2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

brynscim canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine Allahım yavrunu, yavrularımızı korusun inşallahhhh..

pınarcım senin nazlı prensesin 2 isim düşünürseniz biri nazlı ya da naz olabilir :) biz kız olsaydı elif düşünüyorduk belki 2. isim olarak su ya na naz. elif naz, elif su.. erkekte kararsısız daha.. siz ne düşünmüştünüz?

Cook sagolun kızlar,sayenizde moral buldum dünden beri,bugün iyiyiz cook şükür,evet canlarım hepinizin ve benimde kararım zaten alllah korusun tabi öncelikle,inş.bi daha olmazda,olursada hemen dr koşarım zaten..ilginiz için cok sagolun..bu topiktede arkadaşlık iyiymiş,herkes birbirine cevap yazıyo,cok sevindim..inş.iyi haberler vermeye devam ederim.bi arkadaşım sormuştu ikizmiydi diye,(hatırlayamadım adını:))evet canım rabbim nasip ederse ikizim olcak inş.saglıkla:))sevgiler hepinize..rabbim hepimizi korusun..

Canım coook gecmiş olsun sanada,dün bende de lekelenme,agrı,acı vardı..idrar yapıyom diye kahverengi akıntı yapıyodum ve canım cok acıyodu..hemen 2 dr umuzda aradık korkulcak bişey yok normal dediler,normal dr muz kontrole gittigimizde pruloton igneden vermişti ama ben kanamam yok diye yaptırmamıştım,,dün o igneyi yaptır dedi eşimde yaptı igneyi,ama nasıl acıtan bi igneymiş dün gördüm,hala acıyo,3günde bir yaptır dedi bize yaptırcaz bakalım,igneden sonra cok şükür rahatladım,iyiyiz..seninle aynı gün mü rahatsızlandık biz şimdi(allah korusun senide meleginide bütün hamileleride inş.bende yatıp dinleniyorum,sende aynısını yapmaya devam et canım..inş.korkulcak bişey yoktur bi daha da olmaz,,korkusu bile yetti(rabbim yardımcımız olsun..cook öptüm,sevgiler canım

kuzumm nasılsın özledim seni.......
güzel fikirler canım not aldım bunlarıda:))

canım benim yaz derken yaşadıklarını demek istememiştim.yani bizden kopma ne bileyim aradada olsa kendinden haber ver demek istemiştim lütfen rahatsız olma . çok sevindim iyi olmana Rabbimin izni ile daha güzel olacak herşey hep dualarımdasın.

ayy evet ya 2 haftada olsa o kadar alışmışız ki erkeğe. hele eşimi görmeliydiniz dumur oldu resmen hahaha:))
güzel isimler bunlarıda not aldım arkadaşım

nec kuzumm zaten nazlı ya benim kızım naz çok istiyorum ama dahada nazlanır diye korkmuyo değilim:))
erkek için ali kaan düşünmüştük..

ohh çok sevindim iyi olmana bunşlagelmiş geçmiş olsun biraz daha sabır canım 12 hafta bi dolsun çok rahatlayacaksınız Allahın izni ile..

Son düzenleme:

cnm merhabalar
evet ınsallah kızım oluyor teyzesı :) valla bızım merkezde 3 umuzun de kız oldu. tesaduftur dıye dusunuyorum. ya da kızlar daha guclu embrıyolar olusturuyor

bız de senı opuyoruz cnm bnm

teşekkür ederim canım bende senin iyileşmene sevindim umarım daha da toparlanırsın.

cnm bnm coook tşk ler cok sukur daha ıyıyım artık ben
ben de aramızda olmanı cok ısterım eskısı gıbı tabı senı rahatsız etmeyecekse. senın yenı tedavı surecını de heyecanla beraber takıp ederız

cok optum senı cnm

çok çok geçmiş olsun canım yat dinlen 12.haftan bitene kadar

merhaba arkadaşlar nasılsınız kızlarımız oğluşlarımız nasıllar ben de bu cuma günü kontrole gidicem inşallah cinsiyetini öğrenirmiyim acaba çok merak ediyorm::)

canım inş bir sorun çıkmaz.pınarın dediği gibi üzülmeyeceksen hep yorum yap bize.tıp okadar ilerlediki azim olduktan sonra herşeyi başaracağına inanıyorum.canım ayrıca sana özelden msj attım haberin olsun.

canım benimde ikiz.ikizlerde böyle sorunlar yaşanıyor ben 10 haftalığa kadar her hafta kanamam oldu.hatta birinde kesin düştü dedim ondada kalp atışlarını duydum.şimdi bebişlerimin hareketlerini hissettikçe aklım gidiyor Allahım inş. sağ salim kucağımıza almayı nasip eder.bol bol dua oku canım Allah onları korur sen merak etme ama çok dikkat et sürekli yat 12 haftalığa kadar ben yeni yeni iş yapıyorum.

canım çok geçmiş olsun inş biran önce iyi olursun.bol bol yat ve dinlen.

Çok geçmiş olsun cnm, Allah sağlık versin, bebeğini de korusun.

kızlar tşk ediyorum ya bide çok ağrım oluyo öksürürken sanki rahim bölgem parçalanıyo gibi hematomdan oluyomuş rahim kasılıyomuş die dr. söledi su iç bol bol dio ama bu seferde zaten midem çok bulanıyo su içince daha beter oluyorum inşlh geçicek herşey ama çok zor geçiyo
bu arada eşitlik bozuldumu kızlarmı ağır basıcak topiği cinsiyetleri belli olan arkadaşları kutluyorum

12 haftlık oldu canım inşallah cümlemize hayırlısıı versinn sen nasılsınn bebiş nasıl :)

Cnm benim de p.tesi kontrolum, 12+0 olacak kuzularım o gun, cinsiyet icin acele etme bak bu haftalarda öğrenen arkadaşlarda degisiklikler oldu. Bence 1ay sonra kesin öğreniriz, açıkcası ben doktora görseniz de emin olmadan söylemeyin diyeceğim)) malum 2tane olunca yanılma 2kat))
Hakkımızda hayırlısı inşallah, allahım saglık versin bebislerimize...

kyr cım tbrkler ilk trimester dönemini atlatıcaksın ohhh mşlhhh darısı bize artık karnında biraz belli olmaya başlıycak belkide olmuştur

arkadaşlar bişey sorcam özellikle haftası bana yakın olanlar.. nilifer, muhhanim .. benim hala ara ara kasık, karın ağrım oluyor çok şükür öyle şiddetli değil ama hafif hafif.. sizlerinde devam ediyor mu. bi de yavrumun hareketlerini bazen kasığımın orda bazen göbek deliğimin çevresinde hissediyorum sizlerin nasıl??

canım çok geçmiş olsun.. yazdıklarını okurken ben bile panikledim.. umarım yaşadığın son aksilik olur.. rabbim meleğini ve seni korusun...

canım çok geçmiş olsun.. yazdıklarını okurken ben bile panikledim.. umarım yaşadığın son aksilik olur.. rabbim meleğini ve seni korusun...

nec86 cnm kasık ağrıların olabilir sonuçta rahim büyüyo adet dönemlerinde kasılmalar sürebilir üşütüyoda olabilirsin dayanılmıycak durumda değilse çok önemsencek bişey değil sorun etme
bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlamışsın ne güzel gerek asıkta gerek göbekte kıpırdanmalar hissetmende gayet doğal fetus henüz küçük olduğu için kesenin içinde dönüp duruyodur alanı şu anda geniş olduğu için bunlarda gayet normal hatta gayet sağlıklı şeyler yaşadıkların

akasyacım sağol evet inşlh sondur diycem ama durum oki ben bu sorunları sanırım doğuruncaya kadar yaşıycam çünki en son konuşmamızda dr.la daha önceki hamileliklerimi sordu bu kanamalarını diğerlerinde yaşadınmı die malesef evet yaşadım ozaman bundada yaşama riskin çok yüksek dedi o yüzden dikkat etmekten başka yolu yok Yüce rabbim hepimizin bebeklerini ve bizleri korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…