- 16 Ekim 2010
- 2.011
- 0
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.921
yok canım takma kafana kilosu ii diyosun sütün birinden emerken diğeri akıyo diosun bunlar çok anlamına gelir. bez ıslatmasına bak o da çoktur eminm benmki öyle çnkü.süt sıkıntın yok bnmde öyleydi. ama ben 1 haftadır yemeği azalttım sütüm tam kararında doyacak kadar gelio. akmıyo yani artık göğüs pedlerine. dolmuyo şişmio acımıyo göğsüm. eskiden taşıyamazdım gögüslerimi . ben abartılı yediğim içn iştahım çok fazla oldugu içn bu böyleydi.ama suan sütm fzla deil.iki memeyıde emiyo ama hep aç derken ellerini ağzına götürmesinden anlıyosan bnmkide emdikten sonra elleri hep ağzında.ona bende bişey diyemiyorum bulamıyorum. sağ sol meme ile ilgili de biri bna dediki birinden tatlı süt gelirmş birinden tuzlu süt ne kdr dğru bilemem .bnce son kez söylüyorum kilosu ayına göre üst sınırdaysa mamayı bırak. ben öle yaptım. dr dediki her ağlamayı aç zannedio anneler çocuklar böle şişio dedi. her ağldığnda verme gezdir evn içinde ilgisini bşka sylere yonelt bakalım hala ağlıomu. bnmki ağlmıyo . ben şu kanıya vardım bi bebek ne yaparsan yap ağlıosa açtır ama ilgisi bşka yone çekilnce susuyosa aç değildr. çnkü aç olan bebek ne yaparsan yap ağlar.
2 aylik kontrolunde 6.200 du kilo simdi kac bilmiyorum ama kilo aldi fark ediyo baya masallah..acikmasi da araniyo surekli emzikde istemiyor.. emziriyorum mesela mutfaga gidiyorum esim cagiriyo araniyo yine diye yine emiyo, naparsak yapalim emmeden aglamasi kesilmiyo,egerki gazdan deilse aglama,gaz dan agliyosa almiyo zaten meme,, benimde gogusler cok dolmuyo ama ikiceksin geliyo,