• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

hamdolsun canım sen nasılsın :) ? bebişlerin nasıl?

-------------------------------

gülizelif listemiz yok bu arada sen nasıl oldun inşallah iyisindir?

------------
diğer ikiz anneleri sizler nasılsınız yasemin ,ibremine ,ilaybrs ve daha hatırlayamadığım diğer ikiz anneleri :):):):)

sağol canım Alah a şükürler olsun iyiyiz, hamdolsun kaşınıyorum ondan bıraz sıkıntım var. bırde karnım buyudumce alt karın bölgem ayakta kalınca canımı acıtabılır, e zaman yaklaştıkçada heyecan artıyor, bisden bu kadaaarrr:))

bende ikiz anne adayıyım daha 1 buçuk aylık hamileyim tüp bebek yaptırdım çok güzel konuşmalarınız var sitee allah hepinizin evlatlarına sağlık sıhhat versin inş.kızlar ben salı günü keseleri gördüm sonraki gün işyerinde kanamam başladı inanılmaz korktum dr u aradım korkma normal böyle şeyler dedi ama ben çok korktum gelip ultrasona giricem dedim gel dedi çok şükür gittim ve bebeklerimi gördüm sizinde başınıza geldimi böyle birşey ben halen bebeklerimi kaybetme korkusu yaşıyorummm.:18::18::18::18::18::18::18::18:

bende ikiz anne adayıyım daha 1 buçuk aylık hamileyim tüp bebek yaptırdım çok güzel konuşmalarınız var sitee allah hepinizin evlatlarına sağlık sıhhat versin inş.kızlar ben salı günü keseleri gördüm sonraki gün işyerinde kanamam başladı inanılmaz korktum dr u aradım korkma normal böyle şeyler dedi ama ben çok korktum gelip ultrasona giricem dedim gel dedi çok şükür gittim ve bebeklerimi gördüm sizinde başınıza geldimi böyle birşey ben halen bebeklerimi kaybetme korkusu yaşıyorummm.:18::18::18::18::18::18::18::18:

aramıza hoş geldın canım hayırlı olsun Rabbım eşinede sanada bebeklerınızı kucagınıza almayı nasıp etsın, kendını korkutma Allah a emanet et. benım kanamam olmadı Allah a şükür ama düşük riskim oldu, şimdide her ikiz anne adaylarında oldugu gibi erken doğum riski var. bunlara ragmen çok ayakta kaldım, çok yoruldum, çok yolculuk yaptım ama Allah a şükürler olsun Rabbım bugunlere getirdi 34 haftamız bıtıyor. bir çok ıkızde kanama görülüyor ve hormonlar 2 kat yükseldıgı için daha bir çok konuda sıkıntı yaşanabılıyor, zamanla alışırsın ve hepsı normal gelır sanada bebekleri düşününce rahatlarsın :)) Allah beterinden korusun Onları ve kendını Allah a emanet et inşaallah sorun olmadan kucagınıza alırsınız

hayırlı olsun umarım hiç bişey olmadan atlatırsın bu hamilelik dönemini.olmazmı bizde de oldu canım kanama.benim 2 buçuk ay bitene kadar devam etti.ben ilk hamile olduğumu bile anlamadım.kanama olduğu için ben adet görüyorum sandım.sonra baktım bikaç damladan sonra bir hafta adet olmayınca anladım test yaptım.çok fazla olmazdı ama bikaç damla bile insanı korkutuyor.çok aşırı olmadığı sürece bişey olmaz inşallah Allahın izniyle.tabi çok olursa doktara gidersin.çoğunlukla ikizlerde oluyor kanama.hatta tek gebelerde bile oluyor.takma kafana bişey olmaz inşallah.

merhaba senn seni anlıyorum bende 9 haftalık hamileyken kanamam oldu benimde tüp bebek öyle çoktu ki kanamam Rabbime onları benden alma diye çok dua ettim dr hemen iğne yaptır dedi ertesi gün kontrolde iyilerdi çok şükür bebeklerim önce 3 günde bir sonra hafta da 1 iğne yaptırdım artık 15. haftadayız hep olumlu düşün kaybetme korkusunu aklına getirmemeye çalış inş. hayırlısıyla sağsalim kucağımıza alırız bebeklerimizi..

herkese merhaba kızlar :) hathar,ilaybars,meldir,fatosyy,melitta,gulizelif ,boncuk,zeynep,yasemin ,olefin,uhde aramıza yeni katılan oyelken ve aklıma adı gelmeyen arkadaşlar,yazdıklarınızı okuyorum..

oyelken,sende hoşgeldin,ben ikiz arabası yaza doğru alacağım ve arka arkaya olanindan, bizim buranın kaldırımları dar,sığmayız diye,yoksa yan yana olanları güzel bana göre..sanırım sana tek tek almak cazip gelmiş ama ikisini gezdirirken yanında birinin olması gerekmez mi..eğer öyle biri varsa güzel tercih..

bir mağazaya sordum oda öyle dedi ayrı ayrı olmaz hep biri gerekecek diye
arka arkaya olanları dr lar tavsiye etmiyormuş psikolojik açıdan
yanyana olanlarda en iyi hangi markanın acaba bu arada hoşbulduk canım

evet doğru görmek gerekir
ama markalar konusunda da takıldım ben

canım piere cardindi benim gördüğüm puset, çok iiydi. bugün de kraftın yan ürünü baby maxı gördümm o da çok sağlamdı, yatıyodu o çok önemli ona dikkat et, bazıları yatmıyo.hiç baktın mı sen??

ilaybrs takvimin güzel olmuş...ben iki tane sallanan 2-3 yaşına kadar yatabilecekleri beşik aldım...park yatağı çok düşündüm..ama sonra kendimi beşik alırken buldum...odam pek büyük olmadığı için ben küçük hatta tek kapaklı bir dolap istiyorumm...odada bir de köşe takımım var...bende orda yatmayı planlıyorum..bebiş odasını da haftasonu boyattım kocama...açık mavi çokta güzel oldu...ben oto koltuklarını da aldım....başka neler almak lazımm...[/QUOTE .!.:
ilaybrs yataklarında sağlıkla büyüsünler canım hayırlı olsun:) sen güzel planlar yapmışsın , çok heyecan verici:66: küvet, bornoz, ateş ölçer, tırnak makası, burun aspiratörü.... acil aklıma gelenler bunlar canım , yani bnm aldıklarım :34: bunları alırken ne kadar mutlu oluyorum bilsenn:)) senn aklına gelen bişey var mı?

selam canım hoşgeldin aramızaaa:)) ben de ilk 3 ay 2-3 defa oldu, birisi 2 gün falan sürmüştü, dr o zaman normal olduğunu söledi. ilk 2,5-3 ayda oluyomuş, hatta dr da söledi halk dilinde yerini temizliyo derlermişş:1::1: yani canını sıkma , önemli bişey değill. sağ salim kucağına alırsın inşalah:)) şimdi senn asıl mide bulantıların olcakk, inşalah ağr olmaz canım. görüşürüz:80:

arkadaşlaaaaaaaaaaaaar kıbrısta bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyoooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrr :66: :46: :52:

ibremine nerelerdesin canıım :)

bir haftadır içimdeki sıkıntı yüzünden bugün doktora gittim.Allahıma şükürler olsun ki bebekler iyiymiş.kendimi üzdüğümle kadım.kiloları falan herşeyleri normalmiş.büyük bir ihtimalle de hatta biraz da kesin konuştu doktor ikisi de erkekmiş bebeklerimin.içime doğan oldu gerçekten.ben birini kız hayal etmiştim.neyse sağlıklı olsunlar hiç farketmez.hayırlısı böyleymiş demekki.

bir haftadır içimdeki sıkıntı yüzünden bugün doktora gittim.Allahıma şükürler olsun ki bebekler iyiymiş.kendimi üzdüğümle kadım.kiloları falan herşeyleri normalmiş.büyük bir ihtimalle de hatta biraz da kesin konuştu doktor ikisi de erkekmiş bebeklerimin.içime doğan oldu gerçekten.ben birini kız hayal etmiştim.neyse sağlıklı olsunlar hiç farketmez.hayırlısı böyleymiş demekki.

Masallah sıze zeynep o evhamlar hıç bıtmıo napalım bızde öyle böyle tamamlıcaz gunlerı ıns
Erkekler gelıo demek hadı masallah

zeynepcim içindeki sıkıntılar çok normal beni hatırlamıyor musun ben ne kadar evham yapmıştım.bebeklerim iyi mi acaba niye pıt pıt yapmıyorlar diye tedirgin olmuştum.birde malum panik atağı da tetikledi gebelik.ama hamdolsun dr. a gittiğimde iyilerdi.hatta bikaç gün önce renkli ultrasona girdim herşeyleri iyiydi ve sağlıklılardı hamdolsun.
üç hafta sonra bir daha gidicem renkli ultrasona.

herşey allah tan ve senin haftalarında çok normal inan bana.hele ki hissettiğinde hep oynasalarda bi içim rahat etse diceksin wallaha bak üzülme tamam mı?nasıl olsa dr. a gittiğinde iyi olduklarını gördüğünde bu sefer allaha havale ediceksin.
artık ben ne kadar bebişlerime bişery olcak diye korksam da allaha sığınıyorum rabbim yiyecek ekmekleri varsa diyorum.

hiç üzülme tamam mı birde erkek evlatların hayırlı olsun.bende iki oğlan diyehissediyordum ama eşimin dediği çıktı rabbim bağışlarsa bi kız bi oğlan olcak.ama ben oğluşumun miniğini görünce nedense nasıl mutlu oluyorum hele ki geçen gün kü renkli ultrasonda parmağını emiyordu kız ise hiiç oralı değildi.

ileriki haftalarda rabbim nasip ederse sende gireceksin renkli ultrasona o zaman onlları izlemeye doyamicaksın :))))

zeynep bebeklerin iyi olmasına sevindim, hayırlı olsun cinsiyetlerini de öğrenmişsin. senn de dediğin gibi sağlıklı kucağına al da önemli değil cinsiyetleri:))

arkadaşlaaaaaaaaaaaaar kıbrısta bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyoooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrr :66: :46: :52:

ibremine nerelerdesin canıım :)

canim merhaba ben cok fazla nete giremiyorum artik bayagi zorlaniyorum..bizim bu tarafta hava kapaliydi ama yagmur yagmadi..bu arada doguma kesin olmamakla birlikte 9 gun kadar kaldi duani eksik etme...

merhaba kizlar insaallah herkes iyiidir..ben cok sukur iyiyim ama artik cok fazla oturamiyorum sirt agrisindan...bu arada dogum icin annemler geldi gecen hafta Turkiyeden..benim icin cok iyi oldu cunku artik mutfaktan su bile almakta zorlaniyordum...son hazirliklarimiz da tamamlandi sayilir,besikler kuruldu,odamiz hazirlandi,kiyafetlerimiz yikandi vee hastane cantamiza koyacaklarimiz hazirlandi..Rabbim hayirlisiyla agrisiz,acisiz,saglikli hepimizi kurtarsin insaallah..dualarinizi eksik etmeyin

merhaba kizlar insaallah herkes iyiidir..ben cok sukur iyiyim ama artik cok fazla oturamiyorum sirt agrisindan...bu arada dogum icin annemler geldi gecen hafta Turkiyeden..benim icin cok iyi oldu cunku artik mutfaktan su bile almakta zorlaniyordum...son hazirliklarimiz da tamamlandi sayilir,besikler kuruldu,odamiz hazirlandi,kiyafetlerimiz yikandi vee hastane cantamiza koyacaklarimiz hazirlandi..Rabbim hayirlisiyla agrisiz,acisiz,saglikli hepimizi kurtarsin insaallah..dualarinizi eksik etmeyin

merhaba ibremine ne kadar güzel ogünleri görebildin, haftan çok ii, bebişlerin de kiloları falan iyidir umarım, küveze girmeden kucağına gelirler:emir_bebek: sırt ağrın varmışş, bebişler için herşey ne yapalım, bnm de nefes sorunlarım falan başladı, herketlerim kısıtlanıyo artık:) ne güzel herşeyin hazır, çok heyecanlı:52::52: dualrımız sennle canım, güzel haberlerini bekliyoruz:80:

merhaba senn seni anlıyorum bende 9 haftalık hamileyken kanamam oldu benimde tüp bebek öyle çoktu ki kanamam Rabbime onları benden alma diye çok dua ettim dr hemen iğne yaptır dedi ertesi gün kontrolde iyilerdi çok şükür bebeklerim önce 3 günde bir sonra hafta da 1 iğne yaptırdım artık 15. haftadayız hep olumlu düşün kaybetme korkusunu aklına getirmemeye çalış inş. hayırlısıyla sağsalim kucağımıza alırız bebeklerimizi..

arkadaşlar çok sağolun içimi rahatlattınız vallahı bende dayanamayıp perşembe günü dr a gittim çooook şükür rabbime duruyorlar bebeklerim progestan verdi iğne ama inanılmaz ağrı yapıyor yermden kalkamıyorum ama bebeklerm iyi olsun sağlıklı olsunda benm ağrılarım önemli değil katlanırım ben.aranızda doğumuna az kalmış arkadaşlar var allah bir nafeste kurtarsın sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bizede göstersin ogünleri inş

bebeklerinin cinsiyetini öğrenmişssin..hayırlı olsun..o sıkıntılar herhalde çocuklarımız kocaman oluncaya kadar da geçmeyecek..bende geçen cumartesi şeker testi yaptırdım..sonuş iyi çıktı..dr.ayın sonunda gel dedi...rahim boyunu ölçeriz diye...öyle dedi ya şimdi ay sonu gelir mi ya...zaten sıkıntıyı soktu içime..rahim boyum kısaldı mı acaba..erken doğum olur mu diyee....hepimiz hakkında hayırlısı olsun...

seni göremediğimiz için doğum yaptığın falan geçmişti aklımdan..iyi olduğuna sevindim..ama 9 gün diyince elim ayağım boşaldı gibi hissettim...dualarımız seninle..hayırlısıyla güzel doğum haberlerini de bekliyoruz...

Back