- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.181
ayy canım vlla çok sters yaptım ya olması gereknden fazla mı şimdi benm bebek. amcası fazla bile dedi.eve glip sevinsem mi üzülsemmi bilemedim.obez mobez olur die korktum.çocuk ağlıo rejıme mi sokayım yavrucagı :)) boyu 60 cm kilosu 3 aylık içn tam sınırda.7.500 işte benmkide.doğumda zaten 3 900 dü. ben bişey yapmıyorum ki emziriyorum .karnı toksa almıyo zaten memeyı. istedikçe veriyorum. ne su ne başka bişey hç bi şey vermedm bu zmna kdr çocuğa sadece emdi beni. bıngıldağı da ben yazdım canım :) amcası diyoki erken kapancak gbi falan demiş eşime. sordum ne olur bi riski olurmu die yok dedi. ebeyı aradım o da bırak d 3 ü dedi. şimdlk bırktım vermioyrum. çok korktum beyınle ilgli bişey olck diye.zaten 3 gündr hava acaip guzel guneşli. hep balkona çıkarıyorum gunes aldrıyorum. kafa ölçümleri 34 doğumda 38 olmuş şimdi.neyse bunları atlattım kafama takmıorum şuan.
ama bnm yeni takıntılarım var. 3 gün de anca kaka yapıyo ve kakası hafifi yesil ve pütürlü. çok da kötü kokuyo :) snraa aşıdan sonra bi acayip oldu bu kız 2 gun gece emmedi uyanmadı yani. dün gecede bir kez uyandı. çok deil birhafta önce 2 saatte bir uyanır emmk isterdi saatti şaşmazdı noldu bu aşı ne yaptı bu kıza böle. eşim diyo iyi işte uyu rahat et bu seferde uyanmıyo die ben uyuyamıyom. eski kızım çok yorardı beni ama ben o halini geri istyrum.saat 12 de emip uyuyup 6 da kalkarmı bii bebek yahu . nasıl acıkmaz acaba o iğneler mi uyuttu kızı. anlamadım gitti ??
Gece olduğunu anlamaya başlamış annesi, kızın büyümüş işte