2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

maşallah yavrularına sana da
Rabbim size bağışlasın Allah kimseyi darda bırakmasın hayırlısıyla tüm hamişler sağlıkla bebişlerine kavuşur inşallah

Arkadaşlar bende ikiz gebeyim. 22 haftalık. Dr. Umu değiştirmek istiyorum. Bahar hastanesinde gönül hanıma gidiyordum ama artık gitmeyi düşünmüyorum. Ikiz gebelik konusunda tecrübeli hastane ve doktor tavsiyeleriniz varmı. Ilk gebeliğim ve çok tereddüt ediyorum. Sigorta hastaelerinden de korkuyorum. özel hastanelerinde faturalarından korkuyorum. Gün geçtikçe endişenleniyorum. Hangi doktor hangi hastane düşün düşün karar veremedim. Strese girdim. Doğum ücretleri. Doğum korkusu hastane masrafları falan kafam karma karışık. Allah rızası için tavsiyelerinize ihtiyacım var.

cnm bende bahar hastanesinde doğumumu yaptım mecburen tanıdıklar sayesinde benim başıma çok olaylar geldi ilk önce çoğul gebelikte uzman sühendan benderli zübeyde hanımın doktoruydu şiddetle onu tavsiye ediyorum ben 15 haftama kadar jimerde takibimi yaptırdım sonra medikalparka geçtim keşke demek iyi değil ama işte değiştirmeseymişim 30 haftalık doğum yaptım ikizlerim suyumun gelmesiyle doğdular acil olarak şevket yılmazın kadın doğumuna gittim kabul etmediler küvez yoktu tam 5 saat doğumhanede bekledim bursa da hiç bi hastane kabul etmedi, neymiş küvez yokmuş sonradan öğreniyosun tabi problemli bebekleri özel hastane bile olsa kabul etmiyor zar zor bahar hast.başhekimlik falan ambulansla baharda doğum yaptım nagihan hn girdi doğumuma hamileliğimde hiç bi şekilde oraya gitmedim üstelik kızım 40 gün oğlum 80 gün küvezde kaldı ALLAH a şükür şuan iyiyiz çok badireler atlattık verdiğim isme bi git derim...çok anlatılcak şeyler var en kısasını yazdım dikkat et doktorunla küvez işini en başta konuş illaki benim yaşadıklarımı herkes yaşacak diye bişey yok ama ikiz gebelik başlı başına erken doğum habercisi......

bende jimerde cenk aşkalliye takibe gidiyordum ve jimerde doğum yaptım..hiç bir şeyi riske atmadan gayet güzel takip etti,ne gerekiyorsa onu yaptırdı ve sorunsuzca bebeklerimi kucağıma aldım...ücretler konusunda doğru söylüyorsun..gerçekten az değil..ikiz bebeklerde ihtiyaçları düşünürsek hastane ücretleri bi o kadar insanı zorluyor..bence imkanın varsa jimere devam et...küvez sayısı oldukça fazla ve yenidoğan bebekten küvez parası alınmıyor...doğum ücreti 3000-3500 lira...muayene ücretleri de ssklıya 75 lira...10 gün içinde gidersen ücretsiz...kan idrar tahlilleri de 10-15 lira falan tutuyo...bence bi kere düşün..

merhaba hanımlar
hepinize tek tek maşallah diyorum...
benim en büyük dileğim ikiz çocuk sahibi olmak sağlıklı hayırlı
acaba sizlerin hamileliği doğal yoldan mı oldu yoksa yardımcı tekniklerle mi
benim eşimin sperm morfolojisinde ve hızında problem var
morfoloji %1 hız %5
aşılama yapmadılar zaman kaybı diye
1.5 sene eşim neler neler kullandı belki düzelme olmuştur
bu zamana kadar hamile kalamadım
doktor microenjeksiyonu önerdi bakalım artık
eşim bi türlü yanaşmıyor biraz daha deneyelim diyor her ikimizde 28 yaşındayız...
neler önerirsiniz arkadaşlar

bir an önce micro denemelisin morfolojinin çözümü yok ve doğal yolla oluşan gebelikleri düşük ile sonuçlanabiliyor..yaş ilerledikçe kadında yumurta kalitesi de düştüğü için uğraşmak zorunda kalabilirsin...kadının sağlığı yerindeyse bence tüp bebek yöntemleri güzel sonuçlar veriyor...sonuçta bebeği kadın taşıyor...ben istanbulda 29 mayıs hastanesinde yaptırdım ve ikiz bebeklerimi bekliyorum

burası artık iyice sessizleşti.bizim haftalardaki bütün arkadaşlar sanırım doğum yaptı.şimdi benimle aynı haftalarda olan doğum yapmamış arkadaşlar yokmu.bir benmi kaldım şimdi.

merhabalar ...
benim normalde bugün adet olmam gerekiyordu
son adet tarihim 17 ocak normalde 26 günde bir oluyorum
adetlerimden 4-5 gün önce kahverengi akıntım olurdu bu sefer sadece 1 defa çoook açık renkte peçeteye gelecek kadar oldu
oda dün
kasıklarımda hafif ağrılar var başka bi belirti yok acaba mı diyorum hamile olabilir miyim
yanıtın için çok teşekkür ederim zaten aklımızda dediklerin

burası artık iyice sessizleşti.bizim haftalardaki bütün arkadaşlar sanırım doğum yaptı.şimdi benimle aynı haftalarda olan doğum yapmamış arkadaşlar yokmu.bir benmi kaldım şimdi.

hayır zeynepcim bir sen kalmadın bende varım aynı haftada olan iyice ağırlaştım bikaç hafta daha dayanabilirsek ben ve bebeklerim iyi olur bakalım görücez

zeynepcim yalniz degilsin tatlım. benim de suyum geldi sancilar hastane falan derken 35 haftalik oldum. ben edirneliyim ama dogum icin 1 aydır istanbuldayız. tlfdan yazmak zor oldugu icin cok sık yazamıyorum ama sürekli takip ediyorum. dogumumu önümüzdeki cumartesi yani 18 şubatta yapacagım kısmetse. aslında bu hafta da alabilirim dedi dr ama ben 36yı da doldurmak istedim. sanırım sırada ben varım. topigin kurucusu benim ve bu günleri gördüğüme inanamıyorum :) sen kaç haftalıktın cnm?

şunu söylemeliyimki bu işler sabır ve inanç işi...inanki her ay bekleme seni strese sokmaktan başka işe yaramıyor..stres senin periyodunu zaten değiştiri anlayamazsın o yüzden tam olarak gününü...öncelikli önerim bu günleri saymayı bırak..adetin şöyle 5 gün gerçekten geçsin...22 ocak yani...o zaman bir test yap ve kesin olsun...öncesindeki her adet belirtisi gebelik belirtisiyle neredeyse aynı...bunu anlamaya imkan yok...eğer tedaviye başlarsanda hep "olacak" de lütfen..."olacakmı acaba" bile deme...

selam kızlar, hepinize iyi pazarlar diliyorum. Benim pek keyfim yok 26.haftamdayım haftaya iş hayatım son. çalışamayacağım. doktor bol bol dinlen dedi. çünkü 27.haftadan itibaren risk başlıyormuş. eve kapanmak kolay değil elbet. ama bebişler daha öncelikli sonuçta. çok duygusallaştım asabileştim ağrılarımda başladı sabaha kadar wc ye gidiyorum. geçici durum elbette atlatıcaz. sizinde canınızı sıkmak istemiyorum daha fazla . kendinize çok iyi bakın.

hayır zeynepcim bir sen kalmadın bende varım aynı haftada olan iyice ağırlaştım bikaç hafta daha dayanabilirsek ben ve bebeklerim iyi olur bakalım görücez

yalnız olmadığıma çok sevindim meldir.üç kişi kaldık o zaman yokmu arttıran. aynen bende çok ağırlaştım Allah yardımcımız olsun canım.inşallah en az 36 ı buluruz hayırlısı olsun bakalım .yarın benimde kontrolüm var umarım herşey yolundadır.artık hiç iş yapmıyorum hep yatıyorum.senin rahminde ağrı varmı.benim rahmimde ağrı var baya.kasıklarımda ara sıra oluyor çok oturursam senin durumun nasıl.benimle aynı haftada olduğun için merak ediyorum seni.

ben senin doğum yaptığını zannediyordum canım.o yüzden seni saymamıştım.valla suyun geldiği halde bu haftaları gördün maşallah diyim.inşallah artık doğsalar bile küveze girmezler.bende 33 haftalık oldum bakalım 34e girdik ah keşke 36 37 i görsem öyle mutlu olucamki hayırlı olsun hepimiz için.
bide melittadan haber yok oda doğum yaptımı acaba.

meraba arkadaslar doom yapan arkadaslara hayirli olsun .... hamile olanlarada ALLAH salikla kucaklarina almayi nasip etsin ..... bende ikizlere hamileyim 10 haftalik .. tup bebek tedavisile hamile kaldim daha cok yeni ... sizin bilgileriniza ihtiyacim var gecen hafta biraz kanamam oldu ve ben cok korktum has. gitim bebisler iyidi ve simdi kanamada durdu ama ben halen korkuyorum bise olur diye .... sizlerde yasadinizmi boyle seyler ..........

canım bende tüp bebekle ikizlere hamile kaldım. kaç kez kanamayla hastaneye gittik. ama şükür hiç bişey olmadı. biiyorum insan çok tedirgin oluyor ve korkuyor. 16. haftadan sonra bitti benim kanamam. şükür şimdi 24.haftamız da bitti. ama sürekli yattım. neredeyse hiç kalkmadım. sen tedbirini al, kendine çok dikkat et. Bide Rabbim izin verirse hiç birşey olmaz Merak etme.

cevap verdiyin icin tesekurler cevremde hic ikiz hamile yok ondan kima danisacami bilmiyorum birde okuyorum tup bebekte tehlike cok oldunu .... biraz tedirginim korkuyorum iki yillik tedaviden sonra kavustum onlara ..kanamamin ilk gununden beri yatiyorum bu hafta carsamba gunu olmustu halen yatiyorum ..16 subat dok. kontrolum var sabirsizlikla bekliyorum iyi olmalarini gormek icin .... masala 24 haftan bitmis ALLAH salikla kucana almayi nasip etsin

slm ben de 32. haftadayım inşallah 37 yi görürüm kocaman bir göbeim var bir kızım bir oğlum olacak inşallah son zamanlar zormuş acayip sırtım ağrıyor benim herkese Allah kolaylık versin.

slm ben de 32. haftadayım inşallah 37 yi görürüm kocaman bir göbeim var bir kızım bir oğlum olacak inşallah son zamanlar zormuş acayip sırtım ağrıyor benim herkese Allah kolaylık versin.

AMINNNNNNNNNNNNN ... 32 haftaliksin ALLAH tamamini erdirsin hamilelik boyunca nekadar kilo aldin .........

cnm melittayı ben de cok merak ediyorum ama onun haftası benden de öndeydi zannediyorum yapmıstır dogumunu. allah hepimizim yardımcısı olsun. bana gelince cok heycanlıyım artık. her gece rüyamda dogim yaptıgımı görüyorum. hormonlarım tavan yaptı sanırım sürekli aglamak geliyor icimden. son 5 günüm hayırlısıyla. gecmek bilmiyor ve iple çekiyorum onlara kavuşacagım anı. kısmetse epidural sezeryan olucak. dualarınıza ihtiyacım var..

NURTENCB sen nasılsın canım? bebislerin nası? kilo almaya basladılar mı? bakımları zor mu? merak ediyorum seni.. kısmetse benim de son 5 günüm ama bizim bebeklerimiz biyolojik olarak aynı yaşta çünkü aramızda sadece 2 gün mü ne vardı degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…