merhaba arkadaşlar...aranıza yeni katıldım ama diğer forumlar daydım...inşallah uzun bir sürede sizlerle olurum..kısaca tanımayan arkadaşlara hayatımı özetliyeyim:))
çocuksuz geçen 7 yıllık bir evliliğim vardı...5 yıldır sebepsiz interfiliteden dolayı tedavi süreçleri yaşadık...3 aşılama 1 tüp bebek tedavisi..bu arada özel bir okulda öğretmenlik yapıyordum 10 yıldır...2011 yılında beni işten çıkardılar...tedavi için para bulmamız zorlaşmıştı...bu arada önceki tedavilerden de borçlanmıştık

(( bütün kapılar yüzümüze kapanmıştı ki...eşim zorla okuldan tazminat koparabildi:))) hemen 2.tüp bebeğe başvurduk tabi...veeee sonuç pozitif:))))

o an ki duygularımı anlatamam

...birde üstüne ikiz olduklarını öğrendik

....sevincimiz 2 ye katlanmıştı:))) her şey yoluna girmişti artık...iyi ki işten çıkarmışlardı beni..hemen bir dersaneye yazıldım kpss için...hem kafa dağıtıcaktım hemde hedeflerime devam edecektim...takiiiiiii kanamalarım başlayana kadar

(( çok korkmuştum bebeklerime birşey olacak diye....sıkıntılı süreçler başlamıştı bizim için...serumlar iğneler derken artık yatağa bağımlı hale gelmiştim...panik atak rahatsızlıklarım artmıştı:18:.iyice kaygı bozukluğu başladı bende...birisi erken doğum yaptığını söylese
hemen bende doğurucam herhalde fikri oturdu ...allaha şükürler olsun 21.haftadayıııııııııııım:)))) ama en ufak kasılmalar ağrılar endişelendirir oldu beni

ailem hazırlık yapmak istiyor bebekler için ama ben korkudan kızıyorum onlara..durun bakalım bir dünyaya gelsin diyorum..hep" bir hamile kalayım tadını çıkarıcam bu kadar yılın acısının" derdim...nerdeee...hala yataktayım sadece wc ihtiyacım için kalkıyorum...günler benim için geçmiyor sanki..her geçen gün değişik değişik ağrılar yaşıyorum..sadece beni rahatlatan onların tekmeleri:))) kızımı ve oğlumu kucağıma alacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum aynı sizler gibi kader arkadaşlarım....dualarınızda olmak ümidiyle ....dualarımdasınız