Merhaba güzel anneler,
Ne zamandır nete giremiyordum, misafirler vs. derken ancak vakit bulabildim. Dün başıma çok ilginç bir şey geldi. Kızım tam 3 aylık oldu dün. Nedense sabahtan sonra akşama kadar sol göğsümü hiç emmek istemedi. O kadar ki bakmak bile istemiyordu. Bakıp kafasını çevirip dudağını büze büze ağlıyordu. Akşam çok panik oldum. Acaba memeyi mi bırakıyor diye...=( Bildiğim herkesi aradım. Sonra görümcem böyle şeyler olabildiğini hatta geçici de olmayabileceğini söyledi. Onun oğlu 3-4 aylıktan sonra yine aynı sol göğsünü hiç emmemiş, hatta sol göğsü bi beden büyükmüş artık o zamandan beri. Bebekler çok hassas olurmuş, göğüste süt ekşimesi olurmuş ve 3. aydan sonra koku duyuları da geliştikçe bu konuda çok hassaslaşırlarmış. Neyse ki gece tekrar memeyi aldı. İyice acıkınca verdim. Ama önce sütümü sağıp memeyi boşalttım. Yıkandım güzelce...=) Kızım beni pis buldu herhalde diye
Ama bazen göğüs pedleri de ekşi kokabiliyor, insan başının kalabalığından değiştirmeyi unutuyo, ona bile sinirlenebilirlermiş. Başka arkadaşların da başına gelir diye paylaşayım dedim.
Ben de bugün ilk kez tek başıma banyo yaptırdım. Biraz üşümüş gibi geldi sardım sarmaladım uyuttum. Yarın da 3. ay kontrolümüz var. Umarım herşeyimiz yolundadır.
Herkese kolaylıklar...