2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

arkadaşlar üzülerekten söylüyorum hepiniz mecburen sezeryan yapacaksınız normal doğum ikizlerde çok riskli çünkü bide doğum için kendinizi tutabildiğiniz kadar tutun yani doğum başladımı tabi tutacak bişey yok ama mesela ufak sancılar oluyo son ayda ki bunlar normal dr gidiyoruz dr da 35 haftadaysan alalım hemen diyo tabi bizde biran evvel bebeklerimize kavuşmak için kabul ediyoruz benim başıma geldi yani benim 1 ay hiç geçmeyen bi ishalim vardı ilaçlaarla kontrol edilemeyince yatırlaım hastaneye dediler düzeli olmayan sancılarım vardı dr hemen doğuma aldı beni yanıam gelip konuşmadı bile hemşireler şu ayda sancısı var demişler ben hiç hissetmedim bile oda hazırlayın alalım demiş şimdiki aklım olsa hayatta doğurmazdım içimde ne kadar tutsam o kardı hafta daha tutsam belki 250 gr daha alırlardı nacizhane fikrim bu yanii

kızlar na güzel ya birazınız doğurmuşsunuz birazınızda doğuma yakınsınız ya benm daha 2 ci ayım yeni doldu sizin zamanınıza kadar gelebilsem sağlıkla sıhhatle inş allah hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin inş kızlar benm bebeklerim içn nezaman tahlil yapılmaya başlıcak sağlıklı olduklarını nezaman hangi testte anlıcaz tam olarak bide tek yumurta ikizimi ayrı yumurta ikizimi ne zaman belli olacak çok merak ediyorum neolur bildiklerinizi benmle paylaşırmısınz çook meraktayım hiç bişi bilmiyoruuuuuuuuuuuummmm:18::18:

arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak

bebişlerinizin yada bebişlerinizden birinin hareketlerini aşşağıda hissediyor musunuz?
ben sağdaki bebeğimi karında , soldakinin ise karından tekme atarken aşşağı bölge de hissediyorum bu normal mi?

cnım benim de aynı durum, telaşlanma normal. sığamadıkları için birinin bacağıaşağıda kalıyo, esela benm kızım kasıklarıma tekme atıyoo, beni yerimden hoplatıo valla

senn tahliller konusunda en iyi bilgiyi doktorun verr seni yönlendirir ama deneyimlerimizi paylaşalım canım:) ikizlerde ense kaılınlığı çok önemli diğer ikiili ve üçlü test net bilgi vermez. renkli ve ayrıntılı 3-4 boyutlu ultrason önemli onlar için de senn daha çok erken :) muhteemelen bi sonraki kontrolünde ense kalınlığına bakar. 2,5- 3 3 aydan itibaren bakılıyoo:)) bi de artık keseleri bellidir canım. ayrı mı yoksa bi kesede mi onu öğren ona göre tek yada çirft ymurta olduğunu öğrenirsin:)) inşalah keseleri ayrıdır, o daha risksiz kalp atışlarını dinlemişsindir zatenn, mthiş bi duyguu

cnım benim de aynı durum, telaşlanma normal. sığamadıkları için birinin bacağıaşağıda kalıyo, esela benm kızım kasıklarıma tekme atıyoo, beni yerimden hoplatıo valla

ciddi misin? içim rahatladı gerçekten sende hissediyor musun aşşağı da ?
kızımın tekmeleri işte dirsek falan atıyor kasığıma ama ben aşşağıda hissediyorum.bu da beni korkuttu açıkcası.ama oğlan sağ da hep hareketleri yukarı da tabi kafasına yukarıda.

hastane bi saat uzaklıkta ha diye de her zaman gidilmiyor malesef.

slm bayanlar nasılsın bakalım cumartesi günü gittim dr birtane bebeğim 425 gr biride 490 gr ayımıza göre sizce normalmi acaba:)))

zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile..bebişlerinle hergün bir şeyler yaşayıp bir şeyler öğrendikçe herşey daha keyifli olacak..inşallah sağlıkla sıhhatla bebişlerini kucağına aldığın günleri de göreceksin..

melitta nasılsın ??? yazılarının çoğunu keyifle okudum..bende senin gibi birinin tekmelerini kasıklarımda hissediyorum...diğerini ise diğer tarafta ve göbeğimin üst tarafında hissediyorum...

slm bayanlar nasılsın bakalım cumartesi günü gittim dr birtane bebeğim 425 gr biride 490 gr ayımıza göre sizce normalmi acaba:)))

gayet iyi kiloları..benimde 21 haftadayken 450er gr.lardı...hatta 490 gr olan bebişin haftasına göre birazcık büyük maşallahhhh....

güzel ikiz annelerii.......
uzun zamandır giremiyordum..çalıştığım için işten sonra da internete girmeye vaktim olmuyodu...ama artık doğuma kadar evdeyim..kendimi iyi hissetiğim için biraz kendimi ihmal ettim...biraz zorladım herhalde...
cumartesi günü rutin kontrolüme gittiğimde dr.um serviksi (rahim ağzını) kontrol etti...ve açılma olduğunu gördü...ve o gece hastaneye yatırdı..bugün çıkış yaptık...artık doğuma kadar(inşallah 36 haftadan sonradır) evde yatakta olucam...hastanede erken doğumu önlemek için magnezyum,nidilat ve celestone ciğer geliştirici 2 doz iğne yaptılar...
24.haftadan ani 6.aydan sonra yine riskli döneme girdik..Rabbimden hayırlısı olmasını diliyorum..Sizlerde kendinizi n'olur ihmal etmeyin...
Hepinizi öpüyorum..Artık daha sık görüşücez...

ilaybrs ım nasılsın yaa çok çok geçmiş olsun arkadaşım ben sizi çok özledim ibremine de doğum yaptı yok o da burda.diğer arkadaşları da özledim elbette ama gözlerim sizi arıyor sonuçta.

canım benim şimdi nasılsın ?bebişlerin ve sen iyisin dimi?iyi haberlerini bekliyorum.

benimde karnım sırtım belim böbreklerim ağrıyor çok feciyim .birde soldaki bebeğin hareketleri kasıkta iken aşşağıda hissediyorum.sanki kolu bacağı çıkacak gibi.

bugün dr umu aradım müsait değilmiş 5 dk. sonra arayım mı dedim daha sonra dedi hemşire.zaten değiştirecektim bu doktoru inşallah son kontrolümden sonra gitmicem.ulaşamıyorum bulamıyorum zaten ask. dr. gidecek bikaç aya.

çok şanssızım

günaydın bayanlar nasılsınız bakalım ya bu form hiç ilerlemiyor ha gayret edin:)))))

Gunaydin arkadaslar bende subat annesiyim erkek bebegim hareketli kiz bebegim ise fazla hareket etmiyor sizce normalmi

canım nasıl anlıyorsun peki dr bana dediği sen hissedemezsin o hareket eder dedi...

öncelikle hayalimde hiç ikiz bebek yoktu. Dürüstçe söylemek gerekirse sevinemedim. çünkü 2 tane bebeğe birden bakmak çok zor olacak düşüncesiyle strese girdim. 10 Yaşında bir oğlum var eşim ve oğlum çok sevindi ikiz bebeklere. Ben kendimi kötü hissettim neden onlar gibi sevinemiyorum diye. Ama sonra eşimin desteğiyle ve bebeklerin ultrasondaki halini görünce alıştım bu duruma ve artık sorun etmiyorum. çünkü onlarda bebek kalmayacak büyüyecek.

umarım sağlıkla gelirler dünyaya. bütün ikiz annelerine burdan sevgilerimi yolluyorum...

merhaba hathar nasılsın gerçekten de forum çok ağır ilerliyor yaa kimseler yok artık merak eidyorum arkadaşları görünmüyorlarda.

serenat iki tane birden bence çok güzel bi duygu.çok mutluyum ben.cinsiyetleri belli mi ?

seranat cnm aynı sorunlar bendede vardı bnm bir tane kızım var 8 yaşında şimdide bir kızım bir oğlum olacakilk duydugumda bunalıma girmiştim ama artık o günler eskide kalde arada yine geriliyorum ama allahım bundada bir hayır vardır dedim demekki bana bunu verdi şükretmeliyim diye düşündüm sende sıkma canını

melitta cnm nasılsın :)))şimdi yemeğe gidiyom gelince yazacağım:))))

Merhaba ben de ikizlerime hamileyim 16+1 günlük, cinsiyetleri daha belli değil bayramdan sonra öğreneceğiz inşallah 13. haftada doktorum biri kız biri erkek olabilir dedi ama insan cinsiyetlerini hiç önemsemiyor sağlıklı olsunlar yeter

allaha şükür iyiyim :) afiyet olsun geldiğinde görüşürüz :)

semacat hoşgeldin :) evet insanın ilk istediği sağlıklı olmaları ben bebişlerimi kucağıma alacağım günü dört gözle bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…