2012 kasım bebekleri büyüyor..

yakası açık iç çıtçıtlı zıbın giydir üstünü soyma omzunu aç yetiyor. altınada külotlü çorap giydirdim. tamamen çıkarmadan vurdulr yukarı çekiverdik.
üstünde tulum vardı ama tulumu giymeden eve geldi. bizde çok uyku yaptı. hiç ateşlenmedi.
şimdiden geçmiş olsun.

ben salı günü yaptırdım ateşi çıkmadı huzursuzluğuda olmadı aşıdan sonra yarım ölçek calpol verdim o kadar

benim ki 2. aylık bir ay önce dizanteri oldu kaka bildiğin su gibi bezin içinde pütürler olması normal her mama yemesinden sonra yapıyordu benimkisi dizanteride kak yeşil oluyor ve ipliksii uzantılar var

daha ne olacak 2600 den 5300 çıkmış verme mama çocuğun kilo alımı çok iyi

2 ay 10 günlükken sağlık ocağına aşı olmaya gittik boy 60,5cm kilo 6200 gr baş çevresi 40cm çıktı baş versi biraz büyük dediler ve benim canım sıkıldı baş çevresi 36cm doğmuştu 2,aydada 36 cm çıkmıştı 40 cm büyükmü biraz üst sınırda ama anormal bir görüntüsü yok sürekli çocuğun kafasına bakıp duruyuyorum acaba büyükmü diye

benim ki 2. aylık bir ay önce dizanteri oldu kaka bildiğin su gibi bezin içinde pütürler olması normal her mama yemesinden sonra yapıyordu benimkisi dizanteride kak yeşil oluyor ve ipliksii uzantılar var

yok cnm benımkınde yesıllık yok sarı oncekıne gore cok az farkı var sankı daha cıvık geldı bıde 2saat arayla yapınca ıshalmı oldu dedım ama bıdaha yapmadı olsaydı daha cok yapardı demekkı degıl dıyorum ama kokuyor cok doktor kontrolunde soyluycem bakalım tahlıl ıstycem kafam rahat olsun bıde hırlıyor ck fılmmı cekılcek ne yapılcaksa yapılsın ıcım rahata degıl hıc 1aylıkken hastalanmıstı brnsit faln olmasndan korkuyrm bakalım doktoruda degstırıcem

tatlımmm sağlık ocağı hep yanlış ölçüyor benim oğlusun da boyunu çektirdi resmen ​sıkma canını sakın

selam guzel anneler ben cuma gunu aksamı adet oldum yanı kahve rengı gıbı bır orkıt batmadı bıle 3gun surdu bugun gelır dye bekledım tık yok spıral cınde rabdevu aldım adetlı olman gerekıyormus ya sımdı bunu adet sayabılırmıyız acaba takarlarmıkı spıralı korkuyrmda acıycak dye ya cunku dogumdan sonra ılıskıyede ara vernce ıyıce kapandı doktorda dogum doktorum degıl bılmıyrm bakalım nsl bırı

mama alıyorsa emiyorsa da senin beslendiklerine bağlı olarak kaka da kötü koku olabliyomuş benimkisi hala yeşil kaka yapıyor fakat ishal değil ben mamaya bağlıyorum

Canım destekleyici yorumların için çok sağol, insanın gerçekten morale çok ihtiyacı oluyor

cn bende anlayamadım kg olayı neye göre ama sanırım doğum kg ıle ılgısı yok aras 37 haftalık 3780 doğdu 1.aydada 2.aydada 1400 cıvarı aldı sanırım bu ayda hasta oldu ve emmede gucluk cektıgı ıcın 1000 gr almış

herşeyden önemlısı degıgın gıbı saglık cnm bazı şeyler yapısal sanııyorumkı benım kızım 6 yaşında onun yemke yemesıne göre cok zayıf olmalı a gayet kalıplı yaşıtları arasında önde gıdıyo
arasta su anda o şekılde önde gıdıyo ailedekı yap önemlıı bence

kızlar valla ne güzel sizler herşeyi yiyorsunuz ben gaz yapar korkusundan herşeyi düşünerek yiyorum hatta bulgur gaz yaptığı için 3 aydır ağzıma bile sürmedim

canım geçenlerde hilal mocan çıktı ender saraçın programına.annenin yediklerinin gaz yaptığı düşüncesinin doğru olmadığından bahsetti.sadece deneyerek gaz yaptığına emin olduğunuz bir şey olursa yemeyin onun dışında bir diyete gerek yok dedi.eskiden beri uygulanan görüşün değiştiğinden bahsetti.o yüzden kendini çok kısıtlama bence.sütünün kalitesi düşmesin.

canım geçmiş olsun.parazit olmamasına sevindim.nasıl gezdiriyorsun bebişini bebek arabasında mı.dün biz de urfa da hava güzel olunca 10-15 dk çıktık.daha araba almadığımızdan pusatte kucağımda çok zor oldu.

canım şu an ki kilosu çok iyi ama aylık gelişime bakıyorlar.bence 10 gün biraz üstüne düş sen de iyi beslen bebişin kilo alacaktır.bu aylarda gaz falan derken bazen az alabiliyorlar.

canım varsa kısa kollu badi giydir.böylece 1 kat olur.mmalesef sonrası biraz zor .ağlarken ben de zorlanıyorum.elim ayağıma dolaşıyor.ama napalım bunu atlatırsak diğer aylar kolay olacak.

hangi renkte olan bepanten önerdi canım , yoksa farketmezmi.

Bebek arabası ile canım yoksa artık kilo aldıkca kolda uzun süre taşımak eziyet oluyo. Gözleri açık bıcır bıcır seyretti etrafı sonra kür uyudu bayağı.

Kızlar ası sonrasi ne kadar sonra ates çıkıyor?

Cnm biz de ateş değil ama beş altı saat kadar sonra huzursuzluk oluştu.

gunaydin kizlar
biz dun 2. ay asimizi olduk. 3 asi birden yedik oglumun atesi cikmadi ama butun gece uyumadi hep agladi durdu

oglum 3200 dogmustu birinci ay 4500 du 2. ay kontrolumuzde 5300 cikti doktor gelisimi iyi dedi umarim oylerdir. oglum hic duzgun emmiyor
surekli
emmiyor birakiyor

canım şu an ki kilosu çok iyi ama aylık gelişime bakıyorlar.bence 10 gün biraz üstüne düş sen de iyi beslen bebişin kilo alacaktır.bu aylarda gaz falan derken bazen az alabiliyorlar.

gaz artı bebekler eskisine göre elleriyle bacaklarıyla daha çok hareketleniyolar. acaba bunu göz önünde bulunduruyolar mı? ben sorunca hayır 4.ayda hareketlenme olur dedi drmuz. ya bide baba da bende minyonz

valla canım ister istemez insanın morali bozuluyo yaa. hele ilk çocuk olunca çok pimpirikleniyosun. anneme sordum. mama verme sütün varsa dedi. anne sütü ile beslenen çocuklar zaten mamayla beslenen çocuklara göre biraz daha zayf olur dedi. bi de bazı çocuklar mama tadı alınca meme de emmezmiş.

inş dediğin gibi bu 10 gün biraz zorlayarak uykudan uyandırarak emzireyim de mamaya gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…