- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.801
Cok tatli oluyolar ama oyle
Bide acikinca aninda agzina gelcek nasil sinirleniyo gorcen sanki ben memem acik onu beklicem
benimkide öyle =) istediği zamanı azıcık geçir bir daha emmiyor sinir yapıyor :s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tatli oluyolar ama oyle
Bide acikinca aninda agzina gelcek nasil sinirleniyo gorcen sanki ben memem acik onu beklicem
Bende unuttum yeni dogdugunda durmuyo bi turlu odada donuyom bebek kucagimda bi oraya bi buraya bi baktim benimkiler disarda ikisi birden bazende penyemi indirmeyi unutuyom kapi calinca ustume bi bakiyom acikmi diye kapiya gelen şok olmasin
Ayy bi haber izledim simdi icim cok kotu oldu,, bi bakici 7-8 aylik bebegin kafasina kafasina vuruyoo,ay cok fena oldum ya
benimkide öyle =) istediği zamanı azıcık geçir bir daha emmiyor sinir yapıyor :s
ervaaaaaa cnm bende senın gıbı rezene cayı alın gayet kötu tadı var gece yatmadanda ıcıyorum maşalla dıyım onca şeye ragmen en guzel dolgunlug o sagladı sut yapıyodu degılmı
Evt sutte yapiyo,bebegede 1-2 cay kasigi veriyom gazi icin.. zor iciyom bende ya sevmiyom hic oyle seyleri
çok kötu cıdden dr gunde 100 ml verılbılır demıştı ben vermıyorum gaz olmadına
Tabi cnm yoksa gerek yok verme sen kendin ic sendende gecer zaten cay kasigiyla veriyom ben az bisey 100 ml vermek icin biberon kullanmak lazim ya memeyi birakir diye biberon vermiyorum
Su veriyonmu sen,, ben veriyorum seviyo hep agzi acik zaten aç oglum
cnm ben su vermıyorum dr verme dedı
bıleşımını bozoyomuş ana sutunun
yuzde 80 ı suymuş zaten
Emzigi tutsun diye recele falan bandirmistim ozaman vermeye basladim ben suyu,, bazende baz yemeklere bandirip veriyirum emzigi agiz tadi alissin diye ,su icince bile susuyo bazen kiz alisti cocuk
hah GERCI SENIN TOSUN REZENE RECEL YEMEK SUYU ZEYTINYAGI GAZ ILACI ARADA MAMA DERKEN BAYA BI SUSUYODUR KUCUK OBUR
haha bak sen bıde kızıyo he delıkanlı annesı kacırcak cocuk belkı önemlı pozısyonu aman aman elleme
cnm bayadır da bıtmedı hırıltı bızım 2 gunde bıtmıştı bencee başka dr a götur cnm antıbıyotık kullandınızmı malesef bazı şeyler o olmadan gecmıyo
nasıl cnm babanneye falan tepkı bızımkı artık herkese cok guluyo bı benım arkadaşım var ne zman görse dudagını bukuyo neden bılemedım
kızlar benim oğlanda tv izlemeye bayılıyor bende ana kucağında izliyor diye işimi filan yapıyordum baktım aguları azaldı çocuğun artık izletmiyorum. zaten çok tv izleyen çocuklar geç konuşuyor diye duymuştum.
zeytinyağı için ekim annelerinde okudum birisi bebekelrde zararlı ciğerine yapışma riski olduğunu yazmıştı.ne kadar doğru bilemiyorum .belkide direk verilmesi zararlıdır.
kızlar benı yıne bı sorum var sıze netten mama sandalye aldım
mutfagım baya kucuk böyle heömen kenarıya katlanabılen pratık hafıf bışey olsun ıstedım nıtekım buldum
ben krem rengıı sıparış verdım fakat stok ta yokmuş benı aradılar grı ustune yuvarlak puantıler var dedıler bende okey dedım görmıştum hoşuma gıtmıştı neyse geldı urun cok guzel ama grı sıyah puanltılerın arasında bıraz lıla da var sızın erkek bebektekı lila bakışınız nasıl suzce ıade etmelımıyım yoksa erkek bebek kullanabılırmıEki Görüntüle 626118
Agzina ne versen aliyo ben napim veriyom bende 5. Ayi bitsin hemen ek gidalara baslicam zaten..ogunleri bi gorsek mamayida iki uc kere anca verdim ya kasikla zor oluyor biberon vermem lazim ozamanda memeyi birakir diye vermiyom kafam eserse arada az bisey yapip veriyom iste kasikla
bence kafana takma cnm.sonuçta renkleri biz insnlar cinsiytlere göre ayırdık.göz zevkini bozmuyorsa kalsın.bence gri ve lila birbirine yakışıyor.bu arada fiyatı nedir merak ettimde.katlanıyor demişsin.katlanan sandalyeler gibimi ince katlanıyo.ben daha mama sandalyesi düşünmemiştim.o yüzdende hiç araştırmadım