- 19 Ekim 2010
- 1.091
- 1
canım benimde kocamandı parçalar hatta tamam düştü bebek dedik kaç defa hastaneye koştuk gece sabaha karşı akşam haftasonu durmadan kanıyodu. 12. haftaya kadar kanadı 12. haftada lekelenmeye ddönüşüp bıçak gibi kesildi şimdi tamAMEN KAYBOLDU ALANLAR şükürler olsun. seninde öyle olacak Allahın izni ile içini ferah tut.bu arada hastanede mutlaka kan tahlili yaptır ne durumdasın görmek adına
canım çok çok geçmiş olsun, bir an önce biter bu kanamalar sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna, ve eklemek istediğim bişey var korkma lütfen benim doktorumun da karsı 15. Haftada bu şekilde bir kanama yaşamış , drumun söylediğine göre kendi elin büyüklüğünde parçalar düşmüş rahimden ama daha geçen hafta nurtopu gibi dünyaya geldi kızı :)))
herkese günaydın arkadaşlar
sevgili brnyns çok geçmiş olsun . hastaneye yatman bence daha güvenli doktorların hemen müdahele etme şansları var her durumda ve sürekli kontrol altında için rahat olur.
benimde arkadaşlar nefes darlığı şikayetim var. ne zaman yemek yesem nefes alamıyorum ve uykusuz geceler geçirmeye başladım.
abur cubur yiyen biri de değilim sadece ölçüsünde yemek yiyorum ama tıkanıp kalıyorum. ne yersem gaz olmaya başladı. valla balona döndüm.
nec canım tetanoz aşısından şikayetin oldu mu? ağrın hemen geçti mi?
bende yarın yaptırmayı düşünüyorum.
Canim ya okurken vallaha odup patladi cok sukurki minigimiz iyiymis,inan icim rahatladi...bence hastaneye yatman cok yrinde bir karar,simdi artik surekli kontrol atinda olacaksn en azindan ben sevindim...tabi kolay degil hastanede yatmak ama eger guvende olacaksan senin icnde bebgin icinde en iyisi...bizze mutlaka yaz olurmu merak ederiz seni...opuyoruz cnm...
canım benim umarım daha iyisindir. bir arkadaşımında aynen süt gelmişti ama onun fazla değildi. sardı bir süre sonrasında geçmişti.
yakın zamanda düzelir inşallah.
canım kanamalar devam ediyorsa hastane en iyisi senin bebeğin için.
hiç canını sıkma bol bol yat dinlen arkadaş edin :)
aklında burda olmasın arkandan dedikodunu yaparız bol bol
EVİM EVİM GÜZEL EVİM...........
nihayet dün evime geldim çok özlemişim...
2. döneme başladık bakalım. bu dönem neler bekliyor bizi
kızlar ben yattım hastaneye ama sabaha kadar uyumadım zaten kanamalar uyutmadı en son dün bi parça daha gece düştü şimdi serum takıldı mşlhhh 1000 ml bu ne zaman biter dedim çıkana kadar hep bitince takılcak dedi :S progestan iğne yapıldı aynı proluton gibi mşlh var :)kalkmak yasak hee bide kan pıhtılaşmasıyla ilgili sorun yaşıyorum acıbademdeki dr.farklı sölüyo diğer dr.farklı ikiside mantıklı ama hemotoloji uzmanına görünmem gerekmiş oda ne özel nede sgk ödüyo çokda pahalı haberiniz olsun :) ve dr.peşimde koşoyosun öl her zaman bulunan dr.lar değil 2 saat bi yerde 4 saat bi yerde randevusuz hiç kabul etmiyolar bizde ne yapcağımızı şaşırdık neyse bakalım serum rahim kasılmaları rahatlıycakmış falan filan hee bua arad kanama alanım biri bitti derken diğeri büyüyo anlamadım bebeğim onu hiç sormayın teyzeleri çok fena sabah 7 de baktık uyumuyo eli kolu durmuyodu artık yenik düştü yorgunluğa sanırım akşam uyumaya başlamışki baktık kıyamma yatıyo öle ya çok üzülüyorum öle böle değil ben bu kadar ağrı sıkıntı yaşıyorum o küçücük canıyla içerde yaşama kalma mücadelesi veriyo buda benim zırıl zırıl ağlatıyo zaten duygusallağın hat safalarını yaşıyorum ee artıkmyazışır dururuz canım sıkılıyooooooo daha ilk gün ama sanki he buradaydım gibi beni yalnız bırakmayın ne olur