2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

merhaba melitta amin inş haberler güzel olur hepimiz için senin gebelik haftan ileri demekki şeker yüklemesi yapılacaksa hayırlısı olsun Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin..15 tatiline kadar çalışmayı umuyorum arada raporlar alarak ondan sonra izne ayrılayım diyorum ama bakalım

25 +4 oldum rabbim nasip ederse inşallah türkiyeye geleceğim bende.amin inşallah bebişlerimizi hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.renkli ultrason çok güzel birşey :) bebişleri net bir şekilde görüyorsun harketlerini falan.ben ilk girdiğimde oğluşum parmağını emiyordu.ikinci girişimde de kızım oğluşumun göğsüne yatıyordu maşallah kuzucuklarıma.ama göbek çevresi gelişimleri ir hafta geri çıktı ona üzülmüştüm dr normal dedi.çoğul gebeliklerde görülüyormuş.tek gebeliklerde de görülüyor aslında.

inşallah herşey gönlünce olur.gerçekten gebe iken çalışmak çok zor.gebelik şikayetleri ve gebelik yeterince yoruyor birde ikiz gebelik olunca ikiye katlanıyor sorunlar.

---------------------------------------------

zeyneeppp sen nasılsın bebişlerin nasıl ? inşallah iyisinizdir.

---------------------------------------------------

liman sen nasılsın canım ?kalp cihazından bahsetmişsin acaba nerelerde satılıyor ki ? zararlı mıdır değil midir ? ücreti ne kadardır ? araştırmak lazım.aslında anne adaylarının yüreğine su serpicek bir alete benziyor.

kanamalrın durdu mu bu arada ? gebelik şikayetlerin var mı ? inşallah iyisindir.

Son düzenleme:

ben müsadenizi istiyorum saat geç olmuş.inşallah girdiğim zaman interente kaldığımız yerden sohbete devam ederiz :) hazırlık neler yapıcaz onları konuşuruz .konuşması bile heyecan ve mutluluk veriyor :):):):)

bebişleriniz ve sizler rabbime emanetsiz .rabbim güzel uykular hayırlı rüyalar nasip etsin inşallah.

hayırlı geceler .

teşekkür ederim canım iyiyim, sende iyisindir inşallah. dun gece yıne kanamayla acıle gıttım. iğneyle durdu sanırım. şimdi yok şükürler olsun. bebeklerde iyi. seninde az kalmış hadi geliyorsun İnşallah memleketine.
bebek kalp dinleme dıye yazınca cıkıyor. nette buldum kk da kullananlarda var. zararlı degıl dıyorlar. gercekten güzel bir alet.

kızlarrr 33 haftamı da doldurdum hadi hayırlısı, 2 hafta daha inşallahh 35 olsunlar da rahatlarım. benim olumsuzluklar arttı tabi haliyle ama şikayet etmiyorum sonuçta iki bebek gelicek:))) çok heyecanlanıyorum düşündükçe yaa, süperr kasılmalar akşamları baya sıklaştı ama, bebişlerin hareketleri artık o kadar değişik ki, tam anlamıyla hissediyorum, karnımda yer kalmayınca, bacağını ,kolunu, dönüşlerini acayip hissediyorum. hele hıçkırmaları çok komik oluyoo, o küçücük bedenleriyle dakikalarca hıçkırıp beni de sarsıyolarr:))) bazı arkadaşlar çalışabildiğim kadar çalışcam falan yazmışş, bnm tavsiyem 30. haftada izne ayrılmaları, ayakta durmak, çalışmak erken doğum riskini artırıyoo, daha sonra çok zaman geçirmeyi planlarken bebekler için tehlikeli olabilir... amann kızlarrr dikkat bol bol dinlenin, ben çok dinlenmedim şimdi açılmam fazla olunca yatıyorummm.... ben de öle istiyodum geç izne ayrılırım diye ama sonrasında da rapor alırız, ben psikiyatrdan falan almayı düşünüyorum, 2 . dönem gitmem inşalh işee, hayırlısıyla gelsin de kuzucuklarrr.....

maşallah fatosyy,benimde sana yetişmeme az kaldı :) aynen canım bende de olumsuz bir sürü şey oluyor ama çok şükür bebeklerde bişey yok..
kasılmaların için magnezyum filan kullanıyor musun..diğer haplardan da içiyor musun..demir,balık hapı,nidilat filan..
erkek çocuğu olduğu için benim karnım top gibi oldu :))) başka yerimde hiç bişe yok..yatarken kalkarken çok zorlanıyorum...
hazırlıklarını bitirdin mi..çantan hazır mı..

fatosyy birde bişey daha sorucam..akıntın var mı..varsa ne zamandan beri..

melitta ve zeynepp ... çok teşekkür ederim..şimdi daha iyiyim..sizlerden de hayırlı haberler olsun her zaman inşallah..

hathar ,şu doğum yapan arkadaşın nasıl ,şimdi daha iyi mi..bebekleri nasıl,kaçar gram doğmuşlar..bilgilendir bizi biraz tatlım..

bu arada hatharcığım, seninde haftan epey bi ilerledi..sen nasılsın..

ilaybarscığım,sen nasılsın, haftamız senle aynı,sende de sıkıntılar başlamıştır..Allah kolaylıklar versin..

birde göğüs kremi lansinoh demişsiniz,onu kurum ödemiyormuş,aynı derecede kurumun ödediği ilaç yazdırdım ..biri madecassol,biri fito krem..gerçi doktora söylerseniz o hemen yazar zaten..
niye boşu boşuna para veresiniz..lansinohun ürünleride epey bi pahalıymış..ama yine de siz bilirsiniz..

şimdilik benden bu kadar..çok bile oturdum sandalyede..

ayrıca aramıza yeni gelen arkadaşlar, sizinde güzel haberlerinizi okuyorum.. ceycudi,nurten ,liman vs.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..amin..

Son düzenleme:
iyiyim melittacım çok şükür.çok aşırı bir sorunum yok bebişler de iyiler.tek sorunum nefes sorunu ondan başka bişey yok çok şükür.artık geceleri daha zor geçiyor.iki yastıkla anca uyuyabiliyorum hayırlısı olsun bakalım.acaba soğuk da olsa biraz yürüyüş yapsak faydalı olurmu.yürüyüş yapan arkadaşlar varmı acaba.içimize şöyle temiz oksijen dolsa daha iyi nefes alırız gibime geliyor.dur şimdi komşuya söyleyimde bir iki tur atalım.
sen neler yapıyosun.ne zaman gidiyosun ıspartaya?

Isparta lafını duyunca atladım muhabbetinizin içine :)
Melitta Ispartalı mı ?
Ben de ISpartalıyım , ailem orada. Bende de yakında gidiyorum .Allah kısmet ederse doğumu orda yapıcam.

ban sizi okudukça bile heyecanlanıyorum,yaşaması ne hoş gerçektenn
ben de 30. haftaya kadar çalışmıştım,hiç hamile değil gibi geziyordum,temizlik yapıyordum,
ama sonra 31-32.haftalarda erken doğum tehtidiyle 8 gece yattım hastanede sonra 37.de doğdu kızlarım,
evet öncesinde sonuna kadar çalışırım deniyor ama sana katılıyorum arkadaşım,erkenden dinlenmeye çekilip sonrası için bi çare düşünmekte fayda var,
hayırlı haberlerini takipteyim burdaki herkesin inşallahh..

Son düzenleme:
arkadaşlar bi sorun olmazsa çalışmayı düşünüyorum demiştim ben ama söylenilenleri duyunca korktum. öğretmenim zaten çok yorucu değil işim. 8 buçukta evden çıkıp 3 te dönüyorum. eve geldiğim gibi yatıp dinleniyorum. 1. dönemin sonunda da tam 32 haftalık oluyorum. bakalım nasip kısmet inşallah bi sorun çıkmaz.

selam kızlar
ben kendi şirketimizde çalıştığımiçin kendimi iyi hissedene kadar devam edecem işime
son aylarda ayrılıp evde dinlenmeyi planlıyorum
doğumdan sonrada en az 8,9 ay veya 1 yıl işe başlamayı düşünmüyorum
tabi durumlar nasıl gelişir bilemem

ya kızlar bişey soracam benim en çok takıldığım içimin rahat olmadığı
bebekleri emzirmek nasıl olacak
2 tane olacak sonuçta sütüm yetermi yetse nasıl emziricem
2 ay yanımda ablam kalacak ama ya sonrasında iki bebekle
geceleri ikisi birden kalkarsa of bgün nedense bunları taktım kafama

allah verir bir kolaylık elbette ama ne bileyim işte

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar nasılsınız Dün kontrolüm vardı bebekler iyilerdi çok şükür, herşey yolunda, gözüküyormuş. Yalnız haftalar ilerledikce endişelerimle birlikte sıkıntılarım da artıyor tabi ..İki sabahdır hafif burnum da kanamaya başladı gece çok tıkanıyordu belliydi zaten böyle olacağı.Kalın yastık yada çift kullanmalıymışım . Bu arada geçen haftaki özellikle kasık ağrısı ve kalp çarpıntısının beklenen bişey olduğunu endişe edilecek bir durum olmadını söyledi.Şeker yüklememde 26. hafta yapılacakmış.

Merhaba cnm bu günlerde bende bu tip şeyler düşünüyorum nasıl emziricem nasıl bakıcam birde senin oğlun var tabi çok küçük mü oda ? Allah kolaylığını verir inşallah.İkiz olucağını öğrenince bende bi yerde okumuştum her annenin doğurduğu çocuğa yetecek kadar sütü oluşurmuş. İnşallah bizimde yeter. Süt artışı için bol bol emzirmeye çalışıcaz.Aynı anda ikisini emzirmek çok zor gibi geliyor bana düşünemiyorum :) şimdilik .Ben mutlaka pompa almayı düşünüyorum Aynı anda biberonla doyurmaya çalışırım diyorum bakalım zaman ne gösterir bilinmez tabiki...

ne mutlu sana. kontrolun güzel geçmiş. benim kontrolüme daha çok var haftaya cumartesi. hemem hemen aynı haftadayız senle ben de 25. haftadayım. haftaya şeker yüklemesi yaptıracağım. burun kanaması bende de var 2 gündür. hatta dün daha şiddetliydi. sabah kalktığımda oluyo hemen. ben kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum acaba ondan mı dedim ama değil galiba herkeste olduğuna göre. ben de yastığımı yükselteyim biraz. bende de nefes darlığı oluyo. özellikle akşam yemeklerinden sonra. eşimle biraz yürüyüş yapıyoruz yavaş tempoda 15 dk falan iyi geliyor.

Isparta lafını duyunca atladım muhabbetinizin içine :)
Melitta Ispartalı mı ?
Ben de ISpartalıyım , ailem orada. Bende de yakında gidiyorum .Allah kısmet ederse doğumu orda yapıcam.

berrna merhaba :) şükür bir ıspartalı buldum :) ben ıspartalı değilim eşim ıspartalı ama ben doğumumu Allah nasip ederse ısparta da yapacağım.ısparta nın şartları daha iyi bulunduğum ülkeye göre.zaten ısparta bebek dostu seçilmiş :)

ben bir hafta sonra gideceğim.sen ne zaman gideceksin? hastane buldun mu ?senin ailen neresinde ?

bende iyiyim şükür bazı sıkıntılarım var ama cumayı bekliyorum :) çok sevindim iyi olmana dikkat et ama yorma kendini ,üzülme ,stres yapma.sebepsiz kanamalar olabiliyormuş.bebeklerin iyi rabbime şükür endişelenme olur mu ?bebeklerinde etkilenir.
evet ya hayırlısıyla türkiyeye geleceğim :) inşallah gelene kadar bi sorun çıkmaz da bu adada tıkılı kalmam :S

bebek kalp dinleme bi bakıyım nasıl birşey uygunsa fiyatı alabilirim :)

o nefes sorunu bendede var.bi ara baya kötüydüm yorulmuş gibi daraltım oluyordu.meğer değerlerim düşmüş.onun dışında yan yatıyorum.ileriki aylar baya zorlanıcaz :):):):)

ben yürüyüş yapamıyorum dr. hırpalama kendini dedi.gebelik sürem boyunca hep yasaklar arasında oldu
maşallah sana çok iyisin sen ya :)kendini yorma fazla.ben demin belki 10 adım atmışımdır hemen kasıklarımda acı oldu belimi taşıyamıyorum yahu :)

ben iyiym hamdolsun yatak odasını hazırlıyoruz artık bebişler için :) artık yavaş yavaş hazırlıklar başladı.inşallah sorunsuz bir şekilde gider sorusuz bir şekilde üç kişi olarak geri dönerim :) ben park yatak alcam cibindirikli çok güzel biri pembe biri mavi :)

Allah nasip ederse bir hafta sonra gidicem.gitmeden burada yazarım gidiyorum diye. :):):)

merhaba kızlar
anlattıklarınızı okumak bile insana heyecan veriyor :):).allah hepimizizn yardımcısı olsun.benımde yarım dr kontrolüm var.33+2 hafta olduk cok şükür.ınsallah 37 yada 38 görürüz.allah hepimizin yardımcısı olsun.AMİNNNN.
arkadaşlar aklıma geldi bebeklerimize koyacagımız isimlerini yazalım mı?
benımkı BeYza & BüŞra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…