melittam gerçekten boyları iyiymiş maşllah ama dr.belki baştan ayağa boyunu söylemiş olabilir..bence senin bebişlerin tek yumurta ikizi..ben öle hissediyorum..uilk haftalardaki ultrason resimleri olsa anlayabilirdik belki...bence tek yumurta...
ultrason resimlerini eklemiştim bi önceki sayfalardan hatırlarsan bi bakarsan bulursun :)merak ettim sen böyle diyince :) bak olur mu merak ettim.
------------------------------------------------------------------------------------
zeyneppp bana ikili üçlü dörtlü test yapılmayacak dedi dr.iki li üç lü yapılmadı sadece ense kalınlıkları ,baş popo arası mesafe ,gr. ları ,parmaklar ,elleri ,ayakları ,gözleri yerleşmiş mi ona baktı.sinirlerine bakıldı.kulakları oluşmuş dedi.ama burun ölçümü yapılmadı.onu da o zman eşim demişti.niye ölçmedi diye int. araştırmış eşim.ama ikiz ,üçüz ,dördüzlerde yapılmıyormuş.yanlış sonuç veriyormuş.öyle dedi dr.benim aklımda soru olan asıl ciğer gelişimi iğnesi birde rahim ölçümü.onu gidince soracam.sonra da başka dr. a gidicem inşallah.inşallah canım inşallah sizinde bebiişleriniz iyi gelişir ama panik oldum açıkcası bi zararı olmaz inşallah böyle gelişimlerinin.inan siz demeyince ben seviniyordum bebişlerim güzel gelişmiş falan diye ama rabbime emanetler.inşallah doğana kadar böyle devam ederler sağlıklı bi şekilde.
------------------------------------------------------------------------------------
aylin25 sen nasılsın arkadaşım inşallah iyisindir.sudan da tiksiniyorum ama içmesem olmaz ne yapcam bilmiyorum zorla içiyorum yaaa

( çok üzülüyorum keşke dr. dediği gibi 2,5 lt tüketebilsem.ama hamdolsun şimdi iyiyim tabi sütten tiksinince kalsiyum almayınca malum ama şimdi bi bardak süt içsem iki öğün yoğurt yesem o bile iyi aslında bakalım hayırlısı rabbimden.ilk 2 ay ciddi güzel beslendim.belki de gelişimlerini süte ve ete borçluyum.kalsiyum zaten boy ve kemik gelişimi için dişleri için faydalı .zaten biz bayanlarda 33 yaşına kadar depoluyormuşuz.bi daha beden depolamıyormuş
--------------------------------------------------------------------------------
gülizelif canım arkadaşım rabbim şifa versin nasıl oldu böyle?dikkat et kendine benimde düşük riskim var hatta dr. düşük kesisi gördü.bi türlü geçmek bilmedi.eşimle bizde diyoruz bu üçüz de gelişmemiş embriyo mu acaba?bi ara hani sarı yoğun akıntım oldu demiştim ya.işte o zaman.ilk bakışta kan gibi ama değil koyu sarı akıntı idi.ama hamdolsun geçti.bakalım düşük kesesi yok oldu mu ?ne geçmek bilmez düşük kesesiymiş anlamadım yaaa.
bu arada bu dr. ile ilgili ilginç şeyler öğrendim.dr umu değiştireceğim inşallah.
dualarımız senin ve bebişlerinle canım benim.rabbime emanetsiniz.