-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.181
ayy canım vlla çok sters yaptım ya olması gereknden fazla mı şimdi benm bebek. amcası fazla bile dedi.eve glip sevinsem mi üzülsemmi bilemedim.obez mobez olur die korktum.çocuk ağlıo rejıme mi sokayım yavrucagı :)) boyu 60 cm kilosu 3 aylık içn tam sınırda.7.500 işte benmkide.doğumda zaten 3 900 dü. ben bişey yapmıyorum ki emziriyorum .karnı toksa almıyo zaten memeyı. istedikçe veriyorum. ne su ne başka bişey hç bi şey vermedm bu zmna kdr çocuğa sadece emdi beni. bıngıldağı da ben yazdım canım :) amcası diyoki erken kapancak gbi falan demiş eşime. sordum ne olur bi riski olurmu die yok dedi. ebeyı aradım o da bırak d 3 ü dedi. şimdlk bırktım vermioyrum. çok korktum beyınle ilgli bişey olck diye.zaten 3 gündr hava acaip guzel guneşli. hep balkona çıkarıyorum gunes aldrıyorum. kafa ölçümleri 34 doğumda 38 olmuş şimdi.neyse bunları atlattım kafama takmıorum şuan.
ama bnm yeni takıntılarım var. 3 gün de anca kaka yapıyo ve kakası hafifi yesil ve pütürlü. çok da kötü kokuyo :) snraa aşıdan sonra bi acayip oldu bu kız 2 gun gece emmedi uyanmadı yani. dün gecede bir kez uyandı. çok deil birhafta önce 2 saatte bir uyanır emmk isterdi saatti şaşmazdı noldu bu aşı ne yaptı bu kıza böle. eşim diyo iyi işte uyu rahat et bu seferde uyanmıyo die ben uyuyamıyom. eski kızım çok yorardı beni ama ben o halini geri istyrum.saat 12 de emip uyuyup 6 da kalkarmı bii bebek yahu . nasıl acıkmaz acaba o iğneler mi uyuttu kızı. anlamadım gitti ??
ayy canım vlla çok sters yaptım ya olması gereknden fazla mı şimdi benm bebek. amcası fazla bile dedi.eve glip sevinsem mi üzülsemmi bilemedim.obez mobez olur die korktum.çocuk ağlıo rejıme mi sokayım yavrucagı :)) boyu 60 cm kilosu 3 aylık içn tam sınırda.7.500 işte benmkide.doğumda zaten 3 900 dü. ben bişey yapmıyorum ki emziriyorum .karnı toksa almıyo zaten memeyı. istedikçe veriyorum. ne su ne başka bişey hç bi şey vermedm bu zmna kdr çocuğa sadece emdi beni. bıngıldağı da ben yazdım canım :) amcası diyoki erken kapancak gbi falan demiş eşime. sordum ne olur bi riski olurmu die yok dedi. ebeyı aradım o da bırak d 3 ü dedi. şimdlk bırktım vermioyrum. çok korktum beyınle ilgli bişey olck diye.zaten 3 gündr hava acaip guzel guneşli. hep balkona çıkarıyorum gunes aldrıyorum. kafa ölçümleri 34 doğumda 38 olmuş şimdi.neyse bunları atlattım kafama takmıorum şuan.
ama bnm yeni takıntılarım var. 3 gün de anca kaka yapıyo ve kakası hafifi yesil ve pütürlü. çok da kötü kokuyo :) snraa aşıdan sonra bi acayip oldu bu kız 2 gun gece emmedi uyanmadı yani. dün gecede bir kez uyandı. çok deil birhafta önce 2 saatte bir uyanır emmk isterdi saatti şaşmazdı noldu bu aşı ne yaptı bu kıza böle. eşim diyo iyi işte uyu rahat et bu seferde uyanmıyo die ben uyuyamıyom. eski kızım çok yorardı beni ama ben o halini geri istyrum.saat 12 de emip uyuyup 6 da kalkarmı bii bebek yahu . nasıl acıkmaz acaba o iğneler mi uyuttu kızı. anlamadım gitti ??
Gece olduğunu anlamaya başlamış annesi, kızın büyümüş işte
ayy geçmiş olsun canım. benm kızımda kusması gelince yatıyosa eger ağzına geleni geri yutuyor ya ondan sonra ağlamaya başlıyo yakıyo boğazını sanırım. ben korkumdan yastık kullnnıyorum artık. yatırrken de yan yatırıp yıne yastığa yatırıyorum.uzman tv de dinlemştm kusan bebekler kendini kurtaramıyomuş boğuluyomuş ani bebek ölümü bu sebeptenmş çok etkilendim . ve ben çok kafama takıyorum rahat rahat uyuyamıyorum. odadan dışarı çıksam iş yapmk için aklım onda oluyo doğru düzgn iş güç yapamıyorum. iki debir bakmaya geliyorum. hareket etmese uykusunda korkuyorum. öpüyorum tepki verecekmi die. o derece kafayı yicem ya(
Benim oglanda aynisi
cis yapmiyo gerci biraz istahsizdi ama ona mi baglamaliyim acaba
bende doymadigini dusunuyorum
bi de bu sabah pipisinde bi sislik farkettim
aci yok dokununca aglamiyo
sonra doktorunu aradim mikrop kaptigini soyledi
suyla siliyorum oysaki altini sik sikta degistiriyorum neden boyle oldu acaba
moralim bozuldu belki bizimki ondan az cis yapiyodur
Ama ben normal olabilecegini de dusunuyorum
cunku yavas yavas beslenme araliklari da artacak belki daha az bez degistirmemiz de normaldir
Bu sabah annemle neden böyle acaba diye konuşuyoduk açıp burayı okuyunca gülümsedim :) bence demekki normalgece olduğunun idrakına varıyolar belkide, karnının aç olduğunu düşünmüyorum çünkü sabah kalkınca gerine gerine osuruyo ve kaka yapıyo
Benim kızımda eskisine nazaran çişini az yapıyor.
tatlım mehaba benımde oğlum 3 aydır sadece anne sutu alıyo 2 gundur azalma oldu sutumde kızım oğlum arka arkaya hastalandı uykusuzluk stresten sanırım oldu
bulguru yaptım okuyunca kayısı hoşaf yoktu kayısı suyu ıctım
onun yanısıra duydukllarımı uyuluyorum boza madensu dereotu yarın yazarım sonucları ınşalla bendede ıse yarar eskı mıktarında olur sutum
meraba canm
cok gecmis olsun allah sifa versin
evet stres de etkiliyo
Allah sutumuzu artirsin insallah
ben kizima sadece 40 gun kendi sutumu vermistim.
suan onume gelen herseyi yiyorum ayni durumla karslasmiyim diye
yetigi yere kadar vericem artk olmayinca olmuyor ne yapalim sonrada mecbur mama vericem
bu arada gec cevap verdim kusura bakma canm yeni gordum.
kızlar anne memesine en yakın biberon hangisi biliyormusunuz işe başlıyacağım için oğlumun biberona alışması lazım gerçi arada bir mama veriyorum ama ağırlıklı anne sütü aldığı için her seferinde biberonu almakta zorlanıyor . iyice alışması lazım ne önerirsiniz , hangi mama ve hangi biberon.
canım çok sıkılıyor bu duruma
Dün akşamdan beri sütüm çok azdı meleğim almıyodu memeyi o yüzden, sabah emdi biraz bastı çığlığı o can havliyle buzluktan süt eritmeyle uğraşamıcam çok ağlıyo dedim evde sma mama vardı ondan yaptım, tiksinerek 30 cc kadar içti, tiksindiği suratından belliydi saat 8di içtiğinde uyudu hemen, saat 11 de altını değiştiriyodum birden acayip öksürmeye başladı nefes alamıyo çocuk gözümün önünde hemen kucağıma sldım sırtına vurmamla heryer kusmuk, ama ne kusmak midesi boşaldı resmen, üstünü değiştirdim çekyata yatırdım 2 dk sonra yine aynı, ölüyorum zannettim resmen( ne memeyi aldı, ne biberon, ne kaşık, ne mama, nede süt çocuğun ağzına ne katsam öğürüyo ( doktora gittik muayene etti bağırsak hareketleri normal dedi, yarında aynı kusması devam ederse getir dedi, beğenmediği mamayı kesinlikle içirme dedi. Çok uzun anlattım ama size şunu dicem gözünüzü seveyim bebeklerinizi sırt üstü yatırıp el yıkamaya bile gitmeyin, o anda yanında olmasam kusmuğunda boğulacaktı kızım, allahım sen koru (
bişey soracam bide sizlerde gaz sancısı için bebeklerinize rezeneyi yada kimyonu kaynatıp içirdinizmi ne ölçüde ve kaç gün sürdü bu işleminiz.ben içirmeye başladı 2 gündür rezeneye başladım.1. gün 1 çay kaşığı verdim 2gün 2 çay kaşığı verdim.daha bugün verdim akşam 6 da başlıyor genelde gaz sancısı gece 11 e kadar ağlıyor hep zeytinyağı filan sürüyorum pışpış filan derken helak oluyor canım kızım. rezeneyi verme konusunda doğrumu yapıyorum bilmiyorum ya zarar verirse diyede korkuyorum gerçi.
kimyon mu versen acaba o dahamı az zararlıdır acaba.
bide emzik almıyor benim kızım nasıl alıştırdınız.pzt. 2 aylık olacak inşallah ama emzik kesinlikle almıyoruz.nasıl alıştıracam bilemedim vallahi.
Songuulll sen bunun 3 aylik oldugundan eminmisinbuda arasımızın 3 ay resmıEki Görüntüle 615076
canm bizde cok cektik su gazdan cocuk iknmaktan kipkirmizi oluyordu. bir haftadir Nurse harvey's kulaniyorum gercektende eskiye gore cok daha iyi en azindan artik geceleri uyuyor :)kızlar valla ne güzel sizler herşeyi yiyorsunuz ben gaz yapar korkusundan herşeyi düşünerek yiyorum hatta bulgur gaz yaptığı için 3 aydır ağzıma bile sürmedim
bişey soracam bide sizlerde gaz sancısı için bebeklerinize rezeneyi yada kimyonu kaynatıp içirdinizmi ne ölçüde ve kaç gün sürdü bu işleminiz.ben içirmeye başladı 2 gündür rezeneye başladım.1. gün 1 çay kaşığı verdim 2gün 2 çay kaşığı verdim.daha bugün verdim akşam 6 da başlıyor genelde gaz sancısı gece 11 e kadar ağlıyor hep zeytinyağı filan sürüyorum pışpış filan derken helak oluyor canım kızım. rezeneyi verme konusunda doğrumu yapıyorum bilmiyorum ya zarar verirse diyede korkuyorum gerçi.
kimyon mu versen acaba o dahamı az zararlıdır acaba.
bide emzik almıyor benim kızım nasıl alıştırdınız.pzt. 2 aylık olacak inşallah ama emzik kesinlikle almıyoruz.nasıl alıştıracam bilemedim vallahi.
buda arasımızın 3 ay resmıEki Görüntüle 615076
Masallah yakisikliyabuda arasımızın 3 ay resmıEki Görüntüle 615076
cnm eger uykunu etkılıyosa korkuların yan yatma yastıgı al ben kızımda kullandım bebedorun urununu cok kusan bı bebektı onunla yan yattıgı ıcın tıkanma boğulma rıskı ortadan kallkıyo
canım maşallah aras beye...dikkatimi çekti bebeği oturuyor gibi görünüyor burda.3 aylık bebek için zararlı değil mi?
Songuulll sen bunun 3 aylik oldugundan eminmisinkis oturuyo ya bu 1 ayda bukadar degiscekmi benimkide boyle olcakmi
Bi an kendimi gordum sanki pijamalar ayni ya
buralarda varsa alırım canım. bi dışarı çıkamıyozki bebk arabası daha almadık.yeni sipariş verdik netten. o gelene kadar da kar yağar. soğukta hç çıkamam. senin kullndığın yastığın linkini atarmsn canım