2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

benimde normalde 6 marta denk geliyor ama normal olsaydı 40 haftanın bitimi yani
bana 37 hafta alırız dedi
canım banada şubatın sonu demişti ama tam hafta olarak birşey demedi bu gidişimde sorarım artık bende bakalım ne diyecek....

Son düzenleme:

ayy ne güzel canim..rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah..

benim yasadigim yerde de ultrason iyi göruntuleyemiyor, kesenin icini göremiyoruz o yüzden haftaya yeniden bi gel bakalim dedi..ikiz ihtimali de aklimiza gelmiyor degil..hayirlisi bakalim

bu nefes sorunu herkesde var sanırım.napalım çekicez artık.sık sık az az yemek lazım aslında .bir anda çok yiyince nefes darlığı yaşanıyor.çok abartmayı kıyafet konusunda bende istemiyorum ama şimdilik az aldım sanırım.neyse daha zamanımız var alırız inşallah.
ben daha yeni başladım sayılır alışverişe.yinede bu ay çok fazla masraf ettik sanırım.bebek kıyafetleri gerçekten çok pahalıymış.şimdi şimdi anlıyorum. halbuki belkide bikaç ay anca giyecekler.bir tane bebeğe kıyafet almakla iki bebeğe kıyefet yada lazım gereçleri almak arasında çok fark var.mesela önceden bir çocuğum olsaydı şimdi onun beşiğini bazı kıyafetlerini ve bir sürü şeyini kullanabilirdi ikicinci bebek.şimdi ikisi de aynı anda gelince çok daha masraflı.mesela iki beşik alınacak.biz almıycaz ama olsun.herşeyin bide kalitelisini almaya kalkınca işler biraz karışıyor. :26: neyse bebek rızkıyla gelirmiş.Allahım dağına göre kar veriyor.siz şimdilik beşiğe çare bulmussunuz.şimdilik yeter ondan sonra da Allah büyüktür bir çaresine bakarsınız artık.sen dedikten sonra aklıma daha da yattı sallanan beşik

merhaba Nefes sorununu bende bu hafta hissettim. Çabuk yorulmaya başladım Öncesi rahattım daha var zamanım diye ben pek alışveriş yapmamıştım bebeklere. Bu hafta biraz hızlandırdık Daha da fazla ağırlaşmadan tamamlamaya çalışmak lazım aslında. İki bebeğe alışveriş yapmak maddi olarak gerçekten çok zorlayıcı oluyor

hoşgeldin canım:) ikizlerin sağlıkla gelsin inşalah. kilo konusu kişiye göre değişir fazla takılma, kilo yapacak şeylerden uzak urmaya çalış ikizlere hamileyiz tek bebeğe göre zaten fazla alıcaz. ben şimdiye kadar 13 kilo aldım:) sadece göbiş var:)) 28. haftadan sonra hem bebekler hem sen daha fazla kilo alıcaksın. bebişlerinin kilosunu da okudum gayet iyi bence... onları besleyecek sana kilo yapmayacak şekilde beslen ben öle yapıyorum...

günaydın kızlar bende ikiz bebek bekliyorum
sezeryan yapacak arkadaşlar
doktorunuz kaçıncı haftada alacak diye birşey söyledimi merak ediyorum

canım galiba herkes sezeryan olcaz:18: benim haftam ilerde olmasına rağmen hala dr bana bişey sölemei, haftya kontrol var bakalım ne dicek yazarım size artık... bebeklere bağlı aslında her gittiğimde rahim ağzına, pozisyonlarına, sularına bakıyor.... işte artık sancı falan olursa suyum gelirse giderim heralde, ne kadar dururlarssa o kadar iyi bakalım...daha senn haftan erken tadını çıkar heranın

hşgeldin buba:) benm de birinin kalp atışını 1 hafta sonra öğrenmiştik, inaşalah senn de öledir. 6. haftada biri sonraki kontrolde diğerinin kalp atışı. çift yumurta çift kese benm döllenmelerinin arasında 3 gün vardı, öle olabilir senn de... benm de aile de var:) hayırlısı canım tek de olsa iikiz de olsa sağlıklı olsun

canım benm de 2li 3lü test dr istemedi zaten ikizlerde gerçek sonuçlar elde edilemiyo, asıl önemli olan ayrıntılı 4-3 boyutlu renli ultrason... çok müthiş bi deneyim , sen de yaşayınca anlıcaksın 4 boyutluyu ense kalınlığpını bi sonraki kontrolde de hatırlat yine baksın dr. zaten bakar. ultrasona gelince de canım bildiğin canlı olarak görüyosun film gibi ya, renkli zaten... karnındaki gerçek halini göreceksin. benm süper geçti, dr damarlarına ,organlarına.....vb herşeyi incelicek işte yani canikom korkma korkulcak bişey yokkk.... herşey yolunda geçer merak etme , sen de öle düşün.

arkadaşlar ben pazartesi doktora gittim. 22+3te yani. bebeklerin kiloları ortalama 530 gram çıktı nasıl sizce?????
maşallahh canım güzel kiloları inş. böyle devam ederlerrr

valla haklısın iki bebeğin ihtiyaçlarını karşılamak çok zor bizde başladık yavaştan almaya ilerki günlerde iyice ağırlaşınca çıkıp dolaşamayacagız bile en iyisi şimdiden büyük kısmını halletmek sanırım bizlerde aşırıya kaçmadan ihtiyaçları çerçevesinde alacagız yapacak birşey yok herşey zamanla olur gider zaten.. Sağlıklı sıhhatli kavuşalım bebişlerimizede gerisi boşş

Merhaba nurtencb. Ayrıntılı hakkında sormuşsun ......
Ben ikili ve dörtlü yaptırdım İkilide sadece ense ve ultrason, 4 lüde kan alınıp ultrasonla bakıldı. İkizlerde kan sonuçlarırı pek doğru değer vermiyebiliyor. Gerçi ben bir problemle karşılaşmadım çok şükür taramalarda. bir çok arkadaşda yaptırmadı zaten. Benim ikinci düzey ultrasonografimi kendi doktorum yapmadı perinatoloji uzmanına yönlerdirdi 18- v 24. haftalar arası bakılıyor diye biliyorum cnm ben hem bebeklerin de büyümüştür daha rahat bakılır bence.Bunu yaptır bence cnm bu önemlilerinden

Son düzenleme:
arkadaşlar ya herkes yaptırdı mı şu ayrıntılı ultrasonu? ben 4. aya kadar başka bir doktora gidiyordum o bana ense kalınlıklarında bir sorun görünmüyor demişti. geçen ay doktorumu değiştirdim. 2 kontrolumde de bi sorun görmedi doktor. acaba o yüzden mi istemedi ki??? kafam karıştı şimdi...

Bence sen doktorunu ara sor ya da hatırlat zamanı fazla geçmeden.18-24 arası Gerçi yukarda da yazdım ben sana okumadın galiba daha öncekilerde problem görünmesede yapıldı Doğumsal problemlerin tanınmasına yardımcı olan detaylı ulrasonografi bu. Bütün organlara bakılıyor.

günaydın kızlar bende ikiz bebek bekliyorum
sezeryan yapacak arkadaşlar
doktorunuz kaçıncı haftada alacak diye birşey söyledimi merak ediyorum
Özgecim slm
benimde normalde 6 marta denk geliyor ama normal olsaydı 40 haftanın bitimi yani
bana 37 hafta alırız dedi

Bende dün konuştum Banada 37. hafta falan dedi.

iyi akşamlar arkadaşlar.bende 8 haftalık ikiz annesi adayıyım.çok heyecanlıyım.tavsiyelerinizi bekliyorum.sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…