2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

sevinemedik tabikide önceliğinde çocugumuz olduğu için hiç olmasa düşünmezdik böyle tabikide rabbim olmayan herkese versin şuan mutlu mesut yaşıyoruz bakalım:))))

kızlar herkese merhaba...
Biz de geçen hafta kontrole gittik. Çok şükür iyilerdi, doktor viri kız biri erkek olabilir ama kesin değil dedi. Daha erken tabi. Ben 30 gün daha rapor aldım. Riske atmak istemediğim için yani evdeyim.
Bir sürü yeni arkadaş gelmiş herkes güzel haberlerini yazmış okudukça çok mutlu oldum. Allah hepimize güzel yazılar yazsın. Ben şimdiden çok endişeliyim, erken doğum(allah korusun), sonra nasıl bakarım diye. Benim yanımda sanırım 1-2 aydan sonra kimse olamıcak sizce kendi başıma bakabilirmiyim. Tecrübeli arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
herkesi kocaman öptüümmm

Kızlar selami bazı anne adayları ikiz olduguna sevinemedim yazmış. Bizim bebeğimiz olmuyor, tüp bebek deneyeceğiz.İnsallah ikiz olur diye dua ediyorum.

Umarım dileğiniz gerçekleşir ve ikizlerinizi kucağınıza alırsınız. Tıp artık çok ilerledi stres yapmayın sadece.

cnm ya dr nasıl verdi o kadar rapor ben ilk günden beri çalışıyom hala çalışamıyom diyorum idare et diyor:)))
sizce ne yapmalıyım inanın ki duramıyom artık...

merababar kızlar bende ikiz anne adayıyım
13.haftayı bitiyoruiz cinsiyetleri ne zaman belli oluyor bi de birisi çok hareketli diğeri çok az ultrasonda gördüğümüz zaman bi de karın ne zaman büyüyor benim hiç karnım büyümedi ve 4 kiloya yakın kilo verdim normal mi bu

hoşgeldin bakalım cinsiyetleri 16 haftada belli oluyor karnında zayıfsan eğer hemen çıkmaz 4-5 aya doğru çıkıyor kilo vermen normal alacaksın merak etme hayırlı olsun tekrardan cnm bnm

hoşgeldin bakalım cinsiyetleri 16 haftada belli oluyor karnında zayıfsan eğer hemen çıkmaz 4-5 aya doğru çıkıyor kilo vermen normal alacaksın merak etme hayırlı olsun tekrardan cnm bnm

tşk ederim canım verdiğin bilgiler için aslında zayıf deilim göbeğim de var biraz fakat kasıklarım çok zayıf yani alt karında oluyor demi şimdilik bebekler

slm bayanlar nasılsın bakalım cumartesi günü gittim dr birtane bebeğim 425 gr biride 490 gr ayımıza göre sizce normalmi acaba:)))

hathar ne güzel bi haber, bebişler sağlıklı demek:)) kiloları gayet iyi merak etme bnm de senn haftandayken 500 gr civarındaydı ikisi de :) zaten aralarında o kadarlık fark oluyoo, kiloları çokii sonuna kadar böle gitsin inşalah canım

tşk ederim canım verdiğin bilgiler için aslında zayıf deilim göbeğim de var biraz fakat kasıklarım çok zayıf yani alt karında oluyor demi şimdilik bebekler

evet cnm doğru olabilir bende mide oldugu için bnm karnım çabuk çıktı hayırlısı oldun bakalım:))))

ay cnm saol valla merak etmiştim bebeklerim kilo almıyormu diye şimdi rahatladım:)))

serap27 selam:)) bebişlerin cinsiyetini 16 haftadan sonra net öğrenirsin, ama bazı drlar sölüyolar erken, sağlıklı olsunlar da önemli değil gerçii göbişin çıkması bünyeye göre değişir bnm 3 aylıkken bile belliydi mesela
, ama merak etme canım sonra o kadar büyüyo ki vayy beee diceksinn bebkler şimdi alt karında büyüdükçe de yerleşiyolar ve yukarıya çıkıyolarr:)) güzel bi hamilelik geçir inşallahh

tatlişgolarr bugün kontrolüm vardı:)) çok ii geçti, hiç bi sıkıntı yok bebüklerim iyiler , oğlum 1300 ve kızım 1250 gr olmuş teyzeleriiii:)) benm kilom değişmiyoo, onlara yarıyo yediğim çok seviniyorumm kan ve demir değerlerim de yükselmiş sonunda, rahim ağzı normal:)) ama bunca güzel haber arasında drum sinirimi bozdu biraz doğumla ilgili biraz soru sordum, raporla ilgili sordum biraz ters davrandı, sorudan hoşlanmıyooo ama benm ilk doğum ona sormıcam da kime sorcamm, çıldırttı beni daha 28. haftandasın şu düşündüklerine bak bebeklerin sağlıklı doğsun da raporu sonra düşün falan dediii çüüüşşş yanii zaten öleee.... aman yazarken bile sinirleniyorum, belki değiştiririmm... sizin dr nasıl, rahat soru sorabiliyomusuz, size ne yiyeceğinizi ne yapacağınızı yönlendiriyo muu????
bu arada aramıza yeni gelen arkadaşlarr hoşgelmişşş, huzurlu, mutlu hamileliklerrr:)))

merhaba arkadaşlar,herkese iyi akşamlar,
aramıza yeni katılanlar hoşgelmişler,ben fazla aktif olmıyorum,malumunuz çamaşır ,bulaşık,yemek,evişi ve çocuklar..okuyup geri çıkıyorum..
çok ağırlaştım,karnım iyice büyüdü..ağrılarım arttı..yarın kontrolüm var ,inşallah hayırlı haberlerle dönerim..
sizden de güzel haberler aldıkça seviniyorum..bebekleriniz ve kiloları çok iyi maşallah..inşallah hep böyle devam edersiniz..
hepinizi merak ediyorum,sağlıkla ve mutlulukla kalın şimdilik..

canım benim şimdi daha iyiyim..aslında cumartesi de bi şikayetim olduğu için gitmemiştim dr.a..kendimi iyi hissediyodum..o gün rahim boyunu ölçelim dedi..ölçtü ve rahim boyunda açılma olduğunu söyledi işte...
duyduğumda çok üzüldüm...hep aklıma kötü şeyler geliyooo..ya erken doğarlarsa diye ama daha iyi olucam...
ağrıların başlaması normal artık onlar kocaman oldu...kendilerine yer açmaya çalıştıkça her organın yerini değiştiriyolar...ama ağrılar eğer dinlenmekle pozisyon değiştirmekle geçmiyosa uyanık yani dikkatli olmak gerekiyormuş...
bencede gerçekten zor günler atlattın ...sende inşallah bundan sonra herşey daha iyi olcak...bence dr.un her saat ulaşılabilir olması gerekiyo..inşallah gideceğin diğer dr. iyi ilgilenir..

bebeişlerin hayırlı olsun..ben sevinmedim demeni iyi bakamayacağını düşündüğün için dediğini biliyorum...ben inanıyorum ki çok iyi bir annesin..kesin birazcıkta pipiriklisin ve tezcanlısın..ya yetişemezsem iyi bakamazsam düşüncesiyle böyle dediğini biliyorum....ama emin ol,diğer oğluna baktığın gibi ikizlerine de iyi bakacaksın..

Kızlar selami bazı anne adayları ikiz olduguna sevinemedim yazmış. Bizim bebeğimiz olmuyor, tüp bebek deneyeceğiz.İnsallah ikiz olur diye dua ediyorum.

inşallah tedavi sürecin başarılı olur..inşallah tez zamanda ikizlerin haberlerini paylaşırsın bizimle..

cnm ya dr nasıl verdi o kadar rapor ben ilk günden beri çalışıyom hala çalışamıyom diyorum idare et diyor:)))
sizce ne yapmalıyım inanın ki duramıyom artık...

bence artık dinlenme vakti gelmiş seninde...benimde dr.um rapor vereyim istersen dedikçe ben biraz daha bir hafta iki hafta daha çalışayım derken ne oldu..rahimde açılma olmuş..zaten ikizler zorluyo ve çalışmak da ister işin ayakta olsun ister ayakta vücuda ayrı bir yük getiriyo ve riskler başlıyo...oturarak çalışmak hatta biraz daha zor...kan dolaşımını engellediği için...mutlaka saatte bir ayağa kalkmaya çalış...başka dr.git al bi rapor...ihmal etme kendini...hem güzel kızınla da vakit geçirmen doğum öncesi faydalı olur...

maşallah bebişlerinee..nasıl kilo almışlar...okur okumaz eşime bile seslendim.....o da maşallah dedi..gerçekten çok iiyi kiloları..ne yiyip ne içiyosun bizimlede paylaş...dr. konusunda çok sanşlı olan yok galiba...

sen iyi ol yeter bize...iyiyim haberlerini bekliyoruz..yarın kontrolden sonra da yaz bize...

evet cnm doğru olabilir bende mide oldugu için bnm karnım çabuk çıktı hayırlısı oldun bakalım:))))

inşallah hayırlısı bakalım iki gündür var bir hareketlilik damarlarım sanki genişliyor gibi hissediyorum bi de tabi acaip bel ağrısı var bende oturup kalkarken çok rahatsız ediyor

bu cumaya kontrolüm var bi sorayım dediğin gibi canım önemli olan sağlıklı olmaları ama yinede merak etmiyor değilim hepimiz inşallah güzel bi hamilelik ver doğum geçiririz güzel evlatlar yetiştiririz

canım valla bnm dr biraz gıcık riskli senin dikkat et diyor çalışınca nasıl dikkat edeyim diyorum git müdürünle konuş diyor allah aşkına sanki anlıyorlar ama rapor kelimesi dediğim zaman hiç sesi çıkmıyor bakalım işte herşeyde bir hayır vardır bekleyeceğiz cnm allahım sana ve herkese yardım etsin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…