• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

yaaa kızlaaar sol yumurtalığımda ve sol arka bel boşluğumda ağrı oluyor.adet sancısı gibi mayhoş ama rahatsız edici bir ağrı:((( bu arada takvimden hesapladım normalde adet dönemimmiş...bundan kaynaklanıyor olabilir mi??? 22+6 dayım bu ağrılar normal mi sizce?siz hiç yaşadınız mı bu tip ağrılar?bende hiç olmazdı böyle ağrı çok canım sıkıldı:((((

selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Bu kötü hava şartlarında sakın dışarı çıkmayın. ressamcığım bende 24 + 4 haftalığım aynı ağrılar bendede oluyor. doktor normal dedi regl ağrısı gibi ağrılar oluyormuş. benim bu aralar karnım çok sertleşiyor fena haldeyim . bebekler büyüdükçe işimiz zorlaşıyor elbette. kendini yorma bol bol dinlen tatlım .hepiniz sağlıcakla kalın görüşmek üzere.

selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Bu kötü hava şartlarında sakın dışarı çıkmayın. ressamcığım bende 24 + 4 haftalığım aynı ağrılar bendede oluyor. doktor normal dedi regl ağrısı gibi ağrılar oluyormuş. benim bu aralar karnım çok sertleşiyor fena haldeyim . bebekler büyüdükçe işimiz zorlaşıyor elbette. kendini yorma bol bol dinlen tatlım .hepiniz sağlıcakla kalın görüşmek üzere.

sağol cnm cevabınla içime su serptin biraz olsun.bende şöyle bir hesapladım adet dönemime denk geldi..inan zaman ilerledikçe değişik ağrı çeşitleri çıkıyor ortaya..sanırım bu durum ilerleyen tarihlerde dahada şiddetlenicek:26: süreklide yatıyorum aslına bakarsan.yatmasam ne olurdu merak ediyorum:1::1:

merhaba arkadaşlar bana doktor 14 şubata gü vermişti.benmk,ler 2 şubatta geldiler.yani 35 haftalıkken.artk nete giremem heralde çok yorucuymuş bu günler ama olsun onların bi gülücüğüne değer.oğlum 2250, kızım2550 doğdu(işin ilginci 1hafta önce kıza 2500,oğlana 2600 demişti doktor.yani ultrasonlar yanıltıcı olabilir).küveze almadıLAR.sezeryanla oldu suyumun gelmesiyle,1.5 saatte falan doğum bitti tabi biraz ameliyyat öncesi ağrımm oldu ama sonrasını hatırlamıyorum.gözlerimi açtığımda 2 tane bebiş yanımdaydı.çok güzel bi duygu allah sizede yaşatsın.çok dua edin.aklınızdayken hemen ben epilepsiym uykusuzluk tetikliyor bayılmaları.çok dua lütfen

bu arada moralim düzelsin teselli olsun 10 11 kilo falan almıştım.eve geldiğimde tartıldım.7 küsür kilo vermişim.kiloları kafaya takmayın yani.çok dua edin

merhaba arkadaşlar bana doktor 14 şubata gü vermişti.benmk,ler 2 şubatta geldiler.yani 35 haftalıkken.artk nete giremem heralde çok yorucuymuş bu günler ama olsun onların bi gülücüğüne değer.oğlum 2250, kızım2550 doğdu(işin ilginci 1hafta önce kıza 2500,oğlana 2600 demişti doktor.yani ultrasonlar yanıltıcı olabilir).küveze almadıLAR.sezeryanla oldu suyumun gelmesiyle,1.5 saatte falan doğum bitti tabi biraz ameliyyat öncesi ağrımm oldu ama sonrasını hatırlamıyorum.gözlerimi açtığımda 2 tane bebiş yanımdaydı.çok güzel bi duygu allah sizede yaşatsın.çok dua edin.aklınızdayken hemen ben epilepsiym uykusuzluk tetikliyor bayılmaları.çok dua lütfen

hayırlı olsun canım! nasıl oldu dogumun suyunmu geldi birden? ve sende rahim agzını ölçüyorlarmıydı?
ben suan 35 + 2 haftalıgım ve 36 haftaya kadar gelmezlerse doktorumla persembe gunu yani 36 haftalık olunca bir tarih belirleyecegiz sezeryan için.
bende rahım agzı kısalması var suan 1 cm de ama doktoruma göre 36 haftaya kadar dayanırlar inşallah!! 36 dan önce dogunca küveze girmeleri gerek dedi inşallah erken olmazlar cunku bana göre kilolarida az, biri 2040 digeri 2360...

Arkadaslar nasılsınız?bayadır siteye giremiyordum.gecmısı okuyamadım.dogum yapan arkadaslar varsa allah analı babalı büyütsün.
kızlar cok zormus ya vallahi ikiz bebek bakımı.bi biri aglıyo sonra digeri aglıyor.bazen ikisininde aynı anda agladıgı oluyor.gece cok sık uyanıyorlar.hamıle arkadaslar bol bol uyuyun.sıze tavsıyem sonra uykuya hasret kalırsınız benım gibi :)
ha bırde kahvaltı ve yemek saatını bı bılıyorlarkı hemen uyanıyorlar.anlıyacagınız bana uyumakta yok yemek yemekte yok.allahtan esım cok yardımcı oluyor.ara sırada annem gelıyor.subatın 14 de 2 aylık oluyor kızlarım.kızımın bırınde göbek fıtıgı var.doktorumuz 2 yada 3 aya kadar kendılıgınden gecer dedi.ınsallah gecer de amelıyata falan gerek kalmaz.dua edın arkadaslar kendılıgınden gecsın.
ben ıkız bebek ıstemıstımde bu kadar zor oldugunu bılmıyordum.ama şuda bı gercek cok tatlılar cok sevımlıler bı bakısları var benı öldürüyor ikiside.kızlarımın ıkısıninde gözleri yesil.neyse arkadaslar ben kacıyorum.hamıle arkadaslara tavsıyem bol bol uyuyun dınlenin arkadaslar.Allah hepimizin yardımcısı olsun aminnnn...:49::49:

güle güle büyüt bebişlerini canım.kilolaları iyiymiş.ultrason yanlış söylüyor biraz kiloları.zannedersem ancak doğunca gerçek kilolarını öğrenicez.sanada çok geçmiş olsun canım epilepsiyi iyi bilirim.benimde küçükken vardı.ama geçti benimki yaklaşık 15 senedir yok çok şükür.uykusuz kalmamaya çalış.tabi demesi kolay.uykusuzluk yorgunluk sütün gelmemesine neden oluyormuş.bu yüzden loğusa döneminde dinlenmek gerekiyormuş.nasıl dinleneceksek bilmiyorum açıkcası.yardım eden birinin olması şart ilk günlerde.

benimde bugün kontrolüm vardı.şimdilik çok şükür herşey normal dedi.kilolarına artık pek inanmıyorum o yüzden yazmıyorum.nst ye girdim normalmiş bebeklerin de suyu iyiymiş.ama sakın bişey yapma dedi.otur yat sürekli dedi.eşim martın 1inden sonra izin alabiliyor.ah keşke durabilsek o zamana kadar ne kadar güzel olacak.doğumu ankarada yapıcam çünkü.

slm arkadaşlar 34w haftada bende bebeklerime kavuştum. Çok korkuyordum daha erken diye maşallah korktuğum gibi olmadı Herşey çok hızlı gelişti kontrola diye gitmiştim doktorum açılmamın olduğunu söyledi ve ogün beni bırakmadı küveze girmediler çok şükür Benimde hiç zamanım kalmıyor çok uykusuzum ama harika bir duygu allah dayanma gücünü veriyor Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun Sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin rabbim hepsini

benım adete 2 gün kala 130 cıktı kande degerım ıkız olabılır dedı doktor ama kesın bısey demedı lakın ıcımdekı korku gecmıyo lutfenn yardımcı olun sızlerde degerlerınızı bnmle paylasırmısınız sızın kac cıkmıstı ve nezaman kı testınızde bellı olmustuu arkadaslar lutfen yardım adetten ıkı gun once 130 cıkması cok mu yuksek bı rakam?

benım adete 2 gün kala 130 cıktı kande degerım ıkız olabılır dedı doktor ama kesın bısey demedı lakın ıcımdekı korku gecmıyo lutfenn yardımcı olun sızlerde degerlerınızı bnmle paylasırmısınız sızın kac cıkmıstı ve nezaman kı testınızde bellı olmustuu arkadaslar lutfen yardım adetten ıkı gun once 130 cıkması cok mu yuksek bı rakam?

benim adetten 4 gün önce 499 çıkmıştı bence ikiz demek için çok erken...

hayırlı olsun canım! nasıl oldu dogumun suyunmu geldi birden? ve sende rahim agzını ölçüyorlarmıydı?
ben suan 35 + 2 haftalıgım ve 36 haftaya kadar gelmezlerse doktorumla persembe gunu yani 36 haftalık olunca bir tarih belirleyecegiz sezeryan için.
bende rahım agzı kısalması var suan 1 cm de ama doktoruma göre 36 haftaya kadar dayanırlar inşallah!! 36 dan önce dogunca küveze girmeleri gerek dedi inşallah erken olmazlar cunku bana göre kilolarida az, biri 2040 digeri 2360...

sağolasın evet yatarken suyum gelmeye başladı azar azar.sanki küçük tuvaletni yapar gibi ama engel olamıyorsun biraz durdu sonra devam.evde hasta bezi vardı almıştım lazım olur diye.hemen onu taktım çok ii oldu.eşimi aradım o gelesiye giyindim.sonra hastane.doktora açıklıkla ilgili cm.faln hiç sormamıştım.ama suyum geldi deyince rahme baktı açılma başlADI dedi hemen alalım dedi.küveze girmediler.şimödi bebişler ağlıyor sorun varsa cevaplarım.

güle güle büyüt bebişlerini canım.kilolaları iyiymiş.ultrason yanlış söylüyor biraz kiloları.zannedersem ancak doğunca gerçek kilolarını öğrenicez.sanada çok geçmiş olsun canım epilepsiyi iyi bilirim.benimde küçükken vardı.ama geçti benimki yaklaşık 15 senedir yok çok şükür.uykusuz kalmamaya çalış.tabi demesi kolay.uykusuzluk yorgunluk sütün gelmemesine neden oluyormuş.bu yüzden loğusa döneminde dinlenmek gerekiyormuş.nasıl dinleneceksek bilmiyorum açıkcası.yardım eden birinin olması şart ilk günlerde.

benimde bugün kontrolüm vardı.şimdilik çok şükür herşey normal dedi.kilolarına artık pek inanmıyorum o yüzden yazmıyorum.nst ye girdim normalmiş bebeklerin de suyu iyiymiş.ama sakın bişey yapma dedi.otur yat sürekli dedi.eşim martın 1inden sonra izin alabiliyor.ah keşke durabilsek o zamana kadar ne kadar güzel olacak.doğumu ankarada yapıcam çünkü.
sağolasın inş.senndew kolay olur istedklern hayılısıyla olur hastalık için dua et

merhaba kızlar. benimde 36+4. haftamızda canım kızlarım 04.02.2012 günü dünyaya geldiler. bir kızım 2.200, diğeri 2.460 gram. küveze girmediler. bugün sabah eve geldik. allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah, çok güzel bir duygu...

merhaba kızlar. benimde 36+4. haftamızda canım kızlarım 04.02.2012 günü dünyaya geldiler. bir kızım 2.200, diğeri 2.460 gram. küveze girmediler. bugün sabah eve geldik. allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah, çok güzel bir duygu...

hayırlı olsun...allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasıp etsin...

tebrik ederim yedacığım. bebişleri taşıması zor bakması zor. allah yardımcımız olsun diyorum. ben 25+1 deyim ama şimdiden karnımda ağrılar başladı . umarım bizlerde senin kadar 35.haftaya dayanırız. çok öptüm hepinizi kızlar. güzel haberlerinizi bekliyorum.

tebrik ederim yedacığım. bebişleri taşıması zor bakması zor. allah yardımcımız olsun diyorum. ben 25+1 deyim ama şimdiden karnımda ağrılar başladı . umarım bizlerde senin kadar 35.haftaya dayanırız. çok öptüm hepinizi kızlar. güzel haberlerinizi bekliyorum.

sağolasın serenat.allah hayırlısıyla dualrımızı kabul etsin.inş.35e dayanırsınız geçersiniz de inş.ağrılar olur sıkıntı olmaz inş.doktoruna danış ama neymiş nedenmiş ihmal etme sakın.haydi sağlıcakla...

:nazar:tebrikler Allah bağışlasın yavrularını sağlıkla kolaylıkla büyüt inş. çoooookkkkk keyifli aynı zamandada çoookkkkkk zorlu günler seni bekliyor...:emir_bebek::emir_bebek::6:

slm arkadaslar bende ikiz annesiyim haftaya 38. haftam bitiyor suni sanci ile normal dogum yaptiracaklar bilginiz varmi suni sanci hakkinda cok agrili olurmu acaba cok korkuyorum

günaydın güzel anne ve anne adayları
doğumlar yine olmuş bu ayda Rabbim hepimise hayırlısını versin sağlıkla huzurla
kızlar bende 29.haftama girdim fakat hafiften belime sancılar giriyordu doktorumu aradım pre-par adındaki ilacı 6 saatte bir almamı söyledi ilacın acaip ağır yan etkileri var çarpıntı baş ağrısı nefes darlığı yapıyo bebeklerime zararı olur diye korkuyorum bu ilaçtan kullanan var mı faydası oluyor mu

merhaba...
ben de artık ikiz annesiyim :) 35+6da planlı sezeyanla kavuştum yavrularıma. kızım 1640gr, oğlum 1900 gr doğdu. biraz küçükler ama sağlık sorunları yok şükür. rabbim herkese sağlıkla yavrularına kavuşmayı nasip etsin

Back
X