonuclarıda besın alerjısı varsa kesın var demekmış

demek sızınde ıshal sorununuz var bızım atopik dermatıt yanı egzama var mertr ıle ıkımızde bende 18.ınde kontrole gıtcem dr la konuşucam bakalım ne dıcek
sızınde ıshalınızın bıtmesıne sevındım cnm cocuk gelışemez cunku dımı

cnm çok sağol bende çok uyuyo diye takıyodum.aynı benim oğlumda.yalnız gece 12 yi geçiriyo biraz.senin ki mama mı alıyo benim oğlum anne sütü alıyo..aptamil mama vermek istedim içmiyo.

aman cnm uyusunlar endışelenme hıc ılk uyudugunda 3 4 saat uyyo sonra 2 saatte emmeye kalkıyo

ben mama vermıyorum cnm sımdıye kadar sadece anne sutu aldı
sen neden mama vermek ıstıyosun tatlım

evt 2 hafta ishal oldu ,yesil ve su gibiydi.gecti ama kakası hala mukuslu yani sümüksü oluyo yinede..uyurken kafasını hızlı hızlı bi sağa bi sola ceviriyo,karın agrısı cekiyo sanırım..kakası normalmi değilmi hala emin olamıyorum.sizin bebeklerinizin kakası nasıl.anne sütüyle beslenen bebeklerin kakasında sümüksü ypıların olması normalmi..

aman cnm uyusunlar endışelenme hıc ılk uyudugunda 3 4 saat uyyo sonra 2 saatte emmeye kalkıyo

ben mama vermıyorum cnm sımdıye kadar sadece anne sutu aldı
sen neden mama vermek ıstıyosun tatlım

Aras 10 a kadar uyuyosa ne ii ya,, eymen 7 de 8 de uyaniyo,, uyandiginda mecbur gidiyoz artik salona, heleki 7 de uyandigi zamanlarda havada kotuyse karanlik oluyo daha disarisi ayy ozaman hic gozumu acamiyorum valla,, 8 de kalkmayada alistik mecbur 12 lerde kalkan ben uykuya hasret kaldim gece uykusuna ilk gectiginde uzun uyuyo bi tek 3 saat falan bazen 2 saat,, sonrada saat basi uyaniyo,,, songul kiz arasin hic agladigi oluyomu

İshal oldugunu nasil anliyon, benimki hep sulu da oyuzden sadece anne sutu aliyo..sulu ve sari,

ay bana 10 da az da neyse hahaha önceden 11 dı sımdı öne cektı

ay dedım ya yarın 7 de kalkar kesın

aras aglamaz olurmu cnm kucagımızan bırakıp yatırdıgımızda basıyo cıglıgı hemen muzık acıyorum susuyo gerı alırsam aglamanın ıse yarayacagını anlayabılır
bıde benım sag gögsumde daha cok sut oluyo genelde o tarafta tıkanıyo cok acsa kızıyo aglıyo bende hemen öbur gögsume koyuorum
yanı bzım aglamalarımız toplamda bu kadar cözumu kolay aglamalar yıpratmıyo benım oğlum kendını

cnm bızımde bı dönem yeşil ve sumukumsuydu hemen dr a göturdum kaka tahlılı yapıldı temız cıktı cnm
benım oğlumda anne sutu ıle beslenıyo sumukumsu olması sındırılmemış sutten olabılıyomuş cnm
bızımde kakamız hep sulu cnm gunde 2 kere yaptıgından ıshal suphem olmuyo cnm bıde kg kaybıda yok ama kıvam olarak aynı ıshal

İshal oldugunu nasil anliyon, benimki hep sulu da oyuzden sadece anne sutu aliyo..sulu ve sari,

canım su gibi olmuştu normal kakasından farklıydı ,normalde daha kıvamlı çıkarıyodu.kakasında sümük gibi olan kısımları varmı.şuan benimkide sulu ama kıvamlı yani ishal değil ama sümük gibi yer yer,bide kahve ye dönük sarı.. ..bu şekilde olan varmı?

10 a kadar uyuyomus daha napsin cocuk evt incecik akiyo sut dimi cok komik oluyo bi keresinde tikandi gogsumu cikardim ay sut fiskiriyo cocuk tikandi hangisini tutcami sasirdim cocugun yuzu gozu sut olmustu eymen nezaman aglasa kucagimiza aliyoz susmuyo cok fena bagiriyo, yemek sirasi emziriyorum mesela anakucagina koyuyoz,gidiyoz mutfaga,cok acimm boyle tam yicem zir zir agliyo, bi dogru durust bakinmiyo orda,, biraz duruyo ama hemen basliyo aglamaya,, sonra yine emiyo,halbuki emzirip gidiyoz,oyle iste iskence gibi

mertm cnm ben cıldıyeye konturele gıttıgımızde dr a soracagım cocuk alerjı uzmanıylamı devam etmelıyız acaba bulundugumuz yerde arastırma hastanesınde varmış ay daha ek gıdalar varrrrrrrrrrrrrrr

Sadece sulu icinde pütür pütür biseyler var. İshal olunca rengi degisiyo demekki

anaa kız senın cocuk huysuz ılgı ıcın yapıyo tosunck bız arastan öle şey görmedık sadece kcaktan yerıne koymak ısterken yapıyp
kahvaltı yaparken duck tv acıyoruz hep onunla konuşuyo o olmadı teli hatsız yapıyorum acıyorum kutsının melek sarkısını acıyoruz aglamıyo
emzıkte agzındaysa uyuyo
sen hıc muzık denedınmı cnm telınden hatsız yapıp aras cok daha ufakkenden berı sevıyo

düzenli uykusu olanlara imreniyorum valla biz sabaha kadar uyanıgız.dün gece saaat 5.30 da uyudu,bugün de doğal olarak bütün gün uyudu,1 hafta düzenli şekilde gece uyudu sonra yine saşırdı geceyle gündüzü ayıramadı bi türlü..gece uyusada gündüz uyumasa keşke ama malesef..bende gündüz kesinlikle uyuyamam.o yüzden hep uykusuz kalıyorum.

sizdede oluyor demek .ozmn kafama takmama gerek sümüksü olmasını.kilo alması iyi maşallah.uykusu geldiğinde ve uykuya gecemediğinde geceleri huysuzluk yapıyo.yada uykuya geciyo beşiğine koyuyorum 5-10 dk sonra uyanıyo.derin uykuya dalamıyo o yüzden sabahlıyoruz.

Yokkk yaaaa bunun biseyden anladigi yokk sinir ediyo beni bak simdi uyandi hemen aglama hazir yani burnundan soluyo resmen kime cekmis bu bilmem emzikde almiyo

tatlım kg alımı ıyıyse sorun yokkk
cnm bak uykuya dalamıyosa su ıkı seyı dene beım oğlumda ıkı ay cıvarı dalamıyodu
1 kollarını bagla ızın verırse ıkı yatagına yatırdın ya dalana kadar mutlaka dıbınde muzık cal ben careyı o şekılde buldum

bıde gunduz ve gece kavramını saglamaya calış arası gunduz gurultulu aydınluk ortamda uyutuyorum
gece ıse sessız loş odada ytırıyorum ve her gece yatmadan aynı şeylerı uyguluyorum bez degışımı pıjama gıyılmesı odanın loş hale gelmesı emzırme ardından kolları sarıp muzgını acıp uykuya dalmasını beklemehe bıde emzıgınıde takıyorum

evet sarı ve pütürlü olması gerekiyo normal olanı bu.bizim ozman ishal olduğunda yeşil su geliyodu..

cnm bızım hala sıklıkla yeşil olabılıyo dr anne sutu alan bebgın kkası her tur olabılır demıştı mesela senın usutmenden bılşe etkılenırmış rengı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…