İLAYBRS ve TİNKERBELL bebüklerin kiloları için yaptığınız güzel yorumlara teşekkür ederim hmen uyguladığım şeyleri sizlerle paylaşayım:)) ekmek çok az yiyorum, 1 hafta kepekli bi hafta beyaz ekmek yiyom, yemekten sonra gece meyve yiyorum kesinlikle açlık hissetsem de yemek tarzı yemiyorum, öğünleri kaçırmıyom, ara öğünlerde kuru üzüm, ceviz, elma yiyorum, süt içiyorum, hemen her akşam yemekte ayran içiyom, sabah kahvaltıda çalıştığım için nestle nesfit yiyom sütle ama hersabah değil, bazen peynir, zeytin ,domates falan da yediğim oluyoo:)) bi de hafta da en az bigün kırmızı et, balık. bnm kan ve demir eksikti bunlara dikkat edince hem bebükler kilo aldı bnm aynı, hem değerler yükseldi, ve kendimi çok ii hissediyorum, halsizlik yokk

her hafta ıspanak mutlaka yiyom, bol yeşillik... bunları eminim biliyosunuzdur, umarım yardımcı olmuşumdur:)) bir de yemeklerin yanında pilav yapmıyom pekk, makarna yaptıysam yanına sadece salata yiyom vb. iştee öpüldünüzzzz:)) benm sadece göbiş öne gidiyoo

senn, serap27 ve ismini hatırlayamadığım midesi bulanan hamişlerrr, akşamları benm de çok bulanırdı, aç olurdum ama yiyemezdim, malesef 3-3,5 aya kadar devam etti, kişiye göre değişir

ama şimdi hiç hatırlamıyomm o günleriii, stres yapmayın geçecek heranın tadını çıkarın, ben serum alıyodm. bi de dramamine hap yada serumun içine kapsül iyi geliyoo,ben dayanıyodum ama... sıvı yemeyin daha fena bulanıyoo

sabırlı olun kızlarrr, başka sorunıuz olursa sorunn