Bende yaşıyorum sorun bak melitta olmaz olur mu. ...Özellikle 5. aydan itibaren çok ağırlaştığını, zorlaştığını hissettim hamileliğimin. ... Allah kadının vucudunu tek gebeliğe göre yaratmış Tahmin ediyordum kolay olmayacağını, riskli gebelik sınıfındayız malesef..Tabi bunun yanında dayanmasını sabrını da ona göre vermiştir diye düşünüyorum rahatlatıyorum biraz kendimi işte ...İnşallah cnm sorunsuz doğucaklar. Çok zor biliyorum bende uygulayabildiğimi hiççç sanmıyorum ama :) Sanki biraz da.. zamanında kucağa almak için sakinliği korumak stres yapmamak gerekiyor gibi geliyor.bi bakayım kantinde sabun tozu var mı ? çocuklar için deterjan görmüştüm ama sabun tozunu görmedim.hiç dikkatimi çekmemiş.özellikle bakayım.makine de yıkarım .sağol zeyneppppcim.
----------------------------------------
tinkerbell .çok ayakta durmuyorum duramıyorum daha doğrusu.hemen bebekler karnımın altına iniyor.dün alışveriş merkezine gitmiştik.bir kadın bana bakıp senin bebek fazla durmaz erkenden alırsın kucağına dedi.
halbuki bebeklerim :):):):) ama korkuyorum şikayetlerimden dolayı.30. haftayı bi görsem allah ın izni ile.rabbime emanet yavrularım.
hareket edemiyorumki neredeyse evde bi yemek yapıyorum sonra hep yatıyorum.dinleniyorum yoruluyorum zaten halsizlik bitkinlik hissediyorum. birde bebeklerin hareketlerini aşşağıda hissediyorum sanki bi anda fırlicaklarmış gibi çok korkuyorum.
rabbime emanetler bi türkiyeye gitsem allah ın izni ile erkende doğsalar küvöze koyarlar.
amaan çok dertliyim tinkerbell o yüzden erkenden hazırlık yapmak istemiyorum.hergün yeni bi sorun çıkıyor artık alıştım bi 30 .hafta mı doldursam allah ın izni ile inşallah.
bu arada başlığa bakınca dertli olan çok nadir arkadaş var.hep ben miyim sorun yaşayan.kimsenin gebelik şikayetleri yok mu ?
slm arkadaşlar bende ikizlerime hamileyim ama daha yolun başındayız 15 .haftadayız.ben size gebelikle ilgili bir şey sorucam.bende pıhtılasma sorunu cıktı pzrtsı tekrar test yaptırıcam yıne dusuk cıkarsa iğneye başlıycaz dedi doktorum.aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı?birde benim bulantım hala devam ediyor birşey yiyemiyorum dogru düzgün bulantı ikizlerde daha fazla oluyor diyorlar beta hcg seviyesi daha yüksek olduğu için sizlerin bulantılarınız ne zaman geçti.
Merhaba melisaa. Sağlıkla zamanında kucağına almak nasip olsun . Hepimizin Bana kiloları normal geldi cnmmerhaba arkadaslar ben 27 haftalik hamileyim bugun doktora gitim bebeklerim birisi 1kiloydu oburu 1 kilo yuz gramdi sizce normalmi
Merhaba cnm Kiloları iyi maşallah Senin kilo durumun nasıl bu arada Kilo alımın hızlandı mı ? Genelde sezeryan tercih edildiği için ikizlerde, hemen süt gelmiyebiliyor diye biliyorum ben. Yanında olmasında fayda vardır tabi ama bence hastaneden temin ediyorlardır..İnşallah gerek kalmaz bol bol süt gelirde yeterli gelir onlara inş..hepinize merhaba arkadaşlar; ben de ikiz bebeklerime hamileyim. biri kız biri oğlan. 28.haftadayım,kiloları 1170 ve 1180 hem benim hem onların değerleri iyi çok şükür.
hastane çantası hazırlamaya başladım ben de. bazı arkadaşlar mama da yazmış. hangi mamayı almak lazım,yada mama gerekli oluyor mu? sadece anne sütü yetmiyor mu acaba?
kızlar her zaman kontrolden gelince ii haberler veriyodum ama bu sefer malesefffsize de daha önce bahsetmiştim şikayetlerimden özellikle son hafta, onlar boşa değilmiş tabi.... dr bu sefer alttan baktı şikayetlerimi söleyince ve rahim ağzı fazlasıyla açılmış dedi, 2 hafta bile dayansan siper olur dedi:26: galiba bnm bebişler erken çıkmak istio devamlı yatmamı ve 2 hafta daha dayanmamı söledi, yani bundan sonra yatışşşş:18:ÇOK KORKUYORUM ( ben en azından 36-37 olsun isterdim... bugün ciğer geliştirici iğnemi oldum, nidilat verdi günde 4 defa, nst de sorun yok, kiloları kızım 2100, oğluş 2000 , suları da iyi şimdilik. her an hazırlıklıyım kızlar artık, sağlıklı olsunlar ve küvöze girmesinler istiyorum, inşalah doğum planlı olur ben elimden geleni yapıcam, çok hareketli bir insanım ama 2 hafta yatıcam bakalım. biraz daha benimle kalın annelerinin melekleriii size de yazmaya çalışırım, şuan bile acı çekiyorum alttan, hepinizi öptüm göbişlerden....
merhaba arkadaslar ben 27 haftalik hamileyim bugun doktora gitim bebeklerim birisi 1kiloydu oburu 1 kilo yuz gramdi sizce normalmi
nurtencb bende pazar günü 22 haftalık olucam.ben son haftalarda annemlerdeydim.ondan aldım sanırım onu ye bunu yer derken bende 8 kilo aldım 63 kiloyum şuan.55 dim hamile kaldığımda ilk üç ay 52 ye düştüm.52den hesaplarsak tam 11 kilo almış oluyorum.nasıl hesaplıycam bilmiyorum açıkcası.
maşallahh canım bebişlerinin kiloları çok güzel inş. sağlıklı alırsın kucagına bebişlerinihepinize merhaba arkadaşlar; ben de ikiz bebeklerime hamileyim. biri kız biri oğlan. 28.haftadayım,kiloları 1170 ve 1180 hem benim hem onların değerleri iyi çok şükür.
hastane çantası hazırlamaya başladım ben de. bazı arkadaşlar mama da yazmış. hangi mamayı almak lazım,yada mama gerekli oluyor mu? sadece anne sütü yetmiyor mu acaba?
bende tüp bebek sonucu hamile kalanlardanım ilk günden beridir kan sulandırıcı iğne kullanıyorum koldan kendim yapıyorum iğnelerimi hergün 1 tane doğuma 1 hafta kalana kadar yapılacak çok yakıyor ama yapacak birşey yok beiş için herşeye değer diyorum canımben 6. haftadan beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canım. benim tüp bebek olduğu için doktor pozitif sonuç aldıktan sonra genetik test istemişti. orada belli olmuştu. yani 18 haftadır göbekten günde 2 defa iğne vuruyorum. 34. haftaya kadar da devam edecek. sonra günde 1 e düşüp doğuma birkaç gün kala bırakacakmışım. çok zor göbeğim delik deşik oldu hatta vuracak yer bazen zor buluyorum ama en önemlisi bebeklerimin sağlığı . katlanacağız artık. bulantı konusu kişiden kişiye değişir onu takma kafana yakında geçer.
merhaba arkadaslar ben 27 haftalik hamileyim bugun doktora gitim bebeklerim birisi 1kiloydu oburu 1 kilo yuz gramdi sizce normalmi
[bende tüp bebek sonucu hamile kalanlardanım ilk günden beridir kan sulandırıcı iğne kullanıyorum koldan kendim yapıyorum iğnelerimi hergün 1 tane doğuma 1 hafta kalana kadar yapılacak çok yakıyor ama yapacak birşey yok beiş için herşeye değer diyorum canım
ikimizin de kaderi aynı demek ama olsun pozitif sonuç aldık ya gerisi önemli değil. bebişlerimiz için biraz canımız yanacak artık... aramızda da 1 hafta varmış ne güzel beraber anne olacağız
canım sen nasılsınn ??? neler yapıyosun bebişler nasıllar????
şimdiye kadar hiç çoğul gebelik konularını okuyup araştırmamıştım
dğn öğrendim ikizlere hamile olduğumu şimdi deli gibi bilgi araştırıyorum
yaa doktorum dün ultrasonda bana aynen şöyle dedi
iki bebek arasında zar var bak böyle durumlarda çoğunlukla biri kız biri erkek olabiliyor dedi.
ben şaşkınlıktan bişey soramadım yani bu durumda benimki çift yumurt aikizlerimi oluyor
arada zar olunca dimi
off nolu bilgisi olan varmııı
Allah bağışlasın melitta,inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. ben extra beslenmedim,hatta 2 ay başka bir şehirde bir odanın içinde tek başıma yaşadım,dışardan yedim içtim mecburen.1 ay oldu geleli. öyle özel bişey yiyip içmiyorum. ben hamile kaldığım gibiyim,sadece kocaman bir göbeğim var,yani onlara yarıyormuş. vitaminlerimi düzenli alıyorum. önemli olan sağlıklı olmaları,nasıl olsa kiloyu son aylarda çok hızlı alıyolarmış:)
merhaba meryemmeryem hayırlı olsun sağlıklı kucağına al bebişlerini :)
ayrı yumurta ikizi oluyor bebeklerin.iki kız olan da var ,iki erkek olan da var.bi kız bi oğlan olan da var.
benim bir kız bir erkek.ama burada iki oğlan, iki kız ikizlere gebe olan arkadaşlar da var.
allah gönlüne göre versin.
bebişlerin çift yumurta ikizleri :)
aslında bizde 12.haftada 4 boyutluya gırdık ama cınsıyetllerını onemsemedım saglık durumları ıcın telaşla gıtmıştım. dr.da çok rahatsız etmedı onları cunku hep bacakları kapalı duruyorlardı. 1,5 ay sonra 4 boyutlu kontrolum var. o arada 15 gun arayla gidicem dr.a. ama ben henüz hiç 10 gün ara vermedim desem yalan olmaz. sürekli kanama için kontrol altındaydım zaten. belki bi sonrakınde görürse dr. ozamanda öğrenebiliriz.
Merhaba ben iyiyim canım. kanama devam ediyor. ama azalma oldu. bebişlerimide bi hissetsem nasıl olduklarını dıycem ama. Sabrediyorum o günlerde gelicek İnşallah. siz nasılsınız bugün?
saol canım bilgi için benim derdim aslında cinsiyet hiç değil inanki zaten 2 yaşında oğlum var
bunlarda sağlıcakla doğsun yeter hiç cinsiyet ayrımı istemim olmadı
ben doktorun söylediklerini yazdımki hani çift yumurta mı tekmi diye bileyim istedim
sağlıklı olsunlarda ister kız ister erkek hiç önemli değil benim için
ay ama ben çok heyecanlıyım şimdi yaa iilk balarda öğrenseydim böyle olmazdım ama
3.ayın sonunda öğrendik ikiz olduklarını
hayırlısı bakalım allah hepimize sağlıklıdoğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?