- 16 Ekim 2010
- 2.011
- 0
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.201
Songul valla baya buyuk duruyo masaallah.haklisin eymende 1 hafta oncesi gulmezdi gulmeye basladi, bir ayda baya farkeder heralde..
O pijamalari nerde gorsem tanirim
sağol cnm gercı gören 5 6 sanıyo çörekotu bebesıı haha
ay anneme gösterdım eymenı bayıldı bıde maşalla da dedık he
demek tospık gulmeye başladı he ne tatlı oluyolar dımı
bızımkı artık dudakta bukuyo yabancılık yapmaya başladı gec kalmış[/QUOTE
Evt gercektende 5-6 aylik duruyo masallah. Begendimi oglusumubende ozaman esime gostermistim masallah tosuncuk demisti
Songul artik daha rahat girebilcem tablet aldik suan eymen ayagimda elimde tabletyoksa giremiyom ya bebegi birakamiyorum
sağol cnm gercı gören 5 6 sanıyo çörekotu bebesıı haha
ay anneme gösterdım eymenı bayıldı bıde maşalla da dedık he
demek tospık gulmeye başladı he ne tatlı oluyolar dımı
bızımkı artık dudakta bukuyo yabancılık yapmaya başladı gec kalmış[/QUOTE
Evt gercektende 5-6 aylik duruyo masallah. Begendimi oglusumubende ozaman esime gostermistim masallah tosuncuk demisti
Songul artik daha rahat girebilcem tablet aldik suan eymen ayagimda elimde tabletyoksa giremiyom ya bebegi birakamiyorum
aaa bak sımdı bu guzel haber cnm cok sevındım
nasıl ayaga alıştımı cnm rahat etmışındır bız aşama atladık 3 gundur kendı uyuyo ama ıyı huylar ne kadar kalır bellı degıl
aaa bak sımdı bu guzel haber cnm cok sevındım
nasıl ayaga alıştımı cnm rahat etmışındır bız aşama atladık 3 gundur kendı uyuyo ama ıyı huylar ne kadar kalır bellı degıl
Aa ayaga alismazmi canim hemen alisiverdi hic inmiyo ayaktan hattaayaklarimda uyuyo hep
buda arasımızın 3 ay resmıEki Görüntüle 615076
oğlum eskisi kadar çiş yapmıyor önceden akşam değiştirip yatırdığımda sabaha bezi dolu olurdu şimdi öyle değil neden acaaba herkes doyup doymadığını bezinden anlarsın diyor ya acaba doymuyomu
coyness bızde 7 kg ydık 3 numara kullanıyoruz ama huggıeste 4
bu arada hapa basladım korunma surecı 7 gun yazıyo prespektuste
ama bazı sıtelerde 2 hafa dıyo fıkrın varmı cnm
ya bayanlar lütfen yardımm 66 gün oldu doğum yapalı hala kanamam oluyo bnm gbi olan varmı acill
hapa başladıysan 1 ay başka bir yöntemle korun aynı zamanda sağlık ocağındaki ebeler öyle söylerlerdi hap verdikleri kişiye
oyyyyyy Maşallah canım , abi olmuş artık Aras
tabıkıde cnm
ınan guvenle kullanabılecegın bı urun
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...-4CgBQ&usg=AFQjCNHIJ7FAOofiWVAMzmhadEIcX0JDIg
yan yatma derken hem vücudu hemde başı tam yan olacak değilmi arkadaşlar.ama o zamanda kolu acımıyormu ya.ben yan yatırıyorum kızımı bir bakıyorum başını düzlemiş nasıl yapıyor bunu hala anlamıyorum vücut yan kalıyor ama baş düz bu şekilde boğulma riski var değilmi arkadaşlar.
hay maşallah arasa koccaman olmuş benimkide okadar olacakmı ya
canım bende duyuncasevinmiştim ama birtürlü şu ysasayı çıkaramadılar.benim doğum iznim bitti yindede kapsarmıki beni.selam tatlım.doğum sonrası izni uzatacaklarmış inşallah öyle olur benimde şubatta iznim bitiyor umarım o zamana kadar uzarda bizde bebişlerimizle daha çok ilgileniriz böylece.
canım bende duyuncasevinmiştim ama birtürlü şu ysasayı çıkaramadılar.benim doğum iznim bitti yindede kapsarmıki beni.
bari süt izni 3 saate çıksada ondan faydalansak
buda arasımızın 3 ay resmıEki Görüntüle 615076
cnm anlayamıyosun gunler cabucak gecıyo sız ne kadaarlık oldunuz cnm