• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

Merhabalar. Daha önce de kendimi tanıtıp yazmıştım buraya Gerçi pek aktif bir topik değil sanırım burası .... Bazı yerlerde bebeğin hareketlerini 16. haftadan itibaren hissetmeye başlarsınız yazıyor. Heleki birden fazla sayıda bebek bekleyenler hareketlerini daha net hissedebilirler diye duydum. :44: Ne kadarı doğru bilmiyorum ama bu durum beni biraz endişelendirdi ben hiç bir kıpırtı hissetmiyorum daha ..

Merhabalar. Daha önce de kendimi tanıtıp yazmıştım buraya Gerçi pek aktif bir topik değil sanırım burası .... Bazı yerlerde bebeğin hareketlerini 16. haftadan itibaren hissetmeye başlarsınız yazıyor. Heleki birden fazla sayıda bebek bekleyenler hareketlerini daha net hissedebilirler diye duydum. :44: Ne kadarı doğru bilmiyorum ama bu durum beni biraz endişelendirdi ben hiç bir kıpırtı hissetmiyorum daha ..
canım saçmalama ben daha hissetmiyomki doğru dürüst takılma o yüzden cnm cinsiyeti belli oldumu cnm

canım saçmalama ben daha hissetmiyomki doğru dürüst takılma o yüzden cnm cinsiyeti belli oldumu cnm

yukarda belirttiğim gibi bu benim söylediğim bişey değil zaten. Burda da bazı arkadaşlar önceden hissetmiş çoğunlukta olunca ister istemez düşünüyor bir terslik mi var diye. Bu ayki kontrolümün zamanı yakınlaştı cuma görücem gerçi... Bebeklerimin ikiside kız benim.

kızlar selammm.. şükür minik bebeğimde tutundu 27'sinde 2'li testimiz var çok heyecanlıyım bide grip oldum öksürük falan :( kızlar bişi sorucam karnınız ne zaman belli olmaya başladıııı??? :))

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım..bu zamana kadar süreçler dolayısıyla diğer forumlarda yazdım..şimdi 2. basamaktayız ve yeni forumda sizlerleyim:)))artık yeni endişelerimizi ve merakettiklerimizi burda paylaşıcaz.HOŞBULDUUUUUUM:)tüp bebek yöntemiyle iki bebişim oldu...6. haftadayız teyzeleri...bugün kalp atışlarını duyduk ikiside yarışıyor:) ..MAŞALLAH.

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım..bu zamana kadar süreçler dolayısıyla diğer forumlarda yazdım..şimdi 2. basamaktayız ve yeni forumda sizlerleyim:)))artık yeni endişelerimizi ve merakettiklerimizi burda paylaşıcaz.HOŞBULDUUUUUUM:)tüp bebek yöntemiyle iki bebişim oldu...6. haftadayız teyzeleri...bugün kalp atışlarını duyduk ikiside yarışıyor:) ..MAŞALLAH.

maşallah allah kucağına almayıda nasip etsin inş.bende tüp bebekten hamile kaldım ikizlerim var çok şükür ama kalp atışlarını duymadık daha çok sabırsızım benm 6 haftam bitti bugün dr 7 ci hafta gel dedi gerçi yarın dr kontrolum var gecen hafta kanamam olmuştu dr progestan verdi kesildi yarın onun için gidicem ama dr ma dicem kalp atışlarını duyabilirmiyiz die çoooooook merak ediyorum sen negüzel duymuşsun inş bende duyarım ben daha inanamıyorum bebeklerimin olacağına galiba kalp seslerini duyunca inanıcam cnm senn hamileliğinde değişikliler hissediyormusun hiç se nerde yaşıyosunn ben istbl..

kızlar selammm.. şükür minik bebeğimde tutundu 27'sinde 2'li testimiz var çok heyecanlıyım bide grip oldum öksürük falan :( kızlar bişi sorucam karnınız ne zaman belli olmaya başladıııı??? :))

benım tam 4 ayım bitti ve bırden şişmeye başladım 5. ayda 5 kg falan aldım 6. ayın sonuna kadar 5 kg daha derkeeen baya bi olduk yani

hoşgeldin canım hayırlı olsun Alah eşined sanada kucagınızda göstersin bebeklerınızı. birde "tecrübeli ikiz anneleri" topıgımız var hem orda hem burda konusuyoruz. o topıkte dogumunu yapmış olanlar var sağolsunlar bır çok konuda danısıyoruz onlarda cevaplıyor. sağlıklı, kolay, rahat, hayırlı hamılelık ve dogum dılıyorum canım

canım bu haftalarda hıssedersen sadece göz seyırmesı, damar atması kadarcık hissediliyor, oda herkeste degıl. rahat ol . merak etme 3-4 hafta sonra çift kale maç yaparlar acayip bi şekilde hissedersin:)))

Hayırlı olsun . Benim 3. ayda çıkmıştı Bu biraz vücut şekliylede alakalı benim iç karnım dar herhalde.......

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun grip için, aman dikkat et, bebekler olumsuz etkilenmesin, hemen iyileşş:2: bol bol c vitamini al:)) halsiz kalma. yalnız 2 litest bnm doktorum önermedi, ben de yaptırdım ama boşaaaa:)) sen de boşa yaptırıyosun çünkü ikiili testin ikizlerde güvenirliği yok , doktorların geneli de istemez, özel hastaneler para için yapıyolar bazen:) bnm eşimin içi rahat etmedi, yaptık, pişman oldukk:) karnım çok erken belli oldu benm 3 aylık falandı belliydi valla:1: kişiye göre değişir tabi. ebnim midem de şişkinlik olduğundan çabuk belli oldu, şimdi sen aynanın karşısında bakmaya başlarsın:21: sen nasılsın , mide bulantısı başladı mıı?

canım geçmiş olsun grip için, aman dikkat et, bebekler olumsuz etkilenmesin, hemen iyileşş:2: bol bol c vitamini al:)) halsiz kalma. yalnız 2 litest bnm doktorum önermedi, ben de yaptırdım ama boşaaaa:)) sen de boşa yaptırıyosun çünkü ikiili testin ikizlerde güvenirliği yok , doktorların geneli de istemez, özel hastaneler para için yapıyolar bazen:) bnm eşimin içi rahat etmedi, yaptık, pişman oldukk:) karnım çok erken belli oldu benm 3 aylık falandı belliydi valla:1: kişiye göre değişir tabi. ebnim midem de şişkinlik olduğundan çabuk belli oldu, şimdi sen aynanın karşısında bakmaya başlarsın:21: sen nasılsın , mide bulantısı başladı mıı?

ahhh mide bulantısı ne kelimee ölüyorumm :25::25::25::25:mutfağa 7. hatadan beri adım atmadım tam hafifliyo bulantılar derken kan hapı verdi doktor o da fena yapıyo yatak odasına kapattım kendimi internet televizyon telefonlar yanımda yatıyorum valla :) koridor bile kokuyo ya bizde dün ölçtük 5cm fark var 1 ayda :49::49::49::49::49: ikili testi doktor yapalım dedi bilemiyorum bakalım yaptırmazsam aklımda kalacak :44::44:

Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına al :49::49: hazirandamı doğum??:49::49:

ressam hoşgeldinn aramıza, bebüklerin için tebrikler:)) sağlıkla kucağına alırsın ve çok keyifli bi hamilelik geçrirsin inşalah:) sormak istediğin varsa sorabilirsin. kalp atışlarını duymak anlatılmaz bi duygu, üç can taşıyosunn muhteşemm:))

teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. benimde 3. ay hafif şişti sankiii:49::49:
ne güzel :))
hayırlı olsunnn :49::49: ikizlerde 20kg ya kadar alınabilir diolar ama bakalım biz nolucazz

Bende şimdiden 5 kilo aldım hızlı gidiyorm gibi....Fazla almak da iyi değil..... ki o kadar mide bulantılarım oldu başlarda... Bebeklere yarasın yediklerimiz

ahhh mide bulantısı ne kelimee ölüyorumm :25::25::25::25:mutfağa 7. hatadan beri adım atmadım tam hafifliyo bulantılar derken kan hapı verdi doktor o da fena yapıyo yatak odasına kapattım kendimi internet televizyon telefonlar yanımda yatıyorum valla :) koridor bile kokuyo ya bizde dün ölçtük 5cm fark var 1 ayda :49::49::49::49::49: ikili testi doktor yapalım dedi bilemiyorum bakalım yaptırmazsam aklımda kalacak :44::44:

ayyy canım sabahları yataktan kalkmadan çubuk kraker ye, baya işe yarıyor:)) doktor dramamine vermişti baya etkili ben çok kullanmadım, ama çok dayanamayacak olursan içersin , bi de erum vermişti, içine de vitamin ve dramamine kapsül . beslenemediğim için baya serum tükettim. ama benm çok uzun sürmedi inşalah senn de öle olur. akşamları greyfurt suyu, portakal suyu sıksın eşin bulabilirse hem midene hem hastalığına ii gelir, sulu şeyler değil katı şeyler ye. mesela ben çorba içemezdim:))) bu günler geçicek canımm, rahat bi hamilelik olur inşalah:) ikili testi de ben de o yüzden yaptırdım evet içinde kalmasın:)

yukarda belirttiğim gibi bu benim söylediğim bişey değil zaten. Burda da bazı arkadaşlar önceden hissetmiş çoğunlukta olunca ister istemez düşünüyor bir terslik mi var diye. Bu ayki kontrolümün zamanı yakınlaştı cuma görücem gerçi... Bebeklerimin ikiside kız benim.

canım
bak bnm daha 2 gün oldu hissettiğim hayırlısı herkeste farklıdır bnm kuzucuklarım da bir kız bir oğlan rabbim herkezinkine hayırlı bir ömür nasip etsin bende senin gibiydim çok telaşlıydım ama şimdi çok rahatım rabbim hayırlısını versin:)))

Back