canım saçmalama ben daha hissetmiyomki doğru dürüst takılma o yüzden cnm cinsiyeti belli oldumu cnmMerhabalar. Daha önce de kendimi tanıtıp yazmıştım buraya Gerçi pek aktif bir topik değil sanırım burası .... Bazı yerlerde bebeğin hareketlerini 16. haftadan itibaren hissetmeye başlarsınız yazıyor. Heleki birden fazla sayıda bebek bekleyenler hareketlerini daha net hissedebilirler diye duydum. :44: Ne kadarı doğru bilmiyorum ama bu durum beni biraz endişelendirdi ben hiç bir kıpırtı hissetmiyorum daha ..
canım saçmalama ben daha hissetmiyomki doğru dürüst takılma o yüzden cnm cinsiyeti belli oldumu cnm
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım..bu zamana kadar süreçler dolayısıyla diğer forumlarda yazdım..şimdi 2. basamaktayız ve yeni forumda sizlerleyim:)))artık yeni endişelerimizi ve merakettiklerimizi burda paylaşıcaz.HOŞBULDUUUUUUM:)tüp bebek yöntemiyle iki bebişim oldu...6. haftadayız teyzeleri...bugün kalp atışlarını duyduk ikiside yarışıyor:) ..MAŞALLAH.
kızlar selammm.. şükür minik bebeğimde tutundu 27'sinde 2'li testimiz var çok heyecanlıyım bide grip oldum öksürük falankızlar bişi sorucam karnınız ne zaman belli olmaya başladıııı??? :))
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım..bu zamana kadar süreçler dolayısıyla diğer forumlarda yazdım..şimdi 2. basamaktayız ve yeni forumda sizlerleyim:)))artık yeni endişelerimizi ve merakettiklerimizi burda paylaşıcaz.HOŞBULDUUUUUUM:)tüp bebek yöntemiyle iki bebişim oldu...6. haftadayız teyzeleri...bugün kalp atışlarını duyduk ikiside yarışıyor:) ..MAŞALLAH.
Merhabalar. Daha önce de kendimi tanıtıp yazmıştım buraya Gerçi pek aktif bir topik değil sanırım burası .... Bazı yerlerde bebeğin hareketlerini 16. haftadan itibaren hissetmeye başlarsınız yazıyor. Heleki birden fazla sayıda bebek bekleyenler hareketlerini daha net hissedebilirler diye duydum. :44: Ne kadarı doğru bilmiyorum ama bu durum beni biraz endişelendirdi ben hiç bir kıpırtı hissetmiyorum daha ..
kızlar selammm.. şükür minik bebeğimde tutundu 27'sinde 2'li testimiz var çok heyecanlıyım bide grip oldum öksürük falankızlar bişi sorucam karnınız ne zaman belli olmaya başladıııı??? :))
canım bu haftalarda hıssedersen sadece göz seyırmesı, damar atması kadarcık hissediliyor, oda herkeste degıl. rahat ol . merak etme 3-4 hafta sonra çift kale maç yaparlar acayip bi şekilde hissedersin:)))
canım geçmiş olsun grip için, aman dikkat et, bebekler olumsuz etkilenmesin, hemen iyileşş:2: bol bol c vitamini al:)) halsiz kalma. yalnız 2 litest bnm doktorum önermedi, ben de yaptırdım ama boşaaaa:)) sen de boşa yaptırıyosun çünkü ikiili testin ikizlerde güvenirliği yok , doktorların geneli de istemez, özel hastaneler para için yapıyolar bazen:) bnm eşimin içi rahat etmedi, yaptık, pişman oldukk:) karnım çok erken belli oldu benm 3 aylık falandı belliydi vallakişiye göre değişir tabi. ebnim midem de şişkinlik olduğundan çabuk belli oldu, şimdi sen aynanın karşısında bakmaya başlarsın sen nasılsın , mide bulantısı başladı mıı?
Hayırlı olsun . Benim 3. ayda çıkmıştı Bu biraz vücut şekliylede alakalı benim iç karnım dar herhalde.......
benım tam 4 ayım bitti ve bırden şişmeye başladım 5. ayda 5 kg falan aldım 6. ayın sonuna kadar 5 kg daha derkeeen baya bi olduk yani
ne güzel :))teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. benimde 3. ay hafif şişti sankiii
hayırlı olsunnnikizlerde 20kg ya kadar alınabilir diolar ama bakalım biz nolucazz
ahhh mide bulantısı ne kelimee ölüyorummmutfağa 7. hatadan beri adım atmadım tam hafifliyo bulantılar derken kan hapı verdi doktor o da fena yapıyo yatak odasına kapattım kendimi internet televizyon telefonlar yanımda yatıyorum valla :) koridor bile kokuyo ya bizde dün ölçtük 5cm fark var 1 ayda ikili testi doktor yapalım dedi bilemiyorum bakalım yaptırmazsam aklımda kalacak :44::44:
yukarda belirttiğim gibi bu benim söylediğim bişey değil zaten. Burda da bazı arkadaşlar önceden hissetmiş çoğunlukta olunca ister istemez düşünüyor bir terslik mi var diye. Bu ayki kontrolümün zamanı yakınlaştı cuma görücem gerçi... Bebeklerimin ikiside kız benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?