2012 kasım bebekleri büyüyor..

pişik kremine sudo krem demişsiniz bu bepantol gibi bişeymi eczanedemi satılıyor acaba yoksa sebamed mustela tarzı netten satılan bir pişik kremimi

bebişlerinin gaz sancısı geçen arkadaşlar bebişleriniz kaç günlük oldu 90 günü geçince gaz sancısı geçer diyorlar doğrumu acaba.90. günü geçen arkadaşlar bilgi verirmisiniz.

canım ne bileyim vallahi belkide haklısın emzik konusunda ama ana sorarsan seninle aynı şeyleri yaşıyorum üzerine astığımda dediğin gibi üstünden tüy toz bulaşıyor her seferinde yıkıyorum emziği.ama çok şükür benimki şimdilik uyurken emzik düşünce ağlamıyor.uyuyana kadar alıyor emziği.gündüzleri uyanıkken çoğu zaman vermiyorum hep uyku zamanlarında veriyorum uykuya dalmasını kolaylaştırıyor.bir yerde okumuştum emzik alan bebek emdikçe kendini güvende hisseder, uykuya çabuk geçer, emme hissi refleksini tatmin eder.hatat mama yedikten sonra emzik alması tükürük bezleri açısından sağlıklıymış. canım esmer ekmeğe gelince bende süreli yiyiyorum tam buğdaylı ekmek yiyiyorum ama bir değişme yok. sütüm azaldımı diye takip etme takip edince psikolojik olarak azalıyor. birde sana tavsiyem beyaz susam ye. acayip süt yapıyor.

canım vallahi benimki 90 günü geçti ama hala gazdan nasıl bağırıyor görmelisin doktorumuzda 3 aya geçer demişti. ama malesef bende büyük bir umutla bu ayın sonunu bekliyorum öyle eskisi gibi ağlama krizlerine girmiyor ama gazı sürekli var bacaklarını çekip bağırıyor. kucakta geziyoruz hep. bu sayede kucakçı oldu.

susam hani şu böreklere serpiştirdiğimiz :) hım ilginç ama denicem bakalım. bende de kabak tatlısı acaip süt yapıyor. yarın köylü pazarından aldıracagım eşime.birde bulgur pilavı süt yaparmış die okumuştum ama gecen gun yedim öle bişey farketmedim daha.
hımm evet psikoloji çok önemli . az önce az bişi mama yapıp verdim kustu yani çocuk aç kalmamış demekki 2 gündr sütüm ona yetmş. o zmn hamur işlerini azaltmaya devam :))

Kızlar bebeğim 6 kilo şuanda 3 no prima kullanıyorum. Bacaklarını çok kızartıyo 2-3 gündür ve boku hep sırtında :)) acaba 4 no alsammı diyorum, abartmışmı olurum, deneyen varmı?

Walla ben gün saymıyorum da 3 ayımız bitti 2,5 aylıkken bitti gazımız. Arada oluyo mutlaka ama oyun halısına falan koyuyorum zaten çok hareketli kıpırdanırken oyuncaklarla uğraşırken çıkarıo gazını

90 günü biz geçtik canım.doğduğundan beri sab simplexi kullandık bitti artık. bir daha da almadık. 1 kutu bitirdk şimdiye kadar yani. emdikten sonra eskisi gbi kucaga alp sırtına vurmuyorum çünkü kendi çıkıyo artık.ama yıne kucakta az bişey tutnca tabi yatınca olmuyo.aşağıdan da rahatlıkla çıkarıyo. sanırım gaz sancısı bitti ayaklarını da yukarı çekmio eskisi gbi.darısı başınıza inşş :)

evet canım börekelre serptiğimiz ben marketetn küçük paketler halinde alıyorum. her gün 2kaşık filan yiyiorum.avet kabak atlısıda süper süt yapıyo bende aldırıcam sürekli bittikçe alıyoruz zaten .be bulgur yediğim zaman sütümün miktarı öyle çok farketmiyor , bizim oğlanda acayip gaz yapıyor bulgur , çocuk gazlandığıyla kalıyor. geçen yedim artık 3. aya girdik bir şey olmaz diye çocuk bayıldı gazdan.

canım birde pedine akmasa bile sütün çocuk çektikçe geliyor.göğüslerim ymuşak süt yok diye endişe etme .

Kızlar bebeğim 6 kilo şuanda 3 no prima kullanıyorum. Bacaklarını çok kızartıyo 2-3 gündür ve boku hep sırtında :)) acaba 4 no alsammı diyorum, abartmışmı olurum, deneyen varmı?
canım benim bebeğim 25 gün önce 6440 tı en son o zamndan beri 4 numara kullanıyorum. hem sıkmaması için.rahat rahat bağlıyorsun bol gelmiyor zaten.daha iyi 4 al sende.

canım benim bebeğim 25 gün önce 6440 tı en son o zamndan beri 4 numara kullanıyorum. hem sıkmaması için.rahat rahat bağlıyorsun bol gelmiyor zaten.daha iyi 4 al sende.

bnde primanın şu beyaz paketini aldıriim dedim 4 numara büyük geldi.3 no prima yeşil paket çok iyiydi bu bitsn ona döneceğim. bnm kıza büyük geldi 4 no. ama markadan markaya değişeblr belki numaralar.ve bnm kız 8 kilo 95 günlük.bana kalırsa 3 noyu kullanın derim.3 no bndede son zmnda kızarıklık yaptı iz yaptı ama ben kilotlu çorabınn sıktıgını düşünüyorum.yıne de sen bilrsn tabi canım ama bnm kız 8 kilo ve 4 no çook büyk geldi.

ne yer ne içersin :)masallah kızına ipucu ver bizede azcık kg alsın cıtırlar

slm guzel anneler herkes nasıl ıyıdır umarım ya sut problemı hrkeste var sanırım artık benımde yetmyor dogru duzgun uyumuyor bakınıyor hep aranıyor eskısı gıbı gelmıyor sutum arada gunde ıkı kez 2olcek mama verıyordum sımdı onuda almıyor onu verınce bırıkıyor sutum yetıyor en azından aptamıl verıyrum ben artık ıstemıyr sevmıyor sanrım sızler neler verıyorsunuz 95gunluguz ek bıseyler versem ne verebılırımkı bu arada kızlar bugun spıral takındım ben ama kanamam oldu taktıktan sonra cok degıl ama sımdılık doktor yaramzsa cok kanama olursa cıkartırız dedı olmaz ınsallah ya gerek kalmaz spıral takıldıktan sonra adet olan varmı normalmıkı acaba

a selam canım. 2 kasımmı doğum tarihi bebişinn:) bizde 95 günlüğüz:)ben daha adet olmadım yani bnm lohusalık 70 gün sürdü zaten. ama bugun wc de kağıda hafifi bi leke geldi sanırım adet olucam.

123m'ye
cnm benim yazını görünce elma yağının üzerine baktım üzerinde ''adaçayı (elma)yağı yazıyor.

bu arada o kadını bende direk boğmak istedim

gerçi azmış ama bebişinin saçını neyle kestin.benim oğlanın saçları çok uzun.üstelik yatmıyolarda.terleyincede sırılsıklam oluyo.birde oğlumu gören saçına şaşırıyo.maşallahta demiyolar nazar değecek diye korkuyorum.dökülmeyede hiç niyeti yok.bende kestirmek istiyorum ama daha küçük diye kuaföre götüremiyorum.geçenlerde biraz kulaklarının üzerinden kısalttım birazda enseden.

cnm oyun halısı olarak bende tiny love düşünüyorum.onunda 3-4 farklı modeli var.seninki hangisinden?

ne yer ne içersin :)masallah kızına ipucu ver bizede azcık kg alsın cıtırlar

açıkçası size şöyle söyliim bana kalırsa ben çok yiyorum yani bnm iştahım açık.sütümde yediğim için oluyodu.ama ben son bir haftadır kilolarımı kafaya takmaya başladım bu yuzden normal bi insan gbi yemeye çalışıyorum inanın sütüm yok çocuk açlıktan cızık cızık. az az geldği içn yarm saatte bir emmek istyor. 2 gndür bu böyle. ama eskisi gbi yemeye başlarsam emnm yıne fıskırır sütüm. ayına göre kilosu yuksk oldugu içn rahat davrnmaya çalışıyorum.şuan bnmde kafam karısık . bir sürahi su için bakalım nasıl olacak sütünz?iki gndür su içiyorum ölçüyle yemek yiyorum sanırım kafama bunları taktgm içn sütüm gitti ..psikolojıde çok önemli.

a selam canım. 2 kasımmı doğum tarihi bebişinn:) bizde 95 günlüğüz:)ben daha adet olmadım yani bnm lohusalık 70 gün sürdü zaten. ama bugun wc de kağıda hafifi bi leke geldi sanırım adet olucam.

yok cnm 29ekım dogum tarıhımız ben yalnıs soyledım ya spıral takılınca oldu bendede usg ılede baktı adet olucaksın derdı herhalde dıyorum ınsallah spıralden olmamıstr normalde zaten adetlerm uzun surerdı bırde bu yuzden surerse işimiz iş yani :)

kızlar oyun halısı almak isteyenler bu ürünne bakın mutlaka 4 farklı pozisyonda kullanılıyor. ışıklı ve müzikli bu yüzden çok daha dikkat çekici oluyor.
ben çok memnunum birde yer kaplamıyor

ürün bu: Ergo Gym Egzersiz Oyuncağı

eczanelerde gördüm ben genellikle belki bebek mağazalarında da vardır ama dikkat etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…