-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.221
74 gunluk olduk ama benım kız kılo almıyor fazla boy uzun ama ince sutum yaglı değil demkki birde çok hareketli ne ayaklar ne eller duruyor oyun halısı aldık ordakı oyuncaklara neler edıyor onlarla konusuyor bızle konusmuyor
74 gunluk olduk ama benım kız kılo almıyor fazla boy uzun ama ince sutum yaglı değil demkki birde çok hareketli ne ayaklar ne eller duruyor oyun halısı aldık ordakı oyuncaklara neler edıyor onlarla konusuyor bızle konusmuyor
Benim oğluşumda 72 günlük oldu bugün, bizde oyun halısı aldık netten, bugün gelecek inşallah. Araştırmıştım biraz bazı bebekler hiç ilgilenmiyormuş. Yatağındaki dönencenin oyuncaklarıyla konuşuyor arada bakalım oyun halısıylada oynayacakmı :)
Göğüs pompamda bugün gelir inşallah, aventin elektrikli pompasını tercih ettim. Bebeğim beni emmiyor artık bugün 3. gün oldu, kıyameti kopartıyormecburen mama veriyorum. Şu pompa artık gelsede sağsam, hazır olan sütümde gidecek diye korkuyorum
ayy geçmiş olsun canım. benm kızımda kusması gelince yatıyosa eger ağzına geleni geri yutuyor ya ondan sonra ağlamaya başlıyo yakıyo boğazını sanırım. ben korkumdan yastık kullnnıyorum artık. yatırrken de yan yatırıp yıne yastığa yatırıyorum.uzman tv de dinlemştm kusan bebekler kendini kurtaramıyomuş boğuluyomuş ani bebek ölümü bu sebeptenmş çok etkilendim . ve ben çok kafama takıyorum rahat rahat uyuyamıyorum. odadan dışarı çıksam iş yapmk için aklım onda oluyo doğru düzgn iş güç yapamıyorum. iki debir bakmaya geliyorum. hareket etmese uykusunda korkuyorum. öpüyorum tepki verecekmi die. o derece kafayı yicem ya(
benim durumumda tam tersi sütüm çok az 10 günlükken başladık mamaya 900gr lık milupa mamayı 10 günde bitiriyor yeni doğduğunda göğüslerim çok yara olduğu için medelanın pompasını aldım pompayla sağıp vermeye çalıştım ama yinede sütüm çoğalmadı süt olsa emecek benimkide
Benim oğluşumda 72 günlük oldu bugün, bizde oyun halısı aldık netten, bugün gelecek inşallah. Araştırmıştım biraz bazı bebekler hiç ilgilenmiyormuş. Yatağındaki dönencenin oyuncaklarıyla konuşuyor arada bakalım oyun halısıylada oynayacakmı :)
Göğüs pompamda bugün gelir inşallah, aventin elektrikli pompasını tercih ettim. Bebeğim beni emmiyor artık bugün 3. gün oldu, kıyameti kopartıyormecburen mama veriyorum. Şu pompa artık gelsede sağsam, hazır olan sütümde gidecek diye korkuyorum
Canım siz hangi oyun halısından aldınız ? Biz tiny love gym aldık, inşallah ilgilenir.
dün aşıdan sonra dr.muayene sırasında takip ediyor mu sizi diye sordu ? fazla takip etmiyor ayına verdim bende ama kafama takılmadı değil
bizde 72 günlüğüz bende oğluma ayağı ile vurduğunda ses çıkaran oyuncak almayı düşünüyorum , ayağı ile kendini ittirmeyi çok seviyor sanki sürekli tepiniyor , oyun halısı ile ayak oyuncağı arasında kararsızım =)
ıslak mendil poşetını hısırtatarak takıp ettrmeyı dene bakalım
yok canım onu çok öncelerden yapmıştım hiç bakmıyo bile.Ses çıkaran bi oyuncak var böyle kötü bi sesi var ama bebek di mi irkilir falan bizimki tınnn... ama yanına otur yüzünü yaklaştır konuş 10 dakika öyle agu bugu yapıyor....
Kafam karıştı işte benim de bu duruma :44:
bızım besıgımızde seslı oyuncaklı donenceemız var aglayınca bıle orda susuyor yatırıyorum aanlatıyor ona yuzu guluyor seslere karsı cok duyarlı asırı ses olunca korkuyor bazen ırkılıyor bır problem yoktur bence bebgınde sonucta hastanede ısıtme testı yapılmadımı