2012 kasım bebekleri büyüyor..

aa cıddımısın bende camılıde oturmuştum şimdi carşamba pazarının ordayım
ay yukarıdakılerı okudum ve kendıme benzettım ıs bıtmıyo hıc dımı
ben dıyorum doğru zamanda olmuş 2.cı
yarenım okuldan geldıgınde zamanımın cogunu ona ayırıyorum arasla daha cok gunduz 2 sı bı arada zor oluyo benım ıcın
cok sukur rbbım bu guzel duyguyu ıkıncıye yaşattı dıyorum
ama dedıgım gıbı kendıme 11 den sonra kk da zaman ayırabılıyorum
eşimle konuştum yaren okula başlayınca bı gın kendımı kaybedıcem eşim ışe gıdene kadar carşıda yurumeyı özledım ben bakarım arasa dedı
ay o dereceyım yanı
eşimle herhafta cıkıyoruz ama tabı 2 cocukla ne kadar olursa

hım anşladım cnm ben bebefıxten standart sallanan aldım uzun sure bınsın dıye
aras sımdı 8 kg dır hadı yaşına kadar 400 gr alsa ettı 11
ama aldıgım 25 kd ye kadar kızım bıle bınebılıyo tabı sallamak lazım arada sallıyorum sonra kacıyorum ee babalarada bakmak kolaylık oluyo

vallaha ne bileyim cnm öyle özel yediğim bir şey yok sanırım bu süt olayı kişiden kişiye değişiyor.kiminin sütü daha yağlı oluyor sanırım benim sütüm yağlı ondan kg. alımı iyi çok şükür.kustuğu zaman anlıyorum parkeye filan kusuyor arada kağıt peçeteyle sildiğim zaman parkenin üzerine bas ayaklarım kayıyor bende ordan anladım yağlı olduğunu .birde ben bebeğimi her istediğinde emziriyorum doktor 2 satte bir diyor ama onu uygulayamadık.seninki kızmıydı bilmiyorum ama ,birde kız çocuklarının iştahı erkeğe göre daha az oluyor sanki.
tavsiye ettiğin beşik için sağol cnm ama fiyatı biraz pahalı geldi zaten bir tane ana kucağımız var onu çok kaliteli almıştık şimdi ucuz bir şey bakıyorum sadece sallanıp oyalanması için.ama sandalyemizde var evde yer kalmıycak yakında

bende katılıyorum
mesela bana göre benım sutum az kızımdakı gıbı taşıp dökulmuyo 1 kutu gögus pedı bıtıremedım bende ıstedıgınde emzırıyorum cnm ama az olsa yeterlı gelmese bu kadar kg almaz dıyorum kı dr da cok guzel buluyo gelışımı1
3 ayda 7.5 tu o ay bıde hasta oldu ememedı halde

aynen cnm benim sütümde az öyle taşmıyo hele bu günlerde sanki daha bir azaldı , yediklerime biraz daha dikkat edeyim bari. nasıl oldu cnm aras ? iyimi şimdi siz 3.5 aylık oldunuz ellerine bakıp incelemeye başladımı cnm ?

cnm arasın bronşitı ıkı gunde cözumlendı
şimdi ıse egzama teshısı koydu bı dr yuzundekı kırmızılıklara yarın başka dr a göturucem
aras ellerının farkında cnm ınceleıyo
bıde kendının temız yastık kılıfını verıyorum onunal guzel oynuyo tabı bn yanında oluyorum
cıngırak verıyorum ses cıkardıkca gözlerı kocaman oluyo daha bılınclı oynamaıyo tabı
bıde cok geveze
sızınkı neler yapıyo cnm
göbegını kaldırıyomu benı alın dıye bızımkı göbegınnı kafasını kaldırıyo bıde dudak bukuyo almayınca

benimde sütüm ilk 15 gün yağlıydı kayınvalidemde kaldım bana iyi baktı :) kendi kendime çok iyi bakamıyorum herhalde. bide bebeklerin yapısıyla alakalı şuan şişkoyum ama çok zayıf bir bebekmişim ben. Kızım çok zayıf. Oglum kızıma gore daha iyi şuanlık. aman saglıklı olsunlar ya walla en önemlisi bu. kızım ayda yarım kilo almazdı. oglum 800 aldı öpüp başıma koyayım :)

Merhaba arkadaşlar
Benim kızım 2 ay 1 haftalık 2. aya kadar çok rahattı ama aşılarımız son 5 gündür kabız gibiydi 5. günün sonunda fitil yardımıyla yapabildi.bu kabızlık tekrarlar mı devamlı olur mu bilmiyorum ama bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

oy maşallah arasa , benimkide çok söyleniyo kendi kendine , bağırıyor agu yapıyor, elleri kollarını çırpıyor göbeğini kaldırıyor beni alın diye sonra kucağıma alıorum ohhh der gibi bir kere daha bağırıyor kucağı çok seviyor canım omzuma doğru dik tutup sürekli evde geziniyoruz evin her yerini çok inceliyor , özellikle lamba ve avizelere bayılıyo,dönencesi var onada çok atılıyo sanki yakalamak istiyor gibi.

geçmiş olsun cnm Allah dermansız dert vermesin.o da geçer inşallah.

cnm kesınlıle yapısal mesela ablamın sutu boldur kı benden bol bence
enıştemde ablamda bebekken zayıfmış cocuklarıda hep zayıf helekı ufaklık 1 yaşında yarenden cok yıyo anne sutune devam ama kg almıyo
benı kızımda mıy mıy cok yemez ama yaşıtlarından önde arasta benı tatmın etmeyen orta sevıyede sutumde ust sınırda kg de ama eşım ben cok tombulmuşuz
o yuzden yapısal durum oldugundan takılmamak lazım ayrıca 800 gr gayet ıyı

Son düzenleme:

cnm sadece anne sutu alıyosa kabız degıldır sadece suresı uzamıştır
mama kullanıyosa kabızdır
önceden böyle sorun yoksa gecıcıdır cnm benım oğlumda bı ıkı defa öle oldu tekrarlamadı sadece anne sutu alıyo 5 gunun sınunda kendınden yaptı 5 gunlık yaptı

merhaba cnm , mama veriyorsan 1 damla zeytinyağı katabilriisn içine .yada ağzna damlatabilirsin sonuçta zeytinyağında e vitamini var çok faydalı.birde kabuzlık için biogaia damla çok iyiymiş.aklıma gelenler bunlar umarım faydalı olur.

rezene iç ben bence ya da bebişine içir

ınşalla tatlım rabbım dermansız vermesın
bızımkı özellıkle babaya cok atınıyo o cok gezdırıyo onu evde cunku babamızda hıc kıyamaz bıde anlatır konulşur ona gezerken
bızımkıde avızeler cok bakıyo
ama omuza doğru pek sevmıy paşam bakmak ıstıyo heryere aynada pek guluyo kendıne
bıde bu ara hep coraplarını sıyırtıyo ayaklarından tepınırken

Ben günde 2 bardak rezene 2 bardakta stell tee içiyorum. benimde oğlumunda kabızlık problemimiz olmadı.
oh walla dönenceler elleri keşfetmeler maşallah size benimde benekli bi tişörtüm var oglum bayılıyo ona sanırım benekleri yakalamaya çalışıyor ama benimki henüz ellerini bilinçli hareket ettiremiyor. bide cöp cöp ellerini emmesi var onu yiyesim geliyor.
benim oglumun cildindeki sivilceler geçtide kafasındakiler tekrarladı. krem sürüyorum geçiyor, su deyince yıkandıktan sonra tekrar çıkıyor. şampuansız yıkamayı denedim yine oldu. dr un son verdiği kremler biri antibiyotik biride mantar kremi sürmüyorum artık iyice canım sıkıldı bu olaya

sadece 1 gün boyunca aptamil mama kullanmak zorunda kaldık onun dışında sürekli anne sütü veriyorum
rezene ıhlamur ve papatya çayı içiyorum
biogaia yı dün bi arkadastan aldım yarın ilk iş onu alıcam çünkü zinco colinox nurse harvey om-x metsil hiçbiri işe yaramadı
teşekkür ederim ilginize

annesı arasa 1 aydan fazla var 1 hafta bıle mle farkedıyokı aras gecen hafta yapmadıgı pek cok seyı bu hafta yapıyo
cnm sende bı cıldıyeye göster derım bızımde öyle başladı ben göturdugum dr a guvenmedım bıde arastırmaya göturcem
bızede kortızonlu krem verdı kıyamıyorum

o zaman kabız degıl tatlım kendı yapsın bırakın ınan bana yaptımmı bıkacgunlul yapıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…