Bıde gırmısken krese baslayan varmı.?
Bende 28 aylıkken krese vermeyı dusunuyorum ucretsız ıznım bıtıyor 10 ay sonra sımdıden onu dusunuyom.cok baglandık bırbırımıze bensız yapamazlarmıs gıbı gelıyor.ama daha zaman var tabı.bazen babaları oynuyor ben markete fılan hava almaya cıkıyorum ıkı dak gecmeden ayne yok demeye baslıyolarmıs.hıc kıyamıyorum.calısan anneler helal olsun sıze.millet bana nasıl tek bakıyon diye hayret edıyor bende calısanlara hayretle bakıyom.
Canım bende sızın topıge dalmıstım.hosgeldın.gelırsın merak etme.evet tek bakmak gercek cok zor ama cok zevklı cok gurur verıcı..
Bızımkıler varsa yoksa dıkkı mo oku anne der at ve ınek delısı oldular.yazın koyde sureklı ineklerle hasır nesırdık at nerden cıktı bilmem,
canım inan biz de hiç kıyamıyoruz ama bir yerde de mecburuz çalışmaya
kredimiz var, çalışmalıyım
öğretmenim ben
çalışma şartlarım iyi sayılır
çaramba dersim yok
perşembe sadece 2 saat
cuma öğleden sonra gibi
zor mu diye sorarsan çok zor
sabah ben işe giderken ağlamıyorlar
bay bay yapıyorlar ama
eve geldiğimde epey bi mızırdanmaları ouyor
nazlanıyorlar annelerine
gözlerindeki bir damla yaşa kıyamıyorum
Kimsecikler uğramaz olmuş buraya bende dahil. Nasıl yaramazlarınız kızlar benimkiler çok fenalar canım çıkıyor arkalarından koşmaktan.alıştık artık bunlara ama iştahları yok zorla yediriyorum en zoruda kahvaltı ne yedireyim bilmiyorum.tuvalet alışkanlığına başlayanınız varmı ikisi ile birlikte nasıl olacak bilmiyorum.
Masallah sanada bebeklerıne de.Sen bastan berı mı tek bakıyon ben 40 gune kadar esım vardı sonra tek bakmaya basladım.cocuklar cok hareketlı cok zorluyor.ama yazın annemler geldı tum duzenımız kactı yemek uyku bırbırıne gırdı en ıyısı boyle herseyı benden ogrenıyolar.
Bıseye uzuluyorum sakır sakır akan sutum sekızıncı ayda gıttı sıkıntıdan belki. Belkı yanımda bırı olsa kesılmıyecektı. Belkıde daha erken kesılecektı bılmıyorum.bıde ankarada oturuyoruz yalnızız dısarı ıstedıgımız zaman cıkamıyoruz.onun dısında bı sıkıntımız yok masalllahhhh.
Maaşallah çok tatlılar Allah bağışlasın minikleri. Benim yavrular 25 aylıklar son azı diş sorunu yaşıyoruz özellikle kızımda oldukça zorlu geçiyor gece uyanmaları vs. Bunlar da benim oğlum ve kızım :) gaza gelerek kızımın saçlarını ağustosta sıfıra vurdurduk daha gür çıksın diye maalesef bi fark olmadı çaresizce uzamasını bekliyoruz artık yaptık bi kere bi hata napalımarkadaşlarım yaaa, nası mahçubum size. konu sahibi olarak ter ettim buraları ve birdaha uğramadım. hepinizden özür dilerim. minişlerim 3 yaşına yaklaştı. fotoğraflarını paylaşıyorum sizinle.. en kısa zamanda hayatımı da detaylı anlatacağım.Eki Görüntüle 1295010
Mrb cincikk nasılsın? Seni gördüğüme sevindim, hala aktifsin, ben uzun zamandır girmiyorum, maşaallah kuzuları büyütmüşsün, bizde 10 gün sonra 2 yaş oluyoruz, ne çabuk geçmiş zaman, çok şükür bugünlerimizeMaaşallah çok tatlılar Allah bağışlasın minikleri. Benim yavrular 25 aylıklar son azı diş sorunu yaşıyoruz özellikle kızımda oldukça zorlu geçiyor gece uyanmaları vs. Bunlar da benim oğlum ve kızım :) gaza gelerek kızımın saçlarını ağustosta sıfıra vurdurduk daha gür çıksın diye maalesef bi fark olmadı çaresizce uzamasını bekliyoruz artık yaptık bi kere bi hata napalım
Mrb cincikk nasılsın? Seni gördüğüme sevindim, hala aktifsin, ben uzun zamandır girmiyorum, maşaallah kuzuları büyütmüşsün, bizde 10 gün sonra 2 yaş oluyoruz, ne çabuk geçmiş zaman, çok şükür bugünlerimize
Ben ameda lactaline kullanmıştım göğüs pompası olarak memnundum bayağı. Bebek arabasını da peg perego aria twin aldım hala kullanıyorum memnunum ama ben bebekler 6 aylıkken almıştım bebek arabasını yeni doğanlar için pek uygun değil , 6 aydan sonra kullanacaksanız rahat edersiniz diğer arabalara göre hafif kompakt, kapanınca dik bir şekilde bir yere yaslamadan duruyor, açılıp kapanması kolay çocuklarım 2 yaşında hala kullanıyorum.Tecrübeli 2z anneleri yardımcı olurmusunuz bizlere... mesela hangi marka süt sağma makinası kullanalım? Bebek arabası 2z kullanışlı mı ? Tek tek mi alalım? Yatak ilk başlarda ne kullandınız?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?