2012 kasım bebekleri büyüyor..

Songul valla baya buyuk duruyo masaallah.haklisin eymende 1 hafta oncesi gulmezdi gulmeye basladi, bir ayda baya farkeder heralde..
O pijamalari nerde gorsem tanirim

Songul valla baya buyuk duruyo masaallah.haklisin eymende 1 hafta oncesi gulmezdi gulmeye basladi, bir ayda baya farkeder heralde..
O pijamalari nerde gorsem tanirim

sağol cnm gercı gören 5 6 sanıyo çörekotu bebesıı haha
ay anneme gösterdım eymenı bayıldı bıde maşalla da dedık he
demek tospık gulmeye başladı he ne tatlı oluyolar dımı
bızımkı artık dudakta bukuyo yabancılık yapmaya başladı gec kalmış

Son düzenleme:

idrarırın rengi koyu ise su ver bebekler suya ihtiyaç duyuyor kim ne derse desin

coyness bızde 7 kg ydık 3 numara kullanıyoruz ama huggıeste 4
bu arada hapa basladım korunma surecı 7 gun yazıyo prespektuste
ama bazı sıtelerde 2 hafa dıyo fıkrın varmı cnm

hapa başladıysan 1 ay başka bir yöntemle korun aynı zamanda sağlık ocağındaki ebeler öyle söylerlerdi hap verdikleri kişiye

tatlım o vucut ıle orantılıyo sıkıntı olmuyo

selam tatlım.doğum sonrası izni uzatacaklarmış inşallah öyle olur benimde şubatta iznim bitiyor umarım o zamana kadar uzarda bizde bebişlerimizle daha çok ilgileniriz böylece.
canım bende duyuncasevinmiştim ama birtürlü şu ysasayı çıkaramadılar.benim doğum iznim bitti yindede kapsarmıki beni.
bari süt izni 3 saate çıksada ondan faydalansak

günaydın kızlar..

ARAS'A maşallah diyorum harika bişiy kocaman olmuş..

kızlar prima avantaj paketi var nette kadınlar kulubü reklamlarında gördüm dün akşam satın aldım prima kullanıyorsanız çok hesaplıya geliyor neredeyse 1 yaşına kadar olacak bez ve ıslak mendil masrafı ortadan kalkıyor. isterseniz bakın.

oğlumun kulağının arkasında kıvrım yerinde iltihaplanma olmuş başına böyle birşey gelen var mı?

cnm anlayamıyosun gunler cabucak gecıyo sız ne kadaarlık oldunuz cnm

74 gunluk olduk ama benım kız kılo almıyor fazla boy uzun ama ince sutum yaglı değil demkki birde çok hareketli ne ayaklar ne eller duruyor oyun halısı aldık ordakı oyuncaklara neler edıyor onlarla konusuyor bızle konusmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…