inşallah bebişlerim kilo alsın sağlıklı olsunlar ben şişko olayım sorun değil herşey bebişlerimiz için :)
inşallah bu cumayı iple çekiyorum.bugün dr. a gittim rapor için.cuma günü hepsini halledicek.gitmeden bebeklerini detaylı bakalım öyle yollayayım seni dedi. çok merak ediyorum nurtencb :)
inşallah güzel haberlerle gelirim burada yazarım olan biteni tabi gelişim ve gr.larını da :) şeker yüklemesi biraz berbatmış aç karnına içildiği için birde aç karnına nasıl beklicem onu da bilmiyorum :S
inşallah hayırlısıyla bi türkiyeye gelsem başka birşey istemiyorum şu anda ama eşimi de çok özlicem tabi ki
evet rabbim nasip ederse 26 haftayı doldurcaz. rabbimden dileğim inşallah 30 lu haftaları da görürüz :)
ben de haftaya cumartesi gideceğim doktora günler geçmiyor. insan onları görmek içn can atıyor 5 dakika olsa bile. inşallah güzel haberlerle gelirsin. ben de şeker yüklemesini haftaya salı yaptıracağım devlet hastanesinde cumartesi doktora giderken götüreceğim ama ben onun aç yapıldığını bilmiyordum. gitmeden bi telefon ederim artık.
şu 30 haftayı sağ salim doldursak başka bişey istemiyorum. zaten 32. hafta izne ayrılacağım. işim de çok yorucu değil öğretmenim ama yine de ağırlaştık artık. özellikle yemeği fazla kaçırdığım zaman nefesim daralıyor. ne zormuş anne olmak ama bi o kadar da güzeldir eminim. doktor 28. hafta da ciğer gelişimleri için iğne yaparız dedi. senin de aklında olsun.