• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

merhaba kızlar
anlattıklarınızı okumak bile insana heyecan veriyor :):).allah hepimizizn yardımcısı olsun.benımde yarım dr kontrolüm var.33+2 hafta olduk cok şükür.ınsallah 37 yada 38 görürüz.allah hepimizin yardımcısı olsun.AMİNNNN.:49::49:
arkadaşlar aklıma geldi bebeklerimize koyacagımız isimlerini yazalım mı?
benımkı BeYza & BüŞra...

merhaba gull_ hadi bakalım hayırlısı yarın dr. dönüşü gelişmeleri yaz olur mu ? amin. inşallah bende 30. haftaları görürüm :)

kızım adı elif ..... , oğlum ...... ege olcak.boşlukları eşim doldurucak :):):):)

maşallah fatosyy,benimde sana yetişmeme az kaldı :) aynen canım bende de olumsuz bir sürü şey oluyor ama çok şükür bebeklerde bişey yok..
kasılmaların için magnezyum filan kullanıyor musun..diğer haplardan da içiyor musun..demir,balık hapı,nidilat filan..
erkek çocuğu olduğu için benim karnım top gibi oldu :))) başka yerimde hiç bişe yok..yatarken kalkarken çok zorlanıyorum...
hazırlıklarını bitirdin mi..çantan hazır mı..

fatosyy birde bişey daha sorucam..akıntın var mı..varsa ne zamandan beri...

buglem80 iyileşmene sevindim canım, iyi çabuk atlattın, geçmiş olsun. evet senn de az kaldı, valla canım ben 32. haftaya gelince ne olduğumu şaşırdım, sıkıntılar birden bastırdı, çok hızlı büyüyolar valla.....canım magnezyum, demir, vitamin kullanıyorum, nidilatı daha yeni erken doğum riski olunca verdi dr günde 4 defa onu kullanıyorum, daha önce 2 ay kadar balık yağı hapı kullandım ama dr onun da zararı olabileceğini ve çok güvenmediğini söyleyince bıraktım, balık yemeye çalışıyorum haftada 1 , ceviz hergün yemeye çalışıyorum. ben de çok kilo almadım canım senn dedğin gibi bnm de tek göbiş var, bebüklerim sığmıyo işte minik karnıma artık:)) 13 kilo almışım toplamda, topitop diyo arkadaşlarr:1: canım dedğin gibi yatmak, kalkmak, herket etmek çok zor artık, nefes sorunu çok oluyoo... canım bolca dinlen ayağını uzat yat valla. çantam herşey hazır ben her an bekliyorum dr 10 bile dayansan iyi çok açılmış dedii:18: bi 35 görsem en azndan .... akıntım çok oluyo , özellikle 31den sonra miktarı ve yoğunluğu arttı, dr normal dedi ama . senn var mı? rengine dikkat et... görüşürüz canım:54:

ban sizi okudukça bile heyecanlanıyorum,yaşaması ne hoş gerçektenn
ben de 30. haftaya kadar çalışmıştım,hiç hamile değil gibi geziyordum,temizlik yapıyordum,
ama sonra 31-32.haftalarda erken doğum tehtidiyle 8 gece yattım hastanede sonra 37.de doğdu kızlarım,
evet öncesinde sonuna kadar çalışırım deniyor ama sana katılıyorum arkadaşım,erkenden dinlenmeye çekilip sonrası için bi çare düşünmekte fayda var,
hayırlı haberlerini takipteyim burdaki herkesin inşallahh..

hymarry saol canım inşallah ben de size hep iyi haberler veririm. cumayı dört gözle bekliyorum bakalım kontrolde ne dicek dr. bi de canım bana dr 4 doz ciğer geliştirici iğne verdi, 2 bi gün, 2 ertesi gün, yeterli mi sence?? biliyosun bnm de erken doğum riskim var şimdi, evde yatıştayımm:) inşallah ben de senn gibi 37 yi görsemm, hayırlısı artıkk....

selam kızlar

ya kızlar bişey soracam benim en çok takıldığım içimin rahat olmadığı
bebekleri emzirmek nasıl olacak
2 tane olacak sonuçta sütüm yetermi yetse nasıl emziricem
2 ay yanımda ablam kalacak ama ya sonrasında iki bebekle
geceleri ikisi birden kalkarsa of bgün nedense bunları taktım kafama

allah verir bir kolaylık elbette ama ne bileyim işte

bunu ben de düşündüm ve arştırdım canım endişelerim geçti. bi, kere olumlu düşünmek çok önemli , sütümüz yetecek hep bunu düşünün. ne kadar emerlerse o kadar süt gelirmiş zaten... aynı anda emzirmek gerekiyolar uzman önerisi olarak. bunun da pozisyonları var internetten bak canım kolay görünüyo, biraz komik ama mandırayı kurcaz artık ne yapalımm:1::1:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız Dün kontrolüm vardı bebekler iyilerdi çok şükür, herşey yolunda, gözüküyormuş. Yalnız haftalar ilerledikce endişelerimle birlikte sıkıntılarım da artıyor tabi ..İki sabahdır hafif burnum da kanamaya başladı gece çok tıkanıyordu belliydi zaten böyle olacağı.Kalın yastık yada çift kullanmalıymışım . Bu arada geçen haftaki özellikle kasık ağrısı ve kalp çarpıntısının beklenen bişey olduğunu endişe edilecek bir durum olmadını söyledi.Şeker yüklememde 26. hafta yapılacakmış.

canım çok sevi,ndim adına maşallah hep böle iyi haberler ver bize inşallah... end,işelnme olumlu düşün, rahat ol ki bebekler de rahat gelsin kucağına...burun kanaması için birden kalkma yattığın yerden ve yan dönerek yavaşça kalk canım...

hepiniz öpüldünüzzz:16::16::nazar:

berrna merhaba :) şükür bir ıspartalı buldum :) ben ıspartalı değilim eşim ıspartalı ama ben doğumumu Allah nasip ederse ısparta da yapacağım.ısparta nın şartları daha iyi bulunduğum ülkeye göre.zaten ısparta bebek dostu seçilmiş :)

ben bir hafta sonra gideceğim.sen ne zaman gideceksin? hastane buldun mu ?senin ailen neresinde ?

Ben de 2-3 haftaya kadar Isparta yolcusuyum, eşimin işine bağlı tam olarak gidişim.
Hamileliğin ilk haftalarında biraz kanama vardı, annemde istirahat ettim , o dönemde Tıp Fakültesinde Okan hocaya gittim . Süper birisi. Ablamın da doktoru oydu.Ben de doğumu orada yapıcam.Kadın doğum hastanesini de çok övüyolar.
Benim ailem Isparta merkezde. Seninkiler neresinde?

selam kızlar
ben kendi şirketimizde çalıştığımiçin kendimi iyi hissedene kadar devam edecem işime
son aylarda ayrılıp evde dinlenmeyi planlıyorum
doğumdan sonrada en az 8,9 ay veya 1 yıl işe başlamayı düşünmüyorum
tabi durumlar nasıl gelişir bilemem

ya kızlar bişey soracam benim en çok takıldığım içimin rahat olmadığı
bebekleri emzirmek nasıl olacak
2 tane olacak sonuçta sütüm yetermi yetse nasıl emziricem
2 ay yanımda ablam kalacak ama ya sonrasında iki bebekle
geceleri ikisi birden kalkarsa of bgün nedense bunları taktım kafama

allah verir bir kolaylık elbette ama ne bileyim işte

canım iş konusunda herşey gönlüne göre olur,herşey yolunda gider inşallah,,

bir de bu emzirme işini şimdiden düşünmeyin,
Allah ne verirse o oluyor,
kimisinin sütü taşıyor,bebek ememiyor,bir zaman sonra da sağsa da azalıyor,
kimisinin ikii bebeği de emiyor,sütü zamanla yetemiyor,
kimisinin bebeği kuvöze giriyor,sütünü hastanelere taşırken bitiyor,
fakat bebeklerini sadece sütle doyuran ve benim kadar bebekleri olmasına rağmen hala yakasından inmayen bebekleri olan arkadaşım da var..
ama önemli olan sağlık inanın,
bebekleriniz de siz de sağlıklı olun yeter,
ama genel olarak mama takviyeli gidiyor malesef,
Merhaba cnm bu günlerde bende bu tip şeyler düşünüyorum nasıl emziricem nasıl bakıcam birde senin oğlun var tabi çok küçük mü oda ? Allah kolaylığını verir inşallah.İkiz olucağını öğrenince bende bi yerde okumuştum her annenin doğurduğu çocuğa yetecek kadar sütü oluşurmuş. İnşallah bizimde yeter. Süt artışı için bol bol emzirmeye çalışıcaz.Aynı anda ikisini emzirmek çok zor gibi geliyor bana düşünemiyorum :) şimdilik .Ben mutlaka pompa almayı düşünüyorum Aynı anda biberonla doyurmaya çalışırım diyorum bakalım zaman ne gösterir bilinmez tabiki...
fakat tabi süt artışı için yapılacaklar var,onları da konuşuruz zamanı gelince inşallah,
bir de iyi bir süt randımanında en önemli unsur moral ve dinlenme oluyor ki,
bizim sütümüzün azalmasının en önemli sebebi uykusuzluk ve yorgunluk oluyor..
merhaba kızlar
anlattıklarınızı okumak bile insana heyecan veriyor :):).allah hepimizizn yardımcısı olsun.benımde yarım dr kontrolüm var.33+2 hafta olduk cok şükür.ınsallah 37 yada 38 görürüz.allah hepimizin yardımcısı olsun.AMİNNNN.:49::49:
arkadaşlar aklıma geldi bebeklerimize koyacagımız isimlerini yazalım mı?
benımkı BeYza & BüŞra...
benim kızkardeşlerimin adı beyza ve büşraaa
maşallah canım çok güzel tercih,
maşallah kuzulara daaa:nazar::nazar:

Son düzenleme:
hymarry saol canım inşallah ben de size hep iyi haberler veririm. cumayı dört gözle bekliyorum bakalım kontrolde ne dicek dr. bi de canım bana dr 4 doz ciğer geliştirici iğne verdi, 2 bi gün, 2 ertesi gün, yeterli mi sence?? biliyosun bnm de erken doğum riskim var şimdi, evde yatıştayımm:) inşallah ben de senn gibi 37 yi görsemm, hayırlısı artıkk....:

2şerden 4 doz tabi ki yeterli ve makul bence de,
nidilat da kullanıyorsundur sanırım,bu kasılmalar için ben günde bir maden suyu içerdim,elektrolit ve mineral açısından çok önemli,
bir de son zamanlarda bebeklerin kilo alması açısından günde en az bir muz tavsiye ederim canım,
dilerim sen de benim haftalarıma ulaşırsın arkadaşım..

2şerden 4 doz tabi ki yeterli ve makul bence de,
nidilat da kullanıyorsundur sanırım,bu kasılmalar için ben günde bir maden suyu içerdim,elektrolit ve mineral açısından çok önemli,
bir de son zamanlarda bebeklerin kilo alması açısından günde en az bir muz tavsiye ederim canım,
dilerim sen de benim haftalarıma ulaşırsın arkadaşım..

hymarry canım çok saol verdiğin bilgiler için, rahatladım biraz daha. inşallah canım senn haftaları görürümmm:))) nidilat günde 4 kullanıyorum, magnezyum da ama maden suyu hergün içmiyodum ,içicem faydası varsa... muckss

kızlar bişey sorcamm , kulağında tıkanma olan var mı??? kulağım tıkalı, burnum da tıkanıyoo... internette mideye baskı olduğu için yazıyo. ama felaket bi his yaa, dengem bozuldu valla, seslerin yönünü tayin edemiyorum, basınç hissediyorumm. hadi bakalımm ben yatayım artık...:3::nazar:

merhaba kızlar :((
bugün dr gittim.erken dogum riskim varmış.bebegımin birinin suyu azalmıs.ayrıntılı ultrasyona girdim.nts girdim.kalp atısları ıyı cıktı.kasılma görülmedi.ayrıntılı ultrasyondakı dr suları yeterli öle bi tehlıke görülmüyor dedi.sonra doktorum baktı sonuca ciger gelistirici ıgne yazdı.bol su ic,sırt üstü yatma hep soluna yat dedi.erken dogarlarsa riskli dedi.kıloları 2,5 tan az olursa küveze alırlarmış.ıgnemın ıkı dozunu vuruldum.yarında aynı saatte dıger ıkı dozunu vurulacagım.bebekler hareket etmezse bısey olursa hemen gel olmazsa 15 gün sonra gel dedi.
Dua edin arkadaslar erken dogmasınlar.37 yada 38 haftalık bi olsalardı.birinin kılosu 1.915 dıgerının 1.755grlarmış.33+3 haftadayız. ALLAHIM BEBEKLERIMI BANA BAGISLA YARABBİM.SAGLIKLA SIHHATLE..
ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.AMİNNNN....
fatosyy canım benımde burnum tıkanıyor.dr burun spreyı yazdırmıstım ama fayda etmedi.ıdrar yolarında ıltıhap cıkmıstı o yuzden akıntım cok oluyordu.fitil kullandım.cok şükür akıntım cok az oluyor.canım ınsaallah erken dogurmayız.senınde erken dogum rıskın var.allahım hepimizin yardımcısı olsun.amin.......

GüLL__ canım Allah yardımcın olsun. Seninde tüm bebek bekleyenlerinde. telaş edip stres yapma biliyorsun bunlarda etki eder. dinlen ve sakin olmaya çalış canım.

GüLL__ canım Allah yardımcın olsun. Seninde tüm bebek bekleyenlerinde. telaş edip stres yapma biliyorsun bunlarda etki eder. dinlen ve sakin olmaya çalış canım.

liman tesekkür ederim canım allah hepimizin yardımcısı olsun.sakın olmaya calıyorum.dualarınızda beni unutmayın arkadaslar......

bugün dr gittim.erken dogum riskim varmış.bebegımin birinin suyu azalmıs.ayrıntılı ultrasyona girdim.nts girdim.kalp atısları ıyı cıktı.kasılma görülmedi.ayrıntılı ultrasyondakı dr suları yeterli öle bi tehlıke görülmüyor dedi.sonra doktorum baktı sonuca ciger gelistirici ıgne yazdı.bol su ic,sırt üstü yatma hep soluna yat dedi.erken dogarlarsa riskli dedi.kıloları 2,5 tan az olursa küveze alırlarmış.ıgnemın ıkı dozunu vuruldum.yarında aynı saatte dıger ıkı dozunu vurulacagım.bebekler hareket etmezse bısey olursa hemen gel olmazsa 15 gün sonra gel dedi.
Dua edin arkadaslar erken dogmasınlar.37 yada 38 haftalık bi olsalardı.birinin kılosu 1.915 dıgerının 1.755grlarmış.33+3 haftadayız. ALLAHIM BEBEKLERIMI BANA BAGISLA YARABBİM.SAGLIKLA SIHHATLE..
fatosyy canım benımde burnum tıkanıyor.dr burun spreyı yazdırmıstım ama fayda etmedi.ıdrar yolarında ıltıhap cıkmıstı o yuzden akıntım cok oluyordu.fitil kullandım.cok şükür akıntım cok az oluyor.canım ınsaallah erken dogurmayız.senınde erken dogum rıskın var.allahım hepimizin yardımcısı olsun.amin.......
canım Allah yardımcın olsun ama stres ve sıkıntı doğumunu tetiklemesin Allah korusun,
Burda 2 kilodan bile az kiloda doğup kuvöze girmeyen bebekler gördük,o belli olmaz ki,kiloları hayati tehilikeye sebep olcka boyutta değil inan
sen rahat ol bebeklerin son zamanda birazcık daha kilo alabilmeleri için hergün bir muz yemeni tavsiye ederim..
Allahne yzarsa o olur,takipteyim canım..

selamlar güzel ikiz anne adayları ve anneler,

birkaç gündür giremiyodum..ne kadar çok yazmışsınız...maşallah maşallah hep böyle olsun..hep paylaşalım...önce size selam vermek istedim..yazılarınızı okuyup cevap vermek istiyorum..herkesi çok merak ediyorum...

birkaç gündür giremiyodum..ne kadar çok yazmışsınız...maşallah maşallah hep böyle olsun..hep paylaşalım...önce size selam vermek istedim..yazılarınızı okuyup cevap vermek istiyorum..herkesi çok merak ediyorum...

merhaba,hoşgeldinn:42:
maşallah canım ilerletmişsin hamileliğ:nazar:i,
28.haftadan sonra çok farketmişti gün be gün benimkiler..

Selam kızlar, ikiz hamilelik çok hassasmış . millet bakımınada ay çok zor falan diyo moral kalmıyo insanda ya ne bilim ister istemez üzülüyorum. ilk bebeğim tek oldu bunlar çift oluyor Allahın yazgısı tabiki umarım hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelirler. Bende 15 gün sonra umarım bebişlerimin cinsiyetini öğrenirim 15+7 yim şu anda. Hepinizi çok öpüyorum bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın.

canım bnm aynı şeyi yaşıyoruz demek :(( kaderr, inşalahh sağlıkla gelirler kucağımıza canımm, olumlu düşünelim... ben de senn gibi endişeliyimm...canımm yattttt bol bolll.gül sen benden çok dayan inşallahhh.....

kızlar size yeni haberleri paylaşayımmm.... DOĞURUYORUMMMMMM......:18::18::18: bugün dr gitim. kontrol sonunda bu haftasonunu geçirsen bile iyi dedi, açılamam artmaya devam ediyo, bebekler sıkışıyoo, birbirlerini ve beni sıkıştırıyolarr, riskli görünüyoo dedi:14:inanamıyorummm yaaa resmen şoka girdimm. SALI GÜNÜ ALALIMMMM demez miii:52::52:aman allahım bunu hiç düşünmüyodum yaa, 1 hafta daha sonraya kendimi alıştırmaya çalışırkenn.....kiloları iyi, kızım 2350, oğluş 2150 olmuş. ciğer geliştirici bi daha vrdi, 4 doz ... kan tahlillerim yapıldı, son kontroller artık. ptesi son kez gitcem dr a.ayyyy allahımmm sen bebişlerimi ve beni koruu... hepimiz için hayırlısı.... doğumda tavsiyesi olan anne varsa tecrübelerinizi paylaşın lütfen..

canım Allah yardımcın olsun ama stres ve sıkıntı doğumunu tetiklemesin Allah korusun,
Burda 2 kilodan bile az kiloda doğup kuvöze girmeyen bebekler gördük,o belli olmaz ki,kiloları hayati tehilikeye sebep olcka boyutta değil inan
sen rahat ol bebeklerin son zamanda birazcık daha kilo alabilmeleri için hergün bir muz yemeni tavsiye ederim..
Allahne yzarsa o olur,takipteyim canım..

Hymarry canım yorumun icin cok tesekkür ederim.cok moral verdın.dr da dedı zaten 9 aylık olup küveze girende oluyor.erken dogup küveze girmeyende oluyor dedi.ınsallah erken dogmazlar ve küveze girmezler.saglıkları, kıloları yerınde olur.

fatosyy
canım bnm aynı şeyi yaşıyoruz demek :(( kaderr, inşalahh sağlıkla gelirler kucağımıza canımm, olumlu düşünelim... ben de senn gibi endişeliyimm...canımm yattttt bol bolll.gül sen benden çok dayan inşallahhh.....

kızlar size yeni haberleri paylaşayımmm.... DOĞURUYORUMMMMMM...... bugün dr gitim. kontrol sonunda bu haftasonunu geçirsen bile iyi dedi, açılamam artmaya devam ediyo, bebekler sıkışıyoo, birbirlerini ve beni sıkıştırıyolarr, riskli görünüyoo dediinanamıyorummm yaaa resmen şoka girdimm. SALI GÜNÜ ALALIMMMM demez miiiaman allahım bunu hiç düşünmüyodum yaa, 1 hafta daha sonraya kendimi alıştırmaya çalışırkenn.....kiloları iyi, kızım 2350, oğluş 2150 olmuş. ciğer geliştirici bi daha vrdi, 4 doz ... kan tahlillerim yapıldı, son kontroller artık. ptesi son kez gitcem dr a.ayyyy allahımmm sen bebişlerimi ve beni koruu... hepimiz için hayırlısı.... doğumda tavsiyesi olan anne varsa tecrübelerinizi paylaşın lütfen..

fatosyy canım şok oldum.demek acılman cogaldı.allah yardımcın olsun.saglıkla sıhhatlı bebeklerini kucagına alırsın canım.stres yapma, hayırlısı neyse o olsun canım.kıloları ıyı canım ınsallah küveze almazlar.fatos dogumun sezeryan mı olacak?allah yardımcın olsun canım dualarım senınle.benımde sezeryan olacak.ılk dogumumda sezeryan zaten.
allahım hepimizi korusun.sag salim bebeklerımızı kucagımıza almayı nasip etsin.

Son düzenleme:

kızlar size yeni haberleri paylaşayımmm.... DOĞURUYORUMMMMMM......:18::18::18: bugün dr gitim. kontrol sonunda bu haftasonunu geçirsen bile iyi dedi, açılamam artmaya devam ediyo, bebekler sıkışıyoo, birbirlerini ve beni sıkıştırıyolarr, riskli görünüyoo dedi:14:inanamıyorummm yaaa resmen şoka girdimm. SALI GÜNÜ ALALIMMMM demez miii:52::52:aman allahım bunu hiç düşünmüyodum yaa, 1 hafta daha sonraya kendimi alıştırmaya çalışırkenn.....kiloları iyi, kızım 2350, oğluş 2150 olmuş. ciğer geliştirici bi daha vrdi, 4 doz ... kan tahlillerim yapıldı, son kontroller artık. ptesi son kez gitcem dr a.ayyyy allahımmm sen bebişlerimi ve beni koruu... hepimiz için hayırlısı.... doğumda tavsiyesi olan anne varsa tecrübelerinizi paylaşın lütfen..

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle üzülme endişe etme inş. herşey çok güzel gelişecek maşallahh bebeklerininde kiloları gayet güzellerrr inş .küveze bile gerek kalmadan kollarında olacaklar dikkat et emi kendine bu son günlerdeee

selam kızlarr
iki gündür çok kötüydüm bende grip oldum yaa ayakta duracak halim yoktu doktora gittim
hemen serum taktı birkaç tane ilaç verdi biraz iyiyim şimdi
dün bebekleride gördük biraz rahatladım ikiside çok iyilerdi
13 haftalık olmasına rağmen oldukça iyi gelişmişler dedi.
kıpır kıpırlardı ayy çok duygulandım

doğumu yakşalan kızlar allahım sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin sağlıcakla doğsun yavrularınız
inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan koklarsınız bebişlerinizi.

Selam kızlar, ikiz hamilelik çok hassasmış . millet bakımınada ay çok zor falan diyo moral kalmıyo insanda ya ne bilim ister istemez üzülüyorum. ilk bebeğim tek oldu bunlar çift oluyor Allahın yazgısı tabiki umarım hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelirler. Bende 15 gün sonra umarım bebişlerimin cinsiyetini öğrenirim 15+7 yim şu anda. Hepinizi çok öpüyorum bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın.

selam canım takma milleti kafana boşver
o millet her durumda bir laf buluyor söyleyecek
benimde 2 yaşında bir oğlum var bu hamileliğimde ikiz olduğunu duyunca her duyan olur olmaz konuştu
halada duyuyorum ama hiiiç önemsemiyorum
hemen ayyyy bunlarda ikiz 1 tanede evde var artık sen hiçbir yere gidemezsim 5 yıl hayatın bitti dedi kadının biri
öteki ayy nasıl taşırsın ki sen dedi
biri : ayy minyon tiplisin ağır gelir bu bebekler sana şimdi çok zorlanırsın
amaaan hepsine boşveriyorum vallahi bazen canım isterse tersliyorum bozuluyorlar :)

allah dua ediyorum sadece banada bebeklerimede sağlık versin sağlıcakla kavuşalım birbirimize diye
gerisi umrumda değil

Son düzenleme:
selam canım takma milleti kafana boşver
o millet her durumda bir laf buluyor söyleyecek
benimde 2 yaşında bir oğlum var bu hamileliğimde ikiz olduğunu duyunca her duyan olur olmaz konuştu
halada duyuyorum ama hiiiç önemsemiyorum
hemen ayyyy bunlarda ikiz 1 tanede evde var artık sen hiçbir yere gidemezsim 5 yıl hayatın bitti dedi kadının biri
öteki ayy nasıl taşırsın ki sen dedi
biri : ayy minyon tiplisin ağır gelir bu bebekler sana şimdi çok zorlanırsın
amaaan hepsine boşveriyorum vallahi bazen canım isterse tersliyorum bozuluyorlar :)

allah dua ediyorum sadece banada bebeklerimede sağlık versin sağlıcakla kavuşalım birbirimize diye
gerisi umrumda değil
günaydın kızlar. hepiniz ve bebişleriniz iyidir İnşallah.
meryemmeryem aramızda 5 gün var. senin cinsiyetler belli oldumu? benimkiler henüz belli değil. ayın 10.da kontrolum var belki belli olur.
şu milletin dediklerine takmayın. banada sen minyonsun taşıyamazsın belki teke düşer diyen bile oldu. Allah tan dahamı iyi bilicen dedim bende. amaan agzı olan konuşuyor.

Back