2012 kasım bebekleri büyüyor..

Prima sızdırıyo diye sakın ha sakın asla başka bişeye geçmeyin, ben yandım siz yanmayın. Molfix aldım dün, bugün çocuğun poposu kıpkırmızı oldu üstüne bide 2 kere her yerimiz kaka oldu, çocuğu pişik ettiğimle kalıp primaya geri döndüm

cnm hadi için rahatlamış sevindim kafaya zaten kortizonlu sürülmez yüzede 3 günden fazla sürülmez demişti bizim dr. Bide seni uyarayım sebamed bazen göz yakabiliyor. şuan aldıgım iki adet şampuan banyoda eskimeye yüz tuttu kızımda oğlumda basıyor çığlıgı sebamedle yıkadıgımda sonra bi denedimki göz yakıyormuş, önceki kullandıgım sebamed şampuanlar böyle değildi bende şaşırdım. komili zeytinyaglı şamp varya onu kullanıyorum önerilecek bi tarafı yok dalin gibi göz yakmayan şampuan işte.

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorumki, hamileliğimin başından beri saçmasapan şeylerle uğraşıyorum. 2 hafta önce tamam artık ayrılalım bile dedik şimdi düzeldimi dersen hayır, ama kızımın yüzüne bakıyorum ve ona bunu yaşatmaya hakkım varmı diyorum, çok zor bir karar ( keşke 1 sene öncesine gidebilseydim diyorum hep ama olmuyo, umarım yaşadıklarımız bir imtihandır ve tez zamanda geçer (

benimde sızdırıyo zaman zaman 5 kg çocuga 3 numara bez kullanıyorum. oglum belinden sırtına kadar çiş yapmış oluyor. ama primadan başka kullanmam. kızımda bir sürü bez denedim en kuru ve en iyi çişî saklayan bez prima. yalnız yeni çıkan göstergeli premium care den memnun kalmadım. İçerisindeki file gibi doku poposuna yapışıyor. Bana göre en iyisi prima aktif bebek.

merhaba teyzoslar..topik sahibi pek ugrayamasa da daha dogrusu takip edip pek yorum yapasa da hep yaninizdayiz..bizde buyuyoruz cok sukur..agulamalar gulucuklar hendini kaldirmalar donmeler basladi..her gecen gun daha keyifli hersey.. Primadan kesinlikle sasmayin derim bende..ben arada molfiks almistim deneyim dedim kampanyada oldugundan cazip gelmisti almaz olaydim bezi bitirene kadar neler yaptim..kizim nasil pisik oldu kipkirmiz oldu hatta artik su toplayacak gibi benek benek olmustu hemen primaya geri dondum ve hecti..elimde yarim paket kaldi 2numara bizde 3 gececez artik..

bebeğim bronşiyolit olmuş ablam ve oğlu gelmişti geçen hafta bizi ziyarete oğlu gripti bebeğime bulaştı ve 2 gün içinde bronşiyolit oldu hiç birşey yemiyor beni de emmek istemiyor biberon almıyor normalde çok iştahlı bir bebekti ağzına enjektörle sıkıyorum mamayı antibiyotik kullandığı için bide ishal oldu zaten yemiyor ne yapacağımı şaşırdım siz siz olun gripli olan ortamlardan bebeğinizi uzak tutun

pişik için tavsiyem sudocrem ya da desitin hemen geçiriyor

tatlım gecmış olsun
benıme oğlum 1ay önce gecırdı sukur 2 gun sonra tedavıye cevap verdı ılaçlarını ıcmış olmasına dıkkat et
ıstahsızlık benım oğlumdada oldu ay emmek ısteöedı cok uzuldum hep emzıkle kandırdım gögsumu verdım agzına
gecıcı dönem cnm hastalık bıtınce başladı guzel emmeye

ay evet topik sahıbımız pek ugramıyo daha sık beklıyoruz cnm senı maşalla bebişte buyumuş baya agular falan

kızlar bez konusunda yazılan yorumları okudum bızde hıc pişik yaşamadık ama prımada kaka cok cıkartır oldu
ben her kakada kıyafet degıştırmek ıstemıyorum
ablamda aktıf kullanıyo onu denedım ondanda cıktı benım oğlumun kakasındamı bezdemı problem var anlamadım gıttı

Merhaba canim.normalde esin cok iyi biri.annemlere karsi da cok saygili biri.ama ne zaman annemlere iyi davransa ve kv bunu gorse bikac gun sonra annamlere ve bana karsi davranisi hemen degisiyor..kv kisa gunde 40 kere bana gelirdi,benim evden cikmazdi.annemler gelince kadin hic gelmedi.dun annemleri yolcu edince kv ugradik.dedimki yarin spora gidecegim defneye 1saat bizde bakarmisin.cevap benim ne isim var sizde.sen cocugu al bize getir.bu sogukta otobusle cocugu ona tasiyqcakmisim.kadindaki torun sevgisine bakarmisin.mecburen cocugu ben goturecegim.cok bunalmis durumdayim.sabaha kadqr sinirden uyumadim

zeynoooooo tatlım ınşalla oğlumun gözunu yakmaz cnm dr nemı dengeleyıcı olarak sebaamedı önerdı
150 ml lık aldım cnm belkı fayda görmeyız dıye 15 gun sonrada kontrol cunku johnson hıc yakmıyodu

Böyle kızgın olduğun zamanlarda ani kararlar verme canım, aklından geçirsende karşındakine söyleme sakın böyle zamanlarda ,iyice düşün. Öncelikle eşine sıkıntını iyice anlat bakalım o ne diyecek. Hemde bir an önce konuş bekledikçe kendi kendini yersin çünkü, kafanda kurarda kurarsın. Kayınvalidenide Allah ıslah etsin diyorum ne diyeyim. Allah yardımcın olsun. Ailenden uzak olmak ayrı bir zor zaten bilirim. Bide böyle şeyler yaşayınca dahada zordur. İnşallah kısa zamanda herşey düzelir.

Prima 3 kaka cikartiyor Molfix 3 pisik yapiyor Dun huggies e basladim pisikleri 1 gunde farkedilir

bicimde gecti. En iyisi huggies sanirim.

2 KASİM VE O SİRALAR DOGURAN anneler bebeklerinize oynamasi icin neler aldiniz egitici olarak ben ne alicagimi bilmiyorum bi cingirak aldim secemedim hic bir sey fotografli yollarsaniz super olur. Oyun halisi cok gerekli mi mesela. bir de hangi marka mama sandalyesi aldiniz ve ya dusunuyosunuz.

kızlar bugün hayırlısı ile bebek arabası almaya gidiyoruz da maltepe tarafında böyle önerebileceğiniz bir yer var mı bir de önerebileceiğiniz bir marka ben pratik ve rahat bir şey arıyorum kolay açılıp kapansın çift taraflı olsun kışlık olsun

Canim bec chicco nun liteway modelini aldim. Pratik,koly aciliyor,konforlu,ayrica sürüşü çok rahat.kışlık korumasi var. Sadece tek yönlü. . Bircok modele görehafif ve kapalıyken az yer kaplıyor. Tavsiye ederim.

De

slm kızlar
sanırım herkeste var bir bez problemi.bizimde olmuştu ilk zamanlarda.ilk kullandığım bezi değiştirmek istedim hemen pişik olduk.sonra eskiye dönüş yapınca bir sorun yaşamıyoruzartık.bence sorun markada değil.bebeklere ilk ne bağlarsan cildi ona alışıyor.sonrasında değişikliğe alışamıorlar pişik oluyo.bir arkadaşım demişti bebekken hiçbir beze alışamadık hep pişiktik diye ama sonrasında düzelmiş.1 yaşından sonra artık çocuklar bez seçmiyorlarmış.ne yapalım aynı markaya devam edicez artık.pişik olmasındansa sızdırmalara katlanıcam kendi adıma.arkadaşlar bir de ben unı baby yenidoğan ıslak mendil kullanıyorum çok memnunum.bebişime hiçbir krem sürmüyorum sadece onunla temizliyorum.bir aydır hiç pişiğimiz olmadı.o neydi ya öyle 3-4 çeşit kremle dolaşıyodum evin içinde şimdi bebeğimde bende çok rahatız.denemenizi tavsiye ederim.sonuçta o kremlerdede birsürü katkı malzemesi var.

bende hiç krem kullanmıyorum. en fazla arada bir sebamed vucut yağı. bir kez pişk olduk. o da molfix almıştık onu bırakınca düzeldik. prima kullanıyoruz 3 numara gayet iyiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…