-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.261
ıslak mendil poşetını hısırtatarak takıp ettrmeyı dene bakalım
tabıkıde cnm
ınan guvenle kullanabılecegın bı urun
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...-4CgBQ&usg=AFQjCNHIJ7FAOofiWVAMzmhadEIcX0JDIg
yaw kızlar arada benmkide sümüksü olyo bende anlamadım ishalmi deilmi bilen biri bu konuyu detaylı anlatabilirmi eşim dalga geciyo gaita bilimci oldun die ben a.s.m deki ebeye sordum normal dediçok şükür iyiyi cnm uzun zamandır yoktun fırsat vermiyormu senin bıdık.yarenin dediği gibi ishal nasıl anlaşılıyor bizimkide hep sıvı bazen defalarca bakıp inceliyorum kakayı ishalmi diye.
selamlar herkese
kızlar ilk başlarda göğüslerim semsertti o derece ki gerildiğinden taşıyamıyormuşum gibi geliyordu kiiiiiiiiiiii 2 ayımız bitmek üzere derken yumuşacık oldu göğüslerim yaw bu değişim nedendirrr yumuşamasınnnnnnnnnn memişler :)
arkadaşlar bebeğinin gözü sulanan var mı?
tek gözü sulanıyo oğlumun nedeni ne olabilir acaba ?
kızlar benim oğlum çok uyuyor.sadece 1 saat uyanık kalabiliyor yine uyumak istiyor.mesela bugün 9 da uyandı 10 da uyudu.sonra 4 uyandı 5 te geri uyudu.niye çok uyuyo
kızlar benim oğlum çok uyuyor.sadece 1 saat uyanık kalabiliyor yine uyumak istiyor.mesela bugün 9 da uyandı 10 da uyudu.sonra 4 uyandı 5 te geri uyudu.niye çok uyuyo
benimkinin de kızarıyo. dikkat ettim de bana pür dikkat baktığı zamn gözünü kırpmıyo kızarıp sulanıo. seninkine zaman sulanıyo
ay biz anneler ne kadar da hoşuz uyusa bi dert uyumasa başka....
Geçen haftalarda bende aynı soruyu sorup çıldırıyordum canım senin gibi ..Aşı zamanı doktorumuza da danıştım 2 saatte bir uyuyo dedim e ne güzel işte dedi
uyusunda büyüsün diye boşuna mı ninni söylüyoruz dedi hattamerak etme canım uyumadığı zamanda gelecek bilmiyorum ne kadarlık bebişin ?
slm kızlar benim bebiş de bi kaç gündür gece beş saat falan uyanmadan uyuyor. tamam uyuması güzel de o kadar saat aç kalması normal mi? uyandırmaya çalışıyorum emzirmek için uyanmıyorda. eğer normalse hiç dokunmiim uyusun çocuk
77 günlük canım yaa.ama sadece 1 saat uyanık kalıyo.acaba normal mi,uykusu geliyor ama kolayda uyumuyoki
,dalamıyo uykuya.hep uğraştırıyo...