2012 kasım bebekleri büyüyor..

gunaydin herkese...huu huu nerdesiniz hanimlar.. ya bende hala adet olmadim acikcasi olmak istiyorum artik..doktora gitmistim hersey normal dedi..benim kocis kendisi korunmak istemiyor bende isimi sansa birakmak istemiyorum emzirdigim icin hapta icemiyorum ..adet olmadan spral takmiyoruz demisti saglik ocagindaki hemsire..

sadece burda değil herzaman öyle birine buöyle iyi deyeyim haydiii birden tersi oluyor.kaynanam annenin nazarı değer söyleme iyi şeylerini dedi doğru galiba.

burda okuduğum kadarı ile mama ile beslenenlerde oluyor kabızlık.zeytinyağı içirin diyorlar.bir arkadaşımın doktoruda öyle demiş 1 çay kaşığı zeytinyağı demiş.

acı elma yağı adaçayı yağı imiş biri öyle demişti aynı şeymi gerçekten

güzelmiş bencede aldınmı bunu canım beğendinmi.

ayyy bende izledim kadını öldürmek istedim resmen tek tek saçlarını yolacam dedim ya ne gaddar cadı kadın yaaaaaaaaa.

bebek arabasını daha almadım canım.hava soğuk olunca mart gibi alıcam araştırıyorum.tam yatış özellikli puset pek olmuyor fiyatı da daha uygun.araştırmaya devam.

Kızlar bebeğim 6 kilo şuanda 3 no prima kullanıyorum. Bacaklarını çok kızartıyo 2-3 gündür ve boku hep sırtında :)) acaba 4 no alsammı diyorum, abartmışmı olurum, deneyen varmı?

canım primanın kalıbı biraz dar alabilirsin.bi de bacak yapısı önemli tombiş tombişse ısırmalık :)) o zaman bir numara büyütmek gerekiyor.

slm guzel anneler herkes nasıl ıyıdır umarım ya sut problemı hrkeste var sanırım artık benımde yetmyor dogru duzgun uyumuyor bakınıyor hep aranıyor eskısı gıbı gelmıyor sutum arada gunde ıkı kez 2olcek mama verıyordum sımdı onuda almıyor onu verınce bırıkıyor sutum yetıyor en azından aptamıl verıyrum ben artık ıstemıyr sevmıyor sanrım sızler neler verıyorsunuz 95gunluguz ek bıseyler versem ne verebılırımkı bu arada kızlar bugun spıral takındım ben ama kanamam oldu taktıktan sonra cok degıl ama sımdılık doktor yaramzsa cok kanama olursa cıkartırız dedı olmaz ınsallah ya gerek kalmaz spıral takıldıktan sonra adet olan varmı normalmıkı acaba

canım geçmiş olsun ben de spiral düşüüyorum.senin nasıl oldu canın yandı mı?bi de adetliyken mi gittin yoksa normal mi?

bnde primanın şu beyaz paketini aldıriim dedim 4 numara büyük geldi.3 no prima yeşil paket çok iyiydi bu bitsn ona döneceğim. bnm kıza büyük geldi 4 no. ama markadan markaya değişeblr belki numaralar.ve bnm kız 8 kilo 95 günlük.bana kalırsa 3 noyu kullanın derim.3 no bndede son zmnda kızarıklık yaptı iz yaptı ama ben kilotlu çorabınn sıktıgını düşünüyorum.yıne de sen bilrsn tabi canım ama bnm kız 8 kilo ve 4 no çook büyk geldi.

maşallah barekallah sadece emziriyor musun mama takviyeside var mı tontiş kızına =) 95 günlük 8 kilo çok iyi

gerçi azmış ama bebişinin saçını neyle kestin.benim oğlanın saçları çok uzun.üstelik yatmıyolarda.terleyincede sırılsıklam oluyo.birde oğlumu gören saçına şaşırıyo.maşallahta demiyolar nazar değecek diye korkuyorum.dökülmeyede hiç niyeti yok.bende kestirmek istiyorum ama daha küçük diye kuaföre götüremiyorum.geçenlerde biraz kulaklarının üzerinden kısalttım birazda enseden.

babasının traş makinası ile duş aldırmadan önce kestik sonra duş aldı , kestirene kadar üzüldüm ama sonrasında güzel oldu =)

babasının traş makinası ile duş aldırmadan önce kestik sonra duş aldı , kestirene kadar üzüldüm ama sonrasında güzel oldu =)

Hey masallah:-) :-) benim cocuklarim hep kel doguyolar:-) :-) bunun gene biraz varda,kizimin hic yoktu yani tüy tüy dü:-) ve cabuk uzamadida yani..

canım geçmiş olsun ben de spiral düşüüyorum.senin nasıl oldu canın yandı mı?bi de adetliyken mi gittin yoksa normal mi?

sagol cnm canım pek acımadı anlamadan takılıyor uzun suren bsy degıl zaten tabı kendını rahat bırakıcaksın braz adetlı degıldım ben 3ay bıttı olmadım az lekelenme gıbı oldum enfeksıyon vardı onun tedavısını gordum sonra takıldı ama sımdı takılır takılmaz kanamam geldı ınsallah fazla kanama olmazda cıkartmak zorunda kalmayız

gunaydin herkese...huu huu nerdesiniz hanimlar.. ya bende hala adet olmadim acikcasi olmak istiyorum artik..doktora gitmistim hersey normal dedi..benim kocis kendisi korunmak istemiyor bende isimi sansa birakmak istemiyorum emzirdigim icin hapta icemiyorum ..adet olmadan spral takmiyoruz demisti saglik ocagindaki hemsire..

cnm emzirirken kullanılan hap var.burdan birkaç arkadaş kullanıyor ondan.yanlış hatırlamıyorsam adı carezetta.benim doktorumda onu tavsiye etti.bende henüz adet olmadım.sipiral düşünüyordum ama eşim istemiyor.2.ayda doktora gittiğimde adeti beklemeden takılabileceğini söylemişti.

Kızım dün akşamdan beri kötü, burnu o kadar tıkalıki temizliyorum durmadan ona rağmen hıkır hıkır nefes alamıyo gece doğru dürüst uyuyamadı :KK43:( ateşi yok doktora gitmedim bişey vermezler diye, anne sütünü bol alması lazım grip olunca bildiğim için 2 kere sağıp verdim doysun iyce diye, humana iyi geceler çayı yaptım ıhlamur falan var içinde iyi gelir belki, başka ne yapabilirim acaba, ne yapmalıyım?

Kızım dün akşamdan beri kötü, burnu o kadar tıkalıki temizliyorum durmadan ona rağmen hıkır hıkır nefes alamıyo gece doğru dürüst uyuyamadı :KK43:( ateşi yok doktora gitmedim bişey vermezler diye, anne sütünü bol alması lazım grip olunca bildiğim için 2 kere sağıp verdim doysun iyce diye, humana iyi geceler çayı yaptım ıhlamur falan var içinde iyi gelir belki, başka ne yapabilirim acaba, ne yapmalıyım?

Benim oglumda gripdi bogazda hirilti vardi,burnu akiyodu,sukur gecti,, doktor veriyo ilac niye vermesin oksuruyodu ayrica bogazi icin verdi 12 saatte bir cay kasigin ucunla verdim,,hirilti gecti,,burnu icinde damla damlat,,burun aspiratoruyle cek,benim oglumun hala cok sık tikaniyo onunla temizliyorum rahatliyo cocuk,,cok gecmis olsunn kis bebekleri zor.
He bide ihlamur kaynattim kendim ictim ve bebegede 3-4 cay kasigi verdim

Son düzenleme:
maşallah barekallah sadece emziriyor musun mama takviyeside var mı tontiş kızına =) 95 günlük 8 kilo çok iyi

emziriyorum canım. ama bazı zmnlar ağlıo die veiyodum içiyodu arada kusuyodu öyle devam ediyodu. açıkçası sütüme göre değişiyor.bazen 3 4 gun hç vermiyorum bazen 2 ölcek falan veriyorum.ama en fazla anne sütü. hç bişeye de başlamadım öyle başkaları gbi yani. fazlasıyla ii diyo dr zaten. sakın mama verme dedi son bi haftadır vermiorum.

emziriyorum canım. ama bazı zmnlar ağlıo die veiyodum içiyodu arada kusuyodu öyle devam ediyodu. açıkçası sütüme göre değişiyor.bazen 3 4 gun hç vermiyorum bazen 2 ölcek falan veriyorum.ama en fazla anne sütü. hç bişeye de başlamadım öyle başkaları gbi yani. fazlasıyla ii diyo dr zaten. sakın mama verme dedi son bi haftadır vermiorum.

Bisey sorucam sana,, benim oglumun kilosuda gayet ii sutum oyle cok cok deil ama yariyo yani bebegime ii kilo aliyo sureklide emiyo hep memede,, ama iste hep huzursuz doymuyo gibi uyuyo hemen uyaniyo saldiriyo memeye,, bende aldim mama yani devam sutleri vsrya hemen iki olcek az bisey yaptim kasikla verdim pek istemedi iki uc gun devam ettim verdi onu bile bitirmiyodu yani dusun,,bide gunde bir kere yaptim. Meme emiyo cunku yani biraktirmam memeyi zaten emsin,, ac mi diye denemek istedim,,kasikla olunca pek icmedi tabi biberonda vermedim sonra memeyi birakir diye sen neyle verdin sutu??

kızlar hepnızı hayırlı cumalar
dun hıc gıremedım maşalla bakıyorum bebeşler buyudukce paylaşımlar artıyo
dun cok guzel bı gun gecırdım eşim ızınlıydı doyasıya gezdık sakaradan ızmıte gıtmek heleı aylar sonra ban a cok ıyı geldı
maşalla arasımda cok mutluydu gezmelerde benımde beynıme oksıjen gıttı resmennnn

kızlar okuyunca kafama takıldı ben son zamanlarda sık sık arasın kaka cıkarmasından bahsedıyorum
aras 3 hafta önce falan 7500 gr dı benım tahmınımce şimdi 8500 gr a doğru yol almıştır acaba ben 3 numara bez almakla hataı yapıyorummm
bide sadece anne sutu alan bebeklerınızınde kakaları sulumu gunde 2 kere gayet sulu yapıyo

adet olayına gelınce ayın 19 unda aras 4 aylık olucak bende hala adet görmedım dr umunda sakınca görmemesınden dolayı cerazetta kullanıyorum

spıral konusuna gelınce dr 60 gunden sonra adet beklenmeksızın takılabılır demıştı
gecen ekım topiinin son sayfalarında bı arkadaş yazmış benın öyle bı bılgım olmadıgı ıcın sasırdım
spıral döllenmış yumurtanın rahıme ulaşmasını engelleyerek koruyomuş gercekten bu şekıldemı kızlar eger böyle ıse döllenmış bı yumurtanın etkısız halı ıle korunma saglanması ne derece doğruuu

kızlar aras kucagımızda yatar pozısyonda durmayı kesınlıle reddedıyo hatta kendını yarı bele kadar kaldırıyo
ben buyuklerımızınden duydugum kadarıyla erken oturtmanın ıyı olmadını bılırdım hatta ananem belı kakılır falan derdı oda neyse

takı bu yazıyı okuyana kadar artık arası kucagmızda oturtmaya başladık
4.aydann sonrada bellı aralıklarla desteklı 6.aydan sonra desteksız oturtmayı duşunuyorum

Milliyet - Dördüncü ayda oturmaya hazırdır

kızlar hepnızı hayırlı cumalar
dun hıc gıremedım maşalla bakıyorum bebeşler buyudukce paylaşımlar artıyo
dun cok guzel bı gun gecırdım eşim ızınlıydı doyasıya gezdık sakaradan ızmıte gıtmek heleı aylar sonra ban a cok ıyı geldı
maşalla arasımda cok mutluydu gezmelerde benımde beynıme oksıjen gıttı resmennnn

kızlar okuyunca kafama takıldı ben son zamanlarda sık sık arasın kaka cıkarmasından bahsedıyorum
aras 3 hafta önce falan 7500 gr dı benım tahmınımce şimdi 8500 gr a doğru yol almıştır acaba ben 3 numara bez almakla hataı yapıyorummm
bide sadece anne sutu alan bebeklerınızınde kakaları sulumu gunde 2 kere gayet sulu yapıyo

adet olayına gelınce ayın 19 unda aras 4 aylık olucak bende hala adet görmedım dr umunda sakınca görmemesınden dolayı cerazetta kullanıyorum

spıral konusuna gelınce dr 60 gunden sonra adet beklenmeksızın takılabılır demıştı
gecen ekım topiinin son sayfalarında bı arkadaş yazmış benın öyle bı bılgım olmadıgı ıcın sasırdım
spıral döllenmış yumurtanın rahıme ulaşmasını engelleyerek koruyomuş gercekten bu şekıldemı kızlar eger böyle ıse döllenmış bı yumurtanın etkısız halı ıle korunma saglanması ne derece doğruuu

Ohh geldin izmitlere gezdin ne guzelll insan benide alir:-) :-) benim oglusun kakasi hep sulu ,sabah yedi de bi kaka yapti arkadan cikti ve benim carsafa cikti sabah sabah carsaf degistirdim bide:-) :-) vee prima 3 vardi ustunde,, bitirmeye calisiyom annem almisti onu,, molfixde cikmiyo,ayrica sen prima 3 kullaniyon bizim bebisler tombis seninki dahada tombis prima 3 no kucuk arasa kesinlikle 4 alman lazim,ben bile prima kullansam dort alirim kalibi dar onun..molfixde uc ii oluyo..
Bende adet olmadim daha korunma icinde spiralle hic bilgim yok benim.

Bisey sorucam sana,, benim oglumun kilosuda gayet ii sutum oyle cok cok deil ama yariyo yani bebegime ii kilo aliyo sureklide emiyo hep memede,, ama iste hep huzursuz doymuyo gibi uyuyo hemen uyaniyo saldiriyo memeye,, bende aldim mama yani devam sutleri vsrya hemen iki olcek az bisey yaptim kasikla verdim pek istemedi iki uc gun devam ettim verdi onu bile bitirmiyodu yani dusun,,bide gunde bir kere yaptim. Meme emiyo cunku yani biraktirmam memeyi zaten emsin,, ac mi diye denemek istedim,,kasikla olunca pek icmedi tabi biberonda vermedim sonra memeyi birakir diye sen neyle verdin sutu??

kuzcuk senın sutun gayet ıı cok guzel kg alıyo bence mama falan hıc verme bundan 10 gun önce sutum ne kadar azalmıştı bılıyosun ben o zman bıle vermedımmm maşalla dıyeyım şimdilerde surum yerıne geldı o bı dönum noktasıydı hatta ama nın şukur

senın eymenın ya gazından ya puruzlugunden yapıyo annesı

X