- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.941
bizde dün sağlığagittik.bugün oğlum 3 ayını doldurdu.yalnız az kilo almış 500 gr.boyu 4 cm uzamış 61cm.olmuş.6000gr.da kilosu.ebe iyi tam normal dedi.ama son 10 gündür hiç kilo almamış.boya gitmiş dedi ebe.üzülmedim değil ama maşaallah sağlıklı.daha ne isteyeyim.bezi hiç dolu dolu olmuyo.uykuyu çok seviyo.1 bilemedin 1,buçuk saat uyanık kalıyo.acaba bu çocuk acıkmıyomu ki?ama huzursuz da değil.gayet sakin bir bebek.anlamadım yaaaa poffffff....aaranızda böyle olan var mı yaaaa.....bide bi ara uyku düzenimiz çok bozulmuştu.nette 15 saat uyur bunun 10 saati gece 5 saati gündüz uykusu diyor.şimdi biz bu düzene göre alıştık şükür düzene girdik...kilo olayına taktım galiba sütüm azaldı...ebe bana süt yapıcı şeyler ye çoğalsın diyor.ama yağlı şeyler tatlı şeyler çoğaltıyo sütü su falan hikaye,o kadar çok su içiyorum ki.ama ne zaman tatlı ne zaman tahin ,ve bunun gibi şeyler yiyeyim çoğalıyo hissediyorum. tabi kilolarda yapıştı kaldı.bizden haberler bunlar.sağlıklı günler hepinize....
bezine bak bebeğin idrarı koyu sarı ise az besleniyodur su veriyomusun ben veriyorum biberonla ne kadar içerse içsin dr a sordum suyun bi zararı olmaz dedi