-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.241
az önce kızım meme almadı sasırdım nasıl bagırıyor yatırınca bayagı üzüldm hiç redetmemişti eşim nette arastırdı diger memeyı ver dedi onu aldı bazen kolları agırırmıs o tarafa yatırınca bagırırmıslar ınsallah öyledir de memeyı bırakmaz zaten tek besın kaynagı çok korkuyorum
bebeğim 2,5 aylık ama hala uyku düzenim yok gündüzler en fazla yarım saat uyuyor gece de saat 2,30 3,00 e kadar ayaktayız oğlum uyumuyor uykuya girmesini nasıl sağlarım yardım edermisiniz???
bebeğim 2,5 aylık ama hala uyku düzenim yok gündüzler en fazla yarım saat uyuyor gece de saat 2,30 3,00 e kadar ayaktayız oğlum uyumuyor uykuya girmesini nasıl sağlarım yardım edermisiniz???
Benim kızımda aynıydı meğer sütüm azmış çocuk doymuyomuş, şimdilerde doymaya başlayınca uykularıda düzene girdi çok şükür
her bebeğin kendine göre bir düzeni var bulacak annesi merak etme biraz sabır ve fedakarlık
bizimki de gece uyanıp 2 3 saat belki daha da fazla uyanık kalıyordu gündüz de bütün gün uyuyordu ...2 aylık olduk yavaş yavaş daha uzun süre uyanık kalıyo uzun dediysem 2 saatte bir uyuyosa bu 3 saate bire çıktıfarkeden bişey yok yani.... Hava soğuk falan deme sar sarmala gündüz imkanın var ise uyanık kalabilmesi için gezdir dün dr teyzemiz öyle söyledi bize ki dünden beri daha bi farklı poyraz efe
Merhaba doğdugundan beri degil ama yaklaşık. Son bir aydır beraber yatıyoruz bizde ,mecburen yatırıyorum aslında ,kızımın çok fazla içtiği mama ağzına hatta burnuna geliyor bisey olur korkusuyla abimizin yatağına biz el koyduk,beraber uyuyoruz , şimdilik düzenimiz boyle ınş yavaş yavaş gecicez yatagimizaFace de sordum ama bide burda sormak istiyorum bebeğiyle beraber yatan varmı acaba? Kızım doğduğundan beri ben onunla yatıyorum, eşim çekyatta :) kıyamıyorum şimdide yatağına koymaya, gözümü açınca onu görmek çok güzel :)) benim gibi yapan varmı acaba merak ettim
Maşallah canım ne kdr yakışıklı :) Allah nazarlardan sakınsın. Cnm gözler kime çekmiş harika rengi maşallah
Bebişler nasıl kızlar?
Biz 3 ayımızı doldurduk biraz ishalimiz vardı azaldı çok şükür iyiyiz,sizlerde ne var ne yok?
74 gunluk olduk ama benım kız kılo almıyor fazla boy uzun ama ince sutum yaglı değil demkki birde çok hareketli ne ayaklar ne eller duruyor oyun halısı aldık ordakı oyuncaklara neler edıyor onlarla konusuyor bızle konusmuyor
selam canm bende buzluğa atıyorum sütlerimi geçen çıkarayım dedim ılıttım ama sanki demir gibi kokuyor vermedim bebeğe taze verdim , seninkide öylemi .,internette birinin yazısındada okumuştum bu şekilde koktuğunu.Yılma canım ve asla ümitsizliğe kapılma, o zaman sütte gidiyo allah korusun, sütün olduğuna emin ol benim kızımda yapıyodu aynısını anlayamamıştık nedenini bi türlü sonra farkettik bağırdığı zamanlar memede süt olmadığı zamanlarmış :) şimdi olunca sağıp kaldırıyorum hemen buzlğa gittiği zaman depodan kullanıyoruz
selam cnm benimkide biberon almıyor bendeişe başlıycam sütüm kesilse nasıl veririm bilmem. işin kötü tarafı almazsa işe başlayınca nasıl besliycez.bizimki biberonda mama almıo işin ilginç yanı bişeyle oyalayamıyorum sütüm yetmio desem yetiyo biliyorum çiş yapmasından belli oluyor ama okadar emzirmeme rağmen bi süre sonra eldivenlerini yemeye başlıo.rezene çayını sevmio ağzından atıo ne yapsam nafile anlayacağınız...artık üzülüyorum 1 ay sonra iznimde bitiyor işe başlayacağım(
Bebişler nasıl kızlar?
Biz 3 ayımızı doldurduk biraz ishalimiz vardı azaldı çok şükür iyiyiz,sizlerde ne var ne yok?
sagol cnm
gözlerımızı bılmıyoruz cnm yakınımız kımsede yok ama yerenınde nerdeyse yaşına kadar mavıydı sonradan degıştı o yuzden pekte kalıcı bakmıyorum
sen napıyosun cnm pek ugramıyosun sende mı malum sıtedesın yoksa
masallah ama gözler harika ve cok acık en fazla biraz koyulasır aras beyin gözleri can yakacaga benzıyor kendı de sarısın zaten :)
iyiyim cnm bebişle geçiiyor günlerimiz, ben malum sitede varım ama pek aktif değilim zaten çok az kişi var çok kalabalık değil. ekim grubunda da varım orası cok kalabalık ve cok güzel bilgiler paylasılıyor sen var mısın orada
selamlar herkese
kızlar ilk başlarda göğüslerim semsertti o derece ki gerildiğinden taşıyamıyormuşum gibi geliyordu kiiiiiiiiiiii 2 ayımız bitmek üzere derken yumuşacık oldu göğüslerim yaw bu değişim nedendirrr yumuşamasınnnnnnnnnn memişler :)
sorma cnm ya kelın ılacı olsa kendıne surermış benımde 1 haftadır öyle oysakı bı hafta önce bıle taş gıbıydı nıye yumuşadılar bılmem sut arttırmak ıcın her duydugumu yapıyorum sımdık bozamı ıctım arkasında resmen anne sutu arttırı yazıyo gecen aldıgım bı markanın
pufffff
memişlerin sert olması süt olduğu anlamına gelmiyor bence, ilk çocuksa herhalde başlarda göğüsteki damarlar sütle doldukça geriliyor ama zamanla damarlar alışıyor genişliyor ve artık yumuşuyor memişler, kendimce böyle bir yorum yaptım ama...?
selam canm bende buzluğa atıyorum sütlerimi geçen çıkarayım dedim ılıttım ama sanki demir gibi kokuyor vermedim bebeğe taze verdim , seninkide öylemi .,internette birinin yazısındada okumuştum bu şekilde koktuğunu.
Vala kokusuna bakmadım hiç ama tadına bakıyorum :) hatta annem dalga geçiyo süt kardeş oldunuz diye :)) ama şunu biliyorum buzluktan çıkardığında hemen sıcak suya koymayacaksın, ben ılık suda eritip sıcak suda ısıtıyorum
çok şükür iyiyi cnm uzun zamandır yoktun fırsat vermiyormu senin bıdık.yarenin dediği gibi ishal nasıl anlaşılıyor bizimkide hep sıvı bazen defalarca bakıp inceliyorum kakayı ishalmi diye.
cnm merhaba bızler ıyıyız sen nasılsın özlettın kendını
gecmış olsun cnm bebegın ıshal oldugu nasıl anlaşılıyo bızımkı hep sıvı
Face de sordum ama bide burda sormak istiyorum bebeğiyle beraber yatan varmı acaba? Kızım doğduğundan beri ben onunla yatıyorum, eşim çekyatta :) kıyamıyorum şimdide yatağına koymaya, gözümü açınca onu görmek çok güzel :)) benim gibi yapan varmı acaba merak ettim