Melitta sigara mı?????![]()
evet malesef sigara

o yüzden sizlere sordum sigara içiyor muydunuz diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsınız bayanlar...ibremine,esila,desouza,nursin,ilaybars,hathar,boncuk,florinda,uhde,gulizelif,zeynepp,meldir,olefin,melitta ve aklıma gelmeyen diğer ikiz anne adayları..bazılarınızı takip ediyoruz ama bir çoğunuz uğramaz oldunuz,inşallah iyisinizdir.. hayırlı haberler bekliyorum hepinizden.. :)
Melitaa bi sorunu atlamışımmm
sigaramııı duymamaış olayım yoksa içiyomusun sen hemen bırakkk ben emzirme bittikten sonra başladımmm hamile olduğumu öğrendiğim an attım paketiii
uzun zamandır internete giremedim umarım herkes iyidir, ben hala bulantı ve kusmayla uğraşıyorum haftaya kontrol var inşallah yeni ve güzel haberleri o zaman vericem herkese selamlar
slm kızlar..
ben gayet iyiyim..uzun zamandır internete giremiyordum.bugün aylık raporlarımı hazırlarken sizleri özlediğimi farkettim..herkese selamlarr.hepinizi öpüyorummm.....bakalım sizler neler yaptınız..okuyup hemen geliyorumm...
Canom sizin dönem daha bir rahattı sanırım.sen,Burçin,Öznur,Kevser...hiçbiriniz iğne olmadınız diye biliyorum.hepinize hayrandım valla:)ama bizim dönem felakettine kadar pimpirikliydik ya.hepimiz paşa paşa olduk iğnelerimizi.birde sizler doğla yoldan hamile kalmıştınız biz tedaviyle.bunun da çok etkisi var tabii.ve bir çoğumuzda erken doğum yaptık.aklıma gelen bi Aslı 35.haftada yapmıştı.ben iğnemi sadece 27.haftamda oldum bir daha da olmadım.öyle tekarar falan etmedik yani.ve Kağan doğunca küvöze bile girmedi çünkü bu iğne sayesinde ciğerleri gelişimini tamamlamıştı.ama tabii yinede herkes kendisi bilir,sonuçta çok elzem olan birşey değil.
bırakacaksın canım inanıyorum sana-----------------------------------
hayırlı sabahlar eşim nöbetçi olduğunda ,çalıştığında içmiyorum zaten.sakız çiğniyorum.uyuyorum.zaten aramıyorum içen olmadığı zaman.içtiğim bir iki fırt.inşallah onu da bırakacağım.
canann annecik çoook teşekkür ederiz engin bilgilerin için :)) melitta saolsun sormuş ben de faydalandım. belki ben de rahatsız ederim sonra seni :) salı günü kontrolüm var bakalım ne haberlerle gelcem. değerlerim biraz kötüydü, inşalah düzelmiştir. görüşürüz. bu arada benm de kız erkek, 26 haftalık.( şu cetveli yapmayı anlayamadım yapamıyommm yoksa ordan takip edilir di, aslında(
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben ve oğluşlarım iyiyiz çok şükür büyüyoruz teyzeleri cumartesi kontrolümüz var sabırsızlıkla bekliyorum ne kadar büyüdüler kaç gr oldular acaba çok özledim yavrularımı sağlı sollu tekmeler yiyorum gerçi en azından iyi olduklarını biliyorum oynadıklarında göbekte şişti kendime koca göbek diyorumSağlık olsun bebeklerim iyi olsunda davul gibi şişsemde farketmez hepinizi çok öpüyorum
![]()
![]()
![]()
---------------------------------------melittacım merhaba:) özelden cevap yazamadığım için brurdan yazıyorum. mj hakkım henüzyokbenm öle bi problemim yok ama mesleğimden dolayı biliyorum. bir de bekarken ev arkadaşım böle bi sorun yaşadı hamilelğinde ben de birebir yaşadım. öncelikle seni tetikleyeen durum ve duyguları bul ve olumlularıyla yer değiştir. bebeklerini düşün, kendini şanslı hisset
sorununu hisettiğin anda derin nefes al ve olumlu düşüncelerle onu def et canım. sigaraya gelince hamile kalmadan önce tirryaki değildim ama ortamlarda içerdim, şimdi yok. artırmamaya dikkat et, bebişlerin bağışıklık sistemine ve ciğerlerine olumsuz etkileri var. renkli ultrasonda doktorum her gittğimde damarlarına kalbine bakıyo ama özelbi şey yapmak gerekiyo mu bilmiyorum,bnm doktorumun odasında var 4 boyutlu , renklifalan. bebklerin hareketlerini hissetmeye başladın mı tam olark? ense kalınlıkları ve dudak yarıklarına baktırmayı unutma!!! organ gelişilerini de doktora hatırlat , senn haftanda bunlar önemli, bnm doktorumtek tek bakıp bana da anlattıben kendimi rahatlatmak için kitap okuyorum, müzik dinliyorum. mutlu olacağın aktviteler yap. unutma biz şanslıyız çünküikiz annesi olcazzz
kib.
arkadaşlar bu ense kalınlığı down sendrom dışında otistik yada başka zeka sorunlarını da gösteriyor mu?
merhaba kızlar önerdiğiniz ikiz bebek arabası markası var mı ?