kızlar bugun seker yuklemesını yaptırdım aksama bellı olacak her hafta ıdrar da yaptırıyorum bu lökosit epıtel bakterılerden hıç kurtulamıyorum ben ya sınır oluyorum antıbıyotık de kullandım hıç faydası olmamış ne yapcam bılemıyorum
geçmiş olsun canım şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor:))))
Merhaba bayanlar kimse uğramıyor eskisi gibi::))))
ayyyy allahım bu ne güzel mutluluk:))))kızlarr dün kontrolüm vardı, size hemen haberleri aktarayım: Oğluşum 900 gr., kızım 800 gr. MaşşallahhDoktor da maşallah dedi, haftamıza göre çok ii (26haftadayım)inşalah sonuna kadar böle gider. Baya ii beslenmiştim işe yaramış valla. Ben değil bebükler almış kiloyu:) damarlarında, kalplerinde bi sorun yok, beyin gelişimlerine baktı dr, gayet ii, suları gayet iyi, herşey yolunda yani:))) o kadar tatlılar kii, evime ultrason alıp devamlı onları izlemek istiyorum Oğluş iki büklüm, kızım yayılmış. Oğluşun yüzünü gördük 4 boyutlu, babamız da ben de çok heyecanlandık, kızım utandı sırtını döndü:) eller kollar artık birbirne karışımış, birinin yüzünde diğerinin ayağı yasakli sitean:)) içersi çok kalaabalık, çok büyümüşler teyzeleriiii Bana 100 gr şeker yüklemesi yapıldı, 50 gr biraz yüksek çıkmıştı ama 100 gr ii ,şükür kii düşük. Ama ne illet bi testmiş ya 4 kere kan aldılarrr Kan vedeemir eksik hem ferrum iğne 10 tane, hem de günde iki demir şurup, elevit, magnezyum(kasılmalar için bundan sonra hergün).sizler neler kullanıyosunuz? Ilaçları hiç sevmiyorum ama aksatmamamız lazım Dr bu haftadan sonra bebeklerin yukarı ve öne doğru büyüyeceğini daha fazla rahatsız olacağımı dikkatli olmamı söledi.bi sonraki kontrol 3 hafta sonra , daha sonra 2 hfta da bi. Kasılmalar sık olursa hemen hasteneye gitmeliymişim. Bu arada şu çok bahsedilen ciğer geliştirici iğneyi sordum. Hiç de masum iğneler olmadığını ve erken doğum riski varsa su azalmışsa yani 1 haftaya kadar doğuracaksan o da belki dedi. önermiyooo kesinlikle, yan etkileri de oluyomuş. Etkisi 10-12 gün , doğurmazsan boşa yanii. Bu arada karbonhidrat az tüketmemi söledi, zaten ben öle besleniyorum ve kiloyu bebekler alıyoo, hergün protein almayı da unutmayın, kırmızı et çok önemli ben de ağırlık veriyorum 2 haftadır. Benden bu kadar. öpüldünüzzz :79:
hathar bişey sorcam: şu alttaki doğum ceyasakli siteelini nasıl yapıyorsıunuz bulamadım ben , ben de istiyorummmmm
geçmiş olsun canım şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor:))))
24 den sonra demişlerdi bana 75 gr 2 saatlık yapıldı ıkızlerde daha net bılgı alınıyormuş bu şekılde ıns sonuç guzel olur
merhaba ilaybrs evet görünmüyordun bikaç gündür.nasılsın iyisindir inşallah.aylık raporları derken çalışıyomusun sen.
ben çokaraştırdım ve düşününce de ayrı almak mantıklı gedi zaten birleştirme aparatı satılıyo:) piere cardin nin baston pusetleri çok kullanışlı ve az yer kaplıyo. ben daha almadım doğunca yaza doğru alcam ama baston puset alcam. şimdi ana kucağı( oto koltuğuyla) zaten tşınır.sen de git bi bak marka çok önemli değil. ikiz bebk arabaları çok ağır ve yer çok kaplıyo.sen ne düşünüyosun?
hathar bişey sorcam: şu alttaki doğum cetvelini nasıl yapıyorsıunuz bulamadım ben , ben de istiyorummmmm
selam...
şuanda beşiz hamileyim.
haftaya redüksiyon yaptıracağız...
dua edin lütfen... sağlıklı olur inşallah.
melittam sobe...nasılsın..
evet canım çalışıyorum.ilaç firmasında mümessil olarak..son haftalarda artık yorulduğumu hissediyorum..eve gelince bilgisayara bakamıyorum bile...evet raporlar için bugün son günümüzdü.bitirdim hepsini...
selam...
şuanda beşiz hamileyim.
haftaya redüksiyon yaptıracağız...
dua edin lütfen... sağlıklı olur inşallah.
melittam sobe...nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?