- 16 Ekim 2010
- 2.011
- 0
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.921
yok canım takma kafana kilosu ii diyosun sütün birinden emerken diğeri akıyo diosun bunlar çok anlamına gelir. bez ıslatmasına bak o da çoktur eminm benmki öyle çnkü.süt sıkıntın yok bnmde öyleydi. ama ben 1 haftadır yemeği azalttım sütüm tam kararında doyacak kadar gelio. akmıyo yani artık göğüs pedlerine. dolmuyo şişmio acımıyo göğsüm. eskiden taşıyamazdım gögüslerimi . ben abartılı yediğim içn iştahım çok fazla oldugu içn bu böyleydi.ama suan sütm fzla deil.iki memeyıde emiyo ama hep aç derken ellerini ağzına götürmesinden anlıyosan bnmkide emdikten sonra elleri hep ağzında.ona bende bişey diyemiyorum bulamıyorum. sağ sol meme ile ilgili de biri bna dediki birinden tatlı süt gelirmş birinden tuzlu süt ne kdr dğru bilemem .bnce son kez söylüyorum kilosu ayına göre üst sınırdaysa mamayı bırak. ben öle yaptım. dr dediki her ağlamayı aç zannedio anneler çocuklar böle şişio dedi. her ağldığnda verme gezdir evn içinde ilgisini bşka sylere yonelt bakalım hala ağlıomu. bnmki ağlmıyo . ben şu kanıya vardım bi bebek ne yaparsan yap ağlıosa açtır ama ilgisi bşka yone çekilnce susuyosa aç değildr. çnkü aç olan bebek ne yaparsan yap ağlar.
oğlunun adı sadece eymen mi ikinci ismi var mı ?
bende molfix i pek beğenmedim doğduğu günden beri prima premium care kullanıyorum . inceliği , emiciliği çok hoşuma gidiyor oğlumda rahat ediyor gibime geliyor . molfix bana çok kalın geldi
anaaaa carşafa kadar heeeee aslında doğru söyluyosun ben 4 alayım cnm senınkı 3 kullanıyosa bızede 4 lazım demekkı ay ınşalla 4 numaradan cıkmaz baya kafaya koymuştum molfıx almaya ama bılıyosun aras zaten alerjık yapıda bı cocuk arkadaşlar gıbı bez degışımnde bıde pişik yaşarız dıye korkuyorum
ay dun ıyı gezdımmmm he bak dersen bı daha bende gelırım alırız senıde he gezerız tosunlarla prenseslerle
merhaba
ROTA VİRÜS aşısı yaptıran var mı?? bu aşı için son haftamız hala kararsızım.. yaptıranlar varsa yan etkileri filan oldu mu?
Yusuf eymen... eymen diyoruz genelde.
merhaba
ROTA VİRÜS aşısı yaptıran var mı?? bu aşı için son haftamız hala kararsızım.. yaptıranlar varsa yan etkileri filan oldu mu?
benim oğlumda selim eymen =)
Bende iki olcek yaptim hep biberonla verseydim bitirirdi belki de mamayi ama kasikla istemedi,,
Bende sıktım simdi bakiim sut gelcekmi diye merak ettimgeldi hemen, bir memeden emerken digerinden akiyo gidiyo sutler,
Ya benim sutle ilgili bi derdim yok,oglumunda kilo alimi ii tombis masaallah ama cok sutun gelmesi doyuyo anlaminada gelmez,sut azdir ama koyudur mesela bebek doyar, sut cok dur ama doymaz cocuk yani yetmez, her cocugun yemesi bie farkli biri bir dilim ekmekle doyarken digeri bir ekmegi bitiriyo,,
Benim kizimda az di mesela sutum hem zordan gelirdi hemde 8 ay boyunca tek meme verdim sag dakinden gelmedi yani onu emmek istemedi zorlasamda almadi sol dan emdi hep ama doyuyodu cocuk,, oglum iki memeyide emiyo ama hep aç,, oyuzden takmis durumdayim ben bu konuya,,
bende 23 kasımda doğum yaptım kızım şimdi 2,5 aylık ve günlerdir bebek arabası arıyorum..kafam allak bullak oldu..sizler neler yaptınız hangi ürünü aldınız? memnun musunuz?? yoksa memnun olmadığınız noktalar neler??? bana yardımcı olursanız çok memnun olurum
Bizde bebek mağazalarında tek tek inceledik ve kraft aura aldık. Tercih sebebibimiz özellikle Çift taraflı kullanılabiliyor, hafif, kolay sürülüyor, tek elle açılıp kapanıyor, altındaki sepeti geniş olmasıydı. Bunun dışındada, tentesinin üstünde şeffaf penceresi var oradan bebeği görebiliyorsun, bebeğin yatacağı yeri ayrı bir kumaşla kaplamışlar içi dolgulu rahat bişey, kışlık parçası var üstüne çekiyorsun. Biz defalarca kullandık ve çok memnunuz.bende 23 kasımda doğum yaptım kızım şimdi 2,5 aylık ve günlerdir bebek arabası arıyorum..kafam allak bullak oldu..sizler neler yaptınız hangi ürünü aldınız? memnun musunuz?? yoksa memnun olmadığınız noktalar neler??? bana yardımcı olursanız çok memnun olurum
bende 23 kasımda doğum yaptım kızım şimdi 2,5 aylık ve günlerdir bebek arabası arıyorum..kafam allak bullak oldu..sizler neler yaptınız hangi ürünü aldınız? memnun musunuz?? yoksa memnun olmadığınız noktalar neler??? bana yardımcı olursanız çok memnun olurum
bizde dün sağlığagittik.bugün oğlum 3 ayını doldurdu.yalnız az kilo almış 500 gr.boyu 4 cm uzamış 61cm.olmuş.6000gr.da kilosu.ebe iyi tam normal dedi.ama son 10 gündür hiç kilo almamış.boya gitmiş dedi ebe.üzülmedim değil ama maşaallah sağlıklı.daha ne isteyeyim.bezi hiç dolu dolu olmuyo.uykuyu çok seviyo.1 bilemedin 1,buçuk saat uyanık kalıyo.acaba bu çocuk acıkmıyomu ki?ama huzursuz da değil.gayet sakin bir bebek.anlamadım yaaaa poffffff....aaranızda böyle olan var mı yaaaa.....bide bi ara uyku düzenimiz çok bozulmuştu.nette 15 saat uyur bunun 10 saati gece 5 saati gündüz uykusu diyor.şimdi biz bu düzene göre alıştık şükür düzene girdik...kilo olayına taktım galiba sütüm azaldı...ebe bana süt yapıcı şeyler ye çoğalsın diyor.ama yağlı şeyler tatlı şeyler çoğaltıyo sütü su falan hikaye,o kadar çok su içiyorum ki.ama ne zaman tatlı ne zaman tahin ,ve bunun gibi şeyler yiyeyim çoğalıyo hissediyorum. tabi kilolarda yapıştı kaldı.bizden haberler bunlar.sağlıklı günler hepinize....