2012 kasım bebekleri büyüyor..

2 aylik kontrolunde 6.200 du kilo simdi kac bilmiyorum ama kilo aldi fark ediyo baya masallah..acikmasi da araniyo surekli emzikde istemiyor.. emziriyorum mesela mutfaga gidiyorum esim cagiriyo araniyo yine diye yine emiyo, naparsak yapalim emmeden aglamasi kesilmiyo,egerki gazdan deilse aglama,gaz dan agliyosa almiyo zaten meme,, benimde gogusler cok dolmuyo ama ikiceksin geliyo,

bende molfix i pek beğenmedim doğduğu günden beri prima premium care kullanıyorum . inceliği , emiciliği çok hoşuma gidiyor oğlumda rahat ediyor gibime geliyor . molfix bana çok kalın geldi

Evet molfix daha genis primaya gore.. ikiside iyi aslinda birini bulamazsam digerini aliyorum hic baska bez denemedim

biz de molfix kullanıyoruz.şokta haftaya çarşamba 19.90 indirmişler.kullananlara duyurulur.....

merhaba

ROTA VİRÜS aşısı yaptıran var mı?? bu aşı için son haftamız hala kararsızım.. yaptıranlar varsa yan etkileri filan oldu mu?

ay bende öyle ne yapsak acaba?biz 12 haftalığız siz ne kadar oldunuz.insan nette araştırınca kötü oluyor.ama doktorların çoğu öneriyor.

Rota virüs ben yaptirdim,hic yan etkisi olmadi. Hatta sanki aşıdan sonra daha iyi gaz çıkartır oldu
Benim buyuk oglum krese baslayinca bu hsataliktan her yıl oldu. Çok zor bir hastalik. O yuzden bu bebeğime yaptırdım.

benm oğlumda eymen

bizde bugün rotanın ilk dozunu olduk aslında biraz geç gibi ama erken doğdu zaten sorun olmayacağını söyledi dr..

canım bır memeyı emerken dıgerındede sut kanalları ıcılıyor akıyor onun ıcınde mem ucunu ovusturucakmıssın gerı gıdıyor ozaman bosa akıtma sutlerını bende bılmıyordum bunu akıyordu bosuna

bizde dün sağlığagittik.bugün oğlum 3 ayını doldurdu.yalnız az kilo almış 500 gr.boyu 4 cm uzamış 61cm.olmuş.6000gr.da kilosu.ebe iyi tam normal dedi.ama son 10 gündür hiç kilo almamış.boya gitmiş dedi ebe.üzülmedim değil ama maşaallah sağlıklı.daha ne isteyeyim.bezi hiç dolu dolu olmuyo.uykuyu çok seviyo.1 bilemedin 1,buçuk saat uyanık kalıyo.acaba bu çocuk acıkmıyomu ki?ama huzursuz da değil.gayet sakin bir bebek.anlamadım yaaaa poffffff....aaranızda böyle olan var mı yaaaa.....bide bi ara uyku düzenimiz çok bozulmuştu.nette 15 saat uyur bunun 10 saati gece 5 saati gündüz uykusu diyor.şimdi biz bu düzene göre alıştık şükür düzene girdik...kilo olayına taktım galiba sütüm azaldı...ebe bana süt yapıcı şeyler ye çoğalsın diyor.ama yağlı şeyler tatlı şeyler çoğaltıyo sütü su falan hikaye,o kadar çok su içiyorum ki.ama ne zaman tatlı ne zaman tahin ,ve bunun gibi şeyler yiyeyim çoğalıyo hissediyorum. tabi kilolarda yapıştı kaldı.bizden haberler bunlar.sağlıklı günler hepinize....

bende 23 kasımda doğum yaptım kızım şimdi 2,5 aylık ve günlerdir bebek arabası arıyorum..kafam allak bullak oldu..sizler neler yaptınız hangi ürünü aldınız? memnun musunuz?? yoksa memnun olmadığınız noktalar neler??? bana yardımcı olursanız çok memnun olurum

Baby2Go 8809 Proton ift Ynl Bebek Arabas - Bebefix.com, Bebeinin Hereyi Burada
canım ben bu arabayı aldım.çok begenerek netten aldım.ama bebeğimi içine yatırdım geri alırken zorluk çektm ilk etapta. bebeğim biraz olması gereknden fazla bide.bilmiyorum aama bana yınede dar geldi . kaç yaşına kdr kullanır merak ediyorum doğrusu. sonra komsuyu çağırdm iade edelimmi, küçük m,ü falan dedim ( bu arada araba daha evde tekeler hç kirlenmedi)o da yoo gayet ii falan dedi.gelgitler yasadım o kadar para verik iyisini aldık ama biturlu rahat kullnışlı olacagına inananmadım.eşim kızıyodu bi yandan. görüntü olarak hala daha bayılıyorum siyah rengini aldım bide ben.sonra kızı kontrole götürdk bide sahile gttk arabayla. tam 7 . gun aradık m.hizmetlerini iade etmeye karar kıldık. çnkü tekerler kçük oldugu içn bizim buranın bozuk yollarına gitmedi. ses çıkarıyo pazar arabası gbi basit gbi bişeydi hafif falan.sonra öne getirme özelliği var tutma yerinin ama bu seferde biraz daha asağı eğilmek zorunda kalıyosun. vede tekelrler ayagına çarpıo.bna kalırsa 4 teker bastonlu büyük lastikli tekerleklilerden al. karar verince aradık tekerler aşınmıştır diye iade almadılar . kaldı elimzde mecbur kullnıcam.ama rahatlık arıyosan büyük bişey al görüntüye bakma..

Bizde bebek mağazalarında tek tek inceledik ve kraft aura aldık. Tercih sebebibimiz özellikle Çift taraflı kullanılabiliyor, hafif, kolay sürülüyor, tek elle açılıp kapanıyor, altındaki sepeti geniş olmasıydı. Bunun dışındada, tentesinin üstünde şeffaf penceresi var oradan bebeği görebiliyorsun, bebeğin yatacağı yeri ayrı bir kumaşla kaplamışlar içi dolgulu rahat bişey, kışlık parçası var üstüne çekiyorsun. Biz defalarca kullandık ve çok memnunuz.
Daha önceki sayfalarda arkadaşlar chico nun bir arabasından bahsetmişler ondanda memnunlarmış onada bir bak istersen.

görmeden almak istemediğim için internetten almadım da gittim gezerken pamidor mağzasına girdim orda baby2go'nun arabasından gördüm.çok dolaştım bu istanbul maltepede bi tık yok

almam da gerekiyordu araba aldık ama içime sinmedi çok hantal.evet rahat kullanışlı korumalı ama hantal işte ben tek başıma minibüse falan binemem mesela lazım olsa.arabadan bebeği çıkart arabayı kapat...... ooo uzun iş tavsiye eder miyim öyle yürüyüş yapacaksanız, arabaya falan [kendi arabanız hariç] binmeyecekseniz ideal...

canım biliyor musun benim bebeğim de aynı az kilo aldığının farkındayım.zaten yemesiğnde de bi azalma var.2,5aylık olunca şöyle bir duruyorlar galiba.boyu uzadı onu da giydiği kıyafetlerden anlıyoruz.bizim muayeneye daha var.
yine de Maşallah diyelim kuzularımıza

Jane Trider Matrix Travel Bebek Arabas - Bebefix.com, Bebeinin Hereyi Burada

bende bu arabayı aldım , benim aldığımın portbebesi ile birlikte set aldım çok memnun kaldım , portbebesinde iki ay boyunca gece gündüz yattı 40 ı çıkmadan arabayı dışarı çıkarmamıştık hangi odaya gitsem yanımıza çekiyordum arabasıyla. 40 ım çıkana kadar hiç yalnız kalmadım yemek yiyeceğimiz zama mutfağa bile götürdüm =) doğduğunda karyolası büyük mü geliyordu ne koyduğum anda açıyordu gözlerini o yüzden portbebesine koyup portbebeyi karyolanın içine koyuyordum çok rahat ettim ben linkteki modelde portbebe yok senşn için daha uygun portbebeyi bu vakitte alsan çok az kullanırsın gibime geliyor kilo olarak 13 kg ye kadar kullanılabilir hem ana kucağı hem port bebe hem oto koltuğu çok kullanışlı bişey ..
bebek arabasıda elden frenli , alimünyum şase ,üç tekerlekli oluşuda kullanımı daha kolaylaştırıyor ....

Quinny Zapp Xtra stoller | The newest model ben bu arabayı almadığıma pişman oldum diyebilirim hafif ve kullanışlı mamas papas urbo modelini aldım sırtı tam yatıyo diyerekten araba en ufak bir tümseği bile çıkamıyo düz zeminde mercedes gibi gidiyor orası ayrı ama malum türkiyede arnavut kaldırımlı yollarda yaşıyoruz

canım ben puset düşünüyorum aşağıdaki modellerden birini alıcam.hafif bir şey istiyorum.ikisi de tam yatıyormuş bu arada
Chicco Liteway Puset Marina - e-bebek.com
Chicco Echo Puset Sapphire - e-bebek.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…