2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

selam kızlar, ben 10 haftalık ikiz anne adayıyım. sabah kahvaltımı çok güzel yapıyorum ,öğlen ve akşam çok az yemek yiyorum ve haliyle akşam çok fena mide bulantılarım oluyor. öyle normal kusmak değil resmen kan kusuyorum ve sonrasında da ağzıma bir lokma bile koyamıyorum ve doğal olarak aç yatıyorum. ikiz bebekler akşam dahamı çok bulantı yapıyo merak ediyorum. Bu sıkıntımı sizlerle paylaşmak istedim .

merhaba seranat öncelikle hayırl ıolsun ben de 7+3 günlük hamileyim benim de ikiz.Benim sabahları çok bulantım oluyo hatta bazen su gibi çıkartıyorum bir kaç gündür leblebi yitorum kalkınca iyi geliyor. bebekler ikiz olunca belirtiler de 2 katına çıkabiliyormuş.herkaete belirtiler aynı olmayabilir.

arkadaşlar merhaba ben bugün dr. uma ulaştım.şikayetimi anlattım tln da bana "hemen hastaneye gel "dedi.tedirgin olduğunu söyledi rahim boyu ölçümünü yaptı.birde muayene yaptı .rahim ağzım kapalı çıktı.dr. bi oh çekti resmen tedirgin oldum dedi.haftaya gel tahlil yapalım.30 hafta bi olsa içimiz daha rahat hareket ederiz korkmamıza gerek kalmaz dedi.inşallah dedim.eğer bebeklerin harketlerini aşşağıda hissetmeye devam edersen yatış yapıcaz dedi.yine devam ederse ankara sevk edip doğum haftasına gelene kadar gözlem altında tutulup gebelik seyrini bu şekilde takip ettireceğini söyledi.diğer şikayetlerimi de söyledim tabi ki.

dualarınıza ihtiyacım var.bebeklerimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum.

slm kızlar.
Pazartesi günü doktor kontrolum vardı.doktoruma gittim.kızımın biri 1.180gr diger kızımda 1 kıloymuş.benım akıntım oluyordu.doktorum bırazda rengin solmus dedi.kan ve idrar tahlili yaptırdı idrar yollarında enfeksiyon varmış.kan tahlılım iyi cıktı.ıdrar enfeksıyonu ıcın krem ve hap yazdı.bı de kan hapı yazdı.erken dogum rıskı varmı dedım ikizlerde zaten varda suan sende bısey yok bebeklerın ıkısınınde kafası yukarda dedi.arkadaslar mıdeme cok baskı yapıyor.sag salim su iki ayımıda hayırlısıyla doldursaydım.doktorum 1 ay sonra kontrole gel dedi ondan sonra sık görüsecegiz dedi.suan 7 aylıklar(27 haftalıklar).allahım kımseye yoklugunu aratmasın.allahım ısteyen herkese versin.amın..

arkadaslar haftasıda göre kıloları iyimi?27 haftalık ikiz hamıle arkadaslar sızın bebeklerınız kac kılo?

arkadaşlar hepinize merhaba

ben tüp bebekle 6+5 günlük hamileyim. 4+4 günlük iken ilk kontrole gittim ve iki kese göründü. geçen c.tesi tüp bebek doktorumla randevum vardı. oda 2 kese gördü fakat birinde kalp atışı bile gördük ama diğerinde yok. iki hafta sonra tekrar kontrole gidicem. hiç böyle bişey yaşayan oldumu aranızda.

hepinize şimdiden teşekkürler

canım benimkide ilk önce öyle oldu tam haftasını hatırlamıyorum ama ben de ilaç yazdırmak için devlet hastahanesine gittim orda iki kese var birinde kalp atışı yok demişlerdi 1 hafta sonra kendi doktoruma gittim çok şükür ikisinin de kalp atışları başladı inşallah seninkide başlar Rabbim yardımcımız olsun üzme kendini onlarda etkileniyor

çok teşekkür ederim cevabın için. aslında ikiz devam etmesini çok istiyorum. ama yinede hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için. inşallah biran önce öğrenip aranıza katılmak isterim.

çok teşekkür ederim cevabın için. aslında ikiz devam etmesini çok istiyorum. ama yinede hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için. inşallah biran önce öğrenip aranıza katılmak isterim.

inşallah canım hayırlısı olsun her zaman için benim de yarın kontrolüm var korku ve heyecan var içimde

çoooooooooook midem bulanıyo hem sabah hem hem öğlen hem akşam ama sadece sabah cıkarıyorum kızlar nezaman geciçek ya 2 ci ayımdayımmmm çalışıyorum çooook zorlanıyorum sizin nekadar sürdüüü

canım kaçıncı haftadasın ikizlerde çok zor kusmalar benimkide böyle şiddetliydi bir iki gündür eskiye nazaran azaldı bulantı hapını iki öğün almaya başladım artık ondan mı bilmiyrum ben 13.haftadayım bir iki haftaya azalır demişti doktorun geçen hafta

canm ben daha 8 ci haftadayım bugün kontrolüm var söylicem banada versin bulantı ilacından dayanamıyorum hiç bişi yiyemiyorum korkumdan bakalım nedicek bugün dr

cnm bnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya korkmaya başladım inanki:))))

bazılarında kalp atışı 8 haftalık olana kadar ancak belli oluyor diye biliyorum belki diğeri geç döllenmiştir ondan dolayıda henüz kalp atışı başlamamış olablir inş. diğeri bebişinde senledir

canım çok geçmiş olsun umarım daha iyicesindir Allahım hepimizin bebişini sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inş..

inşallah arkadaşım. evet böyle durumlar yaşayan çok olmuş. hayırlısı artık. zaten dayanamıycam p.tesi doktordan randevu aldım çok merak ediyorum. yeterki sağlıklı olsunlar bu sefer

Merhaba, ben şu an 10 haftalık gebeyim. ilk kontrolde biri çok minik iki kese vardır. kalp atışı için gittiğimizde birinin vardı diğerinin yoktu. aralarında beş gün fark vardı. bir hafta sonra ikisinde de kalp atışı vardı. şu anda o fark kapandı. minik olan diğerine yetişti. bugün kontrole gittim. inanılmaz bir mucize, ikisi de kıpır kıpırdı. boyları 3 cm ama kollları, bacakları oluşmuş ve hareketlemiş :) umarım sağlıkla devam eder hepimizin gebeliği :)

Kızlar selami bazı anne adayları ikiz olduguna sevinemedim yazmış. Bizim bebeğimiz olmuyor, tüp bebek deneyeceğiz.İnsallah ikiz olur diye dua ediyorum.
İnşallah cnm tedavin pozitif sonuçlansın

Güzel haber maşallah ...Genel olarak nasıl besleniyorsun peki sırf onlara yaraması harika bişey çünkü ... Benimkilerinde kilosu normal ama ben bu son birkaç haftadır hızlı kilo almaya başladım.

Çok geçmiş olsun haftalar geçtikce sıkıntılar da artıyor Sağlıkla zamanında kucağımıza almak nasip olsun hepimizin

Benim açken bulantım oluyordu ve daha çok gündüz. Böyle zamanlarda ben tuzlu kraker yiebiliyordum sadece.Biraz bastırıyordu yine. Hafif şeyler yemeye çalış Aslında Kan kusacak kadar şiddetliyse doktoruna danışmalısın ... sana bulantı önleyici ilaç verebilir belki...

melitta sana da çok geçmiş olsun. İnşallah cnm sağlıklı bişekilde kucağına almak nasip olsun.

gül merhaba benmle haftan çok yakın benm de 2 gün önce kontrolüm vardı, oğluş 1300, kızım 1250gr dı yani seninkiler de normal canım, zaten bi sonraki kontrolünde göreceksin çok hızlı kilo alıyolar artık:)) bu arada 1 ay sonra kontrol geç bence drum bana asıl önemli haftaların 28-32 arası olduğunu söledi, bu haftaları atlatınca risk çok azalıyoo, buna göre de sen bence daha erken git canım bekleme 1 ayı, rahim ağzı boyunu mutlaka ölçtür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…