arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak
bebişlerinizin yada bebişlerinizden birinin hareketlerini aşşağıda hissediyor musunuz?
ben sağdaki bebeğimi karında , soldakinin ise karından tekme atarken aşşağı bölge de hissediyorum bu normal mi?
kızlar na güzel ya birazınız doğurmuşsunuz birazınızda doğuma yakınsınız ya benm daha 2 ci ayım yeni doldu sizin zamanınıza kadar gelebilsem sağlıkla sıhhatle inş allah hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin inş kızlar benm bebeklerim içn nezaman tahlil yapılmaya başlıcak sağlıklı olduklarını nezaman hangi testte anlıcaz tam olarak bide tek yumurta ikizimi ayrı yumurta ikizimi ne zaman belli olacak çok merak ediyorum neolur bildiklerinizi benmle paylaşırmısınz çook meraktayım hiç bişi bilmiyoruuuuuuuuuuuummmm:18::18:
cnım benim de aynı durum, telaşlanma normal. sığamadıkları için birinin bacağıaşağıda kalıyo, esela benm kızım kasıklarıma tekme atıyoo, beni yerimden hoplatıo valla
kızlar na güzel ya birazınız doğurmuşsunuz birazınızda doğuma yakınsınız ya benm daha 2 ci ayım yeni doldu sizin zamanınıza kadar gelebilsem sağlıkla sıhhatle inş allah hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin inş kızlar benm bebeklerim içn nezaman tahlil yapılmaya başlıcak sağlıklı olduklarını nezaman hangi testte anlıcaz tam olarak bide tek yumurta ikizimi ayrı yumurta ikizimi ne zaman belli olacak çok merak ediyorum neolur bildiklerinizi benmle paylaşırmısınz çook meraktayım hiç bişi bilmiyoruuuuuuuuuuuummmm:18::18:
arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak
bebişlerinizin yada bebişlerinizden birinin hareketlerini aşşağıda hissediyor musunuz?
ben sağdaki bebeğimi karında , soldakinin ise karından tekme atarken aşşağı bölge de hissediyorum bu normal mi?
slm bayanlar nasılsın bakalım cumartesi günü gittim dr birtane bebeğim 425 gr biride 490 gr ayımıza göre sizce normalmi acaba:)))
güzel ikiz annelerii.......
uzun zamandır giremiyordum..çalıştığım için işten sonra da internete girmeye vaktim olmuyodu...ama artık doğuma kadar evdeyim..kendimi iyi hissetiğim için biraz kendimi ihmal ettim...biraz zorladım herhalde...
cumartesi günü rutin kontrolüme gittiğimde dr.um serviksi (rahim ağzını) kontrol etti...ve açılma olduğunu gördü...ve o gece hastaneye yatırdı..bugün çıkış yaptık...artık doğuma kadar(inşallah 36 haftadan sonradır) evde yatakta olucam...hastanede erken doğumu önlemek için magnezyum,nidilat ve celestone ciğer geliştirici 2 doz iğne yaptılar...
24.haftadan ani 6.aydan sonra yine riskli döneme girdik..Rabbimden hayırlısı olmasını diliyorum..Sizlerde kendinizi n'olur ihmal etmeyin...
Hepinizi öpüyorum..Artık daha sık görüşücez...
Gunaydin arkadaslar bende subat annesiyim erkek bebegim hareketli kiz bebegim ise fazla hareket etmiyor sizce normalmi
seranat cnm aynı sorunlar bendede vardı bnm bir tane kızım var 8 yaşında şimdide bir kızım bir oğlum olacakilk duydugumda bunalıma girmiştim ama artık o günler eskide kalde arada yine geriliyorum ama allahım bundada bir hayır vardır dedim demekki bana bunu verdi şükretmeliyim diye düşündüm sende sıkma canını
melitta cnm nasılsın :)))şimdi yemeğe gidiyom gelince yazacağım:))))
canım nasıl anlıyorsun peki dr bana dediği sen hissedemezsin o hareket eder dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?