2012 kasım bebekleri büyüyor..

Benim oğluşumda 72 günlük oldu bugün, bizde oyun halısı aldık netten, bugün gelecek inşallah. Araştırmıştım biraz bazı bebekler hiç ilgilenmiyormuş. Yatağındaki dönencenin oyuncaklarıyla konuşuyor arada bakalım oyun halısıylada oynayacakmı :)
Göğüs pompamda bugün gelir inşallah, aventin elektrikli pompasını tercih ettim. Bebeğim beni emmiyor artık bugün 3. gün oldu, kıyameti kopartıyor mecburen mama veriyorum. Şu pompa artık gelsede sağsam, hazır olan sütümde gidecek diye korkuyorum

Canım siz hangi oyun halısından aldınız ? Biz tiny love gym aldık, inşallah ilgilenir.

benim durumumda tam tersi sütüm çok az 10 günlükken başladık mamaya 900gr lık milupa mamayı 10 günde bitiriyor yeni doğduğunda göğüslerim çok yara olduğu için medelanın pompasını aldım pompayla sağıp vermeye çalıştım ama yinede sütüm çoğalmadı süt olsa emecek benimkide

Bu kadar çok korkmayın bence kötüyü çağırmak diye birşey vardır ben çok inanırım kötü düşünmeyelimki kötü şeyler olmasın.Arkadaşın yazdığı açıkçası benide tedirgin etti benim bebeğimde hep sırtüstü yatmak istiyor ben yan yatırsamda nasıl kendini döndürüyor anlamadım bir bakıyorum sabah gene düz yatmış.

Herkesin derdi başka işte, hayırlısı olsun. Hala sağıp veriyor musun canım ? Olduğu kadar. Benim kız kardeşiminde olmadı sütü, daha hastanede başladı mamaya, onlar ek gıdaya başlayınca kemik suları verdiler çocuğa, 1 yaşında paça, işkembe çorbaları içmeye başladı, hala devam :) şimdi 2,5 yaşında, maaşallah boyuda uzun sağlıklıda.
Benimde bir ara gelmedi sütüm o zaman mama vermiştim. Ara ara veriyordum benide emiyordu. Şimdi beni beğenmiyor sıpa mama istiyor.

Oğlum genç bir delikanlı olunca kucağına bir yastık koyup üzerine yatacam salla beni diyecem :) gün olur devran döner... hadi bakalım

dün aşıdan sonra dr.muayene sırasında takip ediyor mu sizi diye sordu ? fazla takip etmiyor ayına verdim bende ama kafama takılmadı değil

Yavas yavas donmeye basliyo bebeklerimiz ben yan yatirip arkasini bahtaniye ile sıkıstiriyorum donemiyor yoksa bende korkuyorum yalniz birakmiyorum asla,arkaya destek yapinca rahat oldu

bizde 72 günlüğüz bende oğluma ayağı ile vurduğunda ses çıkaran oyuncak almayı düşünüyorum , ayağı ile kendini ittirmeyi çok seviyor sanki sürekli tepiniyor , oyun halısı ile ayak oyuncağı arasında kararsızım =)

ilk gun ılgısızdi sonradan gözunu dıkıp bişiler diyor ayakları hıç durmuyor hısırdadıkca tekmelr atıyor

Benim aldığım oyun halısında tekmelikte var. Tekme atınca ses çıkartıyormuş. Bugün gelecek bekliyoruz heyecanla :)

ıslak mendil poşetını hısırtatarak takıp ettrmeyı dene bakalım

yok canım onu çok öncelerden yapmıştım hiç bakmıyo bile.Ses çıkaran bi oyuncak var böyle kötü bi sesi var ama bebek di mi irkilir falan bizimki tınnn... ama yanına otur yüzünü yaklaştır konuş 10 dakika öyle agu bugu yapıyor....

Kafam karıştı işte benim de bu duruma
:44:

bızım besıgımızde seslı oyuncaklı donenceemız var aglayınca bıle orda susuyor yatırıyorum aanlatıyor ona yuzu guluyor seslere karsı cok duyarlı asırı ses olunca korkuyor bazen ırkılıyor bır problem yoktur bence bebgınde sonucta hastanede ısıtme testı yapılmadımı

​yapıldı canım o konuda problem yok

Bebişler nasıl kızlar?

Biz 3 ayımızı doldurduk biraz ishalimiz vardı azaldı çok şükür iyiyiz,sizlerde ne var ne yok?

az önce kızım meme almadı sasırdım nasıl bagırıyor yatırınca bayagı üzüldm hiç redetmemişti eşim nette arastırdı diger memeyı ver dedi onu aldı bazen kolları agırırmıs o tarafa yatırınca bagırırmıslar ınsallah öyledir de memeyı bırakmaz zaten tek besın kaynagı çok korkuyorum

Face de sordum ama bide burda sormak istiyorum bebeğiyle beraber yatan varmı acaba? Kızım doğduğundan beri ben onunla yatıyorum, eşim çekyatta :) kıyamıyorum şimdide yatağına koymaya, gözümü açınca onu görmek çok güzel :)) benim gibi yapan varmı acaba merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…