hamdolsun canım sen nasılsın :) ? bebişlerin nasıl?
-------------------------------
gülizelif listemiz yok bu arada sen nasıl oldun inşallah iyisindir?
------------
diğer ikiz anneleri sizler nasılsınız yasemin ,ibremine ,ilaybrs ve daha hatırlayamadığım diğer ikiz anneleri :):):):)
bende ikiz anne adayıyım daha 1 buçuk aylık hamileyim tüp bebek yaptırdım çok güzel konuşmalarınız var sitee allah hepinizin evlatlarına sağlık sıhhat versin inş.kızlar ben salı günü keseleri gördüm sonraki gün işyerinde kanamam başladı inanılmaz korktum dr u aradım korkma normal böyle şeyler dedi ama ben çok korktum gelip ultrasona giricem dedim gel dedi çok şükür gittim ve bebeklerimi gördüm sizinde başınıza geldimi böyle birşey ben halen bebeklerimi kaybetme korkusu yaşıyorummm.:18::18::18::18::18::18::18::18:
bende ikiz anne adayıyım daha 1 buçuk aylık hamileyim tüp bebek yaptırdım çok güzel konuşmalarınız var sitee allah hepinizin evlatlarına sağlık sıhhat versin inş.kızlar ben salı günü keseleri gördüm sonraki gün işyerinde kanamam başladı inanılmaz korktum dr u aradım korkma normal böyle şeyler dedi ama ben çok korktum gelip ultrasona giricem dedim gel dedi çok şükür gittim ve bebeklerimi gördüm sizinde başınıza geldimi böyle birşey ben halen bebeklerimi kaybetme korkusu yaşıyorummm.:18::18::18::18::18::18::18::18:
herkese merhaba kızlar :) hathar,ilaybars,meldir,fatosyy,melitta,gulizelif ,boncuk,zeynep,yasemin ,olefin,uhde aramıza yeni katılan oyelken ve aklıma adı gelmeyen arkadaşlar,yazdıklarınızı okuyorum..
oyelken,sende hoşgeldin,ben ikiz arabası yaza doğru alacağım ve arka arkaya olanindan, bizim buranın kaldırımları dar,sığmayız diye,yoksa yan yana olanları güzel bana göre..sanırım sana tek tek almak cazip gelmiş ama ikisini gezdirirken yanında birinin olması gerekmez mi..eğer öyle biri varsa güzel tercih..
bir mağazaya sordum oda öyle dedi ayrı ayrı olmaz hep biri gerekecek diye
arka arkaya olanları dr lar tavsiye etmiyormuş psikolojik açıdan
yanyana olanlarda en iyi hangi markanın acaba bu arada hoşbulduk canım
evet doğru görmek gerekir
ama markalar konusunda da takıldım ben
canım piere cardindi benim gördüğüm puset, çok iiydi. bugün de kraftın yan ürünü baby maxı gördümm o da çok sağlamdı, yatıyodu o çok önemli ona dikkat et, bazıları yatmıyo.hiç baktın mı sen??
ilaybrs takvimin güzel olmuş...ben iki tane sallanan 2-3 yaşına kadar yatabilecekleri beşik aldım...park yatağı çok düşündüm..ama sonra kendimi beşik alırken buldum...odam pek büyük olmadığı için ben küçük hatta tek kapaklı bir dolap istiyorumm...odada bir de köşe takımım var...bende orda yatmayı planlıyorum..bebiş odasını da haftasonu boyattım kocama...açık mavi çokta güzel oldu...ben oto koltuklarını da aldım....başka neler almak lazımm...[/QUOTE .!.:ilaybrs yataklarında sağlıkla büyüsünler canım hayırlı olsun:) sen güzel planlar yapmışsın , çok heyecan vericiküvet, bornoz, ateş ölçer, tırnak makası, burun aspiratörü.... acil aklıma gelenler bunlar canım , yani bnm aldıklarım bunları alırken ne kadar mutlu oluyorum bilsenn:)) senn aklına gelen bişey var mı?
bir haftadır içimdeki sıkıntı yüzünden bugün doktora gittim.Allahıma şükürler olsun ki bebekler iyiymiş.kendimi üzdüğümle kadım.kiloları falan herşeyleri normalmiş.büyük bir ihtimalle de hatta biraz da kesin konuştu doktor ikisi de erkekmiş bebeklerimin.içime doğan oldu gerçekten.ben birini kız hayal etmiştim.neyse sağlıklı olsunlar hiç farketmez.hayırlısı böyleymiş demekki.
bir haftadır içimdeki sıkıntı yüzünden bugün doktora gittim.Allahıma şükürler olsun ki bebekler iyiymiş.kendimi üzdüğümle kadım.kiloları falan herşeyleri normalmiş.büyük bir ihtimalle de hatta biraz da kesin konuştu doktor ikisi de erkekmiş bebeklerimin.içime doğan oldu gerçekten.ben birini kız hayal etmiştim.neyse sağlıklı olsunlar hiç farketmez.hayırlısı böyleymiş demekki.
arkadaşlaaaaaaaaaaaaar kıbrısta bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyoooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ibremine nerelerdesin canıım :)
merhaba kizlar insaallah herkes iyiidir..ben cok sukur iyiyim ama artik cok fazla oturamiyorum sirt agrisindan...bu arada dogum icin annemler geldi gecen hafta Turkiyeden..benim icin cok iyi oldu cunku artik mutfaktan su bile almakta zorlaniyordum...son hazirliklarimiz da tamamlandi sayilir,besikler kuruldu,odamiz hazirlandi,kiyafetlerimiz yikandi vee hastane cantamiza koyacaklarimiz hazirlandi..Rabbim hayirlisiyla agrisiz,acisiz,saglikli hepimizi kurtarsin insaallah..dualarinizi eksik etmeyin
merhaba senn seni anlıyorum bende 9 haftalık hamileyken kanamam oldu benimde tüp bebek öyle çoktu ki kanamam Rabbime onları benden alma diye çok dua ettim dr hemen iğne yaptır dedi ertesi gün kontrolde iyilerdi çok şükür bebeklerim önce 3 günde bir sonra hafta da 1 iğne yaptırdım artık 15. haftadayız hep olumlu düşün kaybetme korkusunu aklına getirmemeye çalış inş. hayırlısıyla sağsalim kucağımıza alırız bebeklerimizi..
merhaba kizlar insaallah herkes iyiidir..ben cok sukur iyiyim ama artik cok fazla oturamiyorum sirt agrisindan...bu arada dogum icin annemler geldi gecen hafta Turkiyeden..benim icin cok iyi oldu cunku artik mutfaktan su bile almakta zorlaniyordum...son hazirliklarimiz da tamamlandi sayilir,besikler kuruldu,odamiz hazirlandi,kiyafetlerimiz yikandi vee hastane cantamiza koyacaklarimiz hazirlandi..Rabbim hayirlisiyla agrisiz,acisiz,saglikli hepimizi kurtarsin insaallah..dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?