- 29 Eylül 2011
- 1.389
- 4
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.641
Selam kızlar ,
iyi geceler kızlar
büyük atlayış mı ,sıçrayış mı neydi o atağa kalktık 2 gündür bizde
daha yeni uyudu 4 5 gibi bi uyanmıştı o uykusunu da yarım saat uyudu......
Canım bak az önceki mesajımda öztledim sende sormuşsun iyi diyelim iyi olalım, iki kuzucuk annesiyim bundan güzel mutluluk varmı. sen nasılsın. evet ya cidden 2. Ameliyat hem bi tuhaf geçti hem 1 haftada zor iyileştim iyileştim derken dogrulup yürümek anlamında. hemde hala acıyor dikişlerim. bugun özendim bi kot pantolon giydim şuan sızım sızım sızlıyor. geçer herhalde ya neler geçmediki buda geçer :) sen sakaryanın neresindensin ben ordada oturdum karamanda.
biizmkide şuanda 7 kg. canm benim gönderdiğim linkteki 11 kg kadar kullanıyormuş.birde bebekeler bu aydan sonra daha az kilo almaya başlayackalar.
sen kendi kendine sallanandan almadınmı yani sizmi sallıyorsunuz.
hangi marka hangi model aldın cnm ?
kıdy cıty e baktım ama otomatik mi sallanıyor yazmıyo cnm.biizm normal sallanmayan ana kucağımız var ama oğlum içinde en fazla kendi kendine oyuncaklarına bakarak 15-20 dk. duruyor sallanırsa belki bayağa oyalanır diyorum.
vallaha ne bileyim cnm öyle özel yediğim bir şey yok sanırım bu süt olayı kişiden kişiye değişiyor.kiminin sütü daha yağlı oluyor sanırım benim sütüm yağlı ondan kg. alımı iyi çok şükür.kustuğu zaman anlıyorum parkeye filan kusuyor arada kağıt peçeteyle sildiğim zaman parkenin üzerine bas ayaklarım kayıyor bende ordan anladım yağlı olduğunu .birde ben bebeğimi her istediğinde emziriyorum doktor 2 satte bir diyor ama onu uygulayamadık.seninki kızmıydı bilmiyorum ama ,birde kız çocuklarının iştahı erkeğe göre daha az oluyor sanki.maşallah canım bebişine. Nazar degmesin sütünüze ama ne yiyorsunuz nolur bizede söyleyinde bizim yavrularda azcık mıncırmalık olsunlar :) bende sana craft dondy var ona bak derim biraz hantal ama sonradan mama sandalyesi oluyor o avantajını kullanabilirsin . Hemde elektirikli kendi kendine sallanıyor melodili.
Büyük atlayış ne canım ben kaçırmışım :)))
vallaha ne bileyim cnm öyle özel yediğim bir şey yok sanırım bu süt olayı kişiden kişiye değişiyor.kiminin sütü daha yağlı oluyor sanırım benim sütüm yağlı ondan kg. alımı iyi çok şükür.kustuğu zaman anlıyorum parkeye filan kusuyor arada kağıt peçeteyle sildiğim zaman parkenin üzerine bas ayaklarım kayıyor bende ordan anladım yağlı olduğunu .birde ben bebeğimi her istediğinde emziriyorum doktor 2 satte bir diyor ama onu uygulayamadık.seninki kızmıydı bilmiyorum ama ,birde kız çocuklarının iştahı erkeğe göre daha az oluyor sanki.
tavsiye ettiğin beşik için sağol cnm ama fiyatı biraz pahalı geldi zaten bir tane ana kucağımız var onu çok kaliteli almıştık şimdi ucuz bir şey bakıyorum sadece sallanıp oyalanması için.ama sandalyemizde var evde yer kalmıycak yakında
aynen cnm benim sütümde az öyle taşmıyo hele bu günlerde sanki daha bir azaldı , yediklerime biraz daha dikkat edeyim bari. nasıl oldu cnm aras ? iyimi şimdi siz 3.5 aylık oldunuz ellerine bakıp incelemeye başladımı cnm ?bende katılıyorum
mesela bana göre benım sutum az kızımdakı gıbı taşıp dökulmuyo 1 kutu gögus pedı bıtıremedım bende ıstedıgınde emzırıyorum cnm ama az olsa yeterlı gelmese bu kadar kg almaz dıyorum kı dr da cok guzel buluyo gelışımı1
3 ayda 7.5 tu o ay bıde hasta oldu ememedı halde
aynen cnm benim sütümde az öyle taşmıyo hele bu günlerde sanki daha bir azaldı , yediklerime biraz daha dikkat edeyim bari. nasıl oldu cnm aras ? iyimi şimdi siz 3.5 aylık oldunuz ellerine bakıp incelemeye başladımı cnm ?
oy maşallah arasa , benimkide çok söyleniyo kendi kendine , bağırıyor agu yapıyor, elleri kollarını çırpıyor göbeğini kaldırıyor beni alın diye sonra kucağıma alıorum ohhh der gibi bir kere daha bağırıyorcnm arasın bronşitı ıkı gunde cözumlendı
şimdi ıse egzama teshısı koydu bı dr yuzundekı kırmızılıklara yarın başka dr a göturucem
aras ellerının farkında cnm ınceleıyo
bıde kendının temız yastık kılıfını verıyorum onunal guzel oynuyo tabı bn yanında oluyorum
cıngırak verıyorum ses cıkardıkca gözlerı kocaman oluyo daha bılınclı oynamaıyo tabı
bıde cok geveze
sızınkı neler yapıyo cnm
göbegını kaldırıyomu benı alın dıye bızımkı göbegınnı kafasını kaldırıyo bıde dudak bukuyo almayınca
benimde sütüm ilk 15 gün yağlıydı kayınvalidemde kaldım bana iyi baktı :) kendi kendime çok iyi bakamıyorum herhalde. bide bebeklerin yapısıyla alakalı şuan şişkoyum ama çok zayıf bir bebekmişim ben. Kızım çok zayıf. Oglum kızıma gore daha iyi şuanlık. aman saglıklı olsunlar ya walla en önemlisi bu. kızım ayda yarım kilo almazdı. oglum 800 aldı öpüp başıma koyayım :)
Merhaba arkadaşlar
Benim kızım 2 ay 1 haftalık 2. aya kadar çok rahattı ama aşılarımız son 5 gündür kabız gibiydi 5. günün sonunda fitil yardımıyla yapabildi.bu kabızlık tekrarlar mı devamlı olur mu bilmiyorum ama bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
merhaba cnm , mama veriyorsan 1 damla zeytinyağı katabilriisn içine .yada ağzna damlatabilirsin sonuçta zeytinyağında e vitamini var çok faydalı.birde kabuzlık için biogaia damla çok iyiymiş.aklıma gelenler bunlar umarım faydalı olur.Merhaba arkadaşlar
Benim kızım 2 ay 1 haftalık 2. aya kadar çok rahattı ama aşılarımız son 5 gündür kabız gibiydi 5. günün sonunda fitil yardımıyla yapabildi.bu kabızlık tekrarlar mı devamlı olur mu bilmiyorum ama bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba arkadaşlar
oy maşallah arasa , benimkide çok söyleniyo kendi kendine , bağırıyor agu yapıyor, elleri kollarını çırpıyor göbeğini kaldırıyor beni alın diye sonra kucağıma alıorum ohhh der gibi bir kere daha bağırıyorkucağı çok seviyor canım omzuma doğru dik tutup sürekli evde geziniyoruz evin her yerini çok inceliyor , özellikle lamba ve avizelere bayılıyo,dönencesi var onada çok atılıyo sanki yakalamak istiyor gibi.
geçmiş olsun cnm Allah dermansız dert vermesin.o da geçer inşallah.
cnm sadece anne sutu alıyosa kabız degıldır sadece suresı uzamıştır
mama kullanıyosa kabızdır
önceden böyle sorun yoksa gecıcıdır cnm benım oğlumda bı ıkı defa öle oldu tekrarlamadı sadece anne sutu alıyo 5 gunun sınunda kendınden yaptı 5 gunlık yaptı
Ben günde 2 bardak rezene 2 bardakta stell tee içiyorum. benimde oğlumunda kabızlık problemimiz olmadı.
oh walla dönenceler elleri keşfetmeler maşallah sizebenimde benekli bi tişörtüm var oglum bayılıyo ona sanırım benekleri yakalamaya çalışıyor ama benimki henüz ellerini bilinçli hareket ettiremiyor. bide cöp cöp ellerini emmesi var onu yiyesim geliyor.
benim oglumun cildindeki sivilceler geçtide kafasındakiler tekrarladı. krem sürüyorum geçiyor, su deyince yıkandıktan sonra tekrar çıkıyor. şampuansız yıkamayı denedim yine oldu. dr un son verdiği kremler biri antibiyotik biride mantar kremi sürmüyorum artık iyice canım sıkıldı bu olaya
sadece 1 gün boyunca aptamil mama kullanmak zorunda kaldık onun dışında sürekli anne sütü veriyorum
rezene ıhlamur ve papatya çayı içiyorum
biogaia yı dün bi arkadastan aldım yarın ilk iş onu alıcam çünkü zinco colinox nurse harvey om-x metsil hiçbiri işe yaramadı
teşekkür ederim ilginize