2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

dr.a gidebildin mi???nasıl geçtii

gittim renkli ultrasona girdim.çok güzeldi yaaa bebişlerimi izlemek muhteşemdi.hamdolsun sağlıklılardı :) sen hiç girdin mi renkli ultrasona ?çok güzel bişey :) video bile verdi dr.ama arkalarını dönükler.keşke parmağını emerken ki görüntüsünü çekseydi :) ama arkadanda rockçular gibi yapmış bi elini diğer eliyle yüzünü kapamış :):):)):) ha birde kalp atışlarını dinletti.çok normal dedi.dk da atımı çok güzel dedi.
rabbim nazarlardan korusun bebişlerimizi inşallah :):):):):)

sen neler yaptın nasılsın?

bugün benden önce bi ikiz anne adayı daha gelmiş.aklıma ibremine geldi.o da yakın doğuya gidiyordu.sağolsun tlf numarasını ibremineden almıştım randevu için.ibremine nasıl acaba?doğumu da yaklaşmıştı :):):)

bu arada ilaybrscim kendini çok yorma olur mu? mesleğin çokta kolay değil.dinlenebiliyor musun?

iki araba almak mantıklı gibi ama oda çok yer kaplar diye düşünüyorum
sonuçta ayrı ayrı araba bir yere giderken fln arabanın bagajında çok yer kaplar bence

evet canım ben de yazdığın sebeplerden böle düşündüm, bi de çok büyük ve kaba ikizler için olanı, bu arada ben beşiklerini de daha geniş olnalardan park yatak aldım 1 tane, yeni doğduklarında yatağımın yanına iki beşik sığmaz, birini sonra alırız artık, hareketlenmeye başladıkları zaman:))) sen ne yaptın? bu arada ben üç kapaklı çekmeceli çok kullanışlı bi dolap aldım koçtaştan ve çok uygun şu an kampanyadaydı eğer bitmediyse, almadıysan bakabilirsin canım, internetten de sipariş alıyolar.

ilaybrs süpersinnnnnçooookteşekkürlerr,bnm de artık bi cetvelim var, çok güzel anlatmışsın çok saol, öpüldün:80:

canım annen için züldüm geçmiş olsun, umarım kötü bişey çıkmaz bebişler için de çok sevindm, bak bouna kendini üzme onlr çok iyiler:))

herkese merhaba kızlar :) hathar,ilaybars,meldir,fatosyy,melitta,gulizelif ,boncuk,zeynep,yasemin ,olefin,uhde aramıza yeni katılan oyelken ve aklıma adı gelmeyen arkadaşlar,yazdıklarınızı okuyorum..

gulizelifciğim zeynebin yanına zehra adını yakıştırırlar sürekli olarak ama değişiklik yapıp daha farklı isim bulabilirsin..nasılsın,moraller nasıl ,bebişler nasıl...

melittacığım ,kontrolünün iyi geçmesine sevindim lakin annenede çok üzüldüm,inşallah en kısa sürede iyi haberlerini alırsın...bebişlerin için sende moralini yüksek tut canım..senin adını görünce aklıma gelen iki kelime : lop lop,pıt pıt :)

hatharcığım sende galiba çok iyisin,sanada günaydın demekle geç kaldım ama herkese hayırlı ,sağlıklı günler olsun..sabah bi ara girdim,gözlerim kapandı ,kv ile ilgili firdosa cevap yazıp geri kaçtım,kendimi yatağa zor attım..senin kontroller filan nasıl gidiyor,bir problemin yoktur umarım..

oyelken,sende hoşgeldin,ben ikiz arabası yaza doğru alacağım ve arka arkaya olanindan, bizim buranın kaldırımları dar,sığmayız diye,yoksa yan yana olanları güzel bana göre..sanırım sana tek tek almak cazip gelmiş ama ikisini gezdirirken yanında birinin olması gerekmez mi..eğer öyle biri varsa güzel tercih..

fatosyy, oh ne güzel epey bi hazırlık yapmışsın,hemen hemen günlerimiz yakın gibi..Allah sağ salim doğrurmamızı nasip eylesin..

gufeb,beşizlerim var demişsin,Rabbim yardımcın olsun,kaçını aldıracaksınız,kaç haftalıksın,kolaylıklar diliyorum..

Son düzenleme:

canım annen için çok üüldüm, geçiş olsun umarım kötü bişey çıkmaz. ama bebişler için sevindim, boşuna canını da sıkma bundn sonra bak herşey yolund sen de rahatlamışsındır :)) ben de kontrole gittim bu arada bilgileri yazdım okursun , benm de güzel haberlerim var senn gibi:)) inşalah sonuna kadar böle güzel haberlerle geliriz:))

canım zeynep ismi biraz uzun olunca yanına kısa bi isim güzel olur bence uyumlu mu istiyosun?? neva olabilir.benm prensesimin ismi iklim olcak, prensimi babası azada taktı ama ben beğenmiyorum, sen ne dersin, erkek ismivar mı aklında?? kız isimleri ben beğendiklerimi yazayım cemre, ada, azra & neva olabilir bak çok hoş oldu:) sena da olur. şimdilik bu kadar canım yine haberleşiriz.:):80:

iki araba almak mantıklı gibi ama oda çok yer kaplar diye düşünüyorum
sonuçta ayrı ayrı araba bir yere giderken fln arabanın bagajında çok yer kaplar bence

oyelken iki araba aama baston pusetler katandığında çok küçüülüyo, bence bi mağazaya gidip canlı görmelisin. yoksa ikiz bebek arabalarının biri kadar pusetlerin ikisini katlasan anca yanii:)) birleştirmek için aparat d a satılıyomuş, bi düşün ve git hepini gör gözlerinle canım sonra yine konuşuruz ben de daha almadım yaza doğru alırım.:80:

çok sağol canım.evet rahatladım bebişlerimi görünce senin yazını da okudum sanki ben yaşamışım gibi oldum :):):) maşallah baya iyiler seninkiler benimkiler gibi maşallah :) inşallah canım yaa inşallah birde hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza da aldık mı daha ne isterim ki :))))

günaydın canlarım nasılsınız:))))

hamdolsun canım sen nasılsın :) ? bebişlerin nasıl?

-------------------------------

gülizelif listemiz yok bu arada sen nasıl oldun inşallah iyisindir?

------------
diğer ikiz anneleri sizler nasılsınız yasemin ,ibremine ,ilaybrs ve daha hatırlayamadığım diğer ikiz anneleri :):):):)

canım bende çok ii herşey yolunda kızımla oğlumla ii gidiyor hayat çalışıyorum işte rabbim herşeyi hayırlısını versin:))))

melittam sobe...nasılsın..

bebişlerinin güzel haberlerine çok sevindim..annen içinde acil şifalar diliyorum..

doğal yoldan oldu bebeklerim...çalışma konusunda 10 haftalıktan 14. haftaya kadar raporla geçirdim..lekelenmem olduğu için dr.düşük riski var dedi ve rapor vermişti..bol bol dinlendim...daha sonrasında kendimi toparladığım için dr. çalışmaya tekrar başladım..bu haftaya kadar kendimi iyi hissettiğim ve çalışmayı sevdiğim için çalıştım...ama bu haftam biraz yorucu geçti...göbüşte büyüyünce hakaretlerimde yavaşlama falan başladı...kasımın sonuna kadar çalışmayı düşünüyodum ama yapamayacağımı düşünmeye başladım...belki önümüzdeki hafta izin alırım..berrak gerçekten çok güzel bir isim..benimde kız olsaydı zeynep veya ipek koymak istediğim isimlerdendi...ismin gerçekten çok güzel...

bende girmiştim ayrıntılı ultrasona gerçekten bambaşka bir duyguydu....herşeyi gayet net görebiliyosun....benimkilerden biri de diğerinin kafasına vururken yakalamıştık..2 hafta aklımdan çıkmadı...şimdi hareketlerini ,tekmelerini çok net hissetmeye başladım ya o daha da başka bir duygu..işte o zaman içinde birinin(bizde birilerinin) yaşadığını hissediyosun..daha başka doluyo insanın gözleri...kocişkoya da bazen elini koyduruyorum..onada tepki veriyolar..o da garip duygular içine girip hemen olsalar azıcık büyüseler falan diyo....
bence nazar değmesin bebişlerine...gelişimleride önde gidiyormuş...bi de aksilikler yakanı bıraksa herşey daha da iyi olacak...inşallah bu aksilikler güzel günlerin habercisidir...

takvimin güzel olmuş...ben iki tane sallanan 2-3 yaşına kadar yatabilecekleri beşik aldım...park yatağı çok düşündüm..ama sonra kendimi beşik alırken buldum...odam pek büyük olmadığı için ben küçük hatta tek kapaklı bir dolap istiyorumm...odada bir de köşe takımım var...bende orda yatmayı planlıyorum..bebiş odasını da haftasonu boyattım kocama...açık mavi çokta güzel oldu...ben oto koltuklarını da aldım....başka neler almak lazımm...

bende girmiştim ayrıntılı ultrasona gerçekten bambaşka bir duyguydu....herşeyi gayet net görebiliyosun....benimkilerden biri de diğerinin kafasına vururken yakalamıştık..2 hafta aklımdan çıkmadı...şimdi hareketlerini ,tekmelerini çok net hissetmeye başladım ya o daha da başka bir duygu..işte o zaman içinde birinin(bizde birilerinin) yaşadığını hissediyosun..daha başka doluyo insanın gözleri...kocişkoya da bazen elini koyduruyorum..onada tepki veriyolar..o da garip duygular içine girip hemen olsalar azıcık büyüseler falan diyo....
bence nazar değmesin bebişlerine...gelişimleride önde gidiyormuş...bi de aksilikler yakanı bıraksa herşey daha da iyi olacak...inşallah bu aksilikler güzel günlerin habercisidir...

---------------------------------------

aaay canım benim yaaa :):):):) diğerinin kafasına vururken mi?te yumurta ikizi miydi senin bebişler?benimde aklımdan çıkmıyıro kuzucuğum parmağını emiyordu birde poz veriyordu :):):):) gerçekten çok güzel bir duygu :):):):) isim düşündünmübebişlerine?
ben daha hazırlık yapmadım biliyor musun?nolur nolmaz diye.maşallah diyelim bebişlerimize.hayırlısıyla kucağımıza alırız evlatlarımızı.
ah keşke bi bıraksa.inşallah dediğin gibi aksilikler güzel günlerin habercisidir :)

Merhaba Melitte, biraz once siteye girdim. mesajini okudum ciddimisin? sordugun soruda yoksa saka miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…