2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

canım benimde kocamandı parçalar hatta tamam düştü bebek dedik kaç defa hastaneye koştuk gece sabaha karşı akşam haftasonu durmadan kanıyodu. 12. haftaya kadar kanadı 12. haftada lekelenmeye ddönüşüp bıçak gibi kesildi şimdi tamAMEN KAYBOLDU ALANLAR şükürler olsun. seninde öyle olacak Allahın izni ile içini ferah tut.bu arada hastanede mutlaka kan tahlili yaptır ne durumdasın görmek adına

canım çok çok geçmiş olsun, bir an önce biter bu kanamalar sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna, ve eklemek istediğim bişey var korkma lütfen benim doktorumun da karsı 15. Haftada bu şekilde bir kanama yaşamış , drumun söylediğine göre kendi elin büyüklüğünde parçalar düşmüş rahimden ama daha geçen hafta nurtopu gibi dünyaya geldi kızı :)))

herkese günaydın arkadaşlar

sevgili brnyns çok geçmiş olsun . hastaneye yatman bence daha güvenli doktorların hemen müdahele etme şansları var her durumda ve sürekli kontrol altında için rahat olur.

benimde arkadaşlar nefes darlığı şikayetim var. ne zaman yemek yesem nefes alamıyorum ve uykusuz geceler geçirmeye başladım.
abur cubur yiyen biri de değilim sadece ölçüsünde yemek yiyorum ama tıkanıp kalıyorum. ne yersem gaz olmaya başladı. valla balona döndüm.

nec canım tetanoz aşısından şikayetin oldu mu? ağrın hemen geçti mi?
bende yarın yaptırmayı düşünüyorum.

Canim ya okurken vallaha odup patladi cok sukurki minigimiz iyiymis,inan icim rahatladi...bence hastaneye yatman cok yrinde bir karar,simdi artik surekli kontrol atinda olacaksn en azindan ben sevindim...tabi kolay degil hastanede yatmak ama eger guvende olacaksan senin icnde bebgin icinde en iyisi...bizze mutlaka yaz olurmu merak ederiz seni...opuyoruz cnm...

canım benim umarım daha iyisindir. bir arkadaşımında aynen süt gelmişti ama onun fazla değildi. sardı bir süre sonrasında geçmişti.
yakın zamanda düzelir inşallah.

canım kanamalar devam ediyorsa hastane en iyisi senin bebeğin için.
hiç canını sıkma bol bol yat dinlen arkadaş edin :)
aklında burda olmasın arkandan dedikodunu yaparız bol bol :KK1:

EVİM EVİM GÜZEL EVİM...........
nihayet dün evime geldim çok özlemişim...
2. döneme başladık bakalım. bu dönem neler bekliyor bizi :KK1:

kızlar ben yattım hastaneye ama sabaha kadar uyumadım zaten kanamalar uyutmadı en son dün bi parça daha gece düştü şimdi serum takıldı mşlhhh 1000 ml bu ne zaman biter dedim çıkana kadar hep bitince takılcak dedi :S progestan iğne yapıldı aynı proluton gibi mşlh var :)kalkmak yasak hee bide kan pıhtılaşmasıyla ilgili sorun yaşıyorum acıbademdeki dr.farklı sölüyo diğer dr.farklı ikiside mantıklı ama hemotoloji uzmanına görünmem gerekmiş oda ne özel nede sgk ödüyo çokda pahalı haberiniz olsun :) ve dr.peşimde koşoyosun öl her zaman bulunan dr.lar değil 2 saat bi yerde 4 saat bi yerde randevusuz hiç kabul etmiyolar bizde ne yapcağımızı şaşırdık neyse bakalım serum rahim kasılmaları rahatlıycakmış falan filan hee bua arad kanama alanım biri bitti derken diğeri büyüyo anlamadım bebeğim onu hiç sormayın teyzeleri çok fena sabah 7 de baktık uyumuyo eli kolu durmuyodu artık yenik düştü yorgunluğa sanırım akşam uyumaya başlamışki baktık kıyamma yatıyo öle :KK43: ya çok üzülüyorum öle böle değil ben bu kadar ağrı sıkıntı yaşıyorum o küçücük canıyla içerde yaşama kalma mücadelesi veriyo buda benim zırıl zırıl ağlatıyo zaten duygusallağın hat safalarını yaşıyorum ee artıkmyazışır dururuz canım sıkılıyooooooo daha ilk gün ama sanki he buradaydım gibi :KK43: beni yalnız bırakmayın ne olur

kızlar ben yattım hastaneye ama sabaha kadar uyumadım zaten kanamalar uyutmadı en son dün bi parça daha gece düştü şimdi serum takıldı mşlhhh 1000 ml bu ne zaman biter dedim çıkana kadar hep bitince takılcak dedi :S progestan iğne yapıldı aynı proluton gibi mşlh var :)kalkmak yasak hee bide kan pıhtılaşmasıyla ilgili sorun yaşıyorum acıbademdeki dr.farklı sölüyo diğer dr.farklı ikiside mantıklı ama hemotoloji uzmanına görünmem gerekmiş oda ne özel nede sgk ödüyo çokda pahalı haberiniz olsun :) ve dr.peşimde koşoyosun öl her zaman bulunan dr.lar değil 2 saat bi yerde 4 saat bi yerde randevusuz hiç kabul etmiyolar bizde ne yapcağımızı şaşırdık neyse bakalım serum rahim kasılmaları rahatlıycakmış falan filan hee bua arad kanama alanım biri bitti derken diğeri büyüyo anlamadım bebeğim onu hiç sormayın teyzeleri çok fena sabah 7 de baktık uyumuyo eli kolu durmuyodu artık yenik düştü yorgunluğa sanırım akşam uyumaya başlamışki baktık kıyamma yatıyo öle :KK43: ya çok üzülüyorum öle böle değil ben bu kadar ağrı sıkıntı yaşıyorum o küçücük canıyla içerde yaşama kalma mücadelesi veriyo buda benim zırıl zırıl ağlatıyo zaten duygusallağın hat safalarını yaşıyorum ee artıkmyazışır dururuz canım sıkılıyooooooo daha ilk gün ama sanki he buradaydım gibi :KK43: beni yalnız bırakmayın ne olur

Canim hadi hayirlisi olsun dilerim ki en kisa zamanda hersey duzelir ve cikarsin hastaneden dualarimiz seninle guzelim...

Canim hadi hayirlisi olsun dilerim ki en kisa zamanda hersey duzelir ve cikarsin hastaneden dualarimiz seninle guzelim...

amin cnm inşlh
kuzum sen bana her güzelim dediğinde valla motivem yerine geliyo :KK9::KK9::KK9::KK9: şu anda tanınmıycak haldeyimde :)))

amin cnm inşlh
kuzum sen bana her güzelim dediğinde valla motivem yerine geliyo :KK9::KK9::KK9::KK9: şu anda tanınmıycak haldeyimde :)))

Cnm cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda şifa versin insallah
Hastanede 40 gun yatmış biri olarak ne durumdasın tahmin edebiliyorum ama hiç takma hepsi geçiyor normale dönüyorsun
Bebisini ve seni öpüyoruz

Cnm cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda şifa versin insallah
Hastanede 40 gun yatmış biri olarak ne durumdasın tahmin edebiliyorum ama hiç takma hepsi geçiyor normale dönüyorsun
Bebisini ve seni öpüyoruz

ya sağolsunlar gelen giden çok oldu muhabbetle zaman geçti ama şimdi herkes bitti :KK43: nasıl zaman geçicek bilmem :KK43:((( kocadan birazdan gider
yarın akşama kadar gelen arkadşım olmazsa yalnızım :KK43: ama olsun bu gün arkadaşlarım geldi gitti çok mutlu oldum sizdenden ne güzel msjlar geliyo inanınki insana sahiden çok moral oluyomuş en gerekli zamanmış kızlar iiki varsınızzzzzzzz

ya sağolsunlar gelen giden çok oldu muhabbetle zaman geçti ama şimdi herkes bitti :KK43: nasıl zaman geçicek bilmem :KK43:((( kocadan birazdan gider
yarın akşama kadar gelen arkadşım olmazsa yalnızım :KK43: ama olsun bu gün arkadaşlarım geldi gitti çok mutlu oldum sizdenden ne güzel msjlar geliyo inanınki insana sahiden çok moral oluyomuş en gerekli zamanmış kızlar iiki varsınızzzzzzzz

canım sen sıkıldıkça yaz mutlaka arkadaşlar olur cevap atarız.. hem sen yalnız değilsin ki yavruşun var :KK49: onunla konuş bol bol.. bizden bahset bizim yavrularımızı anlat ona ki doğduğunda tanısın bizi..:KK34:

cnım cok geçmiş olsun yatmışsın hastaneye hadi bakalım hayırlısı seni online görünce yazayım dedim nasıl durumlar hstane ortamı çok sıkıcıdır ma sağlığın vede bebişin için biraz sabredeceksin artık arkadaşım.
inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde evinize dönersiniz .

canım sen sıkıldıkça yaz mutlaka arkadaşlar olur cevap atarız.. hem sen yalnız değilsin ki yavruşun var :KK49: onunla konuş bol bol.. bizden bahset bizim yavrularımızı anlat ona ki doğduğunda tanısın bizi..:KK34:

cnım cok geçmiş olsun yatmışsın hastaneye hadi bakalım hayırlısı seni online görünce yazayım dedim nasıl durumlar hstane ortamı çok sıkıcıdır ma sağlığın vede bebişin için biraz sabredeceksin artık arkadaşım.
inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde evinize dönersiniz .

ya öldümmmm iğneyi önce sol elimin iç tarafına doğru taktılar 1000 litre serum 8 saate bitti ama ağrıdan zor dayandım taaa omzumu vurdu ağrısı eklem yeri dediler yeni serumu sağ elin üstüne taktılar orasıda aynı hatta daha 100 bitmeden çıkaatıp sol kolun üstüne takarken kıyamet koptu ilk takılan yer felakett acıdı damarı sıkınca acıdan ağladım şimdi sağda solda dayanılmaz ağrıyo ne yapcam bilmem
hiç keyfim yok bi serum maaf etti beni:KK5::KK5::KK5:

ya öldümmmm iğneyi önce sol elimin iç tarafına doğru taktılar 1000 litre serum 8 saate bitti ama ağrıdan zor dayandım taaa omzumu vurdu ağrısı eklem yeri dediler yeni serumu sağ elin üstüne taktılar orasıda aynı hatta daha 100 bitmeden çıkaatıp sol kolun üstüne takarken kıyamet koptu ilk takılan yer felakett acıdı damarı sıkınca acıdan ağladım şimdi sağda solda dayanılmaz ağrıyo ne yapcam bilmem

canım ya cok üzüldüm gerçekten bu serum acısını bende ilk hamileliğimde 28 haftalıkken yaşamıştım rahim kasılmalarını gidermek için cok zordu ya benim sonradan kan seruma doğru aktı falan cok kötüydü yani neyse canım acını dindirmek zor tabi ki ama bebişinle konuş hayaller kur belki biraz unutursun.

canım ya cok üzüldüm gerçekten bu serum acısını bende ilk hamileliğimde 28 haftalıkken yaşamıştım rahim kasılmalarını gidermek için cok zordu ya benim sonradan kan seruma doğru aktı falan cok kötüydü yani neyse canım acını dindirmek zor tabi ki ama bebişinle konuş hayaller kur belki biraz unutursun.

ya bi anormallik var neden bu kadar acıyo 3.damar yolu ve dayanamıyorum çok hassaslaştım galiba

kızlar günaydın bende ne uyku ne bişey sabaha kadar saat başı tansiyon kontrolü serum derken gide gele hemşireler bende uyku falan kalmadı bende tabii serum takılı kolda onun sıkıntısı 1000 litre 7 saat sürüyo :KK43: hala takılı bu 3. serum tabii ne tuvalete rahat gidebiliyosun ne başka bişey iğne yerim çok kötü :KK43:(( hava hala karanlık açılmadı mşlh bi yağmur bi yağmur :KK43:(( sıkıcı yani bide karnım ağrıyo çok ara ara adet olcam gibi yine
gelelim güzel haberlere kanamam :nazar::nazar::nazar::nazar: bu gece olmadı kırmızı renkte gelen bi sızıntı var tuvalete gidince biraz geliyo ama çok şükür parça falan gelmedi gece ve yoğun kanama eğer bu günde aynı olursa yarın inşlh çıkarır beni hem evde daha rahatım hemde doğum teminatından gidiyo şu anda para bide o dert özel sigortaların yeni müjdesi :))) offff neyse en azından doğum teminatı parası gitmez ya bu arada ferro sanol hapa başladık bu sabah aç karnınaymış bide süt ürünleri yemeyin ilaçtan sonra dediler :KK43:( kahvaltıda getirdkleri peynir zeytin :) neyse kan sayımı tahlili e idrar kültürü yapılmıştı onlar gelicek bakalım durum ne

canım geçmiş olsun. benimde damarlarım incedir hep aynı sorunu yaşarım bende. haziranda çikolata kistinden ameliyat olmuştum o zaman elim şişmişti damar sürekli tıkanıyordu serumun giden her bir damlasını hissediyrdum yaka yaka gider ii bilirim. yazdıklarını okuyunca aynı acıyı yine yaşadım Allah yardım etsin. birde söyle bebek katateri taksınlar o zaman öyle olmuyor. benim birinde öyle yapmışlardı rahat ettim. normal katater büyük olduğu için birde damar ince olunca zor oluyor. tekrar geçmiş olsun canım...

kızlar günaydın bende ne uyku ne bişey sabaha kadar saat başı tansiyon kontrolü serum derken gide gele hemşireler bende uyku falan kalmadı bende tabii serum takılı kolda onun sıkıntısı 1000 litre 7 saat sürüyo :KK43: hala takılı bu 3. serum tabii ne tuvalete rahat gidebiliyosun ne başka bişey iğne yerim çok kötü :KK43:(( hava hala karanlık açılmadı mşlh bi yağmur bi yağmur :KK43:(( sıkıcı yani bide karnım ağrıyo çok ara ara adet olcam gibi yine
gelelim güzel haberlere kanamam :nazar::nazar::nazar::nazar: bu gece olmadı kırmızı renkte gelen bi sızıntı var tuvalete gidince biraz geliyo ama çok şükür parça falan gelmedi gece ve yoğun kanama eğer bu günde aynı olursa yarın inşlh çıkarır beni hem evde daha rahatım hemde doğum teminatından gidiyo şu anda para bide o dert özel sigortaların yeni müjdesi :))) offff neyse en azından doğum teminatı parası gitmez ya bu arada ferro sanol hapa başladık bu sabah aç karnınaymış bide süt ürünleri yemeyin ilaçtan sonra dediler :KK43:( kahvaltıda getirdkleri peynir zeytin :) neyse kan sayımı tahlili e idrar kültürü yapılmıştı onlar gelicek bakalım durum ne

yazarken dedim herkes uyuyordur şimdi baktım sende uyanıkmışın. hastane ortamı nekadarda olsa zor ve sıkıcı olyor ama sen yinede dinlenmene bak geçecek hepsi inşaallah. bebişinle muhabbet et annesi bak o seninle hep. o hap kan hapı sanırım bende kullandım.

canım geçmiş olsun. benimde damarlarım incedir hep aynı sorunu yaşarım bende. haziranda çikolata kistinden ameliyat olmuştum o zaman elim şişmişti damar sürekli tıkanıyordu serumun giden her bir damlasını hissediyrdum yaka yaka gider ii bilirim. yazdıklarını okuyunca aynı acıyı yine yaşadım Allah yardım etsin. birde söyle bebek katateri taksınlar o zaman öyle olmuyor. benim birinde öyle yapmışlardı rahat ettim. normal katater büyük olduğu için birde damar ince olunca zor oluyor. tekrar geçmiş olsun canım...

valla cnm benim normalde damar sıkıntım yoktu ya bunlar tesadüfmüdür nedir 2 side beceremedi sanki bende söledim mavi olandan taksanız bu pembeler kalın ondan acıtıyo die el olduğu zaman pembe takılması gerekiyomuş kola mavi olandan takılıyomuş şimdi kolumda açıldı ve mavi o okadar acıtmadı daha iim şimdi ama işte sıkıntıya hiç gelemiyorum ben sabaha kadar dön dur kolumda onla bide uvalet fıtırdımmm :))

çok geçmiş olsun canım hastanede olman kontrol açısından beni çok rahatlattı açıkçası bide bebişi sürekli görebiliyo olmak moral oluyo insana
el üzerinden takmaya çalışılınca serum çokkkk acıyo benim 2 defa damarımı patlattılar kız utanmadan yine elimin üstünden takmaya çalışınca kavga ediyodum neredeyse kol o denli acımıyo
bebeğininsağlığının yerinde olmasına çok sevindim maaşallah kuzucuğuna bunla geçecek Allahın izni ile sen içini ferah tut Allaha emanet olun ikinizde sakın sıkılma kendini yalnız hisssetme biz buradayız:))

kızlar şimdi kan sonucum geldi kan değerlerim baya düşmüş ferro sanol günde 2 tane dedi bide bi ilaç daha verdi idrar kültürü içinde bekliyorum heee bide tansiyon 9.6 gerçi benim normaldede düşüktür ama ölçüldüğünden beri 1 kademe ne arttı ne eksildi hamilelik işte böle bişey :)))
kaldığım kat doğum yapanlar var gece gündüz valla bu bızdıkların sesinden durulmuyo belki 20 ye yakın oda var ve 16 sı kesin kızdır :) bu sene kız senesimi ne hepside çok cadııı viyak viyak ayy dün gece acaba dedim vazmı geçsem :pPP şaka şaka onlar ağladıkça inanın heycan bastı benimkide böle olcak yaza die

brayns cnm bnm günaydın diyecem sana ama sen uyumamışsın bilee...sıkıldığını,kolunun acısını biliyorum sana sadece tek bir cümle söylemek istiyorum bu cümlemle belki daha sevecen bakarsın hastaneye...eğer hamile kalsam ve sağlıklı bir bebeğim olsa doktor 9 ay eve gitmeyeceksin bu yatakta yatacaksın dese sana yemin ediyorum mutluluktan uçarım...

canım benim en yakın zamanda geçer inşallah.

"kontrol panaline" tıkla.
orda solda "profili düzenle" var ona tıkla.
sayfada "çizelge" kısmındaki yazıyı sil ve değişiklikleri kaydet.
hepsi bu kadar.

Canim sut olayini duyunca cok uzuldum dilerim en kisa zamanda normale donersin hem ruhen hem bedenen zor bir durum...cizelgeni profilimden girip cizelge kismndan sileceksin canim...dilerim saglikla hazir oldugunda en kisa zamanda cizelgeni tekrar koymak nasip olur...

çok teşeşkkürler kızlar bugun 14+3 müşüm silecem hemen çünkü bni çok üzüyor....artık göz kapaklarımı açamıyorum acıdan ve şişliğinden...

canım benim ya Rabbim en kısa zamanda hafifltsin acını sağlıkla göndersin bebeğini arkadaşımm

X