• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

cnm melittayı ben de cok merak ediyorum ama onun haftası benden de öndeydi zannediyorum yapmıstır dogumunu. allah hepimizim yardımcısı olsun. bana gelince cok heycanlıyım artık. her gece rüyamda dogim yaptıgımı görüyorum. hormonlarım tavan yaptı sanırım sürekli aglamak geliyor icimden. son 5 günüm hayırlısıyla. gecmek bilmiyor ve iple çekiyorum onlara kavuşacagım anı. kısmetse epidural sezeryan olucak. dualarınıza ihtiyacım var..

ah canım ya zaman ne çabuk geçiyor değil mi???ah bu risk vardı şu vardı bu vardı derken diken üstünde gün sayarken herkes hayırlısıyla bebişleri kucağına almaya başladı....dualarımız seninle..inşallah sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucağına alıp,,tez zamanda ikiz annesi olarak aramızda görmek istiyoruz...

NURTENCB sen nasılsın canım? bebislerin nası? kilo almaya basladılar mı? bakımları zor mu? merak ediyorum seni.. kısmetse benim de son 5 günüm ama bizim bebeklerimiz biyolojik olarak aynı yaşta çünkü aramızda sadece 2 gün mü ne vardı degil mi?

ben iyiyim canım bebeklerle uğraşıyorum bugün aşımız vardı. ya bebeklerim çok kilo alamadılar cumarteesi doktora kontrole götürdüğümde az almışlar dedi ve mamaya başlamak zorunda kaldık. artık 1 öğün mama 1 öğün anne sütü veriyorum. anne sütünü de biberonla veriyorum malesef. çünkü doktor ne kadar yediklerini anlamazsın o yüzden sağıpta ver dedi. ben de öyle yapıyorum. bebekler şu an yaklaşık 2100 gram karnımda olsalar eminim çok daha kilolu olurlardı. sen bu konuda çok şanslısın bak 36. haftayı gördün. ne mutlu sana...

yalnız olmadığıma çok sevindim meldir.üç kişi kaldık o zaman yokmu arttıran. :1: aynen bende çok ağırlaştım Allah yardımcımız olsun canım.inşallah en az 36 ı buluruz hayırlısı olsun bakalım .yarın benimde kontrolüm var umarım herşey yolundadır.artık hiç iş yapmıyorum hep yatıyorum.senin rahminde ağrı varmı.benim rahmimde ağrı var baya.kasıklarımda ara sıra oluyor çok oturursam senin durumun nasıl.benimle aynı haftada olduğun için merak ediyorum seni.

ben hep yatamıyorum uzun süre yatmakta ağrı yapıyo gün içinde biraz işimi yapıyorum biraz yatıp dinleniyorum bebekler aşağıya indiği için oturmakta sıkıntı hafif ağrılarım oluyo nidilat kullanıyorum 6 saatte bir bide fazla şişkinlik var bende ayaklarımda özellikle tahlil sonuçlarında ciddi bişey yok çok şükür ama ellerde ayaklarda şişkinliğim var

arkadaslar merhaba bende ıkız hamılelıgım oldugunu ogrendım ama henuz cok erken haftaya netlesıcek dedı doktor cunku 4+5 teyım daha hepınız saglıkla bebıslerınızı kucagınıza alın ınsallah.tavsıyelerınız varsa cok sevınırım

slm kızlar biz geldikk kızlarr bugün ikili testtimizi yaptırdık çok şükür 1.1 diğieri 1.2 çıktı çok şükür ALLAHIMA bide cinsiyetini sordum biri kıza benziyo çıkıntısı yok diğeride erkege benziyo çıkıntısı var diye gösterdi ama 5. ayda kesin belli olur dedi ben şimdi bebek kıyzfetleri almak istiyorum özellikle kız kıyafetleri napcam kızlar alıyımmı bir ay daha bekliyeyimmi??:15::16:

arkadaslar merhaba bende ıkız hamılelıgım oldugunu ogrendım ama henuz cok erken haftaya netlesıcek dedı doktor cunku 4+5 teyım daha hepınız saglıkla bebıslerınızı kucagınıza alın ınsallah.tavsıyelerınız varsa cok sevınırım

slm cnm hoş geldin hayırlısı olsun inş

benim bugün pembe akıntım gelmeye başldı arkadaşlar.büyük bir ihtimal doğum yaklaştı.buradaki doktora gittik rahimde açıklık yok dedi.nstdede sancı çıkmadı.ama doktor ne olur ne olmaz sen bugün ankaraya git dedi orada bekle dedi.öğleden sonra ankaraya gidicez.hayırlısı olsun bakalım.doğumum zannedersem çok yaklaştı.bakalım ankaradaki doktor ne diyecek.hafif hafif kasıklarımda da ağrı var.kayınvalidemlere gidiyoruz.orada internet varsa girerim inşallah arada.

benim bugün pembe akıntım gelmeye başldı arkadaşlar.büyük bir ihtimal doğum yaklaştı.buradaki doktora gittik rahimde açıklık yok dedi.nstdede sancı çıkmadı.ama doktor ne olur ne olmaz sen bugün ankaraya git dedi orada bekle dedi.öğleden sonra ankaraya gidicez.hayırlısı olsun bakalım.doğumum zannedersem çok yaklaştı.bakalım ankaradaki doktor ne diyecek.hafif hafif kasıklarımda da ağrı var.kayınvalidemlere gidiyoruz.orada internet varsa girerim inşallah arada.

benim suyumla birlikte pembe bir şey gelmişti ama daha senin suyun gelmemiş. ne güzel canım ya 34. haftayı doldurdun sayılır. bu kadar durdu bebekler bi sıkıntı da olmaz herhalde. bak ben 31. haftada doğurdum şimdi çok şükür bebeklerim evdeler. güzel haberlerini bekliyoruz merakta bırakma bizi.

benim suyumla birlikte pembe bir şey gelmişti ama daha senin suyun gelmemiş. ne güzel canım ya 34. haftayı doldurdun sayılır. bu kadar durdu bebekler bi sıkıntı da olmaz herhalde. bak ben 31. haftada doğurdum şimdi çok şükür bebeklerim evdeler. güzel haberlerini bekliyoruz merakta bırakma bizi.

ankaraya geldik canım.yarın doktora gideceğiz bakalım ne diyecek.suyum gelmedi evet.kasılmada yok şimdilik.ama ne zamana kadar dayanırız onuda bilmiyorum.ama çokda korkmuyorum Allahım büyük.yarın doktordan gelince yazarım inşallah.kayınvalidemlerde internet varmış arada girebilirim.

merhaba ıkız annelerı bende aranıza geldım :) 12+3 olduk.dkrotora gittm gayet ıyı dedı durumları
fakat ıkılı zeka testı ıkızlere yapılmaz dedı bunu unutma dedı onlara
ultrasyonla bakacagız süreklı dedı..? dogrumudur kızlar ..
bırde bende bulantı falan olmadı ( maşallah) diyeyım :) bebeklerım ayrı keselerde kalp atışlarını duydum ..
fakat ben çok heyacanlı sabırsız degılım neden arkadaşlar yaa :(
böyle kendımı suçlu gıbı hıssedıyorum

selam kızlar yarın sabah doğuma gireceğim bana dua edin

Canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızlarını. Ne güzel bak şanslısın tek bebek gibi tam zamanında hemde planlı alıcaksın kucağına. Benimkiler 34haftalıktılar sabredemediler :) Hayırlısıyla kucağına al inşallah

slm arkadaşlar 34w haftada bende bebeklerime kavuştum. Çok korkuyordum daha erken diye maşallah korktuğum gibi olmadı Herşey çok hızlı gelişti kontrola diye gitmiştim doktorum açılmamın olduğunu söyledi ve ogün beni bırakmadı küveze girmediler çok şükür Benimde hiç zamanım kalmıyor çok uykusuzum ama harika bir duygu allah dayanma gücünü veriyor Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun Sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin rabbim hepsini

dogummu yaptınn bebeşkomm benimmm saglıklaaa çok sevindimmm bitanecik arkdaşımmmm :nazar:

kızlar ben de artık anneyim :) dün saat 16.45 te geldi kızlarım. 35+2 de biri 2000 digeri 2490 gr olarak dogdu. sükür saglık sorunları yok, küvöze de girmediler ama benim amelyat sancılarım beni hayli yoruyor. hala hastanedeyim fırsat bulunca tekrar yazarım..

kızlar ben de artık anneyim :) dün saat 16.45 te geldi kızlarım. 35+2 de biri 2000 digeri 2490 gr olarak dogdu. sükür saglık sorunları yok, küvöze de girmediler ama benim amelyat sancılarım beni hayli yoruyor. hala hastanedeyim fırsat bulunca tekrar yazarım..

çok sevindim canım,Allah analı babalı büyütsün,zor ama bir o kadarda güzel günler geceler seni bekliyor :) cumartesi diye bekliyorduk ama sanırım sürpriz yaptı seninkilerde benimkiler gibi..suyun mu geldi yoksa sancın mı..
kilolarıda gayet iyi maşallah..vay bee,nerden nereye geldik,tek yumurta ikizlerimiz sonunda dünyaya geldiler :) sen bol bol dinlen cnm..
sütün geldi mi..yanında kim yada kimler var..Allah kolaylık versin..gelişmeleri yaz muhakkak..

zeynep ve melitta sizden ne haberler var canlarım yaa..
herkese çok kolay gelsin,geçmişi fazla okuyamadım..doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum..bekleyenlerede sağlıklı doğumlar olsun inş..

sizlere o kadar imreniyorum ki.. ne güzel 30 lu haftalara sağlıkla ulaşmışsınız. henüz doğum yapmayanlarınıza bol şans diliyorum, inşallah en sağlıklı şekilde doğar bebekleriniz. doğan bebeklere de herşeyden önce sağlık diliyorum.bende inşallah ikiz annesi olacağım. şu an 11+5 deyiz. ama hep korku hep tedirginlik birşey olacak diye. Hyırlısıyla vaktinde ve sağlıkla doğurabilirsem ne mutlu..

Back
X