kyrcım bende 2 kg aldım şu an kadar..
kaç kg ile başladınız ben 58 ile tedaviye başladım şimdi 59 um
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kyrcım bende 2 kg aldım şu an kadar..
kaç kg ile başladınız ben 58 ile tedaviye başladım şimdi 59 um
geçer tabi canım :) ben çok memnunum halimden her bulantım olduğunda şükrediyorum allahıma :)
bebeğim sağlıklı olsunda 7 ay daha bulanım olsun hiç farketmez.
ikizlerde evet öyle olurmuş. Akşam olması fazla yemek yemenden olabilir mi. benimde çok nadir akşam oluyor fazla yiyince.
bebişlerin iyi olmasına sevindim
tedaviye 63 kg başladım almadım o süreçte.. 63 ile hamile kaldım 64,9 um şu an..
tedavi sürecinde ilaçlar yüzünden 10 kg alınıyor demişlerdi ama çok şükür benim tedavi süreci kısa olunca almadım inşaallah aşırı kg almadan tamamlarız
ooo 10 kg çokkk.. hiç duymadım o kadar alan.. belki birkaç kez tekrarlanınca olabilir ama.. benim uzun protokoldü 1 ay kadar sürdü gerçide.. şişkinlik hep vardı ama kilo değilmiş.. tartılınca hep aynı çıkıyordum.. sağlıklı olsunda yavruşlarımız inşallah sonra veririz hiç önemli değil kilolar..
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | +KAÇ KİLO | CİNSİYET | İSİM | |
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | ||||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | |||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | 2kg | Erkek | ||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | ||||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | |||
nimessay | 15eylül | |||||||
myra | 27 | 2.deneme | 17eylül | 24haziran | Erkek | |||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | ||||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | Kız | |||
nili_fer | 26 | 2.deneme | 29eylül | |||||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | ||||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | |||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | |||||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | ||||
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | ||||
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | |||||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | ||||
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | ||||
breshka | 18ekim | 24temmuz | ||||||
CARMENNN | 30 | 2.deneme | 26ekim | |||||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | |||||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | ||||
lilyum40 | 1kasım | 7ağustos | 1kg | |||||
Masideaydn | 6kasım | 11ağustos | ||||||
kyr | 31 | 3.deneme | 8kasım | 13ağustos | 2,5kg | |||
akasya1978 | 33 | 1.deneme | 16kasım | 22ağustos | ||||
brnyns | 32 | mucize | 23kasım | 29ağustos | ||||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım |
slm kızlar bende tüp bebek tedavisiyle hamile kalmış bir agustos annesi adayıyım. kasımda tedaviye başladık. ben çikolata kisti hastasıyım.haziranda ameliyatla kistim alındı fakat 1 ay sonra kistim tekrarladı ve doktorlar bu kistin ilaç tedavisi olmadığı için her ameliyatta da yumurtalık zarar gördüğü için acil hamilelik istediler. gebelik şansımın tüp bebekle ilk denemede % 35 en fazla dediler 3. denemede şansın artar dediler. tedaviye başladık ve ilk denemede hamileyim doktorlarım şaşırdı hatta bir tanesi senin rahatsızlığında hamile kalmak çok zordur dedi çok çabuk oldu dedi. bunları yazmamın nedeni bu tedavide pozitif olmak çok önemli bana yakınlarımdan bile bu tedavinin zor olduğunu bilerek bana cocuğunuz olmayacak diye korkuyorum diyenler oldu. kulağımı tıkadım dedim eğer Rabbim o cocuğu yaratcaksa ve beni buna vesile kılacak emanetine emanetçi yapacksa herşey boş kim ne derse desin O cocuk doğacak. inandım ve hamileyim. şimdi 9 haftalık hamileyim. herşeyde çok ii gidiyor çok şükür. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. dua edin ve inanın herşey Allah'tan
ooo 10 kg çokkk.. hiç duymadım o kadar alan.. belki birkaç kez tekrarlanınca olabilir ama.. benim uzun protokoldü 1 ay kadar sürdü gerçide.. şişkinlik hep vardı ama kilo değilmiş.. tartılınca hep aynı çıkıyordum.. sağlıklı olsunda yavruşlarımız inşallah sonra veririz hiç önemli değil kilolar..
ayy evet canım ya biz aslında bi gün geriden takip ediyoruz sizi ama böyle çıkmış çizelge. neyse şükürler olsun fundacım geçermi geçmezmi derken 3 ay bitti kaldı 6 ay:))pınacım şimdi cetvellere baktım da 12+5 olmuşuz maaşallah kuzularımıza sanki artık geçiyor gibi zaman, şaka maka 3 ayı doldurduk :)))
kilonun kadına en yakıştığı dönem tabiiki çok fazla abartmadan hiç takma bence keyfini çıkarrr:))ya pek çoğunuz 1 2 kilo almış bende bi tuhaflık var galiba:))))) ben hayatım boyunca zayıf bi insan oldum ve 60 kg yi bile gördüğüm çok nedirdir. tedaviye başlamadan önce sigaryı bıraktım ve 3 kg kadar aldım sonra tedaviye başladım ve ogünden bu güne rahat 6kg aldım. henüz 7+1 im ama gören en az 3 4 aylık der. eşim dalga geçiyo yakında sana vinç kiralarız diye....
hoşgeldin ağlıkla alırsın inş bebişini kollarınaslm kızlar bende tüp bebek tedavisiyle hamile kalmış bir agustos annesi adayıyım. kasımda tedaviye başladık. ben çikolata kisti hastasıyım.haziranda ameliyatla kistim alındı fakat 1 ay sonra kistim tekrarladı ve doktorlar bu kistin ilaç tedavisi olmadığı için her ameliyatta da yumurtalık zarar gördüğü için acil hamilelik istediler. gebelik şansımın tüp bebekle ilk denemede % 35 en fazla dediler 3. denemede şansın artar dediler. tedaviye başladık ve ilk denemede hamileyim doktorlarım şaşırdı hatta bir tanesi senin rahatsızlığında hamile kalmak çok zordur dedi çok çabuk oldu dedi. bunları yazmamın nedeni bu tedavide pozitif olmak çok önemli bana yakınlarımdan bile bu tedavinin zor olduğunu bilerek bana cocuğunuz olmayacak diye korkuyorum diyenler oldu. kulağımı tıkadım dedim eğer Rabbim o cocuğu yaratcaksa ve beni buna vesile kılacak emanetine emanetçi yapacksa herşey boş kim ne derse desin O cocuk doğacak. inandım ve hamileyim. şimdi 9 haftalık hamileyim. herşeyde çok ii gidiyor çok şükür. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. dua edin ve inanın herşey Allah'tan
ayy evet canım ya biz aslında bi gün geriden takip ediyoruz sizi ama böyle çıkmış çizelge. neyse şükürler olsun fundacım geçermi geçmezmi derken 3 ay bitti kaldı 6 ay:))
biz geldikkkk ikili testimiz şükürler olsun güzel geçti ölçümler gayet güzel dedi doktorumuz kanımızı verdik 1 hafta sonra onunda temiz haberini alacağız Allahın izni ile
veee doktorumuz yine bize tabi yanılma payı var demek ile birlikte ben burada pipi görüyorum dedi:)) tabi asıl önemli olan sağlıklı olması
bana bu günleri gösteren Rabbime binlerce kere şükürler olsun sağlıkla kucağıma almak inş nasip olsun
darısı dileyen isteyen herkese olsun:))
kilonun kadına en yakıştığı dönem tabiiki çok fazla abartmadan hiç takma bence keyfini çıkarrr:))
arkadaşlarrr ben normalde 1 haftayı geçti günde 3 tane progestan 200 mg kullanıyodum dün 2 tane kullandım hatta bu gün başladım sayılır bu gün öğlen progestan geri geliyo ya sanki rengi kremimsi değil koyu olmaya başlamış anlıyamadım kanamada değil ama nie koyu geliyo bilgisi olan varsa acil cvpppp