2012 kasım bebekleri büyüyor..

bizde dün sağlığagittik.bugün oğlum 3 ayını doldurdu.yalnız az kilo almış 500 gr.boyu 4 cm uzamış 61cm.olmuş.6000gr.da kilosu.ebe iyi tam normal dedi.ama son 10 gündür hiç kilo almamış.boya gitmiş dedi ebe.üzülmedim değil ama maşaallah sağlıklı.daha ne isteyeyim.bezi hiç dolu dolu olmuyo.uykuyu çok seviyo.1 bilemedin 1,buçuk saat uyanık kalıyo.acaba bu çocuk acıkmıyomu ki?ama huzursuz da değil.gayet sakin bir bebek.anlamadım yaaaa poffffff....aaranızda böyle olan var mı yaaaa.....bide bi ara uyku düzenimiz çok bozulmuştu.nette 15 saat uyur bunun 10 saati gece 5 saati gündüz uykusu diyor.şimdi biz bu düzene göre alıştık şükür düzene girdik...kilo olayına taktım galiba sütüm azaldı...ebe bana süt yapıcı şeyler ye çoğalsın diyor.ama yağlı şeyler tatlı şeyler çoğaltıyo sütü su falan hikaye,o kadar çok su içiyorum ki.ama ne zaman tatlı ne zaman tahin ,ve bunun gibi şeyler yiyeyim çoğalıyo hissediyorum. tabi kilolarda yapıştı kaldı.bizden haberler bunlar.sağlıklı günler hepinize....

bezine bak bebeğin idrarı koyu sarı ise az besleniyodur su veriyomusun ben veriyorum biberonla ne kadar içerse içsin dr a sordum suyun bi zararı olmaz dedi

bezine bak bebeğin idrarı koyu sarı ise az besleniyodur su veriyomusun ben veriyorum biberonla ne kadar içerse içsin dr a sordum suyun bi zararı olmaz dedi

bazen koyu sarı.suda çok vermiyorum...dünden beri rezene humana still tea falan çoğalttım.çok ta su içiyorum.ama benim tontik uyurken az emiyo.en fazla 10 dk.ayy bilemedim ki :KK43:((birde sizin bebekleriniz gündüz ne kadar gece ne kadar uyuyo kesintisiz.

canım ben puset düşünüyorum aşağıdaki modellerden birini alıcam.hafif bir şey istiyorum.ikisi de tam yatıyormuş bu arada
Chicco Liteway Puset Marina - e-bebek.com
Chicco Echo Puset Sapphire - e-bebek.com

tatlım ben chıcco lite way glam serısını aldım derı olanı çokta memnunm
surşu konforu tam yatarlıgı aynı zamanda derı olmanı verdıgı bı şııklıgı

cnm persembe e bebekteydım echo yu tavsıye etmm ön tekerlık çift olnca kllanmadı daha zor oluyo

bazen koyu sarı.suda çok vermiyorum...dünden beri rezene humana still tea falan çoğalttım.çok ta su içiyorum.ama benim tontik uyurken az emiyo.en fazla 10 dk.ayy bilemedim ki :KK43:((birde sizin bebekleriniz gündüz ne kadar gece ne kadar uyuyo kesintisiz.

cnm benım arasım uyrken de uyanıkkende enfazla 10 dk emıyo oda enfazla ıhtıyacını alıp bırakıyo zaten 7 8 dakıkada yuzde 90 ını alırmış
aras gece 11 de yatıp sabah 9.30 ıle 10 arası kalkıyo cnm

gunduz de 2 kere uzun uyku yapıyo 2 de kısa uzun uyku 3 saat falan oluyo cnm

benim oğlum hiç 10 dk emmedi :KK43: hep 3-4 dk emip bırakır taki 2 saat sonra tekrar acıkana kadar. hep öyledir daha 4 dk yı geçmedi. Kaldı ki hiç bir zaman iki göğsümü birden emmedi. kiloda çok almıyor daha yeni 6 kg oldu 22 kasım dogumlu. ama az emmesinden ya da çok kilo almamasından hiç şikayetçi değilim önceleri kafama takmıştım artık hiç takmıyorum. Sadece bir tek anne sütü almasının mutluluğunu yaşıyorum. ilk bebegim emmdiği için bu duygudan mahrum kalmıştım.

Baby2Go 8809 Proton ift Ynl Bebek Arabas - Bebefix.com, Bebeinin Hereyi Burada
canım ben bu arabayı aldım.çok begenerek netten aldım.ama bebeğimi içine yatırdım geri alırken zorluk çektm ilk etapta. bebeğim biraz olması gereknden fazla bide.bilmiyorum aama bana yınede dar geldi . kaç yaşına kdr kullanır merak ediyorum doğrusu. sonra komsuyu çağırdm iade edelimmi, küçük m,ü falan dedim ( bu arada araba daha evde tekeler hç kirlenmedi)o da yoo gayet ii falan dedi.gelgitler yasadım o kadar para verik iyisini aldık ama biturlu rahat kullnışlı olacagına inananmadım.eşim kızıyodu bi yandan. görüntü olarak hala daha bayılıyorum siyah rengini aldım bide ben.sonra kızı kontrole götürdk bide sahile gttk arabayla. tam 7 . gun aradık m.hizmetlerini iade etmeye karar kıldık. çnkü tekerler kçük oldugu içn bizim buranın bozuk yollarına gitmedi. ses çıkarıyo pazar arabası gbi basit gbi bişeydi hafif falan.sonra öne getirme özelliği var tutma yerinin ama bu seferde biraz daha asağı eğilmek zorunda kalıyosun. vede tekelrler ayagına çarpıo.bna kalırsa 4 teker bastonlu büyük lastikli tekerleklilerden al. karar verince aradık tekerler aşınmıştır diye iade almadılar . kaldı elimzde mecbur kullnıcam.ama rahatlık arıyosan büyük bişey al görüntüye bakma..

Bizde bebek mağazalarında tek tek inceledik ve kraft aura aldık. Tercih sebebibimiz özellikle Çift taraflı kullanılabiliyor, hafif, kolay sürülüyor, tek elle açılıp kapanıyor, altındaki sepeti geniş olmasıydı. Bunun dışındada, tentesinin üstünde şeffaf penceresi var oradan bebeği görebiliyorsun, bebeğin yatacağı yeri ayrı bir kumaşla kaplamışlar içi dolgulu rahat bişey, kışlık parçası var üstüne çekiyorsun. Biz defalarca kullandık ve çok memnunuz.
Daha önceki sayfalarda arkadaşlar chico nun bir arabasından bahsetmişler ondanda memnunlarmış onada bir bak istersen.

görmeden almak istemediğim için internetten almadım da gittim gezerken pamidor mağzasına girdim orda baby2go'nun arabasından gördüm.çok dolaştım bu istanbul maltepede bi tık yok :KK14:

almam da gerekiyordu araba aldık ama içime sinmedi çok hantal.evet rahat kullanışlı korumalı ama hantal işte ben tek başıma minibüse falan binemem mesela lazım olsa.arabadan bebeği çıkart arabayı kapat...... ooo uzun iş tavsiye eder miyim öyle yürüyüş yapacaksanız, arabaya falan [kendi arabanız hariç] binmeyecekseniz ideal...

Jane Trider Matrix Travel Bebek Arabas - Bebefix.com, Bebeinin Hereyi Burada

bende bu arabayı aldım , benim aldığımın portbebesi ile birlikte set aldım çok memnun kaldım , portbebesinde iki ay boyunca gece gündüz yattı 40 ı çıkmadan arabayı dışarı çıkarmamıştık hangi odaya gitsem yanımıza çekiyordum arabasıyla. 40 ım çıkana kadar hiç yalnız kalmadım yemek yiyeceğimiz zama mutfağa bile götürdüm =) doğduğunda karyolası büyük mü geliyordu ne koyduğum anda açıyordu gözlerini o yüzden portbebesine koyup portbebeyi karyolanın içine koyuyordum çok rahat ettim ben linkteki modelde portbebe yok senşn için daha uygun portbebeyi bu vakitte alsan çok az kullanırsın gibime geliyor kilo olarak 13 kg ye kadar kullanılabilir hem ana kucağı hem port bebe hem oto koltuğu çok kullanışlı bişey ..
bebek arabasıda elden frenli , alimünyum şase ,üç tekerlekli oluşuda kullanımı daha kolaylaştırıyor ....

Quinny Zapp Xtra stoller | The newest model ben bu arabayı almadığıma pişman oldum diyebilirim hafif ve kullanışlı mamas papas urbo modelini aldım sırtı tam yatıyo diyerekten araba en ufak bir tümseği bile çıkamıyo düz zeminde mercedes gibi gidiyor orası ayrı ama malum türkiyede arnavut kaldırımlı yollarda yaşıyoruz

canım ben puset düşünüyorum aşağıdaki modellerden birini alıcam.hafif bir şey istiyorum.ikisi de tam yatıyormuş bu arada
Chicco Liteway Puset Marina - e-bebek.com
Chicco Echo Puset Sapphire - e-bebek.com

arkadaşlar çok teşekkür ederim söylediklerinizi değerlendiricem..benim kızım ideal kiloda ama biraz boyu uzun bende travel sistem istiyordum aslında şimdi vaz mı geçeyim..aslında önümüzde bahar- yaz... baston tarzı mı alsam acaba diyorum ama ben bu arabayı sadece yazın kullanmıcam ki sonbahar ve kışın ilk aylarında yine havalar güzel olduğunda da kullanıcam..o yüzden bastondan da vazgeçtim..şimdi türkiye şartlarında malum yollarımız hergün kazılıyor bir sürü tümsek kasis ıvır zıvır avrupa yollarına sahip değiliz..o yüzden bunların hepsini göz önünde tutuyorum..maclaren techno xt 2012 düşünüyorum..aslında gönlümde stokke xplory var ama okadar parayı bi bebek arabasına yatıramam..en fazla 1500 kadar verebilirim... birde hartan marka bebek arabası beğendim ama türkiyede satışı yok mu? bileniniz var mı nerden temin edebilirim?

arkadaşlar çok teşekkür ederim söylediklerinizi değerlendiricem..benim kızım ideal kiloda ama biraz boyu uzun bende travel sistem istiyordum aslında şimdi vaz mı geçeyim..aslında önümüzde bahar- yaz... baston tarzı mı alsam acaba diyorum ama ben bu arabayı sadece yazın kullanmıcam ki sonbahar ve kışın ilk aylarında yine havalar güzel olduğunda da kullanıcam..o yüzden bastondan da vazgeçtim..şimdi türkiye şartlarında malum yollarımız hergün kazılıyor bir sürü tümsek kasis ıvır zıvır avrupa yollarına sahip değiliz..o yüzden bunların hepsini göz önünde tutuyorum..maclaren techno xt 2012 düşünüyorum..aslında gönlümde stokke xplory var ama okadar parayı bi bebek arabasına yatıramam..en fazla 1500 kadar verebilirim... birde hartan marka bebek arabası beğendim ama türkiyede satışı yok mu? bileniniz var mı nerden temin edebilirim?

Chico liteway ve sunny baby swift gibi baston pusetlerin normal bebek arabasından bir farkı yokki hemde 300-400 tl civarı. Ben kullanıyorum kaç senedir hatta sapasağlam, arkası yatar oldugu için oğlumdada rahatlıkla kullanıyorum.

Canim cikti. Besin alerjisi var. Normalde1.5 olmasi gerekirken 20 cikti. Diyete devam. Yemediklerim sut ve sut urunleri yumurta ve susam. Bu hafta yumurtayi deneyecegim. Digerlernr devam canim. Ama oglumun yuzu gecti sukur.

geçmiş olsun canım ben hala test yaptırmadım inanki korkuyorum artık ama bizim eskisi gibi drğil oglumun vücudu ve yüzünde yok diyebilirim 3-5 tane kafası üzerinde kaldı. Yumurta gerçekten farkettitiyor ben hergün 1 ya da 2 yumurta yerdim. şimdi haftada 2 ya da 3 sefer yiyorum bazen o kadar nile yemiyorum yumurtayı azaltıktan sonra iyice düzeldi. inş kısa sürede atlatırsınız alerjiyi allah yardımcın olsun.

Canim cikti. Besin alerjisi var. Normalde1.5 olmasi gerekirken 20 cikti. Diyete devam. Yemediklerim sut ve sut urunleri yumurta ve susam. Bu hafta yumurtayi deneyecegim. Digerlernr devam canim. Ama oglumun yuzu gecti sukur.

aaa cnm ben de tahlıl ısteyımmı yoksa dırek keseyımmı dedıklerını
pekala ılaç kulllanıcakmısınız yoksa sadece dıyetmı

mertm cnm sonuclarınız cıktımı

aaa cnm ben de tahlıl ısteyımmı yoksa dırek keseyımmı dedıklerını
pekala ılaç kulllanıcakmısınız yoksa sadece dıyetmı

Ilac yok canim. Seninkinin nasil gecmedi mi? Istersen 2 -3 gun ara ile bu besinleri kes. Olmadi test yaptirisin. Benim yaptirdigim testte sadecr besin alrrjisi var mi bakildi. Hangi besin oldugu belli degil. Ama en buyuk alerjen inek sutu. Telden yazdim hata olabilir.

Ilac yok canim. Seninkinin nasil gecmedi mi? Istersen 2 -3 gun ara ile bu besinleri kes. Olmadi test yaptirisin. Benim yaptirdigim testte sadecr besin alrrjisi var mi bakildi. Hangi besin oldugu belli degil. Ama en buyuk alerjen inek sutu. Telden yazdim hata olabilir.

cnm su an daha ıyı ama 3 4 gundur yumurta tuketıyorum ve dun başladı hafuften kızarmaya bugun yemedım
öncekı gun ayranda ıctım ben bunları kendımce deneyım cnm pekala peynır tuketımıde olmucakmı kı
ınek sutu ıcmıyorum zaten onu elendı
ay arkadaşım rabbım vermesın dermansızını ama az bışey kızarsın hemen moralım bozuluyo

cnm benım arasım uyrken de uyanıkkende enfazla 10 dk emıyo oda enfazla ıhtıyacını alıp bırakıyo zaten 7 8 dakıkada yuzde 90 ını alırmış
aras gece 11 de yatıp sabah 9.30 ıle 10 arası kalkıyo cnm

gunduz de 2 kere uzun uyku yapıyo 2 de kısa uzun uyku 3 saat falan oluyo cnm

cnm çok sağol bende çok uyuyo diye takıyodum.aynı benim oğlumda.yalnız gece 12 yi geçiriyo biraz.senin ki mama mı alıyo benim oğlum anne sütü alıyo..aptamil mama vermek istedim içmiyo.

cnm su an daha ıyı ama 3 4 gundur yumurta tuketıyorum ve dun başladı hafuften kızarmaya bugun yemedım
öncekı gun ayranda ıctım ben bunları kendımce deneyım cnm pekala peynır tuketımıde olmucakmı kı
ay arkadaşım rabbım vermesın dermansızını ama az bışey kızarsın hemen moralım bozuluyo

Aynen canim. Benim de cok moralim bozuluyor. Allah baska dert vermesin.
Sadece sut degil, sütten yapilan, icine süt giren ne varsa yasak. Kek vs, gibi, ayrica dana eti de yemiyorum. Yiyecek seçeneğim oldukça azaldi.

merhaba
benim bebeğimde 26 kasım doğumlu ve ishalden dolayı doktor inek sütü alerjisinden şüphelendi.bende dyetteyim süt süt ürünleri tüketmiyorum.zor bi diyet içinde süt ürünü süt tozu olan bisküvi bile yasak bırakın peyniri,..bu diyeti yapmaya başlayınca nekadar cok şeyde süt ürünü kullanıldığını farkediyo insan.tereyağ,yoğurt ayran vs herşey yasak..biz önümüzdeki hafta diyeti bırakıp deneyeceğiz tekrar bozuluyomu diye..süt alerjisi sindirim sisteminide bozuyo dolayısıyla ishal yapıyo..inşallah olmaz diyeti bozunca..allah dermansız dert vermesin..insan cocugu için herseye katlanıyo..

geçmiş olsun canım ben hala test yaptırmadım inanki korkuyorum artık ama bizim eskisi gibi drğil oglumun vücudu ve yüzünde yok diyebilirim 3-5 tane kafası üzerinde kaldı. Yumurta gerçekten farkettitiyor ben hergün 1 ya da 2 yumurta yerdim. şimdi haftada 2 ya da 3 sefer yiyorum bazen o kadar nile yemiyorum yumurtayı azaltıktan sonra iyice düzeldi. inş kısa sürede atlatırsınız alerjiyi allah yardımcın olsun.

Sağol canim. Sizinki geçtiyse gerekk yok test yapmaya. Evet sanki bizimki de yumurtayla arttı.

Aynen canim. Benim de cok moralim bozuluyor. Allah baska dert vermesin.
Sadece sut degil, sütten yapilan, icine süt giren ne varsa yasak. Kek vs, gibi, ayrica dana eti de yemiyorum. Yiyecek seçeneğim oldukça azaldi.

merhaba

siz aleri testi yaptırmıssınız galiba ama bizim doktor alerji testi doğru sonuç vermebiliyo dedi ve test yaptırmadı deneme yanılma yöntemiyle anlıycaz dedi.bende test yaptırsammı diye düşümeye basladım

maclaren tekno xt modeli çok iyi fikir bizimde beğendiğimiz modeldi gittik urbo aldık çok çeşit olunca insanın aklı karışıyo denirya öyle bişe oldu alırken

bende 23 kasımda doğum yaptım kızım şimdi 2,5 aylık ve günlerdir bebek arabası arıyorum..kafam allak bullak oldu..sizler neler yaptınız hangi ürünü aldınız? memnun musunuz?? yoksa memnun olmadığınız noktalar neler??? bana yardımcı olursanız çok memnun olurum

bende chicco liteway modelini aldım.baston puset ama doğumdan itibaren kullanılıyo,kulanışlıda.

X