- 16 Ekim 2010
- 2.011
- 0
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.901
kızlar aras kucagımızda yatar pozısyonda durmayı kesınlıle reddedıyo hatta kendını yarı bele kadar kaldırıyo
ben buyuklerımızınden duydugum kadarıyla erken oturtmanın ıyı olmadını bılırdım hatta ananem belı kakılır falan derdı oda neyse
takı bu yazıyı okuyana kadar artık arası kucagmızda oturtmaya başladık
4.aydann sonrada bellı aralıklarla desteklı 6.aydan sonra desteksız oturtmayı duşunuyorum
Milliyet - Dördüncü ayda oturmaya hazırdır
kuzcuk senın sutun gayet ıı cok guzel kg alıyo bence mama falan hıc verme bundan 10 gun önce sutum ne kadar azalmıştı bılıyosun ben o zman bıle vermedımmm maşalla dıyeyım şimdilerde surum yerıne geldı o bı dönum noktasıydı hatta ama nın şukur
senın eymenın ya gazından ya puruzlugunden yapıyo annesı
Ohh geldin izmitlere gezdin ne guzelll insan benide alirbenim oglusun kakasi hep sulu ,sabah yedi de bi kaka yapti arkadan cikti ve benim carsafa cikti sabah sabah carsaf degistirdim bide vee prima 3 vardi ustunde,, bitirmeye calisiyom annem almisti onu,, molfixde cikmiyo,ayrica sen prima 3 kullaniyon bizim bebisler tombis seninki dahada tombis prima 3 no kucuk arasa kesinlikle 4 alman lazim,ben bile prima kullansam dort alirim kalibi dar onun..molfixde uc ii oluyo..
Bende adet olmadim daha korunma icinde spiralle hic bilgim yok benim.
Evet beli kakilir derler bizdedeama dort ayi doldurdugunda arada oturturulur cok da abartmadan tabi beli agrimasin
Bi cozebilsek niye oyle yapiyo2 gun cokkkk fenaydi gorucektin hic durmuyo gunu gununu tutmuyo,, ama dun den beride ii masaallah kakasindan heralde dun aksam rezene iciyim dedim bayadir icmiyodum eymenede verdim,gece rahat uyudu emdi uyudu hep aglamadi sabahda kaka yapti . Bugunde ii masaallah emiyo uyuyo bakiniyo guluyo ama yine surekli emiyo tabi,, carsiya inmek istiyorum bi gun nasil cesaret edip birakcam bakalim,,
anaaaa carşafa kadar heeeee aslında doğru söyluyosun ben 4 alayım cnm senınkı 3 kullanıyosa bızede 4 lazım demekkı ay ınşalla 4 numaradan cıkmaz baya kafaya koymuştum molfıx almaya ama bılıyosun aras zaten alerjık yapıda bı cocuk arkadaşlar gıbı bez degışımnde bıde pişik yaşarız dıye korkuyorum
ay dun ıyı gezdımmmm he bak dersen bı daha bende gelırım alırız senıde he gezerız tosunlarla prenseslerle
cnm bence sen rezeneyı sureklı kullan ay ok kötu tadı var ama ben ıcıyorum gunde en az 2 bardak sutumde etkılı oldugunu duşunuyorum
ay bozanın arkasında resmen ana sutunu arttırır yazıyo
Bisey sorucam sana,, benim oglumun kilosuda gayet ii sutum oyle cok cok deil ama yariyo yani bebegime ii kilo aliyo sureklide emiyo hep memede,, ama iste hep huzursuz doymuyo gibi uyuyo hemen uyaniyo saldiriyo memeye,, bende aldim mama yani devam sutleri vsrya hemen iki olcek az bisey yaptim kasikla verdim pek istemedi iki uc gun devam ettim verdi onu bile bitirmiyodu yani dusun,,bide gunde bir kere yaptim. Meme emiyo cunku yani biraktirmam memeyi zaten emsin,, ac mi diye denemek istedim,,kasikla olunca pek icmedi tabi biberonda vermedim sonra memeyi birakir diye sen neyle verdin sutu??
valla cnm bnde prima nın beyaz paketi var 4 no kızm 8 kilo olmasına ragmenn çok çok büyük :)Ohh geldin izmitlere gezdin ne guzelll insan benide alirbenim oglusun kakasi hep sulu ,sabah yedi de bi kaka yapti arkadan cikti ve benim carsafa cikti sabah sabah carsaf degistirdim bide vee prima 3 vardi ustunde,, bitirmeye calisiyom annem almisti onu,, molfixde cikmiyo,ayrica sen prima 3 kullaniyon bizim bebisler tombis seninki dahada tombis prima 3 no kucuk arasa kesinlikle 4 alman lazim,ben bile prima kullansam dort alirim kalibi dar onun..molfixde uc ii oluyo..
canım bn kızıma biberonla verdm ama çok korkuyodum beni bırakack biberonla mamaya alışacak die. o yuzden doğudundan bu yana vereceksem bile bi sefer biberon yapıyodum genelde 2 ölçek tam geliyo bnm kıza kusmadan içiyo yetiyo.severek alıyodu biberonu bnde hç kaşıkla denemedim mesela. beni de ii emiyo çok şükür.zaten sütm fazlaysa emzirirm ben . ama uçlarını sıkıyorum süt gelmiyo çocuk mememde emio ama ağlıyo işte bu durumlarda mama yapıyorum. genelde ben yersem sütüm oluyo. ama bşeye çok üzülrsem o gun sütüm olmuyo kafam çünkü o üzüldğm şeyde oluyo bunu gercten yaşadım ben. süt olması için iyi beslenilmeli bol su içilmeli ve stressiz yaşanmalı bnce.
bbeğimn hergun huyu değişiyo. dünün aksine sütüm geliyo bugun çok şükür( amcam yoğun bakımdaydı ona üzüldm sütüm hç olmadı çocuk aç kaldı resmen) dün yazmıştım sütüm yok diye okuduysan bilrsn canım.bebeklerin huyuı hergun farklı ya tam düzene grdk diyorum hoop yıne değişio. mesela bazen çok guzel uyuyo bazen hç uyumuyo.bazen çok sessiz sakin bazen cızık cızık :) inşallah geeçecek bu gunler şöyle bi 8 9 aylık olsunlar düzeleck die umut ediyorum.ay ne çok sey yazmısım cenem düşmüş yıne :))
valla cnm bnde prima nın beyaz paketi var 4 no kızm 8 kilo olmasına ragmenn çok çok büyük :)
cnm bence sen rezeneyı sureklı kullan ay ok kötu tadı var ama ben ıcıyorum gunde en az 2 bardak sutumde etkılı oldugunu duşunuyorum
ay bozanın arkasında resmen ana sutunu arttırır yazıyo
biz yaptirdik canim..hicbir yan etkisi olmadi bizde..zaten agizdan cop cop emiyor..
Hey masallahbenim cocuklarim hep kel doguyolar bunun gene biraz varda,kizimin hic yoktu yani tüy tüy dü ve cabuk uzamadida yani..
kızlar devam sutu olarak ne verıyorsunuz aptamılı almıyor benımkı ne yapıcagımı sasrdım baska ne verebılırım
Ohh geldin izmitlere gezdin ne guzelll insan benide alirbenim oglusun kakasi hep sulu ,sabah yedi de bi kaka yapti arkadan cikti ve benim carsafa cikti sabah sabah carsaf degistirdim bide vee prima 3 vardi ustunde,, bitirmeye calisiyom annem almisti onu,, molfixde cikmiyo,ayrica sen prima 3 kullaniyon bizim bebisler tombis seninki dahada tombis prima 3 no kucuk arasa kesinlikle 4 alman lazim,ben bile prima kullansam dort alirim kalibi dar onun..molfixde uc ii oluyo..
Bende iki olcek yaptim hep biberonla verseydim bitirirdi belki de mamayi ama kasikla istemedi,,
Bende sıktım simdi bakiim sut gelcekmi diye merak ettimgeldi hemen, bir memeden emerken digerinden akiyo gidiyo sutler,
Ya benim sutle ilgili bi derdim yok,oglumunda kilo alimi ii tombis masaallah ama cok sutun gelmesi doyuyo anlaminada gelmez,sut azdir ama koyudur mesela bebek doyar, sut cok dur ama doymaz cocuk yani yetmez, her cocugun yemesi bie farkli biri bir dilim ekmekle doyarken digeri bir ekmegi bitiriyo,,
Benim kizimda az di mesela sutum hem zordan gelirdi hemde 8 ay boyunca tek meme verdim sag dakinden gelmedi yani onu emmek istemedi zorlasamda almadi sol dan emdi hep ama doyuyodu cocuk,, oglum iki memeyide emiyo ama hep aç,, oyuzden takmis durumdayim ben bu konuya,,
Evt tadi cirkin ama sabah goguslerim doluydu eymeninde gazina ii geliyo,, hadi ya bozadami arttiriyo onuda hic sevmem