- 6 Ocak 2011
- 411
- 4
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.081
Ya her doktora gidişimizde kafama yumruk yemiş gibi geliyorum( 2. Ay kontrolüne gittik 700 gram almış bebeğim, önümüzdeki ayda böyle olursa mama takviyesi yapcaz dedi, ama benim sütüm var çok şükür kızım emmede güçlük çekiyo bağrış çağrış emiyoruz napcam ben yas süt varken mama vermek istemiyorum (
kızlar benim oğlumun yüzü çok kuru ne sürmeliyim yüzüne sizce . sizler ne kullnıyorsunuz. bübchenin yüz kremi var onumu alsam acaba.
cnm bizim doktor direkt bepanten kremi önerdi bize iyi geldi.
kızlar dr moralimi çok bozdu. sütüm var kızımda emiyo ama doktor kilo alımı az. 10 gün tekrar bakacam eğer olmazsa mamaya başlarız dedi. bilmiyorum ki.sadece 400gr almış. 5300. küçük de doğmuştk 2600. sizce nasıl?
Bugün aynısını biz yaşadık 700 gr almış doktor beğenmedi bidahaki ayda böyle olursa mamaya başlıcaz dedi(
hangi renkte olan bepanten önerdi canım , yoksa farketmezmi.
Bugün aynısını biz yaşadık 700 gr almış doktor beğenmedi bidahaki ayda böyle olursa mamaya başlıcaz dedi(
maşallah iyi gibi 700 bence. kaçıncı aydasınız?bi de ildiğim kadarıyla doğum kilosuyla kıyaslayıp yeterli olup olmadığınısöylüyorlar. sizin doğum kilonuz kaçtı
3400 doğdu ve 2. Aydayız, sizcede çok azmı? 2 ayda 1600 gr(
kızlar bıngıldağın erken kapanması ne gbi sonuçlara yol açar bilen varmı ?
Ya her doktora gidişimizde kafama yumruk yemiş gibi geliyorum( 2. Ay kontrolüne gittik 700 gram almış bebeğim, önümüzdeki ayda böyle olursa mama takviyesi yapcaz dedi, ama benim sütüm var çok şükür kızım emmede güçlük çekiyo bağrış çağrış emiyoruz napcam ben yas süt varken mama vermek istemiyorum (
Selam, canim kimseyi korkutmak istemem ama dün Dr bizden ultrason istedi kilo 800 gr almış bu ay ama az kala yapiyo ve kuşuna geri acıkıyor deyince Dr muayene etti sanmam bı sorun olduğunu ama ultrason bakılsın dedi bendde ciddiye almadım ama Dr a gittik ultrason da mide çıkışında darlık oldugundan şüphe ettiler Pazartesi'ye kadar bı ilac verdi kusma durmazsa ilacı film çekilecek ve gerekirse acil ameliyat olmalı imiş.. Midesi zamanla tıkanmanızın dedi biz de ar mama kullanıyoruz bu arada ama yone de kusuyosiz siz olun eğer bebek cok kusuyorsa fışkırıyorsa ve kaka az yapıyorsa kilo alımı cok da önemli değil ilerlememişse daha dedi. Bı ultrason yaptırın kızlar ve lütfen bebegime dua edin daha iki aylik meleğim inşallah şüphe dogru çıkmaz ama olasılık bile beni mahvetti bu arada bu hastalığın adı pilor stenozu sizin de bilginiz olsun
Canim bence normal benim kizim da 3 kilo doğdu 2.ayimizda 4400 olmuş Dr iyi dedi en az 500 alması gerekirdi dedi hatta bence sıkma canını hiç..
Bu arada kızlar biz bugun 2.ay asımızı olduk inşallah ateslenmez korkuyorum..